تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1270 از 2014 اولاول ... 2707701170122012601266126712681269127012711272127312741280132013701770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,691 به 12,700 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اعضاى هيأت مديره پرسپوليس تماشاگران ويژه ديدار با استقلال اهواز

اعضاى هيأت مديره باشگاه پرسپوليس تماشاگر ويژه ديدار اين تيم مقابل استقلال اهواز خواهند بود. رئيس هيأت مديره، مديرعامل و اعضاى هيأت مديره باشگاه پرسپوليس ، امروز براى تماشاى ديدار اين تيم مقابل استقلال اهواز به ورزشگاه آزادى مى روند و تماشاگر ويژه اين ديدار خواهند بود. همچنين قرار است قبل از شروع بازى هدايتى به همراه ساير اعضاى هيأت مديره به رختكن تيم بروند و براى روحيه دادن به بازيكنان دقايقى با آنها صحبت كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوردبين آگاه ترين است؛

كسى هم برايش امر و نهى نمى كند

محمود خوردبين نامى محترم در تاريخ باشگاه پرسپوليس است. ريشه پرسپوليسى محمودخان آنقدر بالاست كه او سرخپوشان را فقط به خاطر نام پرسپوليس دوست دارد. خوردبين احترام همه را نگه مى دارد، پروين را دوست دارد، شخصيت قطبى را حفظ مى كند، به پيروانى براى اعتلاى نام پرسپوليس كمك مى كند اما جز نام پرسپوليس وامدار هيچ فرد و يا جريانى در حاشيه هاى اين تيم پرطرفدار نيست. روز گذشته يكى از نويسندگان ابرار ورزشى براساس شنيده هاى ناصحيح خود و برداشت نامناسبش از يك برنامه تلويزيونى مطلبى درباره خوردبين نوشته بود كه واقعيت امر اين است: خوردبين در چهارمين دهه حضورش در پرسپوليس به عنوان بازيكن و سرپرست آگاه ترين است و آنقدر كارش را بلد است و مى داند كى و كجا بايد چه بگويد كه كسى نتواند برايش امر و نهى كند. البته در سوى ديگر خوردبين به عنوان فردى سيستم گرا، اصل «تيم ورك» را مى شناسد و هرگاه رئيس مجمع، اعضاى هيأت مديره و يا مديرعامل پرسپوليس تقاضايى منطقى از وى داشته باشند به نظراتشان احترام مى گذارد اما جايگاه خوردبين در پرسپوليسى كه خيلى ها مى آيند و مى روند اما او سال هاست كه هست، بالاتر از آن است كه كسى بتواند برايش امر و نهى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مازيار زارع:

امروز ميثاقيان را مى بريم

مازيار زارع هافبك دفاعى پرسپوليس اعتقاد دارد كه مى تواند بازى هاى بهترى براى تيمش انجام دهد و به همين دليل تلاش مى كند تا با جدى گرفتن تمرينات،خودش را به عنوان يكى از بهترين پرسپوليسى ها مطرح كند. وى در اين باره گفت: من هم مى دانم كه نتوانستم آنطور كه بايد خودم را در تركيب پرسپوليس نشان دهم،با اين حال گمان نمى كنم عملكردم انتقاد آميز باشد. او ادامه داد: البته سعى مى كنم در ادامه ليگ برتر تاثيرگذارى بيشترى در بازى هاى تيم داشته باشم تا از اين طريق هم در موفقيت هاى تيم نقش داشته باشم و هم اينكه در تيم ملى جايگاهى شايسته به دست آورم. زارع در مورد رويارويى با استقلال اهواز اظهار داشت:هميشه تيم هاى اكبر ميثاقيان براى پرسپوليس مشكل ايجاد كرده اند اما اين بار شرايط به ما اين اجازه را نمى دهد كه به چيزى كمتر از ۳ امتياز فكر كنيم.هافبك دفاعى پرسپوليس در پايان حرف هايش در مورد سرمربيگرى افشين پيروانى گفت: آقاى پيروانى از پرسپوليسى هاى قديمى است و با توجه به شناخت خوبى كه از جو حاكم بر تيم دارد، مى تواند پرسپوليس را در ليگ برتر و همچنين بازى هاى آسيايى به موفقيت برساند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

او شأن مديرعاملى پرسپوليس را حفظ كند

عابدينى: مصطفوى تا دوبى دنبال قطبى ندود

امير عابدينى مدير و مالك باشگاه داماش گيلان گفت: مصطفوى شأن مديرعاملى پرسپوليس را حفظ كند و تا دوبى به دنبال قطبى ندود.وى در خصوص نحوه جدايى افشين قطبى از اين تيم اظهار داشت: احساس مى كنم برخى زواياى شخصيتى او مورد بررسى قرار نگرفته بود. فقط به وجهه آناليزورى و مربيگرى او توجه شده بود؛ درحالى كه يك مربى بايد ظرفيت مديريت كلان داشته باشد. اين ظرفيت به خصوص در استقلال و پرسپوليس به شدت مورد نياز است. او ادامه داد: در نامه اى كه قطبى نوشت به نكاتى اشاره شده بود كه قابل توجه است. وقتى به ميهمانى مى روم، نبايد به صاحبخانه بگويم فشار آب دستشويى شما كم است. آن موقع صاحبخانه نيز خواهد گفت به خاطر احترام به ميهمان به شما نگفتم كه چرا با كفش روى فرشم آمديد. عابدينى افزود: در نامه اى كه افشين قطبى نوشته بود از تعامل خبرى نبود. او مى توانست بنويسد كه مسائل ريز و درشت ديگرى وجود دارد كه قابل ذكر نيست. بعضى از بحث ها اخلاقى است و حتى به رخ كشيدن آنها ضد اخلاق محسوب مى شود. قطبى براى يك بازيكن خارجى فرهنگ ميزبانى ايرانى ها را زير سؤال مى برد. عابدينى خاطر نشان ساخت: زمانى كه ماركو دستيار وى به داور توهين مى كند، سزاى اين توهين در همه جاى دنيا كارت قرمز و اخراج از روى نيمكت است اما زمانى كه داور ايرانى دستيار قطبى را اخراج مى كند او در مقابل جامعه ورزش ايران مى ايستد و از دستيارش حمايت مى كند. اين اجازه را به خود مى دهد كه به حد و مرز اخلاق ما نيز تجاوز كند. وى افزود: افشين قطبى بايد اخلاق را رعايت مى كرد و داريوش مصطفوى مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز بايد شأن مديرعاملى خود را حفظ كرده و به دنبال او تا امارات ندود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ابراهيم توره: اميدوارم از پرسپوليس به تيم ملى سنگال و جام جهانى برسم

ابراهيم توره مهاجم سنگالى تيم پرسپوليس گفت: سرمربى سنگال براى ديدن عملكردم به تهران مى آيد و اميدوارم پيراهن تيم ملى كشورم را در جام جهانى بر تن كنم. وى درباره آخرين شرايط خود درآستانه ديدار با استقلال اهواز اظهار داشت: در وضعيت خيلى خوبى قرار داريم و اميدوارم مانند ديدار مقابل پيكان بتوانم به تيم استقلال اهواز هم گل بزنم. وى ادامه داد: در روزهاى اخير تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم و خيلى خوشبين هستم كه مقابل استقلال اهواز گلزنى ام را تكرار كنم. توره درباره حريف پرسپوليس در هفته شانزدهم ليگ برتر خاطر نشان كرد: هيچ شناختى از تيم استقلال ندارم اما كادر فنى بازى هاى اخير آنها را براى آناليز بهتر به ما نشان خواهند داد تا با اطلاعات كافى به مصاف تيم استقلال اهواز برويم. مهاجم پرسپوليس درباره استعفاى افشين قطبى تأكيد كرد: وى مربى خوبى بود و اگر دوباره به پرسپوليس برگردد با همه توان در خدمت وى خواهم بود. مدتى كوتاه به دليل مسائل شخصى به سنگال رفتم و بر خلاف شايعات منتشره هيچ مشكلى با وى نداشتم با اين حال در وهله اول تيم پرسپوليس برايم اهميت دارد و اميدوارم با تداوم گلزنى بتوانم دل هواداران را شاد كنم. توره درباره احتمال دعوت به تيم ملى سنگال گفت: مسئولان كادر فنى تيم ملى كشورم تعدادى از بازى هايم را زير نظر دارند. سرمربى سنگال تأكيد كرد براى تماشاى يكى از مسابقات پرسپوليس و عملكردم در ايران به تهران سفر خواهد كرد و اميد زيادى دارم كه از طريق پرسپوليس، پيراهن تيم ملى كشورم را در جام جهانى ۲۰۱۰ بر تن كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با جدايى قطبى و به خاطر طلب ۷۰ هزار دلارى

احتمال شكايت ماركو از پرسپوليس قوت گرفت

مسئولان باشگاه پرسپوليس جدا از درگيرى با ماجراى استعفاى قطبى با مسأله طلب ماركو برزيلى نيز مواجه هستند.پس از جدايى ناگهانى افشين قطبى از جمع سرخپوشان،مسئولان باشگاه پرسپوليس كه پيش از اين اميدوار بودند با وساطت قطبى،ماركو (دستيار قطبى) قيد مابقى طلب خود را بزند يا دست كم شكايت نكند، حالا مى بايست هرچه سريعتر باقى مانده پول اين برزيلى را پرداخت كنند. يك منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس باقى مانده پول ماركو را حدود ۷۰ هزار دلار ذكر كرد. در اين باره گفته مى شود ماركو به صورت غيرمستقيم پرسپوليسى ها را تهديد كرده در صورتى كه پول او را ندهند به فيفا شكايت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس تشنه پيروزي از آخرين برتري پرسپوليس در ليگ هفته ها مي گذرد. اين تيم پس از آنکه سه بر دو سپاهان را برد ديگر رنگ پيروزي را به خود نديد. شکست يک بر صفر از مقاومت سپاسي، تساوي دو بر دو با صباي قم و کسب همين نتيجه برابر پيکان بيانگر يک ايست و توقف مقابل پرسپوليس است که اين تيم را از قدرت نمايي واقعي خود در ليگ دور کرده است. پرسپوليس با گذار از اين وضعيت و در حالي که براي دومين بار با هدايت افشين پيرواني به ميدان مي آيد که تشنه پيروزي است و کسب سه امتياز بازي امروز مقابل استقلال اهواز را با تمام وجودش جست و جو مي کند. پيروزي در اين ديدار پرسپوليس را احيا خواهد کرد . بايد منتظر ماند و ديد آيا اکبر ميثاقيان که تاکتيک هاي مقابله با اين تيم را مي داند اجازه خواهد داد پرسپوليس به هدفش برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باقري : انصاريان بازيکن با تعصبي است

کريم باقري کاپيتان متقدر پرسپوليس بر اين باور است که ديدار امروز با استقلال اهواز پيکاري است که سرخپوشان بايد هر 3 امتياز آن را کسب کنند. وي در گفت و گوي کوتاهي با "جهان فوتبال" و در حالي که تازه از تمرين همراه پرسپوليسي ها فارغ شده بود اظهار داشت : هر چقدر که استقلال اهواز دفاعي بازي کند ما بايد فشار لازم را به اين تيم وارد کنيم چرا که در خانه بازي مي کنيم و از حمايت تماشاگران خونگرم خود برخوردار هستيم . پس دليلي براي پيروز نشدن وجود ندارد. کريم اضافه کرد : ما علي رغم شايستگي مقابل پيکان از پيروزي محروم شديم اما امروز به شما اطمينان مي دهم پرسپوليس با تمام توان حمله مي کند تا به برتري برسد. از وي درباره حضور علي انصاريان در تيم رقيب امروز سرخپوشان پرسيديم که باقري جواب داد : با انصاريان سال ها در خط دفاعي پرسپوليس بازي کرده ايم او بازيکن با تعصب و زحمت کشي است. به هر حال اين ويژگي فوتبال حرفه اي است که اکنون انصاريان را با پيراهن استقلال اهواز مي بينيم . اين مسائل در فوتبال حرفه اي طبيعي است و نمي توان انتظار داشت انصاريان مقابل پرسپوليس بازي نکند و يا هواي تيم ما را داشته باشد او نسبت به تيمش تعهد دارد و بايد با تمام توان براي استقلال اهواز بازي کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کاشاني راضي به بازگشت نيست تعدادي از نزديکان حبيب کاشاني طي چند روز اخير پيشنهاد بازگشت او را به سمت مدير عاملي پرسپوليس به وي دادند، اما کاشاني تاکنون روي خوشي به اين افراد نشان نداده است . شنيديم تعدادي از نزديکان کاشاني که اتفاقا ارتباط بسيار دوستانه و صميمانه اي نيز با مهندس علي آبادي دارند قصد داشتند ابتدا رضايت کاشاني را براي بازگشت به پرسپوليس جلب کرده و پس از آن با رئيس سازمان تربيت بدني گفت و گو کنند تا او را راضي به بازگشت مدير عامل سابق کنند. اما شنيده هاي موثق ما حکايت از آن دارد که حبيب کاشاني تا به حال روي خوشي به اين پيشنهاد نداده و قويا اعلام کرده که راضي به بازگشت به پرسپوليس نيست . حال بايد منتظر بود و ديد در نهايت کاشاني چه تصميمي خواهد گرفت و آيا راضي به بازگشت به پرسپوليس خواهد شد يا نه !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تماشاي جدال من و نيکبخت را از دست ندهيد

انصاريان : هيچ وقت مقابل پرسپوليس انصاريان نبودم حامد وفايي علي انصاريان يک بار ديگر با پيراهن آبي رودر روي سرخپوشان قرار خواهد گرفت . اما اين بار با پيراهن استقلال اهواز . رويارويي او با افشين پيرواني همبازي سابق اش و سرمربي فعلي پرسپوليس و نيکبخت واحدي و علي کريمي که هنوز هم از دوستان صميمي او محسوب مي شوند در نوع خود جدالي جذاب و ديدني است . امروز يک بار ديگر مقابل پرسپوليس بازي خواهي کرد. اين رويارويي را اصلا دوست ندارم . چرا ؟ خيلي سخته بازي کردن مقابل تيمي که تمام داشته هايم را مديون اين تيم هستم. هر چه امروز دارم را از پرسپوليس گرفته ام . از هر لحاظ ! شخصيتي ، حرفه اي، مالي و فوتبالي. از اين جهت است که مي گويم برايم خيلي سخته مقابل پرسپوليس بازي کردن. اما تو با پيراهن استقلال هم مقابل پرسپوليس به ميدان رفته اي . بله . اما نتوانستم 50 درصد فوتبالم را هم ارائه دهم . من هيچ وقت مقابل پرسپوليس علي انصاريان نبودم هر چند تمام تلاشم را به کار گرفته ام اما هرگز نتوانسته ام تمام توانايي هايم را به معرض نمايش بگذارم. اما امروز بايد اين کار را انجام بدهي. بله . بايد مقابل همبازيان سابقم افشين پيرواني و احمد رضا عابدزاده قرار بگيرم. نفراتي که روزي افتخار مي کردم پشت سر آن ها وارد زمين شوم . من به اين موضوع افتخار مي کنم. ....و رويارويي با علي نيکبخت و علي کريمي . مطمئن باش جذاب است . شک نکن که رويارويي علي انصاريان با علي نيکبخت و علي کريمي جذاب ترين صحنه هاي ليگ امسال را رقم مي زند. پس حتي يک لحظه از اين بازي را از دست نده ! کري خاصي نداري براي دوستانت! نه ! چه کري اي ! من اهل کري خواندن نيستم. انشاالله همه چيز داخل زمين مشخص مي شود. راستي شايعه شد که قرار است به پرسپوليس بپيوندي . خودت مي گويي شايعه . من فعلا در خدمت استقلال اهواز هستم. وضعيت استقلال اهواز هم چندان خوب نيست . مطمئن باشيد مقابل پرسپوليس تيم ديگري خواهيم بود ضمن اين که در بازي قبلي چند پنالتي را هم براي ما نگرفتند. .. و در پايان ؟ دلم براي هواداران پرسپوليس و استاديوم آزادي تنگ شده ! براي تمام همبازيان قديم خودم هم همينطور!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •