اهنگارو فقط می تونی از فلش گوش بدی. برای ریختن باید از cd ریپ کنیشون
اهنگارو فقط می تونی از فلش گوش بدی. برای ریختن باید از cd ریپ کنیشون
یه زمان شد که
![]()
1-DIRT2
2-GEARS OF WAR2
3-GTA IV
چقدر مسخرست این مایکروسافت!
ممنون بابت راهنماییتون.
در مورد امکانات داشبورد کم لطفی کرده...جای یک اینترنت بروزر هم خالیه!!!
به درد نمیخوره ! الان Wii داره ، PSP هم داره روی جفتش هم به درد نمیخوره .
به وسیله برنامه MCE Browser و اموزش زیر میتونید با این کنسول وب گردی هم انجام بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست میشه . الان داشبورد جدید داره میاد که احتمال برداشتن این محدودیت درش هست.(با وجود گزینه ی Memory unite)
چه کاریه شهاب جون!
این کار یکم همچینی غیر عادیهآخه وقتی باز انتهای کار توسط یک دستگاه دیگر انجام میشه و خود اون دستگاه هم PC هست
خب آدم میشینه با همون PC اینترنت میره دیگه
آره میلاد جون میدونم , PC هیچ وقت نمیتونه سالم بمونه ! چون به قول معروف Open World هست. ولی قضیه سره اینه که یک gamer با داشتن PC همیشه باید استرس داشته باشه !! آی این بازی واسش نمیاد ! آی این بازی رم 8گیگ میخواد !!
آی این بازی فقط با DirectX 11 اجرا میشه !! آی این بازی نمیدونم , اینترنت میخواد ! آی ...
اگه دقت کرده باشی همش استرس هست.
میگم میلاد خدایی یه چیزی گفتی که تو ذهنم اصلا نگنجید !! یعنی واقعا Splinter Cell ارزش بازی نداره !![]()
!!
Assassin's Creed هم یک شاهکار بود !! طوری که همه PS3 رو با این بازی میشناختن !!
والا اونطوری هم که فکر میکنید دیگه تیتیش مامانی نیست بابا !!
الان دیگه PS3 گرفتم فقط دارم بازی های اونو تموم میکنم 10 بازی ریخته سرم دیگه اجازه نمیده برم سراغ 360 .
شما Buffer هارد رو فراموش کردی ! Flash رم ها فوقش میتونن 3/2 Buffer هارد رو داشته باشن.
در مورد ظرفیت هم که شهاب جان گفتن.
به احتما زیاد چون اصل بازی ماله چند ماه پیش هست این بازی هم با همون Wave عرضه شده.
جیگر Alone In the Dark و Mass Effect 2 و Modern WarFar 2 رو جا انداختی
آره خدایی خیلی چرته ! من هر کاری کردم PSP ایم با WiFi ارتباط بر قرار نکرد ! در صورتی که گوشیم 3 سوته وصل شد !
Last edited by SamGun; 24-03-2010 at 10:13.
360 آرکید رنگ مشکی نداره؟؟
یعنی کلا چه مدل هایی مشکی دارن؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)