تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 305 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سواب دیگه :
    کسی نمیدونه دی900 که 1 ماه کار کرده باشه ... با گارانتی پارس قائم... و مموری 1 گیگ کینگ استون چند میخرن ؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

یه سواب دیگه :
    کسی نمیدونه دی900 که 1 ماه کار کرده باشه ... با گارانتی پارس قائم... و مموری 1 گیگ کینگ استون چند میخرن ؟
    جان؟
    فكر كنم 240.. 250بايد قيمتش باشه.اگه يه ماه كاركرده باشه در ضمن به مغازه دار هم نفروشي!

داره خودمونی میشه reza khafang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[QUOTE=!Bikhaneman!;1281225]خوب...
    دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه ش استاندارد چینه)
    :

سلام دوست عزیز ببین شارژر من این شکلی نیستا یه نکته جالب اینه که تو دفترچه راهنماش نه عربی نوشته نه هیچ زبان اسیایی دیگه پس با این حساب بازم معلوم نیست کجاییه درضمن منگوشی از شاتل عامل فروش اتصالات گرفتم 395 دیروز دوباره رفتم قیمت کردم 420 البته جای دیگه هم رفتم تو ولیعصر یجا میداد 330که واقعا مشکوک بود
    Last edited by reza khafang; 08-07-2007 at 09:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا اگه یه زحمت بکشی بگی تو جعبه معمولیاشم چی باید باشه ممنون میشم که اگه چیزی کم بود برم بزنم توسرش بعد رو کابل یو اس بی من سریال نامبر زده انجوریه type ca-53 بعد یه سریال نامبر زده و یهCE و made in china بعد یه دونه ازاین صفحه تمیز کنا با دو تا از اینا که میزاری تو گوش واسه هدفونه نمی دونم چیه بعد دوتا دفتر چه و یه سی دی و شارزر و با هدفونه اگه چیز دیگه ای باید باشه بگووووووووووو

اگه نباشه جاش خالی می مونه THE AMIMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ۩ ﭏﭏ P30World ﭏﭏ ۩

10

حالا اگه یه زحمت بکشی بگی تو جعبه معمولیاشم چی باید باشه ممنون میشم که اگه چیزی کم بود برم بزنم توسرش بعد رو کابل یو اس بی من سریال نامبر زده انجوریه type ca-53 بعد یه سریال نامبر زده و یهCE و made in china بعد یه دونه ازاین صفحه تمیز کنا با دو تا از اینا که میزاری تو گوش واسه هدفونه نمی دونم چیه بعد دوتا دفتر چه و یه سی دی و شارزر و با هدفونه اگه چیز دیگه ای باید باشه بگووووووووووو
    روی هد فونت هم نزده میدین چین؟
    چون تا اون جایی که من هی گوشی عوض کردم یه بار ندیدم اسم این چین لعنتی رو کابل و شارژر و هدفون نباشه...
    دوبار هدفونم سیمش پاره شد یه بار آداپتورم که واقعا این ها که خراب میشن خرج اضاف رو دست آدم میزارن!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببین دوست من ..... منم دیروز یه N73 موزیک گرفتن 435 تومن از یه مغازه اشنا تو علاالدین ....
    حالا من دقیقا نمیدونم مسکل شما چیه ولی اون وسایلی که توی جعبه من بود را دقیقا برای مینویسم با متوجه بشی ....

1- اول از همه گوشی N73 موزیک که رنگش کلا مشکی باید باشه ....
    2- هندزفدی 2 تیکه دقیقا مثل شکل زیر
    3- یه رم 2 گیگ فابریک نوکیا ( اینو حتما یادت باشه که بگیری چون بعضیا برمیدارن )

4 - شارژر متل شکل زیر

_ باتری BP-6M با گنجایش 1100mAh
    _ تبدیل شارژر CA-44
    _ کابل اتصال CA-53
    _ یک سی دی شامل برنامه نوکیا
    _ راهنمای مصرف کننده

اگه بازم سوالی داشتی در خدمتم ....

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14 سوال کمک کنید !!!

با سلام
    من چند روزی هست یه n73 گرفتم ولی یه مشکل داره بازی و برنامه نمی ریزه چه برنامه و بازی جاوا و چه بازی 3d
    اول بازی را از حالت فشرده خارج میکنم بعد یه برنامه با فرمت jar باقی می ماند بعد اونو تو مموری گوشیم می ریزم
    آیکون بازی وقتی که توی گوشیم می ریزمش یه دایره آبی که وسط آن یک علامت سوال مشکی است بعد install
    میکنم بازی تا نصفه ریخته میشه بعد یه ارور میده با این مضمون (( unable to install)) بعد که این ارور را میده باید ok
    رو بزنی بعد از نصب بازی یا برنامه خارج میشه همه برنامه ها و بازی ها را توی n70 تست کردم
    کاملا سالم بود و به راحتی نصب می شد آقایون کار بلد بگید چکار کنم

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=reza khafang;1282283]
    خوب...
    دوست عزیز...گوشیه دوست شما ، N73 ME داخلیه بازار چینه . یعنی برای مردم چین و توسط خود چین ساخته شده (دوشاخه ش استاندارد چینه)
    :

سلام دوست عزیز ببین شارژر من این شکلی نیستا یه نکته جالب اینه که تو دفترچه راهنماش نه عربی نوشته نه هیچ زبان اسیایی دیگه پس با این حساب بازم معلوم نیست کجاییه درضمن منگوشی از شاتل عامل فروش اتصالات گرفتم 395 دیروز دوباره رفتم قیمت کردم 420 البته جای دیگه هم رفتم تو ولیعصر یجا میداد 330که واقعا مشکوک بود
    خوب خدارو شکر
    مشخصات گوشی شما امیدوار کنندست . اینکه قیمتش 395 یا 420 (معمولی) باشه کاملاً معقوله . در واقع قیمت فعلی اصل این گوشی باید همین حدودا باشه (400) نه 330 و 360 !!!

چیزایی که باید داخل پکیج N73 معمولی باشه :
    همه چیزش مثل ME هست به غیر از هندزفری که معمولیه (دو تیکه نیست) ، و مموری هم معمولاً نداره اما شاید یه فروشنده ای پیدا بشه 128 یا 256 بذاره روش --- هندزفری و شارژر هم ساخت چینه
    اما چیزایی که داره و مال من نداشت :
    دستمال مخصوص پاک کردن LCD و بند اورجینال که جفتش باید ساخت ترکیه باشه
    یه دفترچه عربی و انگلیس مجزا هم باید باشه توش در غیر اینصورت گوشی برای یه کشور خاص ساخته شده و به اصطلاح ، International نیست .

این حرف غلطه !!!
    من دو ماه قبل عیدn73 me
    گرفتم اخر سریالشم 74 ast
    رقم 15 ، 4 هست اما می مونه رقم 14 که کمی مشکوکه گوشی شما برای کدوم منطقه ریلیز شده ؟ (بالای برچسب سریال پکیج نوشته شده)

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون فقط می خواستم بدونم بهترین تنظیمات برای عکس گرفتن در نور کم چیه و تو که خود ت هم ان73 همکا800 داشتی به نظرت دوربیناشون چه فرقی با هم داشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[:
    دستمال مخصوص پاک کردن LCD و بند اورجینال که جفتش باید ساخت ترکیه باشه
    ]

خدا رو شکر اره دستمال وبند هم ترکیه ای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •