تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 942 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اينها روز اول داشتن دون مي پاشيدند ..... با سرويس هاي مجاني تا به موقعش پولشو دوبله و به هر طريقي از ما پس بگيرند...!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

9

آقا من یه سوالی تو یه 10-12 صفحه پیش پرسیدم از بس همه تحویل گرفتین و جواب دادین گفتم بذار یه بار دیگم تکرار کنم ... !!! گوشی من نوکیا هست و نمی ذاره MMS بیشتراز 100kb بدم ! اخه تا 300 تا که میشه ! تو تنظیمات گوشیم گشتم فایده نداشت ! چیکار کنم؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

شما هم با دريافت صدا از طريق Mms مشكل دارين يا نه؟
    چون وقتي من براي خودم يك فايل صوتي را ارسال ميكنم به جاش يه Mms از ايرانسل مي ياد كه ميگه نوع يا حجم فايل ايراد داره.
    من حتي فايلهاي Mid و Mp3 زير 100 كيلوبايت را هم امتحان كردم ولي نشد.

از ساعت 18:00 امروز هم كه ايرانسل تو شهر ما(كرمانشاه) كلا قطع شده
    نه ميشه تماس بگيري نه جواب بدي نه به اينترنت وصل بشي
    تو شهر شما هم اين طوريه؟
    فكر ميكنم ايرانسل داره نرخ مكالمه رو ثانيه اي ميكنه و به خاطر همين قطع شده
    چون تا امشب فرصت داشت
    خدا كنه فقط گرونش نكنه
    اگه ثانيه ايش كنه و گرونش نكنه واقعا كه محشره
    آره عزیز مشکل منم هست که صدانمی فرسته! بعدم تغیر محاسبه که باعث قطعی شبکه نمی شه که!اون مال ایراد دیگه ای هست.

داره خودمونی میشه hfb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فرق بین ایرانسل150000تومانی(ثابت)بااع تبا ریاش چیه؛تو هزینه مکالمه فرق فوکولند یاچی؟ممنون که جواب میدید.
    Last edited by hfb; 12-04-2007 at 06:57.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

GPRS

Connection Name:
    Irancell-GPRS

Bearer:
    GSM-GPRS/GPRS

APN:
    mtnirancell

Home Page:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WAP Proxy:
    10.131.26.138

Port:
    9201

Service:
    CO-WSP

HTTP Proxy:
    10.131.26.138

Port:
    8080

Service:
    HTTP

آفرین به شما خیلی فکر کردید
    آخه عزیز من من به تو گفتم این گزینه هایی که مگید نداریم لطفا کسی خودش ان70 داره و وصل کرده بگه
    آخه اینا هم تو سایت اصلی نوشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آخه عزیز من من به تو گفتم این گزینه هایی که مگید نداریم لطفا کسی خودش ان70 داره و وصل کرده بگه
    آخه مگه میشه؟
    خوب بلد نیستی حتما دیگه
    چرا منو ضایع میکنی؟
    راستی از دیروز دیگه علامت اینترنتم پرید.یعنی دیگه نمیتونم وصل بشم.واسه بقیه هم همینطوری شده یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 تنظيمات Gprs و Mms

آره javad33 اينترنت ما هم قطع شده

ببين SANBOR جان در ابتدا هر چي حساب اينترنتي درست كردي رو پاك كن كه با هم قاطي نشن
    بعد بايد در قسمت تنظيمات يك ارتباط اينترنتي درست كني به اسم Irancell-GPRS (هر اسمي بذاري جواب ميده) بعد از داخل تنظيمات همين ارتباطي كه درست كردي برو به قسمت Access Point يا همون APN و اون رو بذار mtnirancell (اين يكي خيلي مهمه و حتما بايد همين باشه) حالا شما بايد با اين حساب وارد اينترنت بشين
    شما براي وصل شدن به اينترنت به شماره پورت و آي پي هم نيازي داري چون بدون آي پي و پورت سريعتر به اينترنت وصل ميشه
    پس براي اينترنت بايد يك اكانت بسازي كه APN رو mtnirancell بذاري و با اون اكانت وصل بشي
    سخت بود؟

حالا براي تنظيمات MMS بايد يك اكانت ديگه به اسم Irancell-MMS (هر اسمي بذاري جواب ميده) درست كني و APN اون رو mtnirancell بذار بعد شماره درگاه رو 8080 بذار بعد شماره آي پي يا همون Address Proxy رو بذار
    010.131.026.138 بايد حتما به اين شكل نوشته بشه يعني: (صفر يك صفر نقطه يك سه يك نقطه صفر دو شش نقطه يك سه هشت) چون صفر پشت اعداد خيلي مهمه و بايد حتما باشه اگه خود گوشيت اتوماتيك صفرها رو ميزنه كه هيچ در غير اين صورت بايد خودت صفرها رو وارد كني
    بعد از اين كار بايد بري به قسمت تنظيمات مربوط به MMS در قسمت پيامها و در اونجا اون اكانتي رو كه براي MMS ساختي انتخاب كني و بعد در قسمت تنظيمات اون بايد سرور پيام(Message Server) رو بذاري
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خيلي مهمه و بايد دقيقا به همين شكل نوشته بشه) تا پيامهاي تصويريت از طريق اين سرور فرستاده بشه
    در ضمن براي اتصال بايد حتما علامت G روي گوشيت ديده بشه
    اگه نبود ايرادي نداره و مشكل از شبكس

كار زياد سختي نيس

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

آخه مگه میشه؟
    خوب بلد نیستی حتما دیگه
    چرا منو ضایع میکنی؟
    راستی از دیروز دیگه علامت اینترنتم پرید.یعنی دیگه نمیتونم وصل بشم.واسه بقیه هم همینطوری شده یا نه؟

این منطقه ایه.
    مال منم وقتی خونه بودم یه مدت اینطور شده بود ولی جاهای دیگه که می رفتم اینترنتش فعال بود!!!
    نگران نباش. چند روز دیگه درست میشه.

من نوکیا ان70 دستم اومده بود. تنظیمات خود ایرانسل رو که فرستاد، save کردم و دیگه هیچ مشکلی نداشتم.
    Last edited by ShahabSAMSUNG; 12-04-2007 at 12:26.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ذخيره شماره تماس گيرنده
    اين سرويس از تاريخ يكم ارديبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.

سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
    اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.

اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.

درحال حاضر سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بر روي سيم كارتهاي موجود فعال مي باشد.

چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را مجدداً فعال نماييد؟
    اگر شما سرويس پيام گير صوتي را فعال كرده و اكنون مايليد آنرا به سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده تغيير دهيد مي توانيد با شماره گيري *SEND #3*1*3*130 اين سرويس را غيرفعال نماييد.

نكته: لطفاً توجه داشته باشيد درصورتيكه تماسها را به "پيام گير صوتي" و يا " ذخيره تماس شماره گيرنده" منتقل نماييد، ديگر امكان انتقال تماس به يك شماره ديگر را نداريد.

چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را غيرفعال نماييد؟
    شما مي توانيد اين سرويس را هر زمان با شماره گيري *SEND #4*1*3*130 غيرفعال نماييد.

هزينه ها:
    اين سرويس براي مشتركان ام تي ان ايرانسل رايگان است ولي تماس گيرندگان بابت استفاده از اين سرويس هزينه پرداخت مي نمايند.

تماسها را مي توان تنها به يك شماره ديگر و يا به "ذخيره شماره تماس گيرنده/ پيام گير صوتي" منتقل نمود. به عبارت ديگر تنها مي توانيد يكي از اين دو حالت را انتخاب كنيد و امكان فعالسازي هردو به صورت همزمان وجود ندارد.
    من نمیدونم تقریبا دو , سه هفته دارم از یه همچین چیزی استفاده میکنم ( خیلی بدردم خورده )اگه قراره که راه بیافته من تا حالا توهم میدیم .
    وقتی گوشی خاموشه یا در دسترس نیست کسی که با من تماس میگیره شماره اش رو میفرسته اگر هم پیغام صوتی داشته باشه به 100 زنگ میزنم برام پخش میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 مشكل از ماس يا ايرانسل

آره عزیز مشکل منم هست که صدا نمی فرسته!
    خب vahooli جان بايد حالا چي كار كنيم؟
    مگه اينا رو سايتشونم ننوشتن و هزار دفعم توي راديو و تلويزيون و سريال باغ مظفر و... اين همه تبليغ نكردن كه MMS براي ارسال متن و تصاوير و صوت و فيلم به كار ميره پس چرا صدا ها رو دريافت نميكنه و فيلمها رو بدون صدا و فريم به فريم دريافت ميكنه؟
    وقتي صداها و فيلمها رو به ايميلم ميفرستم و بعد ميارمش درسته ولي وقتي براي شماره اي از ايرانسل اونو ارسال ميكنم مشكل داره و به جاي اون يه MMS كه حاوي متن خطاس رو دريافت ميكنه!
    اين كارم با چند نوع گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي جواب نميده

حالا از شما دوستان عزيز ميخوام كه شما هم يه فايل صدا رو براي خودتون ارسال كنين بعد ببينين كه هنگام دريافت, فايل درست دريافت ميشه يا پيغام خطا ميده؟
    و اگه جواب داد بگين كه تو كدوم شهرين و با چه گوشي اين كارو انجام دادين؟
    خواهشا جواب بدين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •