اينها روز اول داشتن دون مي پاشيدند ..... با سرويس هاي مجاني تا به موقعش پولشو دوبله و به هر طريقي از ما پس بگيرند...!
اينها روز اول داشتن دون مي پاشيدند ..... با سرويس هاي مجاني تا به موقعش پولشو دوبله و به هر طريقي از ما پس بگيرند...!
آقا من یه سوالی تو یه 10-12 صفحه پیش پرسیدم از بس همه تحویل گرفتین و جواب دادین گفتم بذار یه بار دیگم تکرار کنم ... !!! گوشی من نوکیا هست و نمی ذاره MMS بیشتراز 100kb بدم ! اخه تا 300 تا که میشه ! تو تنظیمات گوشیم گشتم فایده نداشت ! چیکار کنم؟
آره عزیز مشکل منم هست که صدانمی فرسته! بعدم تغیر محاسبه که باعث قطعی شبکه نمی شه که!اون مال ایراد دیگه ای هست.
فرق بین ایرانسل150000تومانی(ثابت)بااع تبا ریاش چیه؛تو هزینه مکالمه فرق فوکولند یاچی؟ممنون که جواب میدید.
Last edited by hfb; 12-04-2007 at 06:57.
آفرین به شما خیلی فکر کردید![]()
آخه عزیز من من به تو گفتم این گزینه هایی که مگید نداریم لطفا کسی خودش ان70 داره و وصل کرده بگه
آخه اینا هم تو سایت اصلی نوشته![]()
آخه مگه میشه؟
خوب بلد نیستی حتما دیگه![]()
چرا منو ضایع میکنی؟![]()
راستی از دیروز دیگه علامت اینترنتم پرید.یعنی دیگه نمیتونم وصل بشم.واسه بقیه هم همینطوری شده یا نه؟![]()
آره javad33 اينترنت ما هم قطع شده
ببين SANBOR جان در ابتدا هر چي حساب اينترنتي درست كردي رو پاك كن كه با هم قاطي نشن
بعد بايد در قسمت تنظيمات يك ارتباط اينترنتي درست كني به اسم Irancell-GPRS (هر اسمي بذاري جواب ميده) بعد از داخل تنظيمات همين ارتباطي كه درست كردي برو به قسمت Access Point يا همون APN و اون رو بذار mtnirancell (اين يكي خيلي مهمه و حتما بايد همين باشه) حالا شما بايد با اين حساب وارد اينترنت بشين
شما براي وصل شدن به اينترنت به شماره پورت و آي پي هم نيازي داري چون بدون آي پي و پورت سريعتر به اينترنت وصل ميشه
پس براي اينترنت بايد يك اكانت بسازي كه APN رو mtnirancell بذاري و با اون اكانت وصل بشي
سخت بود؟
حالا براي تنظيمات MMS بايد يك اكانت ديگه به اسم Irancell-MMS (هر اسمي بذاري جواب ميده) درست كني و APN اون رو mtnirancell بذار بعد شماره درگاه رو 8080 بذار بعد شماره آي پي يا همون Address Proxy رو بذار
010.131.026.138 بايد حتما به اين شكل نوشته بشه يعني: (صفر يك صفر نقطه يك سه يك نقطه صفر دو شش نقطه يك سه هشت) چون صفر پشت اعداد خيلي مهمه و بايد حتما باشه اگه خود گوشيت اتوماتيك صفرها رو ميزنه كه هيچ در غير اين صورت بايد خودت صفرها رو وارد كني
بعد از اين كار بايد بري به قسمت تنظيمات مربوط به MMS در قسمت پيامها و در اونجا اون اكانتي رو كه براي MMS ساختي انتخاب كني و بعد در قسمت تنظيمات اون بايد سرور پيام(Message Server) رو بذاري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خيلي مهمه و بايد دقيقا به همين شكل نوشته بشه) تا پيامهاي تصويريت از طريق اين سرور فرستاده بشه
در ضمن براي اتصال بايد حتما علامت G روي گوشيت ديده بشه
اگه نبود ايرادي نداره و مشكل از شبكس
كار زياد سختي نيس
این منطقه ایه.
مال منم وقتی خونه بودم یه مدت اینطور شده بود ولی جاهای دیگه که می رفتم اینترنتش فعال بود!!!
نگران نباش. چند روز دیگه درست میشه.
من نوکیا ان70 دستم اومده بود. تنظیمات خود ایرانسل رو که فرستاد، save کردم و دیگه هیچ مشکلی نداشتم.
Last edited by ShahabSAMSUNG; 12-04-2007 at 12:26.
من نمیدونم تقریبا دو , سه هفته دارم از یه همچین چیزی استفاده میکنم ( خیلی بدردم خورده )اگه قراره که راه بیافته من تا حالا توهم میدیم .
وقتی گوشی خاموشه یا در دسترس نیست کسی که با من تماس میگیره شماره اش رو میفرسته اگر هم پیغام صوتی داشته باشه به 100 زنگ میزنم برام پخش میکنه
خب vahooli جان بايد حالا چي كار كنيم؟
مگه اينا رو سايتشونم ننوشتن و هزار دفعم توي راديو و تلويزيون و سريال باغ مظفر و... اين همه تبليغ نكردن كه MMS براي ارسال متن و تصاوير و صوت و فيلم به كار ميره پس چرا صدا ها رو دريافت نميكنه و فيلمها رو بدون صدا و فريم به فريم دريافت ميكنه؟
وقتي صداها و فيلمها رو به ايميلم ميفرستم و بعد ميارمش درسته ولي وقتي براي شماره اي از ايرانسل اونو ارسال ميكنم مشكل داره و به جاي اون يه MMS كه حاوي متن خطاس رو دريافت ميكنه!
اين كارم با چند نوع گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي جواب نميده
حالا از شما دوستان عزيز ميخوام كه شما هم يه فايل صدا رو براي خودتون ارسال كنين بعد ببينين كه هنگام دريافت, فايل درست دريافت ميشه يا پيغام خطا ميده؟
و اگه جواب داد بگين كه تو كدوم شهرين و با چه گوشي اين كارو انجام دادين؟
خواهشا جواب بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)