كسي نيست بگه من نرم افزار فارسي كردن
موزيك و راديوي بازي وطرز كار با آن را به من بده!!!!
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
كسي نيست بگه من نرم افزار فارسي كردن
موزيك و راديوي بازي وطرز كار با آن را به من بده!!!!
ببخشید برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده![]()
از Zmodeler استفاده کن.ببخشید برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده
خوب بذار دیگه![]()
سلام
من برنامه سرعت سنج gta san رو دارم ولی نمی دانم چطوری راه اندازی کنم کسی بلده اگه بلده به من هم یاد بده لطفا
اون رو باید تو محلی که بازی رو نصب کردی کپی پیست کنی
![]()
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم
![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط *PINK PANTHER* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این تاپیک ربطی نداره اما باید حدود 20 تا هود رو بگیری تا اسوییت بهت زنگ بزنه و بگه مخفیگاه اسموک رو پیدا کرده.
اونوقت مرحله آزاده.
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم)(تمام هود ها مال منه)
پستت رو تکرار نکن وقتی میبینی آنلاین نیستم(اون چراغ زرد کنار نشون دهنده ست)آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم)(تمام هود ها مال منه)
بابا اگه همه رو سبز کردی سوار ماشین نشو تا برادرت زنگ بزنه. اگه هم از قبل اینکار رو کردی برو جای مرحله... نمیفهمم دیگه چی میگی.
سیو 100% میخوای از
دانلود کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)