رمز داشتن بيش از يك نارنجك را كسي دارد ؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
رمز داشتن بيش از يك نارنجك را كسي دارد ؟؟؟
ممنون عزيزم كمك بزرگي به جامعه كانتر بازها كردي . ممنون .سرور پیشگامان دوباره راه افتاد.....
درباره Cd-key همه کانترها...برید به قسمتی که کانتر را ریختید و رئی یه فایل به نام Key.Reg کلیک کنید تا دیگه از شما سریال نپرسد....
بازم اگر سوالی بود بگید...
اين براي كيك نشدن هستش ؟توی کنسول به ترتیب وارد کن
cl_lw 2
duck+
cl_lw 0
duck-
اگه این چیت ها رو به ترتیب وراد کنی نشانه تا اخرین حد کوچک میشه
من يه بار ديدم يه نفر اين كارو كرد ولي فكر كنم با رمز نبود . با OGC يا چيزهاي ديگهرمز داشتن بيش از يك نارنجك را كسي دارد ؟؟؟
كسي نميدونه چجوري كراس هير رو كوچيك ميكنن؟؟
ایول راهی بود برای کیک نشدن حالا میرم امتحان کنم . راستی 2 تا سوال دیگه . چرا کامپیور از اسپری اتفاده نمیکنه میشه کاری کرد ؟؟ سوال دوم چرا اینقدر سریع پاک میشه مثلا با سه تا راند مبشه بیشترش کرد ؟؟؟
جواب 1 : اون بستگی داره به نویسنده ی اون BOT ها که شوتینگ رو براشون چی تعریف کرده
جواب 2 : تو کنسول اینرو وارد کن : mp_maxround 0
عزیزم Ogc یه نرم افزاری هستش که مثل ترینر میمونه . وقتی که اجرا میکنی بعد میری داخل بازی میتونی پشت دیوار ها رو ببینی . از این کامل تر اگه میخوای بگو تا بگم !بيشتر توضيح دهيد
نمیشه . میشه رنگ رو عوض کنی ولی اندازش رو نمیشه . با همین برنامه ای که گفتم میشه .كسي نميدونه چجوري كراس هير رو كوچيك ميكنن؟؟
yani ye done server e Irani ham to COUNTER-STRIKE : SOURCE nist?
اگه پچ 1.20 نصب کرده باشی اینو بزنی کوچک میشه :كسي نميدونه چجوري كراس هير رو كوچيك ميكنن؟؟
cl_crosshairsize 0 1 2 3
نه نیست چون اصلا طرفداری نداره . بعدشم فارسی بنویسyani ye done server e Irani ham to COUNTER-STRIKE : SOURCE nist?
مگه این که اونطوری . لینک پچ رو بزار متال جاناگه پچ 1.20 نصب کرده باشی اینو بزنی کوچک میشه :
cl_crosshairsize 0 1 2 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)