boys_wonجان سلامنوشته شده توسط boys_won
استفاده از سایتهای دیگر بدون ذکر منبع اخ اخ اخ
boys_wonجان سلامنوشته شده توسط boys_won
استفاده از سایتهای دیگر بدون ذکر منبع اخ اخ اخ
Last edited by borzou_one; 09-10-2005 at 19:21.
دوستان سلام یه سئوال داشتم گارد antivirمن فعال نمیشه واین ارور زیر را میده بچه ها میدونید مشکل چی هست وچطوری حل میشه درضمن این انتی ویروس امروز به طور کامل ابدیت شد
ممنونم
![]()
برزو جان اين نسخه اي كه داري Pesonal Premium هست يا Personal ؟
بعدشم اين خطا تابلو واسه اينه كه فايل اجرايي برنامه يه تغييري كرده و آنتي وير اونو گزارش داده و احتمال خرابي اين فايل رو يا بر اثر ويروس و يا غير اعلام كرده
شما جواب سوال اول رو بدي ممنون ميشم
آره عزیز ما که چیزی نگفتیم خدا رو شکر که تو لیست سیاه نرفته وگرنه حالا حالاها باید دنبال لایسنس کی میگشتیمSoda:
سلام massoud.ebi
من اين ليسنس كي رو از روي نوشته هاي بچه ها گفتم كه رفته تو ليست سياه
الان كه خودم امتحان كردم ديدم تو ليست سياه نرفته نسخه من هم 5.0.388 pro هستش
البته من آپديتها رو خودم از اينترنت ميگيرم
بعدشم یه سوال چرا اتومات آپدیت نمیکنی شاید دیتابیس پیشرفته تری رو دانلود و نصب میکنی یا اینکه عادت داری به این کار ؟
دوستان از امروز من براي اولين بار در سال اخير دچار مشكل شدم در كمال تعجب با اينكه كاسپرسكاي , nod32 بنده هر دو آپديت هستند پيقام 60 ثانيه اي مشهور كه با نام بلاستر بعدها معروف شد تو كامپيوترم نمايان شده و وقتي كاسپرس رو فعال ميكنم جاي nod32 به جاي آنتي ويروس اول آنتي هكرش جلوي حمله از طرف يه ip رو ميگيره.ولي همين كه غير فعال ميشه و nod جاش مياد 60 ثانيه ظاهر ميشه .و جالب اينه كه تمام سيستم رو با هر دو تا چك كردم حتي 1 ويروس يا تروجان يا ورم هم پيدا نكردند تو سيستمم.
ميخوام ببينم آيا اين نسخه جديد اين ويروس و شماها خبري داريد موضوع چيه اين همون ورم بلاستر نيست از نوع جديدش .........
اطلاع پيدا كرديد من در جريان بذاريد چون دوست ندارم الكي ويندوزم رو عوض كنم.................
بعضی اوقات،بعضی پروسه های ویندوز بنا به مشکلاتی که برایشان پیش می اید،سیستم باید رست بشه و این پیغام می اید.البته اگه ویروسی نباشه به این دلیله.نوشته شده توسط Gilopa
نه نگران لايسنس كي كاسپر نباش
به اميد خدا اگه تو ليست سياه هم بره بازم حله![]()
البته اينكه خودم ديتابيس رو دانلود ميكنك دليل منطقي نداره و اينطور راحتترم. در ضمن فكر نكنم كه با آپديت چيزهايي نصب بشه و ديتابيسش پيشرفته تر بشه.البته فقط يه نظر شخصي هست و تحقيقي نكرده ام
ممنون مسعود جان از راهنماییتوننوشته شده توسط Masoud.ebi
![]()
آقا تو اين صفحه ريستارت 60 ثانيه اي كه مي آدنوشته شده توسط Gilopa
آيا اثري از lsass هست اگه هست كرم ساسر شايد باشه و بايد فايروالت جلوشو بگيره
آره سودا جان منم امروز ديدم ولي برام جالبه اصلا چطور اين كرم وارد ميشه وقتي دو تا آنتي ويروس باشه رو سيستم فايروال گفتم كه جلوش ميگيره ولي اصلا نبايد ميومدش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)