تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 168 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط boys_won
    Sophos Antivirus 3.98

این روزها ساختن آنتی ویروس تبدیل به یه بازی خیلی سریع شده و شرکت های سازنده ی این برنامه ها با هم در رقابت هستند که محصول بهتری نسبت به هم ارائه بدن . نمیدونم اسم این آنتی ویروس رو تا حالا شنیدید یا نه و اگر نشنیدید به خاطر تبلیغات کم و مانور ندادن روی اون هست . این آنتی ویروس در نوع خودش بی نظیر هست و ویروس هایی رو پیدا میکنه که نورتون و مک آفی پیدا نمیکنن و بالعکس . و دلیل اینکه نمیشه گفت چه آنتی ویروسی بهتره هم همینه چون هر کدوم کار خاصی انجام میدن و برای همین معروف میشن . به هر حال میتونید نسخه ی فول ورژن این برنامه رو از لینک زیر بگیرید و امتحانش کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم : ۱۵.۲ مگابایت
    boys_wonجان سلام
    استفاده از سایتهای دیگر بدون ذکر منبع اخ اخ اخ
    Last edited by borzou_one; 09-10-2005 at 19:21.

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

دوستان سلام یه سئوال داشتم گارد antivirمن فعال نمیشه واین ارور زیر را میده بچه ها میدونید مشکل چی هست وچطوری حل میشه درضمن این انتی ویروس امروز به طور کامل ابدیت شد
    ممنونم

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

برزو جان اين نسخه اي كه داري Pesonal Premium هست يا Personal ؟
    بعدشم اين خطا تابلو واسه اينه كه فايل اجرايي برنامه يه تغييري كرده و آنتي وير اونو گزارش داده و احتمال خرابي اين فايل رو يا بر اثر ويروس و يا غير اعلام كرده
    شما جواب سوال اول رو بدي ممنون ميشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Soda:
    سلام massoud.ebi
    من اين ليسنس كي رو از روي نوشته هاي بچه ها گفتم كه رفته تو ليست سياه
    الان كه خودم امتحان كردم ديدم تو ليست سياه نرفته نسخه من هم 5.0.388 pro هستش
    البته من آپديتها رو خودم از اينترنت ميگيرم
    آره عزیز ما که چیزی نگفتیم خدا رو شکر که تو لیست سیاه نرفته وگرنه حالا حالاها باید دنبال لایسنس کی میگشتیم

بعدشم یه سوال چرا اتومات آپدیت نمیکنی شاید دیتابیس پیشرفته تری رو دانلود و نصب میکنی یا اینکه عادت داری به این کار ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان از امروز من براي اولين بار در سال اخير دچار مشكل شدم در كمال تعجب با اينكه كاسپرسكاي , nod32 بنده هر دو آپديت هستند پيقام 60 ثانيه اي مشهور كه با نام بلاستر بعدها معروف شد تو كامپيوترم نمايان شده و وقتي كاسپرس رو فعال ميكنم جاي nod32 به جاي آنتي ويروس اول آنتي هكرش جلوي حمله از طرف يه ip رو ميگيره.ولي همين كه غير فعال ميشه و nod جاش مياد 60 ثانيه ظاهر ميشه .و جالب اينه كه تمام سيستم رو با هر دو تا چك كردم حتي 1 ويروس يا تروجان يا ورم هم پيدا نكردند تو سيستمم.
    ميخوام ببينم آيا اين نسخه جديد اين ويروس و شماها خبري داريد موضوع چيه اين همون ورم بلاستر نيست از نوع جديدش .........
    اطلاع پيدا كرديد من در جريان بذاريد چون دوست ندارم الكي ويندوزم رو عوض كنم.................

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    دوستان از امروز من براي اولين بار در سال اخير دچار مشكل شدم در كمال تعجب با اينكه كاسپرسكاي , nod32 بنده هر دو آپديت هستند پيقام 60 ثانيه اي مشهور كه با نام بلاستر بعدها معروف شد تو كامپيوترم نمايان شده و وقتي كاسپرس رو فعال ميكنم جاي nod32 به جاي آنتي ويروس اول آنتي هكرش جلوي حمله از طرف يه ip رو ميگيره.ولي همين كه غير فعال ميشه و nod جاش مياد 60 ثانيه ظاهر ميشه .و جالب اينه كه تمام سيستم رو با هر دو تا چك كردم حتي 1 ويروس يا تروجان يا ورم هم پيدا نكردند تو سيستمم.
    ميخوام ببينم آيا اين نسخه جديد اين ويروس و شماها خبري داريد موضوع چيه اين همون ورم بلاستر نيست از نوع جديدش .........
    اطلاع پيدا كرديد من در جريان بذاريد چون دوست ندارم الكي ويندوزم رو عوض كنم.................
    بعضی اوقات،بعضی پروسه های ویندوز بنا به مشکلاتی که برایشان پیش می اید،سیستم باید رست بشه و این پیغام می اید.البته اگه ویروسی نباشه به این دلیله.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نه نگران لايسنس كي كاسپر نباش
    به اميد خدا اگه تو ليست سياه هم بره بازم حله
    البته اينكه خودم ديتابيس رو دانلود ميكنك دليل منطقي نداره و اينطور راحتترم. در ضمن فكر نكنم كه با آپديت چيزهايي نصب بشه و ديتابيسش پيشرفته تر بشه.البته فقط يه نظر شخصي هست و تحقيقي نكرده ام

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

12

نقل قول نوشته شده توسط Masoud.ebi
    دوست من پچ رو میتونی از این مسیری که میگم به راحتی پیدا و اجرا کنی یعنی تمامی پچ های کاسپر تو این مسیر هستند
    C:\Documents and settings\All users\Application Data\Kaspersky Personal Pro\Bases\Patches
    حالا اگه نسخه کاسپرت 372 هست اونی که مبدل این نسخه به 375 هست رو اجرا کن
    اگه ورژن کاسپرت 383 بود اونی رو که مبدل به نسخه 385 هست
    و اگه ورژن 388 بود مبدل 390 رو اجرا کن
    در ضمن اون لایسنس کی رو که سودا با اون سایز و حجم اعلام کرد و گفته شد که تو لیست سیاه کاسپر قرار گرفته کاسپر
    من چون نسخه 372 هست تا الان که دارم این مطلب رو مینویسم به راحتی داره آپدیت میشه و به نسخه 375 نیز ارتقا پیدا کرده
    بقیه رو نمیدونم شاید چون دوستان از آخرین نسخه دارن استفاده میکنن لایسنس کی شون از کار افتاده
    ممنون مسعود جان از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    آقا تو اين صفحه ريستارت 60 ثانيه اي كه مي آد
    آيا اثري از lsass هست اگه هست كرم ساسر شايد باشه و بايد فايروالت جلوشو بگيره

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آره سودا جان منم امروز ديدم ولي برام جالبه اصلا چطور اين كرم وارد ميشه وقتي دو تا آنتي ويروس باشه رو سيستم فايروال گفتم كه جلوش ميگيره ولي اصلا نبايد ميومدش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •