تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 170 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

این تاپیک بازی جدیدس که اومده ؟
    راستی میگن این بازی پورت شدس درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

نه بازی پورت شده نیست یه بازی واقعا عالی من که به زور از پاش بلند شدم

3. 2 کاربر از ArashNAM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

واقعا اتمسفرش یونیکه ...تکه!

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازی رو العان نصبیدم واقعا باحاله
    فقط من وقتی دارم میرم جلو کمی مایل میره به سمت چپ
    برا شما هم اینجوری هست؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دستشون درد نکنه...بالاخره برای PC هم منتشر شد!
    قبلا که گفته بودن که خبری از نسخه PC نیست ولی مثل این که نظرشون برگشت
    ما بریم دانلود کنیم ببینیم چجوریاست , خیلی وقت بود منتظرش بودم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

"تو حتی منو به یاد نمیاری، به یاد میاری نویسنده؟ تو فکر میکنی خدایی؟ فکر کردی فقط خودت میتونی چیزی بسازی؟ با زندگی مردم بازی کنی و برای اینکه به بار درام اضافه کنی اونا رو بکشی؟ تو همین الان، تو این داستان هستی و من آزارت میدم. تو یه جوکی. اگه اون ویراستارت نبود یه جمله قابل خوندن تو کتاب هات پیدا نمیشد. تو هرگز یکی دیگه از اون داستان های کثیفتو منتشر نخواهی کرد، چون میخوام بکشمت!... چه احساسی داره توسط مخلوقت کشته بشی؟..." صحبتم رو با ذکر دیالوگ تاثیر گذار که توسط اولین تسخیر شده بیان میشه شروع کردم... شاهکاره!

بچسبم به گیم پلی... بازی در دو زمان روز و شب انجام میشه; روزهاش کاملا سبکی ماجراجویی داره, بیشتر به صحبت کردن میگذره و کوتاهه ولی در شب کاملا حالت اکشن به خودش میگیره, اکشنی که روون و خلاقانه کار شده. در شب کارمون اینه که با تابیدن منابع نوری رو دشمنانمون - چه افراد و چه اشیا - سعی میکنیم تا غشای تاریکی اطرافشون رو از بین ببریم و نابودشون کنیم. در اوایل, این کار با اینکه حسابی جذاب و لذت بخشه ولی بعدا تاثیرش کم رنگ میشه... این صحبت حتی شامل جو بی نظیر بازی هم میشه. تاریک شدن هوا و طوفانی شدنش که نشون از حمله نیرو های تاریکی داره آهسته رنگ میبازه و ترس و استرس برخاسته از این تغییر به مرور براتون فروکش میکنه.

با یه روند تکراری مواجه بودم که داستان قوی, روانشناسانه و پیچیده اش, اونو تا حد زیادی برای مخاطب دلپذیر میکنه... داستان تنها چیزی نیست که سعی در دلچسب کردن گیم پلی داره. موارد جمع کردنی هم در این بازی مثل پیدا کردن دست نوشته ها و صندوق ها و ابزار و نشانه ها بعلاوه کمی رانندگی کردن و اضافه شدن یارهاتون در کنار شما هم به بازی تزریق شده که کمک خیلی خوبی برای تنوع گیم پلی هست.

در این بین معماهای ساده ای مثل جا به جا کردن الوار برای درست شدن پل وجود داره ولی حیف که این معماها از دیدم کافی نبودند. میتونستن بیشتر باشن. در انجام همین معماها باگهایی هم موجود بود. (وقتی شما میخوایین الوار رو جا به جا کنین خود آلن هم در طول تصویر جا به جا میشد!) خوشبختانه در دو اپیزود ویژه - DLC ها - گیم پلی جهش بسیار خوب و جالبی رو به خودش دید. لذتش در حدی بود که انگار بازی رو برای اولین بار شروع میکردم. خدا رو هم شکر که جواب چند تا از نکات مبهم داستانی رو داد!

هوش مصنوعی هم در سطح خیلی خوبی قرار داشت اما وجود بعضی از باگ ها رو که انگشت شمار بودن رو نمیشه انکار کرد. بعضی جاها میدیدین که حریفانتون, اونایی که سرسام آور حرکت میکنن (Tele-flanker) در گوشه ایی, کنار حصار و درختی گیر میکردن. اما درجات سختی بازی رو چگونه دیدم؟ نرمال به معنای واقعی نرماله و مهمات هم اضافه میارین در پایان هر اپیزود. اونطور که من دونستم تو نسخه ایکس باکس درجات سختی بازی, نرمال و سخت و کابوس تعریف شده بودن که خوشبختانه تو نسخه پی سی عناوین, درجات سختی اول و دومش همینطور که میبینین اصلاح شدن چون واقعا هم همین طورن.

اما در مورد گرافیک و صداگذاری بگم... گرافیک چشم نواز کار شده اما شب های اونه که نقطه اوجشه به خصوص محیط های خارجیش. اما در این بین اونقدر که گرافیک آب های ثابت زیباست, گرافیک آب های روون در همون حد دیده نمیشه و زشت کار شده. افکت های آب و هوایی نظیر دود و باد, که عالی کار شده, جو سنگینی رو در بازی حکمفرما میکرد. نورپردازی چیزیه که به جرات میتونم بگم در حد سری Dead Space قوی کار شده. تاثیرات نور چراغ قوه ها و منور ها رو ببینین به حرف من میرسین. بی نظیرن. اما در انیمیشن ها بخش های پریدن از موانع و بالا رفتن از سکو ها به همراه انیمیشن های صورت, از دیدم نمره منفی میگیرن. صدا گذاری... همانند عناوین قبلی تیم رمدی این عنوان هم از صدا گذاری بالایی برخورداره. تک تک ترک های صوتی و موسیقی همونایی هستن که باید باشن, بخوبی در بطن بازی خودنمایی میکنن. موزیک های لیسانس شده هم کاملا با جو بازی هماهنگ هستن.

با اینکه بازی از لحاظ طراحی متاسفانه بی عیب و نقص نیست ولی رمدی کاری ارزشمند و ستودنی را با ارائه الن ویک انجام داده, عنوانی که با داستان منحصر به فردش آتیشی به جون شما میندازه تا اونو به سرانجام برسونین... و من چشم به راه ادامه این بازی خواهم موند.

نمره من : 10 / 8.5

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یه سوالی:
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان و اینا:دی 
    من اگه اشتباه نکنم چندین وقت پیش قبل از ریلیز بازی یه تریلر از بازی دیدم که الن میره پیشش و در حالی که تیر خورده یکمی حرف میزنه و یهو یکی رو میبینه و بهش شلیک میکنه و میگه: he is not stopping...دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همین شخصیت Rusty بود...ولی اپیزود 2 رو هم تموم کردم...Rusty هم مرد ولی اون جمله رو نگفت و اصلا همچین صحنه ای تو بازی تا اینجا ندیدم...ببینم این قسمت از بازی عوض شده یا اصلا یه بخش دیگه هستش و هنوز نرسیدم؟

با تشکر از سازندگان بازی

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

حالا که اینو برای pc هم ریلیز کردن و واقعا" بازی عالییه دیگه مایکروسافت از خر شیطون بیاد پایین و gow 3 رو هم برای pc بده بیرون.البته فکر کنم فروش این اگه روی pc حتی کمی خوب باشه با روحیه پول پرستی که در مدیران مایکروسافت هست این کار رو بکنن.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

وقتی فهمیدم این بازی اومده خیلی خوشحال شدم.
    این جور که بچه ها میگن خیلی باحاله.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه سوالی:
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان و اینا:دی 
    من اگه اشتباه نکنم چندین وقت پیش قبل از ریلیز بازی یه تریلر از بازی دیدم که الن میره پیشش و در حالی که تیر خورده یکمی حرف میزنه و یهو یکی رو میبینه و بهش شلیک میکنه و میگه: he is not stopping...دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همین شخصیت Rusty بود...ولی اپیزود 2 رو هم تموم کردم...Rusty هم مرد ولی اون جمله رو نگفت و اصلا همچین صحنه ای تو بازی تا اینجا ندیدم...ببینم این قسمت از بازی عوض شده یا اصلا یه بخش دیگه هستش و هنوز نرسیدم؟

با تشکر از سازندگان بازی
      محتوای مخفی: جواب 
    کلا هر تریلری که از بازی هست و خودشم مربوطه به قبل 2010 رو نادیده بگیرین. اون تریلری هم که دیدین مربوط به 2009 میشه و بعد از نمایشش تغییرات حسابی رو به خودش دیده; قبلا تو تریلر همین کاراکتر یعنی راستی رو بعد مجروح شدنش, جلوتر تو محوطه ایستگاه گاز پیداش میکردین ولی حالا تو خود بازی میبینین که کمی بعد از مجروح شدنش تسخیر میشه و مجبور به کشتنش میشین...

12. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •