تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 231 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بازم سلام ...

آقا پيمان !
    اگه منظورت اين هست كه من اون لينك ها را دانلود كنم و بعد براتون آپلود كنم ، چشم !!
    از بابت كرك درج 2 هم ممنون ! راستي اين كرك همون كرك آقاي مهدي اسدي هست ديگه ؟!
    اين روش كار نمي كنه ؟؟؟ البته ممكنه روي سي دي من كار نكنه : كارگاه ميكس 1 و كارگاه ميكس 2 و 3
    آقا پيمان ! من فقط آموزش php nuke را دارم ! اين روي اون سي دي 100% جواب ميده !
    اگه وقت شد براي شما دوستان نسل جواني ! آموزش را مي ذارم كه فيلم بقيه سي دي ها را خودتون پيدا كنيد !

asd جان عزيز !
    احتمالا با استفاده از clone 2.5 كه لينكش را فكر كنم توي صفحه پيش گذاشته باشند ، بتونيد كپي كنيد !
    اين برنامه يك سري بدسكتورهاي موجود در سي دي را چك مي كنه كه نرم افزار رايت شده قادر به كپي اونها نبوده و نكته ديگه اينكه حتما بايد eror خونده بشه نه اينكه skip بشه ...

آقا محمد گل !
    من زياد با اين برنامه كار نكردم ، اما فكر كنم اين خطا مربوط به فايل cue استفاده شده شما باشه !
    خودم اكثر وقت ها اول با IsoBuster يه دونه iso درست مي كنم و بعد با خودش اون را cue مي كنم ( تبديل فرمت )
    شما امتحان كن ، احتمالا مال همون هست !

آقا مهدي گل !
    حالا كه يارو گفته 2 ميليون تومن ، شما با همون روش هايي كه گفتم يه نسخه رايت شده براش ببر و بگو اين كه شما به من مي ديد با اين فرق داره يا نه !! البته طرف ممكنه انقدر پررو باشه كه بگه آره !! اما حتما بذارش تو كف !!!

با تشكر ـ مهدي

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

فعلا اين يكي هم براي نسل جوان داشته باشيد تا اگر ديدم كسي درخواست داده ،‌ مقاله تكميلي نسل جوان را بگذارم :

در پوشه Lock.CD! يك پوشه مخفي ديگر وجود دارد . نام اين پوشه Mohafez84 هست كه حاوي فايلهايي هست كه دستيابي به آنها خالي از لطف نيست !

هنوز وقت نكردم اونها را كاملا بررسي كنم .

پس اين پوشه توي آدرس l:\!Lock.CD\Mohafez84 واقع هست !

با تشكر ـ مهدي

=====================

آقاي مهدي گل !
    اين چيزي كه من بهت گفتم ، چيزي هست كه ديگه شما را از كرك برنامه خلاص مي كنه . فكر نكنم كم چيزي باشه !
    احتمالا بقيه قفل ها هم چنين چيزي داشته باشند ، اما ممكنه كه اسم پوشه هاش فرق داشته باشه !
    راستي php nuke را با ultraiso امتحان كردي !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا پبمان گل !
    لطفا ويروس آپلود نكنيد !
    يه باره ديگه ويروس كشي كن و دوباره آپلود كن :

راستي شما كدوم نرم افزارها را كرك كردي ( نوشتي بيشتر از 100 تا ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    سلام

فعلا اين يكي هم براي نسل جوان داشته باشيد تا اگر ديدم كسي درخواست داده ،‌ مقاله تكميلي نسل جوان را بگذارم :

در پوشه Lock.CD! يك پوشه مخفي ديگر وجود دارد . نام اين پوشه Mohafez84 هست كه حاوي فايلهايي هست كه دستيابي به آنها خالي از لطف نيست !

هنوز وقت نكردم اونها را كاملا بررسي كنم .

پس اين پوشه توي آدرس l:\!Lock.CD\Mohafez84 واقع هست !

با تشكر ـ مهدي

=====================

آقاي مهدي گل !
    اين چيزي كه من بهت گفتم ، چيزي هست كه ديگه شما را از كرك برنامه خلاص مي كنه . فكر نكنم كم چيزي باشه !
    احتمالا بقيه قفل ها هم چنين چيزي داشته باشند ، اما ممكنه كه اسم پوشه هاش فرق داشته باشه !
    راستي php nuke را با ultraiso امتحان كردي !!!
    سلام
    مهدی آقا کی کفته کم کاریه واقعا من خوشحالم که شما این قدر باهوش هستید اگه یادتون باشه قبلا
    یه عکس گزاشته بودین که گفته بودین یکی کرک کرده فکر کنم اون طرف هم به همین روش شما اتخاذ کرده بودش
    در مورد محافظ 84 واسه من جواب نداد ارور میده میگه همچین مسیری نیست توی سیدی حالا نمیدونم اشکال از چیه
    مهدی جان خسته نباشید بهت میگم به خاطر این همه فعالیت
    در مورد سیدی های دیگر این شرکت هم فکر کنم همین روش آقا مهدی جواب بده ولی اسم ها فرق می کنه
    بنده روی کارگاه میگس ور می رم ببینم چی میشه
    مهدی جان منتظر مقاله تکمیلی قفل نسل جوان هستیم اگه بشه یه 10 صفحهای ردیف کن با عکس ممنون
    حق نگهدارتون

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مهدي گل !
    سلام ...
    خواهش مي كنم ، اصلا قابل شما را نداشت ... اميدوارم كه تونسته باشم با اين كار جبران كنم ...
    شما هم خسته نباشيد ... به قول آقا ميثم : چوب كاري نفرماييد !
    من نمي دونم چرا مال شما mohafez84 نداشته ! حتما دوباره امتحان مي كنم !
    اميدوارم با كمك شما بتونيم كليه فيلم هاي سي دي هاي اين شركت را استخراج كنيم !!
    در ضمن مقاله تكميلي من زياد طولاني نيست ، چون روش كار ساده بود !
    براي شما هم كه شده سعي مي كنم هر چه زودتر جمع و جورش كنم ...

با تشكر و با آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي از جمله كنكور !

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حذف شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا مهدي در مورد اون فايل dll که گفته بودين ميتوني تو مسير نصب برنامه هم پيدا کني همچين چيزي تو سيدي 1 اين مجموعه
    نبود ولي توي سيدي 2 چرا تو يه همون ريشه سيدي بود ولي اصل سيدي 1 سيدي 2 چيزي نداره بعد يه خورده ور رفتم با سيدي 1
    و اينو فهميدم وقتي اتوران رو اجرا ميکني مياد 3 تا پوشه به نام هاي بي خيال همش عدد هستش !! ولي يکي از پوشه ها
    نامش اينه MMBPlayer که فکر کنم چيزي نيست دو تا پوشه ديگه هم نامشون همش عدد هست با يه حرف که حرف e
    هست توي پوشه temp درست ميکنه خوب توي اين پوشه ها هر کردوم يه دونه فايل بيشتر نداره که يکيش Main.exe
    هست و ديگري که فکر کنم اصل کاريه mylock.exe هستتش اين نام همون نامي که وقتي اتوران رو از رو ايميج اجرا ميکني
    ميگه اين فايل تو لايبرري نيست در ضمن يه فايل به نام CURSOR_1.CUR که حجم اون 4 کيلو بايت هست توي پوشه MMBPlayer
    درست ميکن که با در اوردن سيدي اون فيل از بين ميره ! خلاصه من همين چيزا رو فهميدم فايل ها رو هم براتو ن آپلود ميکنم ببينم مهدي آقا و ديگر دوستان
    چه ميکنن ان شاالله که قفلش شکسته خواهد شد .ولی شاید این ها اصلا فایده ای نداشته باشه !
    در مورده قفل نسل جوان هم آقا مهدي من يه چيزايي گرفتم ولي نميدونم مسير اصلي چي نام داره چون فيلم ها صد در صد مخفي هست ولي فقط مسير يه پوشه خاصه
    که اسمشو بايد فهميد حالا چه جوريشو شما بايد بگين ممنون
    اينم فايل ها در ضمن با اجرا کردن فايل ارور ميده تويه يه فايل زيپ ريختم پوشه ها رو هم تغيير نام ندادم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی مهدی جان دعا کنید قبول شم
    بنده همه جوره در خدمت دوستان و شما هستم
    حق نگهدارتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman khatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    nakoja@bad

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    آقا پبمان گل !
    لطفا ويروس آپلود نكنيد !
    يه باره ديگه ويروس كشي كن و دوباره آپلود كن :

راستي شما كدوم نرم افزارها را كرك كردي ( نوشتي بيشتر از 100 تا ! )
    اين كرك رو من تست كردم هيچ گونه ويروس يا pup نداشت
    البته من سيستمم رو با مك آفي 10 اسكن كردم و هيچ گونه ويروسي نداشت
    ------------------------------------------------------------------------------------------.
    به هر حال كرك 100% كار مي كنه
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    من نرم افزار ايراني زياد كرك نكرم و لي نرم افزارهاي خارجي تا جايي كه بتونم با lord pe كرك مي كنم
    در مورد كرك اين رو بايد بگم كه من به نقل از گروه ساها اين رو گفتم و با آقاي مهدي اسدي در ارتباط هستم
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    آقا مهدي 7070 :
    قرار بود dll هاي قفل هاي نگهبان رو برام آپلود كني چي شد
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    مهدي 7070 : مقاله تكميلي در مورد قفل نسل جوان آپلود كنيد تا همه استفاده كنن
    ================================================== ===========
    مهدي dll : شما هم مقاله خود رو در مورد قفل هاي نسل جوان در تاپيك قرار بديد
    در ضمن اگه امكان داره تنظيمات خود رو براي رايت كارگاه ميكس 1 و 2 با كلون 2.5 نيز بنويسيد ممنون
    ================================================== ===========
    Last edited by peyman khatar; 14-03-2006 at 19:17.

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

دوستان سلام
    احتمالا فايل آقا پيمان در سايت آپلود ويروسي شده كاريش هم نميشه كرد

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام دوباره ...
    اين هم يك مقاله كه تقريبا به قفل نسل جوان هم بي ربط نيست !

نام مقاله : آموزش مخفي كردن فايلها و برعكس !
    لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
    اين يكي هم ديدم بد نيست براتون مي ذارم . نويسنده اون من نيستم ! آقاي امير مسعود ايراني نوشته اند و ...

نام مقاله : انواع قفل هاي نرم افزاري
    لينك دانلود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •