شما هم که تا چیزی میشه زود دست به شکایت میزنی
قصاص قبل از جنایت نکنید
اقای 2دقیقه ایشما اصلا میدونی ممکنه در اون لحظه دسترسی به فعال کردن ممکنه نداشته باشه یا مشکلاتی برای مشترک بوجود باید
چه وظیفه ای مگه چند پول دادی کدوم شرکت الان فست داره ..اصلا گیرنم داشته باشن موقع خرید مگه تضمین کردن بشما فست میدن
الان هم شرکت بگه فست نداریم چکار میکنی شمشیر میکشی
چند سالتون هست که اینجور برخورد میکنی بهتر یکم ارومتر باشی صبر کنی سحر نزدیکه
تو حرص نخور . نون ات رو قطع نمیکنن.
این پنل منه. با یه تماس کوچیک با پیشگامان گفتم. فست رو همونجا پشت خط فعال کردن و وقتی دیدم data rate از 18 اومد رو 16k , بدون اینکه تلفن رو قطع کنن و قطع کنم , دوباره بک زد به پروفایل فست. تمام این پروسه در عرض زیر 5 دقیقه انجام شد. چندین بار هم من این پروفایل رو با تماس همون پشت خط فعال و غیر فعال کردم. حالا یا اپراتور پیشگامان انقد با حال هستن یا شما دیده بانی ها انقدر گیج و پخمه هستید. تو پروفایل تمام کاربران. data rate و کانال مود های مختلف تعریف شده و اپراتور میتونه به راحتی تغییر بده. البته اگر نا بلد باشن مثل شماها که داستانش فرق میکنه.
در ضمن منم همسن پدرتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خط چطوره؟ چرا crc زیاد میندازه؟ نویز خیلی بالاس درسته؟
پیشگاماناز تاپیکش مشخصه چقدر پشتیبانی حرفه ای دارن که کاربرانش صبح تا شب دادشون در امده
ضمنا همونکه هم سن پدر من هستی زود اعصابی میشید و زود قضاوت میکنید
بزنگ بگو ریت خطو پایین تر ببنده تا snr دانلود بره بالای 10 ، آپلود هم همون به نظر من رو 500 کیلوبیت باشه مناسبه ، تو مودمت annexM رو عیرفعال کن بهتر میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با وی پی ان سرور منچستر ( مقصد )
در مورد fast mode، من تا حالا روی شاتل، پارس آنلاین و صبانت fast رو فعال کردم هر سه تا هم همون لحظه پشت تلفن فعالش کردن برام. نمیدونم شبکه دیده بان نت چطوریه ولی این که میگن دو روز طول میکشه fast رو فعال کنن عجیبه واقعا!
شما خطتون نمیکشه بگو بزارن روی 9 مگ برات
اپلود هم نهایتش 700 کیلوبیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)