تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 827 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمود ياوري:بازيکن اميد بايد در باشگاهش تاثيرگذار باشد
    ----------------------------------------------------------------------
    محمود ياوري گفت: از تعدادي از همکاران خود در استان هاي کشور خواسته ايم تا ضمن تماشاي مسابقات ليگ برتر و دسته اول باشگاه هاي کشور وضعيت بازيکنان اميد را ارزيابي و نظراتشان را در اختيار ما قرار بدهند.
    وي در ادامه گفت: در برنامه سه ماهه اي که به فدراسيون فوتبال پيشنهاد کردم از روز بيستم شهريور، که بعد از هفته دوم ليگ برتر خواهد بود تمرينات تيم اميد را در اردوهاي دو روزه برگزار مي کنيم.
    ياوري در پايان گفت: بازيکنان تيم ملي اميد بايد در تيم هاي خودشان تاثيرگذار باشند، بطور حتم اگر بازيکني از تيم اميد چنين شرايطي را نداشته باشد در تصميم گيري خود تجديد نظر مي کنيم و برعکس اگر بازيکني باشد که ما نديده باشيم هم اين شانس را به او مي دهيم که در جمع ملي پوشان خود را محک بزند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منصور پورحيدري:رفتنم به استقلال شايعه است
    -------------------------------------------------------
    • درست است که قصد رفتن به استقلال را داريد؟
    اين خبر شايعه اي بيش نيست و من آن را تکذيب مي کنم. رفتنم به استقلال شايعه است و همچنان مشغول فعاليت در شهيد قندي هستم.
    • اما گفته مي شود با مديرعامل قندي اختلاف داريد؟
    خير، يک سري کمبودها در کار پيش آمده که به زودي حل مي شود. ما به هيچ عنوان اختلاف نداريم.
    • چه کمبودهايي داريد؟
    به هر حال حضور در ليگ برتر مسائل خاص خودش را دارد و ليگ حرفه اي ايجاب مي کند اين کمبودها برطرف شود تا ما دچار مشکل نشويم.
    • شما مي گوئيد رفتنم به استقلال شايعه است اما به نظر مي رسد با اوليايي صحبت کرده ايد؟
    من هميشه با اوليايي و حتي امير قلعه نوعي در ارتباط هستم ولي در مورد رفتنم به استقلال هيچ صحبتي نشده است. من با شهيد قندي قرارداد دارم.
    • پس حضور شما در استقلال منتفي است؟
    اصلا صحبتي نشده بود که بخواهيم آن را منتفي قلمداد کنيم.
    • شهيد قندي در چه وضعيتي قرار دارد؟
    خوشبختانه شرايط تيم خوب است و آماده شروع بازي ها هستيم.
    • قضيه نشستن شما روي نيمکت به کجا انجاميد؟
    در تورنمنت صلح و دوستي روي نيمکت ننشستم تا شرايط تيم را از بالا بررسي کنم. من مشکلي براي نشستن روي نيمکت ندار

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدي رحمتي:اشتباهات گذشته اتفاق بود
    -----------------------------------------------------
    • مقابل شهيد قندي براي اولين بار درون دروازه قرار گرفتي، بازي چطور بود؟
    به هر حال من براي اولين بار درون دروازه استقلال ايستادم و طبيعي بود که به طور کامل با بازيکنان هماهنگ نبودم. در آينده وضعيت بهتر مي شود.
    • قلعه نوعي از عملکردت رضايت داشت؟
    نمي دانم، صحبت خاصي در اين مورد نشد.
    • فصل گذشته خوب کار نکردي، امسال مي تواني جبران کني؟
    اشتباهاتي که فصل گذشته مرتکب شدم يک اتفاق بود و براي جبران اين اشتباهات به استقلال آمده ام. تمامي بازيکنان حاضر در ليگ در فکر راهيابي به تيم ملي هستند و من هم مي خواهم يکي از مسافران آلمان باشم.
    • رقابت با طالب لو چطور است؟
    مشکل خاصي بين ما وجود ندارد. من و وحيد در جاهاي ديگر هم باهم رقيب بوده ايم.
    • به اين فکر کرده اي که شايد دروازه بان اول استقلال نباشي؟
    من بايد تمرين کنم و در بازي ها نيز اشتباهي نداشته باشيم. اين که چه کسي درون دروازه استقلال خواهد ايستاد تصميم کادر فني است.
    • بازي با صباباتري در هفته اول ليگ برتر را چطور مي بيني؟
    مطمئن باشيد که امسال تمامي بازي ها سخت است و پيش بيني هم غير ممکن. صباباتري در اين فصل مهره هاي بسيار خوبي را به خدمت گرفته و من معتقدم بازي سختي را مقابل اين تيم پيش رو خواهيم داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مديرعامل فجر سپاسي:
    بعضي ها نمي خواهند فجر نتيجه بگيرد
    ---------------------------------------------
    سرهنگ جعفري اظهار داشت: آقاي پيرواني در تمامي جلسات تمريني تيم حاضر هستند و خبرهايي که درخصوص اختلاف ما دو نفر مطرح مي شود شايعه است. به هر حال بعضي ها مي خواهند براي فجر سپاسي حاشيه درست کنند.
    وي در ادامه گفت: تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته ايم و بازيکنان در شرايط مناسبي قرار دارند. در هفته اول ليگ برتر ميزبان پرسپوليس هستيم و مقابل اين تيم با تمام قدرت حاضر خواهيم شد.
    جعفري در پايان تصريح کرد: فجر سپاسي با تکيه بر بازيکنان جوان خود اين فصل هم نتيجه خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لئون استپانيان:جدايي از سپاهان سخت بود
    ------------------------------------------------------
    • رفتنت به ذوب آهن غير منتظره بود؟
    فکر نمي کنم اين طور باشد. سپاهان مايل به ادامه همکاري نبود و من هم به عنوان بازيکن آزاد تصميم گرفتم به ذوب آهن بروم.
    • سپاهان براي عدم همکاري با تو دليلي داشت؟
    من شنيم تاوارس قصد دارد از بازيکن هاي جوان استفاده کند. به هر حال او سرمربي تيم است و تصميمش قابل احترام.
    • هنگام جدايي از سپاهان چه احساسي داشتي؟
    من نزديک به يک دهه در اين تيم بازي کردم و جدايي از سپاهان واقعا برايم سخت بود.
    • در فصل نقل و انتقالات ذوب آهن و سپاهان از يکديگر بازيکن گرفتند، اين موضوع حساسيت و تنش در بين تماشاگران دو تيم ايجاد نمي کند؟
    خير، آرمناک دو سال پيش از سپاهان به ذوب آهن رفت و هيچ اتفاقي هم نيفتاد. اين مسائل در فوتبال حرفه اي طبيعي است.
    • شرايط بدني خودت چطور است؟
    من در اردوي آلمان همراه ذوب آهن نبودم و مثل بقيه بازيکنان آماده نيستم. بايد تمرينات فشرده اي را انجام دهم تا شرايط آمادگي را به دست بياورم.
    • چند درصد احتمال مي دهي در ترکيب ثابت ذوب آهن بازي کني؟
    من تمرين مي کنم و همه چيز به سرمربي تيم بستگي دارد، اما دوست دارم بازي کنم تا کمکي به ذوب آهن کرده باشم.
    • و نظرت در خصوص بازي مقابل ابومسلم در هفته اول ليگ برتر؟
    بازيکنان انگيزه دارند و فکر مي کنم که سه امتياز را بگيريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یوونتوس 1 - 0 کیوو
    ترزگه

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روني: گل را مديون اقبالم هستم
    ----------------------------------------
    وين روني مهاجم منچستريونايتد در گفت و گويي با اسكاي اسپورتس اظهار داشت که تنها شانس به او كمك كرد كه بومسونگ، مدافع نيوكاسل را كنار زده و گل اول شياطين سرخ را به ثمر برساند.
    به نظر او زاغ ها در نيمه اول قدرت برتر ميدان بودند، اما گل او ورق را به نفع شياطين سرخ برگردانده است.
    روني در اين باره گفت: "براي يك ساعت اول، نيوكاسل فوق العاده درخشيد و شايستگي پيروزي در اين ديدار را داشت، اما قرعه به نام ما رقم خورد. بخت با من يار بود که توانستم توپ را وارد دروازه حريف كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از پيروزي بر رجينا
    اسپالتي مخالف رفتن مكسس
    --------------------------------------
    لوچانو اسپالتي مربي آ.اس رم مخالفت خود را با رفتن فيليپ مكسس از اين تيم و پيوستن به ليورپول اعلام كرد.
    بعد از انتشار خبر علاقه مندي باشگاه ليورپول به مدافع فرانسوي رمي ها، اسپالتي بلافاصله نسبت به اين موضوع جبهه گيري كرد و از سران باشگاه خواست تا با صراحت پاسخ منفي خود را به تيم انگليس و فاتح ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته اعلام كنند.
    مربي رم كه از پيروزي مقابل رجينا خيلي راضي و خوشحال بود و عقيده داشت جالوروسي ها بازي بزرگي را برابر ميزبان انجام داده اند، با اشاره به شايعه انتقال مكسس به ليورپول گفت: "من به شدت مخالف رفتن بازيكناني نظير مكسس و كاسانو هستم و از باشگاه هم خواسته ام تا به اين شايعات پايان دهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ليوورنو به دنبال مكسس
    -----------------------------
    باشگاه رم اعلام كرد سران ليوورنو سخت به دنبال جذب فيليپ مكسس مدافع فرانسوي تيمشان هستند.
    زرشكي پوشان ليوورنو امسال درتلاشند با تركيبي از نفرات شايسته، تيمي قدرتمند را روانه ميادين نمايند و به همين منظور قصد دارند در آخرين روزهاي نقل و انتقالات مقدمات حضور فيليپ مكسس را فراهم كنند.
    با توجه به مشكلاتي كه اين مدافع فرانسوي براي سران جالوروسي در تابستان امسال به وجود آورد، احتمال جدايي وي زياد به نظر مي رسد.
    پيش از اين نيز تيمي از كشور انگلستان خواهان جذب مكسس دست کم براي يك فصل بود، اما اين بازيكن صراحتاً اعلام كرده که دوست دارد در تيم لوچانو اسپالتي باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گالتي:
    اتلتيكو امسال قهرمان خواهد شد
    -----------------------------------------
    لوسيانو گالتي هافبك تازه وارد اتلتيكو مادريد در مصاحبه با روزنامه ماركا مدعي شد، اتلتيكو مادريد امسال قهرمان بلامنازع لاليگا مي شود.
    وي گفت: "تساوي ما در مقابل رئال ساراگوسا يك حادثه بود و به هر حال ما يك امتياز شيرين و حساس را كسب كرديم. در آينده اي نزديک انسجام تيمي بالاتر مي رود و من مطمئن هستم كه اتلتيكو مادريد رقباي خود را يكي پس از ديگري كنار خواهد زد. ما يكي از بزرگترين و بهترين تيم هاي باشگاهي در اوپا هستيم و حق داريم مدعي قهرماني در لاليگا امسال باشيم. بدنه تكنيكي ما بسيار مقاوم و غيرقابل رسوخ است و از اين بابت به خاطر تلاش هاي فراوان كارلوس بيانكي از وي واقعاً تشكر مي کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •