لطفا برید به "سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات" از شاتل شکایت کنید داره مبلغ 10900 رو تقریبا از چند هزار نفر بخاطر شاتل لند دریافت میکنه همیشه خرابه پشتیابانیشون به صورت temple بهت پاسخ میده
لطفا برید به "سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات" از شاتل شکایت کنید داره مبلغ 10900 رو تقریبا از چند هزار نفر بخاطر شاتل لند دریافت میکنه همیشه خرابه پشتیابانیشون به صورت temple بهت پاسخ میده
سلام دوستان
سایت دانلود فیلمی سراغ دارید که فیلمای BluRay 1080p HD که بالای پنج شش گیگه رو به صورت پارتای زیر دو گیگ بزاره تا بشه تو آپلود سنتر شاتل لند بزاریمو راحت دانلودش کنید.چون واقعا بعضی فیلما هستند که حیفه با کیفیت معمولی بخوایم ببینیمشون
پیشاپیش ممنون
اضافه شدن نشان دادن درصد انتقال فایل رو به شاتل لند، به همه تبریک میگم![]()
درود بر شرفشون بالاخره یه حرکت درست حسابی زدن![]()
درود نفرستید, مثل همیشه یک نقطه مثبت اضافه شد ... درعین حال یک نقطه مثبت کسر شد!...
از این به بعد فقط 1فایل همزمان میشه مستقیم کرد و ریموت گروهی غیرفعال شد ...
حالا برید شادی کنید...
هر بار که بهشون پیام دادم گفتم که نوار پیشرفت رو بزارن آخر سر انجام شد تبریک میگم به دوستان
انتقال چندتایی رو غیرفعال کردن و به نظرم تاثیر بدی نداره و باعث میشه جلوی افرادی که سواستفاده میکنن و حق دیگران رو میخورن گرفته بشه طرف 5 ترا ترافیک داره فکر کرده باید همش رو دان کنه من قول میدم که افرادی که تا 200 گیگ در ماه فایل انتقال میدن به مشکلی بر نمیخورن
دوست ناعزیز...این حرف شما خیلی خنده دار بود...
همین الان که اول صبح هست دارم یک فایل 2گیگی رو منتقل میکنم ,10دقیقه هست تازه 50درصدش پر شده اونم از سرور خود ایران!!!...
حالا حساب کن وسط ظهر یا غروب بخوای یک فایل 2گیگی منتقل کنی باید حداقلش نیم ساعت صبر کنی برای فقط ریموت یک لینک !!! ...
اگه سرعت ریموتشون خوب بود مثلا در حد Trainbit آره مشکلی نداشتیم ... ولی سرعت ریموت شاتل مزخرف و لاکپشتی هست...
فکر کنم اون 200گیگ هم نتونید دیگه دانلود کنید یا اگر هم بتونید باید یک سپرفولادی به مغز و اعصابتون وصل کنید!...
من که دانلودر مبتدی هستم میفهمم چه گندی زدن, خدا به داد دانلودرهای حرفه ای برسه!....
سلام من بسته 5000 گیگ رو خریدم و از شاتل لند دانلود کردم ولی از ترافیک اصلیم کم کرد. پشتیبانی هم گفت شماره رو ارجاع میده به تهران برای بررسی. داستان چیه چکار کنم؟![]()
من که الان توی پنل نگاه کردم، دیدم که به ازای هرچقدر مصرف از شاتل لند، فقط نصف اون رو حساب کرده و از بسته کم کرده. البته اینو توی سایت خود شاتل هم نوشته که ترافیک سایت های منتخب ایران نیم بها حساب میشه
پس با این اوصاف اون بسته 5000 گیگی عملا 10000 گیگ محسوب میشه! که البته فک نکنم کسی بتونه به یه همچین رقمی دست پیدا کنه!
خداروشکر درصد انتقال رو واسه ما گذاشتن تا بفهمیم فایل میره یا نه چیزی که همه ی سایت های انتقال داشتن و اینا تازه گذاشتنفقط ای کاش یخورده پیشرفته ترش کنن مثلا یه افزونه بزارن که فایل های بالای 2 گیگ رو بشه پارت پارت کرد که قابل انتقال بشن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)