تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 755 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شرمنده به خاطر غیبت دو روزه.

وقتی تونر hp p1006 میخواد تموم بشه ( داره ته میکشه ) اولش پیغامی یا چراغ چشمکزنی چیزی تو کاره یا نه ییهو هوفففف تموم میشه؟!

موقع شارژ شنیدم بعضیها تونر رو میریزن تو یه سینی تمیز هوا میدنش! هی فوت میکنن! چرا؟؟؟!!!
    1- معمولا قبل از تموم شدن (80-70 تا مونده)بعضی قسمت های صفحه رو کمرنگ میزنه.
    2- تونر رو نه(پودره فوت کنی میپره).کارتریج رو،به خاطر اینکه پودر قدیمی توش نمونه که یه وقتی قاطی بشه با جدیده.

ممنون دوست عزیز از راهنماییت
    این جوهری که شما گفتین اگر بر روی دی وی دی چاپ بزنیم با اب پاک نمیشه؟؟ روی کاغذ گلاسه رنگش پخش نمیشه؟؟
    ممنون
    تا اونجایی که من شنیدم مشکلی ندارن،شما از خیابون ایرانمهر هم میتونین پرس و جو کنین.

سلام دوستان
    من يک پرينتر سامسونگ مدل scx-4200 ، سه کاره دارم که پس از نصب پرينتر موقع پرينت خطاي usb ميده. وقتي پرينت مي گيرم سه چهار خط چيزاي نامفهوم مثل intenal error و از اين چيزا پرينت مي گيره.
    در ضمن کامپيوترم يه پنتيوم 4 سلرون هست که سال 80 خريدم اونموقع پورت usb نداشت اما جديدا دادم پورت usb نصب کردن.
    مشکل usb رو فقط با پرينتر دارم يعني با فلش و کول ديسک ها مشکل ندارم.
    در ضمن مطمئن هستم مشکل از پرينتر يا کابل پرينتر نيست چون با لپ تابم پرينت گرفتم .
    ممنون ميشم کمکم کنين.
    پاسخ شما در تاپیک خودش داده شد.

2. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد اين سوال رو ميكنم .
    نظرتون درمورد scx 4300 چيه ؟؟؟ اين مدل رو عموم ميخواد بخره ازم پرسيد چه طوره منم گفتم بايد بپرسم !!! حالا اگه امكان داره بگيد خوبه ، بده ، چه طوره ؟؟؟ يعني مي ارزه 155 پاش بده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشيد اين سوال رو ميكنم .
    نظرتون درمورد scx 4300 چيه ؟؟؟ اين مدل رو عموم ميخواد بخره ازم پرسيد چه طوره منم گفتم بايد بپرسم !!! حالا اگه امكان داره بگيد خوبه ، بده ، چه طوره ؟؟؟ يعني مي ارزه 155 پاش بده ؟؟؟
    پرینتر خیلی خوب و کارامدی هست.
    اگر برای مصارف خانگی و دفاتر متوسط لازمش دارین،خوبه.
    سینی کاغذ 250 برگی و سرعت خوب 19ppm.
    اگه مصرفشون خیلی بالاس،بهتره برن طرف پرینتر های چند کاره دفتری اچ پی.

5. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت morak79's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1 سوال: چه پرینتری بخرم ؟

سلام به همگی

بچه ها من میخوام یه پرینتر لیزر رنگی بخرم که عکس و متن رو با کیفیت خوب چاپ کنه. دوام داشته باشه و

مصرف رنگش زیاد نباشه. البته برای مصرف خونگی میخوام ، به علاوه یه اسکنر خونگی خوب.

بودجه هم سیصد و پنجاه هزار تومنه 350000

از بین مارکهای زیر، به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟

سامسونگ
    اچ پی
    اپسون

اگه کسی وارده ممنون میشم منو راهنمایی کنه

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

... یه پرینتر لیزر رنگی بخرم که عکس و متن رو با کیفیت خوب چاپ کنه. دوام داشته باشه و

مصرف رنگش زیاد نباشه. البته برای مصرف خونگی میخوام ...
    مصرف خونگی؟ پس چرا لیزری؟ تاجاییکه من میدونم برا خونه اگه کسی رنگی بخواد جوهرافشان میخره معمولا. مثلا سری Inkjet از HP. یا بهترش OfficeJet های تک کاره مثل K550 یا K5400

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همگی

بچه ها من میخوام یه پرینتر لیزر رنگی بخرم که عکس و متن رو با کیفیت خوب چاپ کنه. دوام داشته باشه و

مصرف رنگش زیاد نباشه. البته برای مصرف خونگی میخوام ، به علاوه یه اسکنر خونگی خوب.

بودجه هم سیصد و پنجاه هزار تومنه 350000

از بین مارکهای زیر، به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟

سامسونگ
    اچ پی
    اپسون

اگه کسی وارده ممنون میشم منو راهنمایی کنه
    اپسون که هنوز وارد مباحث لیزری نشده.
    سامسونگ و اچ پی هر دو از لحاظ کیفیت برابری می کنن،ولی کارتریج اچ پی کمی بزرگتر است.
    سامسونگ clp315 با قیمت 180000 تومن که خود من الان دارمش،با کارتریج فول 1000 صفحه هر کارتریج رنگی و 1500 صفحه مشکی پرینت می کنن.

اچ پی cp1215 با قیمت 230000 تومن،با کارتریج فول 1400 صفحه هر کارتریج رنگی و 2200 صفحه مشکی پرینت می کنن.

اگر بخواهین چند کاره بگیرین،سایز دستگاه خیلی بزرگ خواهد شد.

9. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جالبه! هزینه شارژ این رنگیهای لیزری چطوره. مثلا همین دو مورد که گفتین. کیفیت چاپ و رنگ در مقایسه با جوهرافشان ها چطور؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جالبه! هزینه شارژ این رنگیهای لیزری چطوره. مثلا همین دو مورد که گفتین. کیفیت چاپ و رنگ در مقایسه با جوهرافشان ها چطور؟
    کیفیت چاپ مخلوط عکس و نوشته خیلی بالا تر از جوهر افشان است.
    ولی اگر فقط عکس چاپ کنین و با پرینتر های فتواینک مقایسه کنین که روی کاغذ گلاسه چاپ شده و فقط از کارتریج اوریجینال استفاده شده(وای قیمتش زد بالای 800-700 تومن هرصفحه) کم میارن.
    در کل خیلی وقته دنیا لیزری رو در کارهای معمولی جایگزین جوهر افشان کرده،کشور های جهان سوم هستن که چسبیدن به پرینتر های مزخرف 50-40 تومنی.
    در مورد هزینه شارژ سامسونگ هنوز مطمئن نیستم ولی اچ پی هر بار شارژش هر رنگ بیشتر از 12-10 تومن نخواهد شد.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کیفیت چاپ مخلوط عکس و نوشته خیلی بالا تر از جوهر افشان است.
    ولی اگر فقط عکس چاپ کنین و با پرینتر های فتواینک مقایسه کنین که روی کاغذ گلاسه چاپ شده و فقط از کارتریج اوریجینال استفاده شده(وای قیمتش زد بالای 800-700 تومن هرصفحه) کم میارن.
    در کل خیلی وقته دنیا لیزری رو در کارهای معمولی جایگزین جوهر افشان کرده،کشور های جهان سوم هستن که چسبیدن به پرینتر های مزخرف 50-40 تومنی.
    در مورد هزینه شارژ سامسونگ هنوز مطمئن نیستم ولی اچ پی هر بار شارژش هر رنگ بیشتر از 12-10 تومن نخواهد شد.
    سناتور عزیز باز هم آه از نهاد من برآوردی به مهر! منکه 114 دادم به hp p1006 خوب 180 میدادم رنگی میگرفتم

حالا اینجا رو ببینین تو رو خدا:
    HP جلوی فروش محصولات خود در ایران را میگیرد!
    شركت هيولت پاكارد اچ پي اعلام كرد ، توزيع محصولات خود را براي فروش در بازار ايران متوقف خواهد كرد .

به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس ، شركت اچ پي توليد كننده كامپيوتر و پرينتر اعلام كرد ، از فروش محصولات خود در بازار ايران مطلع شده كه اين مساله بر خلاف تحريم هاي اعمال شده دولت آمريكا بر ضد ايران است . شركت اچ پي تاكيد كرد ، اين شركت هيچ اقدامي بر خلاف قوانين مرسوم دولت آمريكا انجام نداده است .
    روزنامه بوستون گلوب هفته پيش گزارش داد ، فروش محصولات اچ پي در ايران بر خلاف قوانين صادراتي آمريكا بوده است . شركت ردينگتون گلف عرضه كننده محصولات تكنولوژي در خاور ميانه ، اقدام به فروش پرينترهاي اچ پي به ايران نموده است . اچ پي بر پايبندي اين شركت به كليه قوانين صادراتي آمريكا تاكيد كرده است .
    شركت اچ پي طي بيانيه اي كه در اختيار آسوشيتدپرس قرار داده است ضمن شفاف سازي قرارداد اين شركت با عاملين توزيع محصولات اچ پي ، به طور خاص ممنوعيت فروش اين محصولات به ايران را يادآوري كرده است .
    اچ پي قصد دارد از اين پس نظارت و كنترل بيشتري را بر عاملين توزيع خود اعمال كند . شركت اچ پي تاكيد كرد ، اين شركت تا كنون به طور مستقيم هيچ فروشي به ايران نداشته و هيچ كارمندي نيز در ايران در اختيار ندارد . روزنامه گلوب به نقل از يكي از مديران شركت اچ پي نوشت ، ايران بازار مهمي در خاور ميانه است .
    در سال 1999 مدير وقت اچ پي در خاور ميانه پيش بيني كرد ، فروش اين شركت در ايران هر سال 50 درصد افزايش خواهد يافت . بر اساس نظرسنجي سال 2007 ، شركت اچ پي آمريكا 41 درصد بازار پرينتر در ايران را در اختيار دارد .
    بر اساس قوانين آمريكا شركتهاي اين كشور اجازه فروش محصولات خود به ايران را ندارند . البته فروش مواد غذايي و دارو شركتهاي آمريكايي به ايران داراي برخي استثنائات است و صادرات اين اقلام نيز نياز به مجوزهاي ويژه از دولت آمريكا دارد .
    شركتهاي آمريكايي كه قصد فروش مستقيم يا با واسطه اقلام و كالاهاي خود به ايران را داشته باشند ، اگر قوانين آمريكا را نقض كنند با جريمه هاي سنگيني روبرو خواهند شد . حداكثر جريمه ها براي داشتن رابطه تجاري با ايران 20 سال حبس و يك ميليون دلار جريمه نقدي است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ای وااااای واااای حالا چکار کنم این HP P1006 شاخ شد رفت به...
    Last edited by Masoud.Neshat; 09-01-2009 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سناتور عزیز باز هم آه از نهاد من برآوردی به مهر! منکه 114 دادم به hp p1006 خوب 180 میدادم رنگی میگرفتم

حالا اینجا رو ببینین تو رو خدا:
    hp جلوی فروش محصولات خود در ایران را میگیرد!
    شركت هيولت پاكارد اچ پي اعلام كرد ، توزيع محصولات خود را براي فروش در بازار ايران متوقف خواهد كرد .

به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس ، شركت اچ پي توليد كننده كامپيوتر و پرينتر اعلام كرد ، از فروش محصولات خود در بازار ايران مطلع شده كه اين مساله بر خلاف تحريم هاي اعمال شده دولت آمريكا بر ضد ايران است . شركت اچ پي تاكيد كرد ، اين شركت هيچ اقدامي بر خلاف قوانين مرسوم دولت آمريكا انجام نداده است .
    روزنامه بوستون گلوب هفته پيش گزارش داد ، فروش محصولات اچ پي در ايران بر خلاف قوانين صادراتي آمريكا بوده است . شركت ردينگتون گلف عرضه كننده محصولات تكنولوژي در خاور ميانه ، اقدام به فروش پرينترهاي اچ پي به ايران نموده است . اچ پي بر پايبندي اين شركت به كليه قوانين صادراتي آمريكا تاكيد كرده است .
    شركت اچ پي طي بيانيه اي كه در اختيار آسوشيتدپرس قرار داده است ضمن شفاف سازي قرارداد اين شركت با عاملين توزيع محصولات اچ پي ، به طور خاص ممنوعيت فروش اين محصولات به ايران را يادآوري كرده است .
    اچ پي قصد دارد از اين پس نظارت و كنترل بيشتري را بر عاملين توزيع خود اعمال كند . شركت اچ پي تاكيد كرد ، اين شركت تا كنون به طور مستقيم هيچ فروشي به ايران نداشته و هيچ كارمندي نيز در ايران در اختيار ندارد . روزنامه گلوب به نقل از يكي از مديران شركت اچ پي نوشت ، ايران بازار مهمي در خاور ميانه است .
    در سال 1999 مدير وقت اچ پي در خاور ميانه پيش بيني كرد ، فروش اين شركت در ايران هر سال 50 درصد افزايش خواهد يافت . بر اساس نظرسنجي سال 2007 ، شركت اچ پي آمريكا 41 درصد بازار پرينتر در ايران را در اختيار دارد .
    بر اساس قوانين آمريكا شركتهاي اين كشور اجازه فروش محصولات خود به ايران را ندارند . البته فروش مواد غذايي و دارو شركتهاي آمريكايي به ايران داراي برخي استثنائات است و صادرات اين اقلام نيز نياز به مجوزهاي ويژه از دولت آمريكا دارد .
    شركتهاي آمريكايي كه قصد فروش مستقيم يا با واسطه اقلام و كالاهاي خود به ايران را داشته باشند ، اگر قوانين آمريكا را نقض كنند با جريمه هاي سنگيني روبرو خواهند شد . حداكثر جريمه ها براي داشتن رابطه تجاري با ايران 20 سال حبس و يك ميليون دلار جريمه نقدي است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ای وااااای واااای حالا چکار کنم این hp p1006 شاخ شد رفت به...
    این اه دقیقا یک ماه پیش از نهاد بنده بلند شد.منتها خوشبختانه چون از 1006 50-40 صفحه بیشتر استفاده نکرده بودم،با فروشنده تاخت زدم بیست تومن ضرر دادم.
    1006 من رو هم حتما تا حالا به یه بنده خدایی به جای اکبند قالب کرده.

و اما برسیم به نکته دوم.دوست عزیزم اصلا نگران نباش،تنها اتفاقی که از این مسائل ما احساس خواهیم کرد،این خواهد بود که 1006 ای که من 2 ماه پیش خریده بودم 101 هزار،شما خریدی 114 هزار،از این به بعد مردم می خرن 124 هزار.همین.
    با این بازرگان هایی که کشور ما داره،اتفاق خاص دیگری نخواهد افتاد خیالت راحت.

15. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •