امروز پارس بم اس ام اس داده میگه آیا پارس آنلاین را به دوستان خود پیشنهاد میکنید ؟؟؟ از 0 تا 10 نمره بدید ، منم یه صفر خوشگل فرستادم واسشون منتظرم زنگ بزنن علتو بپرسنخیلی رووووو دارن والا !!
امروز پارس بم اس ام اس داده میگه آیا پارس آنلاین را به دوستان خود پیشنهاد میکنید ؟؟؟ از 0 تا 10 نمره بدید ، منم یه صفر خوشگل فرستادم واسشون منتظرم زنگ بزنن علتو بپرسنخیلی رووووو دارن والا !!
من شماره ی 1 دادم، علتش هم این هست که شبانه ی رایگان رو حذف کردن.
حیف پو.ل اس ام اس نیست؟![]()
اخه فک میکردم از نظرات فیدبک میگیرن زنگ میزنن پیگیری میکنن ، منم خودمو خالی میکنم ، اما زهی خیال باطل که این چیزا تو ایران وجود نداره
دوستان جشنواره نمایشگاه کتاب که قیمتاشو تو سایت نزده چجوریه؟ کسی از قیمتاش خبر داره؟ گفته که برای اطلاع از قیمت به نمایشگاه کتاب برید
فقط برای مشترکین جدید چند تا سرویس ویژه نمایشگاه ارایه دادند. برای مشترکین کنونی همون کد 150 امتیازی club94tbf رو دارن.
سلام.
دوستان سرعت دانلود سرویس 256 ماهی 10 گیگ چنده؟
مثل شاتل همه رو 2مگ میبنده؟
سوال دومم اینه که ارتقا تا 16مگ چیه؟ یعنی بصورت رایگان سرعت رو تا 16 بالا میبرن ولی حجم نداره. باید حجم بخریم؟ درسته؟
پارس همه رو روی 9 مگ می بنده
اگه خطت بکشه تا 16 هم می بنده
و در ساعات خلوت سرعت خوبی می ده
ش
خدمت دوستان گرامی که تا چند روز دیگه مثل خودم قرار دادشون تموم میشه عارضم که نامحدود فن اوا هم پوکید
و به نظر میرسه با ماهی 65000 بیشتر از یک و نیم گیگ نمیتونید در روز دانلود داشته باشید![]()
Last edited by sleeplessness; 18-05-2015 at 20:19.
یعنی از وقتی این دولت اومده روز به روز داره وضعیت بدتر میشه
حذف شبانه حذف نامحدود دیگه با زبون بی زبونی داره میگه ما مخالف دانلود کردن هستیم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)