البته با بهترین خنک کننده ها هم به بالای 3500 نمی رسی.
البته با بهترین خنک کننده ها هم به بالای 3500 نمی رسی.
خیر دوست عزیز ! اینطور نیست .
رکورد های زیر رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پردازنده هم با هسته Windsor و هم با هسته Brishbane بیشتر از مقداری که شما گفتی اورکلاک شده ! با ولتاژ های بیشتر و یک سری قلق های دیگه به همراه خنک کننده های خوب ، هر کاری میشه کرد .
حرف استاد مهدی دقیقاً درسته این رکورد توسط تیم لهستانی ثبت شده
که برابر 49.1% اور این پردازنده هست
موفق باشید
اساتید گرامی به این تاپیک هم توجهی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ولتازها ذکر نشدند؟
تو این فرکانس پایدار هستند؟؟؟؟؟
چند تا مادربرد وجود دارند که بتونند این فرکانس رو تحمل کنند و همچنین در این فرکانس به پردازنده ولتاژ برسونند.
احتمالأ این ها یک سری رکورد گیری هستند که اصلأ در شرایط خونگی نمی شه بهشون رسید و احتمالأ از یخ خشک برای خنک ردنشون استفاده شده. ، مثلأ پردازنده ی e8500 رو در فرکانس بالای 6 گیگاهرتز به کار انداختند ، این دلیل می شه که این پردازنده بتونه همیشه در این فرکانس کار کنه.
تیم لهستانی با نیتروژن مایع و احتمالأ با مادربرد کراس شیر ، اما من از خنک کننده ی آبی حرف زدم.
در ضمن ، همون تیم هایی که شما گفتین ، تونستند e8x00 رو تا بالای 6 اورکلاک کنند ، اما هیچ کس نمی گه که این پردازنده ها رو می شه در اون فرکانس به کار برد.
حتی اگه مقایسه هم کنید متوجه می شید که مثلأ فرق 4.3 تا 6.5 خیلی خیلی بیشتر از 3.5 تا 3.8 هست و پردازنده های اتلئن در شرایط مسابقه هم خیلی اورکلاک نمی شن.
دوست عزیز ، تو validate cpu-z ولتاژ ها ذکر نمیشن ، این چیز جدیدی نیست !![]()
چرا شلوغش میکنی ؟! من در جواب پست شما جواب دادم . پست شما این بود :
نبود ؟! شما گفتی با هیچ خنک کننده ای نمیشه به این فرکانس رسید ! نگفتی ؟!
حرفی از استفاده 24/7 و پایداری کامل زدی ؟!
من در سخن شما حرفی از خنک کننده آبی ندیدم که بگم رکوردها در چه شرایطی بودند
هیچ پردازنده AMD نمیتونه رکورد اینتل رو در مثلاً برنامه Super PI بزنه همه این رو میدونند![]()
قربون دقت جفتتون برم.
یک صفحه ی قبل رو هم نکاه می کردین بد نبود.
.منظور من از بهترین خنک کننده بهترین خنک کننده ی در دسترس بود ، از کی تا حالا از نیتروزن مایع برای اورکلاک خونگی استفاده می شه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من که خر نیستم ، پردازنده های فنوم هم به 3.5 می رسند ، اما پایداری ...........
در این تاپیک ، در مورد اورکلاک های قابل دسترس و اصولی که کمترین خطر رو داشته می شه بحث می شه .
راستشو بخوای یادم رفت که یاد آوری کنم که وقتی یک پردازنده برای استفاده اورکلاک می شه ، حتمأ باید پایدار باشه ، و دلیلی نداره که همیشه پایداری رو ذکر کنیم . مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
والا من علم غیب نداشتم بفهمم چی مد نظر شما بوده !
ضمنا خیلی از رکورد های ثبت شده بیشتر از 3500mhz با کولینگ AIR هم ثبت شدند !!
مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
تو بزرگترین و رسمی ترین سایت ثبت رکورد های اورکلاک جهان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که رکوردهای CPU-Z Hall Of Fame ، PCMark 2005 Hall Of Fame ، PiFast Hall Of Fame ، و .......... رو ثبت میکنه .
ram : ocz gold 800 dual 2*1gb
power : green 430
vga : 8400 leadtek
hdd:200 maxtor diamondmax10
بقيه بقطعات هم كه يكيه
اين آخرين اوري كه كردم
سيستم پايدار بود
با نرم افزار تست نگرفتم دما ميرفت بالا
ولي هفته آينده ميتركونمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)