من امروز تهران بودم.
در اکثر مناطقی که رفت و امد داشتم 3G بود و تا 4-5 مگ بهم سرعت داد.
من امروز تهران بودم.
در اکثر مناطقی که رفت و امد داشتم 3G بود و تا 4-5 مگ بهم سرعت داد.
بچه ها میگم دکل ایرانسل باید چجوری باشه که 3g رو بده لطفا عکسی دارین بفرستین.چون من هر دکلی رو دیدم شبیه همن لطفا راهنمایی
من با نظر دوستمون در رشت موافقم دیروز و امروز صبح که رشت بودم تست کردم وقتی که روی H بود نهایت سرعت 12K/b بود و میرفت روی +H نهایت سرعت 70K/b بود
حتما میخان بزارن موقع راه اندازی رسمی بعدش یک فکری بکنن واسه دکل ها والا من تو مشهد داشتم نگاته میکردم دکل هارو محض رضای خدا یک دکل ندیدم که تجهیزات نسل 3 روش سوار باشه
همشون عین اون عکسی بود که دوستمون تو صفحات قبل از مشهد گزاشت که گفتین ماله همراه اوله
فقط رایتل هست اونم دکل هاش اینقدر کمه که نمیدونین!
داداش اینجا اصلا چیزی نصب نشده و بعد از راه اندازی سراسری هم فکر نکنم حالا حالاها خبری بشه،یه پشه کنار دکل ها نمیپره![]()
دومین شهر بزگر ایران هنوز خبری نیس از 3g ایرانسل!خیلی چت میزنه ایرانسل تو این موارد!من تو مناطق بالای مشهد هستم و همه جاش رو تست کردم ولی دریغ از اینترنت 3g ایرانسل!
اگه زحمتی نیست یه trace از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم بگیر ببینیم پینگت چرا اینقدر پایینه !
من امروز تا 2 مگابیت دریافت داشتم . فلکه رازی
پس حالا حالاها به ما 3g نمیرسه چون دکلی که ما داریم خیلی ساده اه 6 ماهی یه بار بهش سر میزنن فکر کنم 1 سال از شماها عقب باشیم خوش بحالتون بچه ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)