رفيق آكورد كجاش ميد اين يو اس هست؟؟؟؟؟!!!!!!
هونداست نه آكورا .
تازه آكورا هم جاپونيه يو اس ميد اين ميشه
رفيق آكورد كجاش ميد اين يو اس هست؟؟؟؟؟!!!!!!
هونداست نه آكورا .
تازه آكورا هم جاپونيه يو اس ميد اين ميشه
هوندا آکورد در امریکا خط تولید داره و طبعا کارکنان کمپانی امریکایی هستند و خیلی از قطعات هم در خود USA تولید میشه مثل دیسک ترمز یا شیشه ها . در نتیجه Assembeld امریکا حساب نمیشه و Made in USA حساب میشه ولی تا حدودی هم حرف شما درسته که این ماشین در ژاپن طراحی میشه و موتور و خیلی قطعات ژاپنی نیز هست .
سلام
به نظرتون بهترین انتخاب تو رنج 20000 تا 25000 دلار با پلاک ارس چیه؟
انتخاب زیاده آدم گیج میشه که کدوم بهتره فقط با نگاه کردن هم نمیشه چیزی فهمید. کسی اینجا تجربه خرید ماشین از ارس رو داشته؟
Last edited by kiar; 11-03-2014 at 14:34.
دادا به نظرم بهشون بگو ماشینو بفروشن و پولتو پس بدن
بگو ماشینو نمیخوای و پولی که بابت ماشین دادی رو بگیر ازشون
دادا به نظرم بهشون بگو ماشینو بفروشن و پولتو پس بدن
بگو ماشینو نمیخوای و پولی که بابت ماشین دادی رو بگیر ازشون
شما بهشون بگو من ماشینم 245 مشتری داشته یا اینقدر میخرید ازم یا شکایت میکنم و تو ابن موارد حق با شماس و مجبورن قبول کنن .
اصلا زیر بار خسارت و... نرو چون بعدا که بخوای بفروشی چند برابر ضرر میدی الان هر کی ماشین خوب میخره حاظره بیشترم پول بده ماشین تمیز بخره خلاصه اصلا زیر بار نرو
Last edited by mansoor 7; 11-03-2014 at 20:31.
همه جاش مید این یو اس هست عزیزم ..
فرق اون دو تا رو هم میدونم...اما بهتره بدونید که هوندا های وارداتی به ایران تماما ساخت امریکا هستند.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام
دوستان ممنون میشم یه کمک فوری بهم بکنید پرادو ۲۰۱۲ فول شرکتی رنگ سفید ماشین تمیز با گرم کن و مانیتور بزرگ و .. میگفتن لیمیتد ماشین ۱۹۷ اخرش قیمت داده. ارزش داره؟یا بزارم بعد از عید؟الان قیمت ۲۰۱۲ چنده؟
پرادویی که میگین چه تیپی هست؟ 4 درب یا 2 درب ؟ GX هست یا VX ؟
۲ درب TX
یه پرادو ۲۰۰۷ ۴ درب جی ایکس هم هست واسه اشناهاست ماشین تمیزه میگه ۱۴۰ به نظرتون ارزش داره؟اینو بگیرم تا سر فرصت بعد بازار عید دو در ۲۰۱۲ پیدا کنم ؟یا همین دو درب که میگم می ارزه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)