سلام
میخوام اکانت clash of clans رو بفروشم لول{88} بیلدر {4} جم 218
قیمت توافقی
ای دی کیک / لاین: sadegh44
سلام
میخوام اکانت clash of clans رو بفروشم لول{88} بیلدر {4} جم 218
قیمت توافقی
ای دی کیک / لاین: sadegh44
سلام
اگه نیروهاتو فرستاده باشی نیروهات نمیتونه از دیوار بگذره و باید دیوارو خراب کنه،ولی میشه اینور یا اونور دیوار نیرو فرستاد ....
ولی منظورتو فهمیدم و اره نیرو میتونه وارد بشه چون سمت خارجی مپش دیوار نداره ...
مشتری پیدا کردی به منم بگو منم یه اکانتمو میخام بفروشم ...من که مشتری پیدا نکردم
سلام دوستان
پسر داییم اکانت کلشش با دو ایمیل سینک شده یکیشو نمیدونه کی ازش استفاده میکنه الا به مشکل برخورده میشه کاریش کرد؟
البته رمز هر دو ایمیل رو داره
اگه پسوورد هر دو رو عوض کنه مشکلش درست میشه؟
آقا برای TH9 نه زوده نه دیر به نظر من بهتره که به وضعیت دیوار هات برسی چون برای کسی که میخواد بره TH9 دیوار 6 واقعا دیگه خیلی افتضاحه .
بعد آقا برای بهتر شدن این مپ جای Air Defense هارو با WizTower ها عوض کن بهتر میشه.
به قول دوستمون یه دو سه هفته ای رو بزار برای دیوارات تا جایی که میتونی اپ کن حتی همشو بکن لول هشت تا با خیال آسوده بری تاون نه..و سعی کن سرباز های دارکتو اپ کنی تا لولی که امکان داره.
خیلی ممنون از راهنماییتون
اول همه دیوارهارو لول 7 میکنم موقع آپ تاون هم تاجایی که بتونم 8 میکنم. اولش نمیخواستم بمب آپ کنم ولی دوستان گفتن ضرویه یه مدتم واسه اون وقت میزارم
واسه نیروهای دارک به نظرتون فقط هوگ 4 کنم و مینیون 2 کافیه؟ چون فکر نمیکنم دیگه بیشتر از این بتونم دارک جمع کنم واسه گولم و والکایر و کینگ.
منم مثل خودت وقتی رفتم تاون 9 اصلا به گولم اعتقاد نداشتم، ولی تو ناون 9 یکی از کلیدی ترین نیروها همین گولم به همراه پکا هست، از من میشنوی گولم و پکا رو سه کن برو تاون 9، چون اونجا دیگه دراگ خیلی جواب نمیده واسه وار.
دوستان نظرتون در موردِ مپ من چیه ؟!؟
میدونم افتضاحه ! چه کنم بهتر بشه ؟!؟
میخوام برم تاون 5 ولی ، پول کم دارم ، چه کنم ؟!؟
![]()
دوستان لطفا یکی به من کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)