ک 750 حداکثر 1 گیگ ساپورت می کنه .
ک 750 حداکثر 1 گیگ ساپورت می کنه .
K610i تا چه مقدار مموری ساپورت می کنه ؟![]()
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم فقط مموري استيك رو نشون ميده و حافظه گوشي رو نشون نميده آيا w710 همين جوري يا اينكه گوشي من مشكل داره و اگر گوشيم مشكل داره چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدين
با سلام خدمت اساتید محترم این بخش !
![]()
دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه هست که آنرا خریداری کرد ه ام و جز گوشیهای سریال اصلی هم است با این حال باطری و سیم کارت را نیز در گوشی دوستانم آزمایش کردم هر دوی آنها نیز سالم بودند راستی یک سوال داشتم من باطری گوشی ام را در صورتی شارژ می کردم تاباطری به طور کامل خالی شود تا جاییکه گوشی ام به طور کامل خاموش می شد آیا به نظر شما این روش شارژباطری باعث خرابی گوشی ام شده است یا نه چیز دیگری باعث خرابی شده است لطفاً کسی راهنمایی کند چگونه می توانم این مشکل را حل کنم بدون اینکه گوشی ام را دست تعمیرکار بسپارم و اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم به نظر شما چقدر خرج یا هزینه بر می دارد . ناگفته نماند که بنده در گوشی ام حدود 20 نرم افزار هم نصب کردم . باتشکر از راهنماییهای ارزشمندتان.
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این تاپیک استفاده کن تا نحوه ی استفاده ی صحیح از باطری تون رو بهتر متوجه شی
واقعا دلیل این خاموشی رو نمی دونم...زد 530 شنیده بودم این اتفاق واش بیفته اما 750....
اشالله دوستانی که متخصصا جواب شما رو بدن...اشااله حداکثر با یک فلش مشکلت حل می شه اونم 7-8 تومنی اب می خوره
من k310 دارم : می خواستم ببینم می تونم روی phone book یا پوشه هام قفل یا رمز بذارم ؟
چطوری می تونم از پیغام گیر استفاده کنم ؟
خیر این امکان وجود ندارد![]()
این گوشی Answer Machine نداردچطوری می تونم از پیغام گیر استفاده کنم ؟![]()
با سلام خدمت اساتید و کاربران با تجربه این سایت
اگر امکان دارد آموزش کامل فلش کردن گوشی k750i را در این بخش قرار دهید . راستی بنده به عنوان یک کاربر تازه کار و بی تجربه در این زمینه (فلش کردن گوشی) می خواستم بپرسم آیا ارزش این دارد که بنده خود م گوشی ام را فلش کنم یا نه آنرا به عهده یک تعمیر کار با تجربه بسپارم تا گوشی را برایم فلش کند .
آیا نصب بازی ها وبرنامه های متعدد برا ی مشکل ایجاد نمی کند؟
Last edited by DJ_IT_110; 25-03-2007 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)