تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 473 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

Banned mehdidj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    توی کیس

پيش فرض

حداكثرش همون 2 گيگ هست ولي يك گيگ خيلي خوب جواب ميده.
    ک 750 حداکثر 1 گیگ ساپورت می کنه .

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

K610i تا چه مقدار مموری ساپورت می کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم فقط مموري استيك رو نشون ميده و حافظه گوشي رو نشون نميده آيا w710 همين جوري يا اينكه گوشي من مشكل داره و اگر گوشيم مشكل داره چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟
    لطفا جواب بدين

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12 ((کمک اورژانسی)) مشکل خاموشی مطلق در k750i

با سلام خدمت اساتید محترم این بخش !

دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه هست که آنرا خریداری کرد ه ام و جز گوشیهای سریال اصلی هم است با این حال باطری و سیم کارت را نیز در گوشی دوستانم آزمایش کردم هر دوی آنها نیز سالم بودند راستی یک سوال داشتم من باطری گوشی ام را در صورتی شارژ می کردم تاباطری به طور کامل خالی شود تا جاییکه گوشی ام به طور کامل خاموش می شد آیا به نظر شما این روش شارژباطری باعث خرابی گوشی ام شده است یا نه چیز دیگری باعث خرابی شده است لطفاً کسی راهنمایی کند چگونه می توانم این مشکل را حل کنم بدون اینکه گوشی ام را دست تعمیرکار بسپارم و اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم به نظر شما چقدر خرج یا هزینه بر می دارد . ناگفته نماند که بنده در گوشی ام حدود 20 نرم افزار هم نصب کردم . باتشکر از راهنماییهای ارزشمندتان.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم این بخش !

دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه هست که آنرا خریداری کرد ه ام و جز گوشیهای سریال اصلی هم است با این حال باطری و سیم کارت را نیز در گوشی دوستانم آزمایش کردم هر دوی آنها نیز سالم بودند راستی یک سوال داشتم من باطری گوشی ام را در صورتی شارژ می کردم تاباطری به طور کامل خالی شود تا جاییکه گوشی ام به طور کامل خاموش می شد آیا به نظر شما این روش شارژباطری باعث خرابی گوشی ام شده است یا نه چیز دیگری باعث خرابی شده است لطفاً کسی راهنمایی کند چگونه می توانم این مشکل را حل کنم بدون اینکه گوشی ام را دست تعمیرکار بسپارم و اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم به نظر شما چقدر خرج یا هزینه بر می دارد . ناگفته نماند که بنده در گوشی ام حدود 20 نرم افزار هم نصب کردم . باتشکر از راهنماییهای ارزشمندتان.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این تاپیک استفاده کن تا نحوه ی استفاده ی صحیح از باطری تون رو بهتر متوجه شی
    واقعا دلیل این خاموشی رو نمی دونم...زد 530 شنیده بودم این اتفاق واش بیفته اما 750....
    اشالله دوستانی که متخصصا جواب شما رو بدن...اشااله حداکثر با یک فلش مشکلت حل می شه اونم 7-8 تومنی اب می خوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

من k310 دارم : می خواستم ببینم می تونم روی phone book یا پوشه هام قفل یا رمز بذارم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

چطوری می تونم از پیغام گیر استفاده کنم ؟

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

من k310 دارم : می خواستم ببینم می تونم روی phone book یا پوشه هام قفل یا رمز بذارم ؟
    خیر این امکان وجود ندارد

چطوری می تونم از پیغام گیر استفاده کنم ؟
    این گوشی Answer Machine ندارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض درخواست آموزش کامل و جامع فلش کردن k750i

با سلام خدمت اساتید و کاربران با تجربه این سایت

اگر امکان دارد آموزش کامل فلش کردن گوشی k750i را در این بخش قرار دهید . راستی بنده به عنوان یک کاربر تازه کار و بی تجربه در این زمینه (فلش کردن گوشی) می خواستم بپرسم آیا ارزش این دارد که بنده خود م گوشی ام را فلش کنم یا نه آنرا به عهده یک تعمیر کار با تجربه بسپارم تا گوشی را برایم فلش کند .

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا نصب بازی ها وبرنامه های متعدد برا ی مشکل ایجاد نمی کند؟
    Last edited by DJ_IT_110; 25-03-2007 at 15:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •