تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 127 از 181 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

توی این لینک، بهترین بازیکنان جام براساس رتبه ای که بهشون داده شده هستن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
    تصویر:
    همین طوری که توس عکس می بینی، بهترین بازیکنان ( All )نمایش داده شده...
    برای دیدن بهترین مدافعان، روی Defenders باید کلیک کنی که در اون صورت پولادی اول میشه... (عکس خودت)

دروازه بانان
    علیرضا حقیقی هم هشتمین دروازه بانه برتره جام جهانی هستش... ( 8 )
    مدافعان
    مهرداد پولادی،
    اولین مدافع برتر جام ( 1 )
    جلال حسینی، بیست و هشتمین مدافع برتر جام ( 28 )
    هافبک ها
    جواد نکونام
    ، سیزدهمین هافبک برتر جام ( 13 )
    احسان حاج صفی، نوزدهمین هافبک برتر جام ( 19 )
    آندو تیموریان، پنجاه و دومین هافبک برتر جام ( 52 )
    مهاجمان
    رضا قوچان نژاد، بیست و هفتمین، مهاجم برتر جام ( 27 )
    تشکر ... پاسخ کاملی بود

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

این تصویر گویای همه چیزه...

من خودم تصویر اون صحنه رو از سه زاویه دیدم... + صحنه آهسته...
    پای راست زابالتا و مچ پای چپ اشکان...
    کاملا میزنه...
    .
    .
    ولی: الان چیزی که مهمه، بازی ایران و بوسنیه....
    با این بحث ها، نه داور برمیگرده پنالتی بگیره و نه امتیاز مون رو برمیگردونن...
    .
    در ضمن اکثر کارشناسای خارجی توی بهترین نشریات دنیا، همه اذعان کردن که پنالتی صحیح بوده.!

3. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در کل به نظر نمیاد که حرکت بازیکن آرژانتینی به هدف "خطا کردن" و متوقف کردن بازیکن ایرانی بوده باشه و فقط قصد زدن توپ رو داشته که خودش هم سرنگون شد به خاطر این عمل.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من فقط سایه توپ رو زد ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یه صحنه ای هم آگرو پرچم رو میکنه و داور بی عرضه هیچی بهش نمیگه!
    آخ گفتي! من هم در همون لحظه كلي از دست داور شاكي شدم و كلي بد وبيراه داخل محدوده نثارش كردم آخه اولاً خانواده نشسته بودن و دوماً من آدم بد دهني نيستم .

از همون حركتش معلوم بود با ايران مهربان نخواهد بود. اون حتي لحظه اي كه توپ بهش برخورد كرد و در اختيار آرژانتين قرار گرفت هيچ عكس العملي كه نشانه تأسف يا عذرخواهي باشه از خودش نشون نداد. يعني تو روحش. آدم اينقدر يك دنده!
    حالا آقاي كواچ (سرمربي تيم ملي واليبال) مجبوره يه طوري جبران كار هموطنشو بكنه. به نظر من بايد قهرماني ليگ جهاني را براي ايران بياره.

چيه؟ فكر كردين قراره دارش بزنيم؟

7. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب اینکه شما قوانین فوتبال رو به طور صحیح نمیدانید مشکل شماست!

پای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و به توپ هم برخورد کرده. پس از اون، بازیکن ایرانی به وی برخورد میکنه و سرنگون میشه و نه اینکه بازیکن آرژانتینی به هدف پای او رفته باشه.

به همین سادگی هست.

داور احتمالاً به جهت پرش بازیکن آرژانتینی توجه کرده و نه اینکه پای وی به توپ خورده یا نه و به همین دلیل کرنر اعلام نکرده. در هر صورت، این ادعا از همه ی جهات، غیرقابل پیگیری هست و حتی اگر interpretation داور از صحنه اشتباه بوده باشه، نتیجه ی خروجی صحیح بوده و نیازی به اعلام پنالتی وجود نداشته.
    قوانین فیفا ؟
    طبق قانون فیفا داور اگه هزار بار هم توپ به پاش بخوره باز هم مشکلی نداره . پس اگه مثلا تو بازی اون شب داور صد بار هم بیاد تو دست و پای بازیکنهای ما (حالا خواسته یا ناخواسته) نباید اعتراض کنیم ؟
    پس اینقدر خواهشا به اسم قوانین تز مخالف نزنین .

اما اینکه میگی :
    ای بازیکن آرژانتینی به هدف توپ رفته و به توپ هم برخورد کرده. پس از اون، بازیکن ایرانی به وی برخورد میکنه و سرنگون میشه و نه اینکه بازیکن آرژانتینی به هدف پای او رفته باشه.
    پس هر کی اومد توپ رو از زیر پای یک نفر زد بیرون قانونا میتونه بعد از توپ یه دونه لگد هم به حریف بزنه و بعد بگه من هدفم توپ بود اون میخواست نیاد تو پای من ؟

در مورد پنالتی که پنالتی بود و شکی نیست . اما در مورد کارتی که باید میداد :
    زابالتا توپ رو زده درست . اما دژاگه داره میره توپ رو بگیره که زابالتا با دو تا پاش اشکان رو قفل میکنه . حالا ناخواسته یا از عمد جلوی رسیدن دژاگه به توپ رو گرفته و این که یعنی پنالتی اما با کارت زرد نه قرمز . چون به نظرم زابالتا از عمد نزد و هدفش توپ بود . پس هدف مدافع از تکل زدن اینجا فقط تو تعیین کارت تاثیر داره نه تشخیص خطا .

فقط یه چیزی بگم و تموم . اگه قوانین فیفا و داوری رو به همین راحتی از روی کاغذ میشد یاد گرفت که الان همه ما داور بودیم . شما بهتر میفمی یا کارشناس داوری ای که میگه پنالتی بوده ؟

9. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

ببخشید که بنده مثل شما متعصب فکری نیستم و نظرات حرفه ای رو با مشاهده ی چندین باره ی صحنه، مطالعه و تماشا نمودم!

عزیزم شما حتی به خودت زحمت ندادی چند بار دوباره صحنه رو تماشا کنی و همینطوری جوزده یه چیزی میگی...

به هر حال برای من اهمیتی نداره! :/
    من نمیدونم شما چه اصراری داری که نظرت درسته! بعد میگی من متعصبم و جوزده؟ کل دنیا میگن پنالتیه اما شما میگی که نه . چرا چون دلیلت اینه که مدافع آرژانتین در حین درو کردن جفت پاهای مهاجم، نوک پاش توپ رو هم لمس کرده پس پنالتی نیست. خوب با ابن تحلیل شما که 90 درصد تمام پنالتی های گرفته شده در تمام بازیهای گذشته جام جهانی و ... نباید پنالتی میگرفتند. تازه با این طرز تفکر شما اگر هم درست بود باید داور کرنر اعلام میکرد که نکرد یعنی داور اصلا همچین تحلیلی که شما دارین رو نداشته و حرفاتون هم با نظر داور و هم با نظر خودتون تناقض داره.

11. 5 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کي‌روش: فوتيال آسيا هرگز به اروپا نخواهد رسيد

سرمربي 61 ساله تيم ملي کشورمان اعتقاد دارد فوتبال تيم‌هاي آسيايي هيچگاه به سطح فوتبال تيم‌هاي اروپايي و آمريکاي جنوبي نمي‌رسد.

تيم‌هاي ايران، ژاپن، کره‌جنوبي و استراليا نمايندگان قاره آسيا در جام جهاني 2014 برزيل هستند ولي تا پايان دور دوم از مرحله گروهي اين رقابت‌ها هيچکدام از اين چهار تيم موفق به کسب پيروزي نشده‌اند.

به نقل از تسنيم، کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در گفت‌وگو با شبکه تلويزيوني «بي‌بي‌سي» در خصوص عملکرد تيم‌هاي آسيايي در جام جهاني گفت: ساليان سال است که تيم‌هاي آسيايي مرتکب اشتباه مشابهي مي‌شوند، براي همين هيچگاه به سطح تيم‌هاي اروپايي و آمريکاي جنوبي نمي‌رسند.

سرمربي پرتغالي تيم ملي تصريح کرد: دليل اين موضوع هم سيستم بازي‌ها، نوع تمرينات و نحوه سازماندهي آنهاست. تيم‌هاي آسيايي نمي‌توانند از تيم‌هاي اروپايي کپي‌برداري کنند، چون دورانديش نيستند. تيم‌هاي اروپايي به اين دليل پيشرفت مي‌کنند که هميشه به يگ گام جلوتر مي‌انديشند.

13. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

این بحث پنالتی زیالد داره ادامه دار میشه
    چیزی که مشخصه اینه که نتیجه تغییر نخواهخد کرد

در مورد بازی نیجریه- آرژانتین صحبت کنید
    من بیشتر از بازی خودمون نگران اتن بازی هستم

15. این کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کي‌روش: فوتيال آسيا هرگز به اروپا نخواهد رسيد

سرمربي 61 ساله تيم ملي کشورمان اعتقاد دارد فوتبال تيم‌هاي آسيايي هيچگاه به سطح فوتبال تيم‌هاي اروپايي و آمريکاي جنوبي نمي‌رسد.

تيم‌هاي ايران، ژاپن، کره‌جنوبي و استراليا نمايندگان قاره آسيا در جام جهاني 2014 برزيل هستند ولي تا پايان دور دوم از مرحله گروهي اين رقابت‌ها هيچکدام از اين چهار تيم موفق به کسب پيروزي نشده‌اند.

به نقل از تسنيم، کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در گفت‌وگو با شبکه تلويزيوني «بي‌بي‌سي» در خصوص عملکرد تيم‌هاي آسيايي در جام جهاني گفت: ساليان سال است که تيم‌هاي آسيايي مرتکب اشتباه مشابهي مي‌شوند، براي همين هيچگاه به سطح تيم‌هاي اروپايي و آمريکاي جنوبي نمي‌رسند.

سرمربي پرتغالي تيم ملي تصريح کرد: دليل اين موضوع هم سيستم بازي‌ها، نوع تمرينات و نحوه سازماندهي آنهاست. تيم‌هاي آسيايي نمي‌توانند از تيم‌هاي اروپايي کپي‌برداري کنند، چون دورانديش نيستند. تيم‌هاي اروپايي به اين دليل پيشرفت مي‌کنند که هميشه به يگ گام جلوتر مي‌انديشند.
    چی میشه afc و caf یا حتی ofc باهم یکی بشن برای پیشرفت فوبتالشون

17. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دليل اين موضوع هم سيستم بازي‌ها، نوع تمرينات و نحوه سازماندهي آنهاست. تيم‌هاي آسيايي نمي‌توانند از تيم‌هاي اروپايي کپي‌برداري کنند، چون دورانديش نيستند. تيم‌هاي اروپايي به اين دليل پيشرفت مي‌کنند که هميشه به يگ گام جلوتر مي‌انديشند.
    چه حرف عجیب و عمیقی بود کاشکی بیشتر باهاش صحبت میکردن یا یه مصاحبه ترتیب ببین این مورد ریشه یابی کنیم
    شاید بیشتر توان کشور اسیای مثل ما بخش دفاعی شون ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •