تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 752 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

همین داخل گوش بود همون طوری که شما دنبالش هستی
    من bose on ear رو میخوام بگیرم وو در کنار اون یدونه ایرفون خوب هم میخواستم بگیرم ...
    حالا ببینیم چی میشه ایرفون رو از همینجا هم میشه گرفت خدارو چه دیدی یهو دیدی پول اومد دستم یه shure یا ue گرفتم ...

اقا کسی میدونه DUBAI MALL دقیقا کجای دوبی هستش؟؟؟؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من bose on ear رو میخوام بگیرم وو در کنار اون یدونه ایرفون خوب هم میخواستم بگیرم ...
    حالا ببینیم چی میشه ایرفون رو از همینجا هم میشه گرفت خدارو چه دیدی یهو دیدی پول اومد دستم یه shure یا ue گرفتم ...

اقا کسی میدونه DUBAI MALL دقیقا کجای دوبی هستش؟؟؟؟
    یک پلیر خوب+ یک هدفون عالی اگه خوب نگه داری همیشه میمونه 100 با پول متوسط ندی بهتره(نظر شخصی)
    همونطور که شما میدونی این ها مثل موبایل نیست نسل بندازه خوب خوبه چه الان چه بعدا

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزان جایی را سراغ دارید که من بتونم هدفون کریتیو hq2300d را گیر بیارم؟
    با تشکر
    سوالتون رو که قبلاً هم پرسیدید و عرض شد: باید بگردی و در پاساژهای کامپیوتری نمایندگی های کریتیو رو چک کنی .. وگرنه دیده نشده...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه یه مدل هدفون بهم معرفی کنین که صدای محیط مثل تلویزیون و حرف زدن اطراف به طور تقریبا کامل مهار کنه؟
    من در محیط منزل باید درس موسیقیم رو بخونم، اما با صدای وسایلی مثل تلویزیون و... کمی سخت هستش و فعلا هم امکان اگوستیک کردن اتاقم رو ندارم. برام فقط ایزوله شدنه صدای محیط مهمه. ممنون میشم بهم چندتا مدل هدفون خوب با چنین قابلیتهایی معرفی کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

من بین خرید EP830 (کریتیو)، EX85(سونی) و X500(زنهایزر) شک دارم، شما کدوم رو بهتر میدونید؟

در ضمن ممنون میشم اگر جایی برای خرید EX85 سراغ دارید بهم اطلاع بدید (همچنین اگر قیمتش رو هم میدونید، بذارید لطفا)

متشکرم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه یه مدل هدفون بهم معرفی کنین که صدای محیط مثل تلویزیون و حرف زدن اطراف به طور تقریبا کامل مهار کنه؟
    من در محیط منزل باید درس موسیقیم رو بخونم، اما با صدای وسایلی مثل تلویزیون و... کمی سخت هستش و فعلا هم امکان اگوستیک کردن اتاقم رو ندارم. برام فقط ایزوله شدنه صدای محیط مهمه. ممنون میشم بهم چندتا مدل هدفون خوب با چنین قابلیتهایی معرفی کنین
    خب بهترین راه البته برای شما که داری موسیقی رو جدی دنبال می کنی همون ایزوله کردن اتاق هستش (تصادفاً من توی انبار یه سری به اندازه در و پنجره از این عایق ها دارم!! -- میخوای بدمش به شما؟!! -- شوخی.) -- اما بهرحال هدفون هایی که بتونن اونطور که مدنظر شماست صدا رو مهار کنن، یا in ear ها هستند و یا NC ها ... (البته بعضی in ear ها NC هم هستند که خب چه بهتر --- NC یعنی نویز کنسلینگ یا خنثی سازی فعالانه نویز) ...

توصیه ام اینه که بری سراغ یکی دو مدل سونی مدل NC22 و NC33 که ظاهراً توی بازار ایران هم گیر میان ..
    سلام دوستان

من بین خرید EP830 (کریتیو)، EX85(سونی) و X500(زنهایزر) شک دارم، شما کدوم رو بهتر میدونید؟

در ضمن ممنون میشم اگر جایی برای خرید EX85 سراغ دارید بهم اطلاع بدید (همچنین اگر قیمتش رو هم میدونید، بذارید لطفا)

متشکرم
    به نظر میاد روال قضیه باید برعکس باشه .. فرض کن الان وحی نازل بشه که EX85 بهتر از همه ایناست .. خب اگه گیر نیاری اش چه فایده ای داره؟!! ... درسته ؟ ... پس به نظرم اول مطمئن شو که گزینه های موردنظرت گیر میاد .. بعد انتخاب کن .. چون اینا همگی کارای خوبی در رده متوسط هستند ...

ex85 رو من در نمایندگی های سونی توی پاساژها ندیده ام .. شاید کمان رایانه داشته باشه .... بهرحال بین سن هایزر و اون سونی، احتمالاً اونی که راک و متال گوش بده سونی رو بپسنده و اونی که باس بیشتر بپسنده CX500

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر میاد روال قضیه باید برعکس باشه .. فرض کن الان وحی نازل بشه که EX85 بهتر از همه ایناست .. خب اگه گیر نیاری اش چه فایده ای داره؟!! ... درسته ؟ ... پس به نظرم اول مطمئن شو که گزینه های موردنظرت گیر میاد .. بعد انتخاب کن .. چون اینا همگی کارای خوبی در رده متوسط هستند ...

ex85 رو من در نمایندگی های سونی توی پاساژها ندیده ام .. شاید کمان رایانه داشته باشه .... بهرحال بین سن هایزر و اون سونی، احتمالاً اونی که راک و متال گوش بده سونی رو بپسنده و اونی که باس بیشتر بپسنده CX500
    ممنون سیمور عزیز

بله درست میفرمایید. بین این سه تا ex85 از همه سخت تر گیر میاد و اون دوتای دیگه رو سراغ دارم که از کجا میشه گرفت.

امیدوار بودم اینجا کسی جایی برای خرید ex85 سراغ داشته باشه. کمان رایانه هم نداره، گرچه اگر هم داشت از اون نمیگرفتم. حالا میگردم ببینم گیر میارم یا خیر، اگر گیرم اومد اینجا هم خبر میدم برای دوستانی که ممکنه بعدا بخوان بگیرن. اگر هم گیرم نیومد احتمالا ep830 رو میگیرم، حدود 30 قیمت دارم.

10. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

830 30 تومن؟!!!
    تا جایی که من اطلاع دارم 50 بود!!!
    ارزون شده؟

مطمئنی fake نیستش؟

12. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سری HD سن هازر کراییهاش واسه چیه؟
    با این موارد چه مارکی از سن هیزر پیشنهاد می کنین؟ 1-فیلم 2-موزیک 3-بازی
    Last edited by qwerty2322; 14-05-2010 at 15:06.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

الان هنوز 1 ماه نشده Cx-300 من داغون شد
    کلا قطع شده
    حتی فیشش هم عوض کردم بعد از مدتی خراب شد
    کلا کیفیت سیمش خیلیییییییییییی افتضاح بود
    با ناخن پاره میشد
    حالا میخام Sony-EX35 بگیرم
    به نظرتون پیشنهاد بهتری وجود داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •