تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 148 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

از همون چیزی که میترسیدیم داره سرمون میاد.....
    عوش شدن مربی ها بعد از یک یا چند سال و نداشتن ثبات.....
    اتفاقا یکی از عواملی که باعث شد منچستر امسال نابود بشه همین بیش از حد مربی محور بودنش بود.اینو راحت میشد پیشبینی کرد که بعد از 27 سال وقتی اولین تغییر تو مربی گری تیم اتفاق بیفته مین وضع میشه. مسلما بدون فرگوسن دیگه این سیستم مربی محوری جواب نمیده چون دیگه مربی نیست که مث فرگوسن یا ارسن ونگر حاضر شن سالها مربی یه تیم باقی بمونن.

2. 4 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان ... به عنوان یه طرفدار چلسی از اخراج مویس ناراحت شدم و دلم براش سوخت ... خداوکیلی این فصل مهره خوب هم نداشت ... اکثر بازیکنای منچستر این فصل متوسط بودن و اصلا در حد باشگاه منچستر نبودن ... اگه منچستر نخواد چند بازیکن تاپ در حد جهانی بگیره هر مربی بیاد بالای سر تیم همین وضع هست ... مربیای کمی هستن که بتونن با بازیکنای معمولی تیم یکدستی درست کنن که فرگوسن یکی از اوناس .. فرگوسن چرا بزگه چون با بازکنی در حد متوسط تیم در حد قهرمانی داشت ... بنظرم پپ در صورتی واسه منچستر مناسبه که مهره های که لازم داره هم جذب کنن .... پپ چند بازی با ذخیره هاش بازی کرد همش هم باخت و مساوی کرد ...ولی بنظرم گلیزها زیاد ریختو پاش نکنن و به یکی دو بازیکن قناعت کنن ... اگه اینطور باشه بنظرم باید کلوپ رو جذب کنن ... کلوپ گزینه واقعا ایده عالی واسه منچستره ... من به شخصه خیلی دوسش دارم و اومدنش میتونه لیگ جزیره رو جذاب کنه ...
    Last edited by arashsard; 23-04-2014 at 00:45.

4. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

بيانيه مويس پس از اخراج از منچستريونايتد

مربي برکنار شده منچستريونايتد با صدور بيانيه‌اي شخصي، کارکردن در اولدترافورد را بسيار دشوار تلقي و از هواداران تشکر کرد.

يک روز پس از آنکه مربي اسکاتلندي 50 ساله از مقام سرمربيگري تيم نخست شهر منچستر عزل شد، بيانيه صادر کرد.

وي گفت: پس از يک دوره کاري تقريبا موفقيت‌آميز مشخص بود که چالش بزرگي به وجود خواهد آمد. در منچستر خواسته‌ها از مربي بسيار زياد و همه از طرف باشگاه است. من نيز در دوراني که مسئوليت داشتم، سعي کردم سخت کار کنم. همين روال را همکارانم درپيش گرفتند. من از همه به خاطر حس همراهي در فصل جاري تشکر مي‌کنم.

وي ادامه داد: بديهي است که منچستر در دوره من، در اصل دوره گذر را طي مي‌‌کرد. با اين شرايط توانمندي‌ها و نتايج گاهي آن چيزي نبود که باشگاه و هواداران به آن عادت داشته و بپذيرند.

مويس که تابستان گذشته جانشين سرآلکس فرگوسن، مربي معروف، پرسابقه و بازنشسته شد، به علت کسب نتايج ضعيف از کار عزل شد.

هدايت اين تيم اکنون به صورت موقت تا پايان فصل در اختيار رايان گيگز خواهد بود.

6. 6 کاربر از THe DARk NighT .98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پل اسکولز و نیکی بات هم به جمع فیل نویل و رایان گیگز در کادر فنی اضافه شدن
    ..........................................
    مویس هم یه بیانیه داده که خوندنش خالی از لطف نیست یه سری صحبتایی هم می شه که شاید بازیکنا کم کاری کردن و به نظر منم کاملا درسته شاید بشه گفت بازیکنا باعث اخراج مویس شدن
    جالبه که تو بیانیش اصلا حرفی از بازیکنا نزده و همین شاید این شایعاتو تایید کنه به هرحال امیدوارم هر جا رفت موفق باشه چون مربی خوبی هست اگرچه تو یونایتد ناموفق بود
    بیانیه مویس:

انتخاب شدن به عنوان مربی منچستریونایتد، یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا ،چیزی است که من به ان افتخار کردم و خواهم کرد .
    به عهده گرفتن هدایت تیم بعد از همچین زمان طولانی در ثبات و موفقیت چالش بسیار بزرگی بود اما من از این چالش استقبال کردم و هیچ مکثی در قبول این چالش نکردم .

مربیگری منچستریونایتد و وظایفی که این فرد دارد بسیار بزرگ و وسیع است . من هیچ وقت دست از تلاش نکشیدم و این در مورد کادرم هم صادق است . من از کادرم بخاطر وفاداری و از خود گذشتگی شان تشکر میکنم .

ما کاملا روی ساختن اساس تیمی که مناسب این باشگاه است متمرکز بودیم. این کار باید در کنار نتیجه گرفتن در لیگ برتر و لیگ قهرمانان بدست می امد . در هر حال در طی این دوران گذار نتایج و نمایش ها چیزی نبود که باشگاه و هواداران انتظار داشتند و من این را درک میکنم و در احساس ناامیدی شان شریک هستم .

در مدت زمان کوتاهم در باشگاه فهمیدم که الدترافورد و کارینگتون چه مکان های خاصی هستند . دوست دارم که از کادر باشگاه بابت اینکه کاری کردند که از همان روز اول احساس کنم عضوی از خانواده یونایتد هستم تشکر کنم .از هوادارانی هم که من را در طول فصل حمایت کردند تشکر میکنم. برای شما و باشگاه بهترین ارزوها را در اینده دارم .

من همیشه باور داشتم که یک مربی هیچ وقت نباید دست از درس گرفتن در طی دوران کاریش بردارد و میدانم که درس های ارزشمندی در طی حضورم در منچستریونایتد فرا گرفتم . افتخار میکنم که تیم را به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان رساندم و همچنان از سر الکس فرگوسن بابت باور داشتن به من و توانایی هایم و دادن شانس هدایت منچستریونایتد قدردان هستم .
    ترجمه: کانون هواداران منچستر یونایتد

8. 11 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

یعنی گیگز از فن خال و کلوپ و پپ خیلی بهتره؟
    البته فعلا کلوپ و پپ دست رد به سینه منچستر زدن و احتمال زیاد فن خال بیاد
    گزينه در دسترس منظورم بود. مساله مربى هم مثل شايعات پنجره نقل انتقالات ميمونه, گزينه هاى واقعى در دسترس طيف خيلى کمترى نسبت به گزينه هاى مطلوب داره : )

10. 6 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ایکاش مویس این دوره ی گذار رو با کادر فنی سرالکس سپری میکرد تا بعد از کسب نتایج مطلوب تر ، اون موقع اقدام به انقلاب در کادر فنی باشگاه میکرد ، و چه کسی هست که ندونه که انقلابها همیشه هزینه دارند ...

به نظر من باشگاه هم در این زمینه شتابزده عمل کرد ، ما عملا در فصلی که بختی برای مقام نداریم ای کاش مویس رو حداقل تا آخر فصل حفظ میکردن .

نکته ای که هست اینه که بدون فرصت دادن و با سیاستهایی که رئال و چلسی در این سالها پیش گرفتن ، ما نمیتونیم سرالکس دیگه ای داشته باشیم ، بلکه این نحوه ی مدیریتها فقط باعث میشه تا به قهقرایی که تا حدودی چلسی و در مقیاس بسیار گسترده تر رئال درش غوطه ور شده در این سالها ، بریم .

و در سبک مدیریتی شتابزده ی رئال و چلسی ، نشانه هاییست برای اهل یقین ، شاید رستگار شویم ...

به هرحال من امیدوارم گیگز گزینه ی مربیگری فصل بعدمون نباشه حداقل ، اگر موفق نشه میشه یکی مثل علی دایی خودمون که هر روز اعتبار خودش رو کمتر کرد با اصرار روی اینکه حتما کار مربیگری انجام بده .

اسطوره ها لزوما مربیان خوبی نمیشن ، کم هستن بازیکنهایی در سطح و لول گیگز که تونسته باشن مربیان فوق العاده ای باشن . مشخصا بارز ترین نمونه ها بکن باوئر و کرویف و رابسون در سطح جهانی و علی پروین در سطح داخلی هستند ، اما تا دلمون بخواد نمونه ی ناموفق داریم : کلینزمن ، سیدورف ، لیت بارسکی ، زیکو ، بابی چارلتون ، دایی ، آلن شیرر ، لئوناردو و ...

12. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

وقتی شنیدم مویس اخراج شد، بااینکه دوست داشتم بره، ولی نمیدونم چرا دلم سوخت (!) از طرفی این خبرایی که این چند روزه از حواشی داخل تیم در طول فصل بیرون اومده، اصلا اون چیزی که آدم فکر میکرد نیست !
    اگه واقعا این حواشی ها درست باشه، باشگاه کار درستی کرد ، وقتی اون احترامی که باید بین مربی و بازیکن باشه، بشکنه، دیگه فاتحه تیم خونده س
    درست چیزی که این فصل سر منچستر اومد وقتی بزرگ ترا تو تیم همچین رفتاری داشتن، دیگه آدم از جوونا چه انتظاری داره
    البته بیشترین تقصیر ُ مویس داره ، وقتی اون اتفاق تو بازی با المپیاکوس افتاد، فرقی نمیکنه کدوم بازیکنه، باید از باشگاه اخراج بشه، بازی ندادن و جریمه چیزی رو درست نمیکنه :|
    در حال حاظر محتمل ترین گزینه مربیگری فن خال ِ ،هر چند که سبک کلوپ خواهان بیشتری داره، انتظاری هم نمیشه داشت یه مربی مدت طولانی تو تیم بمونه،الآن دیگه خیلی وضعیت خوب باشه، 5 ساله!

بااین وضعیت 200 میلیونم برا جذب بازیکن کمه :| چون اکثر بازیکنا باید برن، منچستر براشون خیلی بزرگه

محتوای مخفی: حواشی 
    صحبت هایی عجیب که از حواشی داخلی تیم درز کرده است. از اختلاف مربی با بازیکنان تا …

گزیده ای از مطالب امروز دیلی میل و تایمز
    زمانی که تیم برای اردوی کوتاهی به دوبی رفت مویس یک شب به بازیکنانش اجازه داد که از اردو خارج شوند . بعضی از بازیکنان ساعت ۵ صبح در حالیکه خیلی از مهمان های هتل را بیدار کردند برگشتند.
    مویس از بنر “چوزن وان” { آقای برگزیده } متنفر بوده چون احساس میکرده، که القا میکند که این شغل به او هدیه داده شده است، نه اینکه با شایستگی آن را بدست آورده است.
    اخیرا در یکی از بازی ها سه تا از بازیکنان که در سکوها نشسته بودند، با هم راجع به اینکه مربیشان چقدر دوام می آوردف شرط بندی کردند.
    برای خیلی از بازیکن ها مربی سابق اورتون فرد مناسب این شغل نبود .
    مویس میخواست که خودش را زود تثبیت کند و نشان دهد که رئیس چه کسی هست ولی قبول دارد که برای اینکار زود بود و باید رویه آرامتر و دوستانه تری را در پیش میگرفت بازیکن ها خیلی زود از تمرینات سرخورده شدند و بنظرشان خسته کننده بود .
    یکی از دستیاران مویس بین بازیکن ها به نام ” فاک اف *** ” شناخته میشده است( استیو راند )

در بازی رفت با المپیاکوس مویس با داور چهارم بحث میکند و در همین حال یکی از بازیکنان روی نیمکت بلند میگوید ” اخراجش کن داور . ما بدون او بهتریم ” همه افراد روی نیمکت از جمله دستیاران مویس این را میشنوند.
    ابتدای فصل خبرنگار میرور ترکیب تیم را زودتر از حد معمول منتشر میکرد . مویس فهمید که یکی از بازیکنان جوان تیم ترکیب را لو میدهد و او را جریمه کرد ولی لو رفتن ترکیب کما بیش ادامه یافت .
    در رختکن بعضی از بازیکن ها به صحبت های مویس گوش نمیدادند . برای کسانی که مدت زیادی در یونایتد بودند مشخص بود که این زیر نظر فرگوسن رخ نمیداد . برای مثال کایران ریچاردسون یکبار با کلاه در فردوگاه حاضر شد و فرگوسن جلوی همه ان کلاه را پاره کرد . یا دو فصل پیش به لو رفتن ترکیب تیم شک کرد و برای همین همراه داشتن موبایل در روز بازیها را ممنوع کرد .
    در رسانه ها مویس خراب شدن رابطه اش با فردیناند و ون پرسی را تکذیب کرد، ولی بعد از یکی از بازیها با مربی تیم حریف که صحبت میکرد از هر دو نفر انتقاد شدیدی کرد. فردیناند متوجه این مکالمه شد و از انجا رابطه اش با مویس خراب شد .
    دو تن از هافبک های تیم در ژانویه پیش مویس رفتند و از کمبود زمان بازی شکایت کردند و به آنها گفته شد که اگر دوست دارند میتوانند باشگاه را ترک کنند . تا به امروز یکی از ان ها از باشگاه رفته ( اندرسون)
    چند هفته پیش باشگاه از بازیکنان تیم خواست که به خیاطی مخصوصی مراجعه کنند تا سایزشان برای کت و شلوارهای مخصوصی را که باید در تور تابستانی بپوشند ، بگیرند. ۸ نفر به خیاطی مراجعه نکردند و به باشگاه گفتند ” اگر مویس در یونایتد بماند ان ها خواهند رفت .

14. 8 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چیزی که منتظرش بودیم اتفاق افتاد
    مویس نشون داد که بدون ابزار نمیتونه برای منچستر مربی خوبی باشه و لیست خروجی 10 نفره ای هم که تحویل داده بود این رو نشون میداد
    بنظر من مویس اگر میموند باز هم در یک سال نمیتونست شرایط رو کاملا دگرگون کنه و نیاز بود تا حداقل سه سال انتظار کشید

البته تنها چند مربی بزرگ میتونن در "دوره گذرا" موفق باشن و هر مربی دیگری نیاز به زمان داره
    حالا که باشگاه ترجیح داد به زمان دادن روی نیاره،پس فقط باید سراغ مربی بزرگی بره که بتونه تیم رو هم از لحاط روانی و هم از لحاظ فنی کاملا مدیریت کنه

یکی دو سال قبل که میتونستن خیلی راحت پپ رو بگیرن نظاره گر بودن حالا با یه پیشنهاد غیر حرفه ای،دنبال گواردیولا هستن
    کلوپ گزینه بسیار خوبیه چون با استعدادیابی هاش و جوانگرایی میتونه سر الکس دوم برای یونایتد باشه اما اون هم پیشنهاد یونایتد رو رد کرد
    گزینه هایی مثل گیگز و کیروش تنها نکته مثبتشون شناخت خوب از منچستر هست و قابلیت فنی اونها شاید حتی به مویس هم نرسه چون مویس منهای امسالش،جزو بهترینهای لیگ جزیره بوده که آمارش رو قبلا گذاشته بودم

بنظر من مویس باید در یونایتد در خیلی کارها با سیاست کار میکرد و اینقدر مهربون رفتار نمیکرد.به هر حال مویس رفت و برایش آرزوی موفقیت میکنم

فعلا باشگاه باید با درایت کار کنه و انتخاب مربی جدید قضیه افتادن از چاله به چاه نشه

اد وودوارد (معاون اجرایی یونایتد) گفته فعلا نزدیکترین گزینه ها،فن خال و آنجلوتی هستند

سوای بحث مربی،یونایتد فعالیت خودش در نقل و انتقالات رو آغاز کرده و اکثرا نام هایی به زبان آورده مشه که قبلا هم یونایتد به دنبال اونها بوده
    در اولین اقدام ها به دنبال کاوانی،فابرگاس و شاو هستند

برای شاو پیشنهاد 30 میلیون یرویی داده شده.البته چلسی هم شدیدا به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع ساوت همپتون هست
    یک پیشنهاد 72 میلیون یورویی هم برای کاوانی به psg داده شده
    و در نهایت پیشنهاد احتمالی 35 میلیونی برای فابرگاس

وودوارد علاوه بر گزینه های بالا،گفته که همچنان رویس،گوندوگان،کروس و ویلیام کاروالیو هم تحت بررسی هستند
    Last edited by mohammad_87; 24-04-2014 at 13:28.

16. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه خاویر هرناندز حفظ کنن با وجود رونی و فان پرسی نیازی به کاوانی نیست که اینقد پول بخوان بابتش بدن

18. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

تفاوت ها را خودتان دریابید!
    Last edited by Sh-Meteor; 24-04-2014 at 14:52.

20. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •