تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 626 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستانی که میان سوال مطرح میکنند حتما صفحات قبلی رو مرور کنند
    30 صفحه اخیر سوالات تکراری شده

2. 2 کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام. من هم لنووz500 core i7 گرفتم.همین مشکل برام پیش اومد.یکی از دوستان هم همین مدل رو داره با همین مشکل!! راستش بعد کلی سر و کله زدن با تنظیمات روشنایی قلقش دستم اومد چکار کنم که صفحه تاریک نشه! وقتی لپ تاپ رو روشن میکنین به محض اینکه علامت lenovo رو صفحه اومد دگمهF12 رو بگیرید فشار بدیدتا روشنایی به ماگزیمم برسه. بعداز این لپ تاپ که روشن شد دیگه تاریک نمیشه، حتا اگر F12 رو فشار بدین. یعنی کلا روشنایی اصلا قابل کم و زیاد کردن نیس و تو یه وضعیت ثابت میمونه! البته هر بار که لپ تاپ رو روشن میکنید،چه صفحه روشن باشه و چه تاریک، باید این کاری رو که گفتم انجام بدین، وگرنه اگر بر حسب تصادف F12 فشرده بشه باز هم صفحه تاریک میشه! منتها نمیدونم این مسئله از یه مشکل سخت افزاری آب میخوره یا همینطور میشه با خوبی و خوشی باهاش ادامه داد!
    به این مسیر در سی دی همراه لپ تاپ برید و روی این ایکن کلیک و نصب نمایید
    Z500driver CD\Win8\5.VGA\Intel

4. این کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

به نظرم گرافیکش نسبت به سی پی یو و رمش پایینه. خیلی گشتم 645 پیدا کنم نبود. گفتم اگه بشه به 740 آپگریدش کنم عالی میشه دیگه .
    635 ضعیفه تا حدودی، من روی پی سی gtx 450 دارم تو اکثر بنچمارک هایی که میگیرم از 635 لپتاپم خیلی قویتره.
    باز انتخاب با خودتونه اون جا رفتین به یکی از فروشگاه های معتبر لنوو برین و ببینین چی کار میشه کرد.
    در ضمن مثل اینکه 740 آنچنان قدرت بالایی نداره و فقط باطری کمتری مصرف میکنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستانی که میان سوال مطرح میکنند حتما صفحات قبلی رو مرور کنند
    30 صفحه اخیر سوالات تکراری شده
    دوست خوبمون درست میگن اکثر دوستانی که میان مشکلاتی مشترکی دارن اعم از نور صفحه و بکلایت و....که مربوط به درایور ها میشه با سوالات دیگه که مطرح میشه.
    بد نیست 30-35 صفحه آخری رو مطالعه کنین

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باز انتخاب با خودتونه اون جا رفتین به یکی از فروشگاه های معتبر لنوو برین و ببینین چی کار میشه کرد.
    در ضمن مثل اینکه 740 آنچنان قدرت بالایی نداره و فقط باطری کمتری مصرف میکنه.
    البته احیانا اختلاف کمی بین 635 و 740 باشه ولی خدایی 645 DDR5 روی این لپتاپ بدجوری جواب میداد قبول داری ؟ حیفه که گرافیک این لپتاپ DDR3 هستش قبول داری؟

8. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. من هم لنووz500 core i7 گرفتم.همین مشکل برام پیش اومد.یکی از دوستان هم همین مدل رو داره با همین مشکل!! راستش بعد کلی سر و کله زدن با تنظیمات روشنایی قلقش دستم اومد چکار کنم که صفحه تاریک نشه! وقتی لپ تاپ رو روشن میکنین به محض اینکه علامت lenovo رو صفحه اومد دگمهF12 رو بگیرید فشار بدیدتا روشنایی به ماگزیمم برسه. بعداز این لپ تاپ که روشن شد دیگه تاریک نمیشه، حتا اگر F12 رو فشار بدین. یعنی کلا روشنایی اصلا قابل کم و زیاد کردن نیس و تو یه وضعیت ثابت میمونه! البته هر بار که لپ تاپ رو روشن میکنید،چه صفحه روشن باشه و چه تاریک، باید این کاری رو که گفتم انجام بدین، وگرنه اگر بر حسب تصادف F12 فشرده بشه باز هم صفحه تاریک میشه! منتها نمیدونم این مسئله از یه مشکل سخت افزاری آب میخوره یا همینطور میشه با خوبی و خوشی باهاش ادامه داد!
    من هم مشکل تاریک شدن صفحه و داشتم جدید ترین درایور گرافیک اینتل و ریختم درست شد

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

البته احیانا اختلاف کمی بین 635 و 740 باشه ولی خدایی 645 DDR5 روی این لپتاپ بدجوری جواب میداد قبول داری ؟ حیفه که گرافیک این لپتاپ DDR3 هستش قبول داری؟
    البته که اگه 645 داشت بهتر بود اما من که راضی هستم.
    یادمه y580 2200 بودش حدودا منم با کلی شوق و ذوق پول جم کردم برا y580 که گرافیک معرکه ای داشت اما چه کنیم که دلار یهو زد بالا
    اما شما باز ببر تهش پول اضافه بار فقط باید بدی و یه نه هم از کارکنای فروشگاه بشنوی
    Last edited by lionf3; 29-06-2013 at 14:50.

11. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند تا سوال در مورد این لپ تاپ دارم و خواهشا اگه تجربه دارین جواب بدین و طبق شنیده ها جواب ندین.اول اینکه این لپ تاپ با برنامه هایی مثل فتوشاپ و 3d max و همچنین کارهای برنامه نویسی به طور روان و فول کار میکنه؟ و دوم اینکه من شنیدم که باتری این لپ تاپ رو نمیشه عوض کرد که بتونم یه باتری 6 سلولی بندازم درسته؟ و سوم اینکه ایا با ویندوزهای 7 و 8 همخوانی داره یعنی درایوراش موجود هست؟ و در اخر اینکه دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ رو دارن بین z500 و asus k56cb کدوم رو بهتر میدونن؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی از بابت سوال قبلم هم شرمنده چون شاید الان بعضی از دوستان بگن که شاید سوالام تکراریه ولی از اونجایی که واقعا وقت برای مطالعه مطالب قبل نداشتم پرسیدم و اگه میشه خیلی زود جواب بدین چون من تو همین هفته میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا سقف 3000000

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی از بابت سوال قبلم هم شرمنده چون شاید الان بعضی از دوستان بگن که شاید سوالام تکراریه ولی از اونجایی که واقعا وقت برای مطالعه مطالب قبل نداشتم پرسیدم و اگه میشه خیلی زود جواب بدین چون من تو همین هفته میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا سقف 3000000
    n56vz i5 بگیر یا k56 i7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •