دوستانی که میان سوال مطرح میکنند حتما صفحات قبلی رو مرور کنند
30 صفحه اخیر سوالات تکراری شده![]()
دوستانی که میان سوال مطرح میکنند حتما صفحات قبلی رو مرور کنند
30 صفحه اخیر سوالات تکراری شده![]()
به این مسیر در سی دی همراه لپ تاپ برید و روی این ایکن کلیک و نصب نمایید
Z500driver CD\Win8\5.VGA\Intel
باز انتخاب با خودتونه اون جا رفتین به یکی از فروشگاه های معتبر لنوو برین و ببینین چی کار میشه کرد.
در ضمن مثل اینکه 740 آنچنان قدرت بالایی نداره و فقط باطری کمتری مصرف میکنه.
دوست خوبمون درست میگن اکثر دوستانی که میان مشکلاتی مشترکی دارن اعم از نور صفحه و بکلایت و....که مربوط به درایور ها میشه با سوالات دیگه که مطرح میشه.
بد نیست 30-35 صفحه آخری رو مطالعه کنین
البته احیانا اختلاف کمی بین 635 و 740 باشه ولی خدایی 645 DDR5 روی این لپتاپ بدجوری جواب میداد قبول داری ؟ حیفه که گرافیک این لپتاپ DDR3 هستش قبول داری؟
من هم مشکل تاریک شدن صفحه و داشتم جدید ترین درایور گرافیک اینتل و ریختم درست شد
البته که اگه 645 داشت بهتر بود اما من که راضی هستم.
یادمه y580 2200 بودش حدودا منم با کلی شوق و ذوق پول جم کردم برا y580 که گرافیک معرکه ای داشت اما چه کنیم که دلار یهو زد بالا
اما شما باز ببر تهش پول اضافه بار فقط باید بدی و یه نه هم از کارکنای فروشگاه بشنوی
Last edited by lionf3; 29-06-2013 at 14:50.
دوستان من چند تا سوال در مورد این لپ تاپ دارم و خواهشا اگه تجربه دارین جواب بدین و طبق شنیده ها جواب ندین.اول اینکه این لپ تاپ با برنامه هایی مثل فتوشاپ و 3d max و همچنین کارهای برنامه نویسی به طور روان و فول کار میکنه؟ و دوم اینکه من شنیدم که باتری این لپ تاپ رو نمیشه عوض کرد که بتونم یه باتری 6 سلولی بندازم درسته؟ و سوم اینکه ایا با ویندوزهای 7 و 8 همخوانی داره یعنی درایوراش موجود هست؟ و در اخر اینکه دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ رو دارن بین z500 و asus k56cb کدوم رو بهتر میدونن؟
راستی از بابت سوال قبلم هم شرمنده چون شاید الان بعضی از دوستان بگن که شاید سوالام تکراریه ولی از اونجایی که واقعا وقت برای مطالعه مطالب قبل نداشتم پرسیدم و اگه میشه خیلی زود جواب بدین چون من تو همین هفته میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا سقف 3000000
n56vz i5 بگیر یا k56 i7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)