تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 127 از 328 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فکر میکنم اداره و مدیریت جزو توانایی های فردی یه انسان هست و نمیشه به حنسیت ربطش داد اینکه میگین فراتر از ظرفیتشون هست

مربوط به توانایی های فردی اون انسان میشه که ممکن هست اگر یک آقا هم چـنین مسئولیتی داشته باشه در صورتی که توانایی رو نداشته

باشه این مسئولیت فراتر از ظرفیت و گنجایشش باشه. در کل اداره و پشتیـبانی یه زندگی مربوط به توانایـی های انسان هاست و اینـکه هر دو

نفر بتونن به صورت مشارکتی اون رو بر عهده بگیرن هیچ وقـت فشاری خارج از ظرفیـت و گنجایش به طرفین وارد نمیشه. ولی اینـکه مسئولیت

یه بخشی از زندگی برای یه جنسیت تعریف بشه و تاکید بشه توانایی اون جنسیت یا ظرفیت پذیریش اون جنیست در این حد هست موافق این

نوع تعریف نیستم چون مثـال نقض این نو تعریـف رو میشه زیاد تو جامعه دید بدون اینکه دیده بشه شخص تحت تاثیر فشار یا خواسته ای خارج از

ظرفیتش هست ..

من فکر می کنـم این نوع تعریف به خاطر ذهنیـتی هست که از وظایـف و حقـوق زن و مرد تو ذهن افراد جامعه به صورت سنتی شکل گرفته ..

اگر طرز نگاهمون به مسایل اطرافمون جنسیتـی نباشه خیلی از سو تفاهمـات و مشکـلات حل میشه . به نظر من اداره یه زندگی مشترک اگر

تو همه زمینه ها به صورت مشترک
    باشه هیچ فشاری خارج از توانایی و ظرفیت انسـانی افراد چه به خانم ها چه به آقایون وارد نمی شه..

مثلا خیلی از آقایون نگه داری از فرزند خودشون رو یه کار زنانه می دونـن که انجام دادنش براشـون شرم آوره یا حتـی خیلی از خانـم ها شاغل

بودن یه خانم رو به داشتن روحیه مردونه مربوط می دونن که داشتنش براشون شرم آور و خارج از توانایی زنانشون هست ..

2. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

نقش مهمی داره ولی اساسی و ضروری نه به دوطرف بستگی داره
    بنده قبل از مجردی حقوقی که داشتم یا در می آوردم ( خودم نه استخدام و کار داری و ... ) کفاف دوران مجردی رو به هرحال به هر نحوی میداد ولی الان که متاهل هستم سر خونه خودم هنوز نیستم ولی شکر خدا، خدا هم کمک کرده و حقوق رو به 4 5 میلیون در ماه دارم میرسونم - اینم یکی دیگه از مزایای دوران متاهلی هست که فکرت کمی وسیع تر نگاه میکنه و اینکه آینده نگری خاصی داری که در دوران مجردی من یکی نداشتم داشتم ولی المان های زندگیم فرق کرد-
    من از سه سال قبل برنامه 10 سال آیندمو ریختم حتی خیلی از برنامه خودمم جلو افتادم چون خیلی روشون فکر کردم با هزار تا با تجربه سر هر عملی مشورت کردم که بعضی وقتا چیزایی که خودم فکر کردم بهتر جواب داد تا تجربه دیگران اصلا تو ایران انگار تجربه جواب نمیده یه جوریه مملکت ما انگار فقط تو یه بازه زمانی کوچکترین ادما به بزگرترین تبدیل میشن بزرگترین به کوچیکترین!چقدر حباب داریم ما تو مملکت! برا من جوونی که تازه اجتماعو رو دارم درک میکنم واقعا گیج کنندست انقدر اتفاق تو مملکت ولی تورم اننقدر بالا میره که هر چی زور میزنم درجا حساب میشه
    دیگه به این نتیجه رسیدم باید تلاش کنم از پایین تر نیام تو این 10 سال برنامم سال پیشرفت جا خودش
    من فکر میکنم اداره و مدیریت جزو توانایی های فردی یه انسان هست و نمیشه به حنسیت ربطش داد اینکه میگین فراتر از ظرفیتشون هست

مربوط به توانایی های فردی اون انسان میشه که ممکن هست اگر یک آقا هم چـنین مسئولیتی داشته باشه در صورتی که توانایی رو نداشته

باشه این مسئولیت فراتر از ظرفیت و گنجایشش باشه. در کل اداره و پشتیـبانی یه زندگی مربوط به توانایـی های انسان هاست و اینـکه هر دو

نفر بتونن به صورت مشارکتی اون رو بر عهده بگیرن هیچ وقـت فشاری خارج از ظرفیـت و گنجایش به طرفین وارد نمیشه. ولی اینـکه مسئولیت

یه بخشی از زندگی برای یه جنسیت تعریف بشه و تاکید بشه توانایی اون جنسیت یا ظرفیت پذیریش اون جنیست در این حد هست موافق این

نوع تعریف نیستم چون مثـال نقض این نو تعریـف رو میشه زیاد تو جامعه دید بدون اینکه دیده بشه شخص تحت تاثیر فشار یا خواسته ای خارج از

ظرفیتش هست ..

من فکر می کنـم این نوع تعریف به خاطر ذهنیـتی هست که از وظایـف و حقـوق زن و مرد تو ذهن افراد جامعه به صورت سنتی شکل گرفته ..

اگر طرز نگاهمون به مسایل اطرافمون جنسیتـی نباشه خیلی از سو تفاهمـات و مشکـلات حل میشه . به نظر من اداره یه زندگی مشترک اگر

باشه هیچ فشاری خارج از توانایی و ظرفیت انسـانی افراد چه به خانم ها چه به آقایون وارد نمی شه..

مثلا خیلی از آقایون نگه داری از فرزند خودشون رو یه کار زنانه می دونـن که انجام دادنش براشـون شرم آوره یا حتـی خیلی از خانـم ها شاغل

بودن یه خانم رو به داشتن روحیه مردونه مربوط می دونن که داشتنش براشون شرم آور و خارج از توانایی زنانشون هست ..
    دیگه گذشت اون زمونی که اقایون نگه داری بچه رو زنونه میدونستن
    قرن 21 هستا
    بچه بچست احتیاج به نگه داری داری چه ربطی به اقا یا خانوم بودن داره خیلی واقعا بده اگه بازم مردی همچین حسی نسبت به نگه داری از بچه داشته باشه
    Last edited by لنگرود1371; 17-09-2013 at 22:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شما فعلا زن/شوهر ؛ بگیرین/کنین بعد راجع به اینکه کی مدیریت کنه صحبت کنید !

اصلا ببینید کسی گیر میاد

5. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصلا ببینید کسی گیر میاد
    همه مشکلات و ناراحتی های بعد از ازدواج از همین شروع می شه که بعضی افراد بعد از ازدواج تازه شروع به فکر کردن می کنن !!

زندگی دو نفر عاقل زمانی با موفقیت شکل می گیره و پیش میره که قبل از ازدواج درباره وظایف و حقـوق و نوع زندگـی شون به توافق و تفاهم برسن.

این تاپیک محل بررسی همین موضوعات درست قبل از ازدواجه که هم ازدواج رو راحت تر کنه هم کمک کنه زندگی بعد از ازدواج با مشکلات و ناراحتی

های کمتری رو برو بشه.. کسی که بدون فکر درباره این مسائل اصلی و مهـم انتخاب و ازدواج می کنـه و بعد از ازدواج تازه شـروع به فکـر کردن درباره

این مسائل میفته باید به صحت و سلامت عقلش شک کرد.

7. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

قرار نیست من و شما تعیین تکلیف کنیم که "زن چی دوست داره" و "زن چی دوست نداره". زن ها خودشون می تونن تصمیم بگیرن چی دوست دارن و چی دوست ندارن، چه کاری خسته شون می کنه و چه کاری خسته شون نمی کنه، ذاتشون مال چه چیزی است و چه چیزی نیست و بر اساس چیزهایی که دوست دارن و دوست ندارن با شریکشون به توافق برسن، شریکی که اون چیزها رو منطقی می دونه. اینکه یونانیان باستان درباره زن و مرد چی فکر می کردند و چه خرافاتی داشتند اهمیتی نداره چون درباره 99 درصد چیزها کاملا اشتباه می کردن و از جامعه امروز انسان ها بسیار نادان تر بودند. فلسفه ازدواج در قدیم (قوانین جامعه برای اینکه چه افرادی اجازه تولید مثل رو دارند) ربطی به معنی مدرنش در قرن 21 نداره.

اینها می تونه نظر شخصی شما باشه یعنی بگید "من زنی که دوست داره در زندگی مدیریت کنه رو نمی خوام چون فکر می کنم زن ها مال این کارها نیستند" و کسی حرفی نمی زنه ولی وقتی به عنوان قانون کلی برای زن ها اشاره می کنید حرفتون باید با شواهد و مدارک علمی که تابحال پیدا شده سازگار باشه که علم روانشناسی خانواده چنین تصوراتی رو درباره زن نداره.
    من برادر یک مثال زدم در مورد اینکه زن و شوهر کامل کننده هم هستند حالا خود ایرانی ها هم مثال دارند که آدم باید دست کنه توی کیسه نخود نیمه خودش رو در بیاره ! این ربطی به دلایل علمی و ... نداره و هیچ ربطی هم به این نداشت که زن باید کار کنه یا نکنه یا میتونه مدیر باشه یا نه
    اتفاقا زن ها خیلی هم خوب می تونند مدیر خوبی باشند ولی دیگه حالا چه باور بشه چی نشه من روابط شما رو نمیدونم با جنس مخالف در چه سطحی هست یعنی اینکه متاهل هستید نیستید یا برخوردهاتون رو
    من به عنوان یک فرد متاهل کسی که زنش از دختران جامعه امروزی است، کسی که دوستان متاهلی همسن خودش داره و خیلی موارد دیگه و طبق تجربه های شخصی به هر حال من توی 28 سالگی زن گرفتم و اونقدر قبلش تجربه دارم که حرفم رو زده باشم، طبق همین اصول دارم میگم زن کلا بخاطر ذاتش که این رو دیگه میدونند اکثریت خانم ها اینطوری هستند، ترجیح می دهند تکیه کنند به مرد شما قبول نداری میتونی 1001 کتاب در این زمینه بخونی روانشناسی زن هم همین رو میگه، حالا به دلیل همون اعتقادی که نیچه داشت که هر مردی درون خودش زنی داره و هر زنی درون خودش مردی داره ولی شدت فرق میکنه، درصد کم تا متوسطی از زن ها هم اونقدر محکم هستند که کلا همه چیز رو نقض کنند.
    یکی از دلایلی که توی این تاپیک من فکر میکنم نباید بحث بشه همین هست چون اعتقاد ها اونقدر متنوع است که نتیجه گیری نداریم

من از سه سال قبل برنامه 10 سال آیندمو ریختم حتی خیلی از برنامه خودمم جلو افتادم چون خیلی روشون فکر کردم با هزار تا با تجربه سر هر عملی مشورت کردم که بعضی وقتا چیزایی که خودم فکر کردم بهتر جواب داد تا تجربه دیگران اصلا تو ایران انگار تجربه جواب نمیده یه جوریه مملکت ما انگار فقط تو یه بازه زمانی کوچکترین ادما به بزگرترین تبدیل میشن بزرگترین به کوچیکترین!چقدر حباب داریم ما تو مملکت! برا من جوونی که تازه اجتماعو رو دارم درک میکنم واقعا گیج کنندست انقدر اتفاق تو مملکت ولی تورم اننقدر بالا میره که هر چی زور میزنم درجا حساب میشه
    دیگه به این نتیجه رسیدم باید تلاش کنم از پایین تر نیام تو این 10 سال برنامم سال پیشرفت جا خودش

دیگه گذشت اون زمونی که اقایون نگه داری بچه رو زنونه میدونستن
    قرن 21 هستا
    بچه بچست احتیاج به نگه داری داری چه ربطی به اقا یا خانوم بودن داره خیلی واقعا بده اگه بازم مردی همچین حسی نسبت به نگه داری از بچه داشته باشه
    میفهمم برادر چی میگی از اینکه کار و تورم اینا این رو با پوست و گوشت و استخوونم درک میکنم ولی خیلی خودمونی توی این ایران ما راهش رو شما یاد بگیری میتونی در مدت کوتاهی با سرمایه گذاری متوسط و مناسبی درآمد کلان داشته باشی به شخصی میتونم مثال براتون بزنم در عرض 10 روز یک میلیون و ششصد سود می کنند حداقل بهرحال اون بحث دیگه ای می طلبه که اینجا جاش نیست

ظرفیتش هست ..

دوستان از حرف من یک برداشت نادرست شده من در جواب اون دوستمون فقط گفتم مرد باید زندگی رو در کنترل داشته باشه نه اینکه از زنش خط و خطوط بگیره، نه اینکه شرم باشه،نه اینکه زن توانایی مدیریت نداره خیر
    این حرف شما هم قبول دارم خیلی ها چنین فکرهایی دارند و در کل زندگی مشترک اسمش روش هست مشترک یعنی اینکه دوطرف در هر زمینه ای تکمیل کننده ی هم باشند و کمک کننده.
    زندگی موفق است که دوطرف تلاش کننده ولی هرکدوم بسته به توانایی های خود و بسته به شرایط محیط و شخصی
    اتفاقا من یکی کار خونه رو دوست دارم

9. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همه مشکلات و ناراحتی های بعد از ازدواج از همین شروع می شه که بعضی افراد بعد از ازدواج تازه شروع به فکر کردن می کنن !!

زندگی دو نفر عاقل زمانی با موفقیت شکل می گیره و پیش میره که قبل از ازدواج درباره وظایف و حقـوق و نوع زندگـی شون به توافق و تفاهم برسن.

این تاپیک محل بررسی همین موضوعات درست قبل از ازدواجه که هم ازدواج رو راحت تر کنه هم کمک کنه زندگی بعد از ازدواج با مشکلات و ناراحتی

های کمتری رو برو بشه.. کسی که بدون فکر درباره این مسائل اصلی و مهـم انتخاب و ازدواج می کنـه و بعد از ازدواج تازه شـروع به فکـر کردن درباره

این مسائل میفته باید به صحت و سلامت عقلش شک کرد.

من به مسائل شخصی کسی کاری نداشتم و ندارم !

گفتم دو طرف اصلی باید کنار هم بشینن و این مسائل رو با هم صحبت کنن ! چون نظر هر کسی میتونه متفاوت باشه !

اینکه چه کسی مدیریت کنه و چه کسی نکنه ! نظرم شخص خاصی نبود و نیست ! والسلام !

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

اصلا ببینید کسی گیر میاد
    گیر میاد یعنی چی داداش انقدر هست که نگو
    کلاتو سفت نگه نداری یهو به خودت میای که میینی سر سفره عقد نشوندنت
    باید مراقب بود

12. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

گیر میاد یعنی چی داداش انقدر هست که نگو
    کلاتو سفت نگه نداری یهو به خودت میای که میینی سر سفره عقد نشوندنت
    باید مراقب بود

چرا نفرین میکنی

هرچی دیرتر گرفتار شیم بهتره داریم مثل بچه انسان زندگیمونو میکنیم دیگه ... چه کاریه

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

چرا نفرین میکنی

هرچی دیرتر گرفتار شیم بهتره داریم مثل بچه انسان زندگیمونو میکنیم دیگه ... چه کاریه
    نه ولی خداییش هم از لحاظ علمی هم مذهبی هم شرعی کلا همه جوره ادواج زودو بهموقع خیلی خوبه
    ولی الان دیگه تو جامعه جوری شده به موقع یعنی حداقل بالای 27 اونم تازه با ترسو لرز
    ایشالا همه به موقع گرفتار شن همون 28 29 تا بد بخت نشن

16. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

چجوری میشه همسر مورد علاقه خود رو پیدا کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •