من فکر میکنم اداره و مدیریت جزو توانایی های فردی یه انسان هست و نمیشه به حنسیت ربطش داد اینکه میگین فراتر از ظرفیتشون هست
مربوط به توانایی های فردی اون انسان میشه که ممکن هست اگر یک آقا هم چـنین مسئولیتی داشته باشه در صورتی که توانایی رو نداشته
باشه این مسئولیت فراتر از ظرفیت و گنجایشش باشه. در کل اداره و پشتیـبانی یه زندگی مربوط به توانایـی های انسان هاست و اینـکه هر دو
نفر بتونن به صورت مشارکتی اون رو بر عهده بگیرن هیچ وقـت فشاری خارج از ظرفیـت و گنجایش به طرفین وارد نمیشه. ولی اینـکه مسئولیت
یه بخشی از زندگی برای یه جنسیت تعریف بشه و تاکید بشه توانایی اون جنسیت یا ظرفیت پذیریش اون جنیست در این حد هست موافق این
نوع تعریف نیستم چون مثـال نقض این نو تعریـف رو میشه زیاد تو جامعه دید بدون اینکه دیده بشه شخص تحت تاثیر فشار یا خواسته ای خارج از
ظرفیتش هست ..
من فکر می کنـم این نوع تعریف به خاطر ذهنیـتی هست که از وظایـف و حقـوق زن و مرد تو ذهن افراد جامعه به صورت سنتی شکل گرفته ..
اگر طرز نگاهمون به مسایل اطرافمون جنسیتـی نباشه خیلی از سو تفاهمـات و مشکـلات حل میشه . به نظر من اداره یه زندگی مشترک اگر
تو همه زمینه ها به صورت مشترک باشه هیچ فشاری خارج از توانایی و ظرفیت انسـانی افراد چه به خانم ها چه به آقایون وارد نمی شه..
مثلا خیلی از آقایون نگه داری از فرزند خودشون رو یه کار زنانه می دونـن که انجام دادنش براشـون شرم آوره یا حتـی خیلی از خانـم ها شاغل
بودن یه خانم رو به داشتن روحیه مردونه مربوط می دونن که داشتنش براشون شرم آور و خارج از توانایی زنانشون هست ..