تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 720 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

من هم می خواستم V20 بخرم اما وقتی مصرف برقشو دیدم بیخیال شدم. دوستان در این مورد نظری ندارند ؟

مصرف SONY LCD 40ٍEX500 161watt
    مصرف SONY LED edge 40EX700 107watt
    اون وقت
    مصرف Panasonic V20 410watt
    عزیز دل همونجوری که افشین گفت اون قدرت نهایی پاور مدل 50 اینچیه یعنی اینکه شاید در 1 درصد مواقه نزدیک به اون رقم برق مصرف بشه چون پلاسما مصرف برقش متغیره وقتی یه صفه 100 درصد سفید نشون میده مصرفش میره بالا ولی وقتی یه صفه مشکی نشون میده 20 واتم برق مصرف نمیکنه اما ال سی دیا 99 دصد مواقع ینواخت برق مصرف میکنن واسه همین اگه متوسط برق پلاسماهای جدیدو مثل v20 بگیری میبینی که اندازه ال سی دیای جدید برق مصرف میکنه اما از ال ای دی بیشتر مصرف میکنه .

2. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب Die My Darling کاملا درست میگن .تو فیلمی که لینکش رو گذاشتم دقیقا همین طور بود یعنی مصرف برق LCD تقریبا یکنواخت بود ولی پلاسما با صحنه های روشن یا تاریک مصرفش تغییر می کرد ولی بطور کلی مصرفش کمتر از LCD بود.

4. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فکر می کنم گارانتی محصول به همین منواله یعنی 15 ماه از تاریخ روی کاتن یا 12 ماه از تاریخ خرید و روی فاکتور خواستی با این شماره که برات می ذارم تماس بگیر و در مورد پیکسل سوخته هم صحبت کن در اصل بهش می گن پیکسل چسبیده یا stuck pixel. بهتر بود تلویزیون رو تحویل نمی گرفتی ولی به هر حال اگر پنل مشکلی توی سه ماه اول داشته باشه تعویضش می کنن خیلی نگران نباش قبل از خرید من با یکی از تعمیر گاههای پاناسونیک در مورد این مشکل صحبت کردم که اونا گفتن یه یا دوتا پیکسل سوخته رو جزو ایریداتش در نظر نمی گیرن و عادیه! چون توی پلاسما پیکسل سوخته مثل ال سی دی زیاد نمی شه که یه بخشی از صفحه رو بگیره. اینو نگفتم که باعث بشی کوتاه بیایی با نمایندگی تماس بگیر و سعی کن عوضش کنی و حقتو بگیری نتیجه اش رو به ما هم بگو

88664934-35
    88870417-19

راستی یه شرکت دیگه هم نمایندگی محصولات پاناسونیک رو داره می تونی با اونم صحبت کنی فکر می کنم

شمارش اینه

73039

دوستان عزیز

با تشکر از راهنمایی های تان.

با بانیان در مورد آن پیکسل معیوب صحبت کردم. می گویند: 1- اولا چون فقط یک پیکسل؛ آن هم فقط در یک رنگ(آبی خالص تست) خاموش است، کاری نمی توانند بکنند و شامل گارانتی یا تعویض نمی شود 2- دوم که شاید خبر بهتری باشد، می گفت با توجه به نوع ایراد، ممکن است به مرور زمان خود به خود آن رنگ هم فعال و ایراد کلا رفع شود... نظر شما چیست؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟؟

6. 2 کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

من هم می خواستم V20 بخرم اما وقتی مصرف برقشو دیدم بیخیال شدم. دوستان در این مورد نظری ندارند ؟

اون وقت
    مصرف متوسط V20 سایز 42 اینچ 139 وات هستش یعنی یه چیزی بین ال سی دی و ال ای دی

8. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

اون وقت
    جالبه بدونید یه لامپ گازی معمولی بالای 500 وات مصرف میکنه . شما اگر توی خونتون حتی یک لامپ گازی داشته باشید و اون رو با مدل کم مصرف که زیر 100 وات مصرف میکنه تعویض کنید با اضافه شدن حتی یه دستگاه 400 واتی باز هم صرفه جویی کردید . در واقع اگر v20 این مقدار هم مصرف کنه . شما با تعویض لامپ هاتون میتونید اون رو کاملا جبران کنید

10. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بدونید یه لامپ گازی معمولی بالای 500 وات مصرف میکنه . شما اگر توی خونتون حتی یک لامپ گازی داشته باشید و اون رو با مدل کم مصرف که زیر 100 وات مصرف میکنه تعویض کنید با اضافه شدن حتی یه دستگاه 400 واتی باز هم صرفه جویی کردید . در واقع اگر v20 این مقدار هم مصرف کنه . شما با تعویض لامپ هاتون میتونید اون رو کاملا جبران کنید
    سلام دوست عزيز
    مگه تو خونه هم از لامپ گازي استفاده ميشه؟!!
    خلاصه بايد پذيرفت پلاسما از led پرمصرف تر نه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

عجب مثالي زده اين دوست ما !!!
    به جاي اثبات كم مصرفي V20 ميگه لامپهاتون رو عوض كنيد !!! آقا اگر كسي كولر گازي داره كه ديگه تو اين فرمول فاتحه اش خونده است .
    لازم شد بحث علمي به روشهاي جديد رو زودتر ياد بگيريم , خيلي مفيده !!!

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز

با تشکر از راهنمایی های تان.

با بانیان در مورد آن پیکسل معیوب صحبت کردم. می گویند: 1- اولا چون فقط یک پیکسل؛ آن هم فقط در یک رنگ(آبی خالص تست) خاموش است، کاری نمی توانند بکنند و شامل گارانتی یا تعویض نمی شود 2- دوم که شاید خبر بهتری باشد، می گفت با توجه به نوع ایراد، ممکن است به مرور زمان خود به خود آن رنگ هم فعال و ایراد کلا رفع شود... نظر شما چیست؟؟ چنین چیزی ممکنه؟؟؟
    من تو وب به این قضیه برخورد کردم که stuck pixel میتونه مجددا فعال بشه یا در نهایت کاملا از کار میوفته و به رنگ مشکی در میاد و به dead pixel تبدیل میشه راستی نرم افزاری هست که روی PC اجرا میشه و گفته میشه که می تونه stuck pixel رو برگردونه ولی لازمه اش اینه که TV رو به PC وصل کنی. این نرم افزار مجانی و به صورت رندوم پیکسلها رو با رنگهای مختلف فعال می کنه به نظر تستش بی خطره فقط اگر PC رو به TV وصل کردید بیش از 20 تا 30 دقیقه طولش ندید که احیانا اگر TV هم توی دوره Brake in image باشه دچار جا موندگی تصویر نشه . خود نرم افزار وقتی اجرا میشه مشکلی نداره من نگران جا موندگی آیکانها و پنجره internet explorer هستم. شایدم حساسیت زیادی باشه به هر حال خودتون سبک وسنگین کنید ببنید می خواهید تستش کنید یا نه.

اینم لینکشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب مثالي زده اين دوست ما !!!
    به جاي اثبات كم مصرفي V20 ميگه لامپهاتون رو عوض كنيد !!! آقا اگر كسي كولر گازي داره كه ديگه تو اين فرمول فاتحه اش خونده است .
    لازم شد بحث علمي به روشهاي جديد رو زودتر ياد بگيريم , خيلي مفيده !!!
    منظورتون لامپ گازي بود!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

منظورتون لامپ گازي بود!!!!

نه دقيقا كولر گازي , چون لامپ گازي رو كه دوستمون بحث علميش رو كردن !!! طبق اين فرمول و با توجه به اينكه كولر گازي نرمال 1300 تا 1700 وات مصرف داره با تعويض اون با كولر آبي هم كلي صرفه جويي شده و هم ميشه نه يكي بلكه چندتا V20 راه انداخت و خوشحال بود!!!
    بگذريم
    دوستان اشاره كردن كه مصرف پلاسما بين LCD, LED است و غالبا هم قابل قبوله . در كل هم اختلاف 50 -60 وات با LED هم كه داره سرجمع ماهيانه اش خيلي اختلافي در قبض برق ايجاد نميكنه.

17. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •