والا من سال پیش همین اتفاق برام افتاد 10 سال کنکور آبی رو زدم تاحدی نکته ها برگشت ...
والا من سال پیش همین اتفاق برام افتاد 10 سال کنکور آبی رو زدم تاحدی نکته ها برگشت ...
بچه ها من الان احساس می کنم هر چی خوندم یادم رفته
طبیعیه ؟؟
چه کنم ؟
یه نکته جالبی که تو کتابهای امسال بهمن بازرگانی هست
اینه که مجموع کتابهای شیمی 2و3و پیش ایشون حدود 19هزار تست داره که اگه بر مجموع روزهای سال تحصیلی تقسیم کنیم میشه
حدودآ روزی 70 تا تست ،
تجربه من که حداقل میگه غیرممکنه کسی بتونه روزی 70تا تست آموزشی بزنه !
این به کنار اگه فقط تستای مهمش رو هم بخوای بزنی حدود 40 تا میشه.
که در هر صورت بازم غیر ممکنه و وقت واسه دروس دیگه نیست.
من امروز رفتم دیدم چاپ شهریور کتاب خیلی سبز- شیمی سومش تک جلدی بود.
تو نمایشگاه یه 10 دیقه نگاش کردم واقعا از همه لحاظ بهتره.
Last edited by mohammad varaste; 08-02-2013 at 04:53.
طبیعیه . ولی این از یاد رفتن مطالب درسی یکی از علت هاش میتونه این باشه که درسا رو حفظی خوندی . . . از این به بعد سعی کن مهفومی تر بخونی
اگه خلاصه برداری کردی یه بار اونو مرور کن. اکثر مطالب یادآوری میشن . اگر هم نه ، از خلاصه هایی که تو کتابای مختلف نوشته شده استفاده کن
اولا که دوست عزیز حدود 45% این تست ها رو باید از فاصله فروردین تا شهریور امسال حل میکرده یه داوطلب کنکور.
ثانیا من کل شیمی 3 و پیش 1 و 2 خیلی سبز + شیمی 3 تخته سیاه + شیمی 2 و پیش 1 مبتکران رو از فاصله آبان تا تیر حل کردم و نکته هاشون رو هم درآوردم بیشتر از این هم اگه میخواستم میتونستم بخونم.
روزی 70 تا تست آموزشی میشه کمتر از 2.5 ساعت. مخصوصا یه داوطلب تجربی قطعا میتونه و باید هم بتونه که این میزان رو حل کنه. ( البته داوطلبانی که پیام نور و آزاد و ... قبول میشن منظورم نیست )
مثلا کدوم کتابا؟
اکثر کتابای تستی درسنامه دارن . اگه مطالب مهمش رو هایلایت کرده باشید خلاصه های خوبی میتونن باشن
یه سری کتاب های کم حجم و مقوی خیلی سبز هم بچه ها میخوندن بد نبود
سلام
اولا شما به خودتان همیشه مطمئن باشید.
من فکر میکنم شما مباحث رو با فاصله زیاد میخونید و همین وقفه باعث فرار برخی مطالب میشه ...
شما بعد از مطالعه درس یه زمانی برای مرور اون بزارید مثلا فردای اون روز تا با خوندن مجدد در ذهنتون تثبیت بشه
موفق باشی ...
سلام
بسته به نوع درس داره .
ولی شما یاداشت نویسی ساده و حاشیه نویسه در کتاب رو همیشه انجام بدید.
و اینکه تستهای مشکل داشتید در اونها رو مشخص کنید تا در موقع مرور سریعتر و بهتر در زمان به نتیجه برسید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)