تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 176 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام استاد عطا، من چند ماه پیش با مطالعه این تاپیک، یه هارد Western Digital- My Passport Ultra به حجم 1 ترابایت خریدم. شبیه عکس زیر.

متأسفانه ، الان چند ساعتیه که وقتی هارد رو از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل می کنم، ویندوز، هارد رو شناسایی نمی‌کنه، و فقط چراغ LED هارد هی‌ چشمک می‌زنه و روشن خاموش میشه، دست به بدنه پلاستیکی هارد هم که می‌زنم لرزشی احساس می‌کنم که احتمالاً نشون دهنده روشن بودن موتور هارد است. مثل این می‌مونه که انگار هارد در حالات Sleep(خواب) گیر کرده .
    من دو تا ویندوز 7 روی کامپیوتر دارم ولی در هیچکدام هارد بالا نمی‌آید و شناسایی نمی‌شود.

نرم‌افزار‌های همراه هارد شرکت Western Digital مثل (WDDriveUtilities) رو هم نصب کردم جهت Diagnostic و عیب‌یابی هارد ولی این نرم‌افزار‌ها موقع بالا اومدن پیغام میدن که هیچ هارد درایور اکسترنالی به کامپیوتر وصل نیست که بخوان عملیاتی روش انجام بدن. اینم بگم که از HD Tune Pro هم استفاده کردم ولی اون هم هیچ درایو هارد اکسترنالی رو شناسایی نمی‌کنه و فقط لیست هاردهای اینترنال رو نمایش میده.

می‌خواستم ببینم نرا‌فزار عیب‌یابی خاصی برای حل این مشکل وجود داره که مثلاً اگه هارد در حالت خاصی از Sleep(خواب) فرو رفته بشه از اون حالت در آوردش و یا هر نوع راهنمایی دیگه. ممنون میشم کمک کنید.

سلام .

من دو تا ویندوز 7 روی کامپیوتر دارم ولی در هیچکدام هارد بالا نمی‌آید و شناسایی نمی‌شود.
    روي يه سيستم دوتا ويندوز نصب بوده ؟ اگر اينطور هست حتماً روي يه سيستم ديگه هم تست كنيد (نه همان قبلي) . از كابلهاي افزايش طول USB يا USB hub هم استفاده نكنيد .
    Disk management ويندوز رو هم چك كنيد .

می‌خواستم ببینم نرا‌فزار عیب‌یابی خاصی برای حل این مشکل وجود داره که مثلاً اگه هارد در حالت خاصی از Sleep(خواب) فرو رفته بشه از اون حالت در آوردش و یا هر نوع راهنمایی دیگه.
    اگر روي سيستم ديگه بازهم همينطور هست ، بهتر هست به گارانتي ارسال كنيد . نرم افزار يا روش ديگه اي كه خودتان بتونيد مشكل پيش اومده رو برطرف كنيد موجود نيست .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله چون بیشتر انتقال فایل میکنم
    اگر دو ترا بگیرم دیگه با 1 ترا نمیتونم راید کنم چون فقط دو ترا نشون میده نه 3 ترا! (دو ترا فعلیم بدسکتور داره میخوام هارد جایگزین بگیرم)
    حتماً ميدونيد كه اگه يه هارد ديسك خراب بشه كل سه ترابايت رو از دست ميديد ؟

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

حتماً ميدونيد كه اگه يه هارد ديسك خراب بشه كل سه ترابايت رو از دست ميديد ؟
    راست میگین اصلا یادم نبود!
    من بیشتر از یک سال پیش یه هارد دو ترا باراکودا سیگیت گرفتم که ار همون اول اسپین اپ زیادی داشت که حتی با اپدیت فریمور هم درست نشد الان همین هارد 8 تا بدسکتور داره به نظرتون اسپین اپ زیاد باعث بدسکتور شده؟
    به نظرتون بازم همین مدل رو بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راست میگین اصلا یادم نبود!
    من بیشتر از یک سال پیش یه هارد دو ترا باراکودا سیگیت گرفتم که ار همون اول اسپین اپ زیادی داشت که حتی با اپدیت فریمور هم درست نشد الان همین هارد 8 تا بدسکتور داره به نظرتون اسپین اپ زیاد باعث بدسکتور شده؟
    گاهی اوقات اگر هارد دیسک بطور منظم و پشت سرهم خاموش و روشن بشه (enough power on and power off cycles in a row) ممکن هست head به مکان خودش بر نگرده و بر روی Platter بشینه که به اصطلاح head stiction گفته میشه . نمونه ویدئوها در یوتیوب موجوده که پلاتر به خاطر چسبیدگی head روی آن قادر به چرخش نیست .

به هر حال بین Spin Up/Down زیاد هارد دیسک (ناشی از بیکار بودن و فعال شدن) و بدسکتوری ارتباطی نداره .

هارد دیسک اگر Current Pending Sector داره با برنامه HDD Regenerator و یا Zero fill کردن احتمالاً مشکل برطرف میشه . یه هارد WD Green دارم و با وجودیکه خیلی کم کارکرد بوده 4 عدد Current Pending Sector ایجاد شده و بعضی از اطلاعاتش هم قابل خواندن نبود ، تعداد دفعات Head Parking هم اصلاً زیاد نبود .

اگر بودجه هست WD Black رو انتخاب کنید ، در غیر اینصورت بجزء WD Green که هارد دیسک پرسرعتی نیست و Seagate انتخاب دیگه ای ندارید . از برندهای دیگه شاید نتونید در بازار با گارانتی معتبر پیدا کنید .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

گاهی اوقات اگر هارد دیسک بطور منظم و پشت سرهم خاموش و روشن بشه (enough power on and power off cycles in a row) ممکن هست head به مکان خودش بر نگرده و بر روی Platter بشینه که به اصطلاح head stiction گفته میشه . نمونه ویدئوها در یوتیوب موجوده که پلاتر به خاطر چسبیدگی head روی آن قادر به چرخش نیست .

به هر حال بین Spin Up/Down زیاد هارد دیسک (ناشی از بیکار بودن و فعال شدن) و بدسکتوری ارتباطی نداره .

هارد دیسک اگر Current Pending Sector داره با برنامه HDD Regenerator و یا Zero fill کردن احتمالاً مشکل برطرف میشه . یه هارد WD Green دارم و با وجودیکه خیلی کم کارکرد بوده 4 عدد Current Pending Sector ایجاد شده و بعضی از اطلاعاتش هم قابل خواندن نبود ، تعداد دفعات Head Parking هم اصلاً زیاد نبود .

اگر بودجه هست WD Black رو انتخاب کنید ، در غیر اینصورت بجزء WD Green که هارد دیسک پرسرعتی نیست و Seagate انتخاب دیگه ای ندارید . از برندهای دیگه شاید نتونید در بازار با گارانتی معتبر پیدا کنید .
    سلام
    مرسی از راهنمایی
    برای مارک کردن بدسکتور ها با ریجنریتور از اطلاعاتم حتما بکاپ بگیرم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مرسی از راهنمایی
    برای مارک کردن بدسکتور ها با ریجنریتور از اطلاعاتم حتما بکاپ بگیرم یا نه؟
    سلام .

بطور کلی این برنامه HDD Regenerator باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود پس اگر اطلاعات مهمی دارید یک کپی در جای دیگری نگه دارید .

پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام عطا جان خوبی
    این آیدیت چقدر اشناست!!!!
    آقا من یه هارد 1ترا گرین دارم رو سیستمم زیاد راضی نیستم.با وجودی که سیستمم خوبه(i5,2500k-8g ram-2g 6870)حین بازی ها بعضا لگ زیادی احساس میکنم که فکر کنم مشکل از هارد باشه.یه هارد مناسب چی پیشنهاد میدی؟
    ممنون
    Last edited by Immunology; 24-06-2015 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان خوبی
    این آیدیت چقدر اشناست!!!!
    آقا من یه هارد 1ترا گرین دارم رو سیستمم زیاد راضی نیستم.با وجودی که سیستمم خوبه(i5,2500k-8g ram-2g 6870)حین بازی ها بعضا لگ زیادی احساس میکنم که فکر کنم مشکل از هارد باشه.یه هارد مناسب چی پیشنهاد میدی؟
    ممنون
    سلام اِبی جان .

اگر بودجه به اندازه کافی هست پیشنهاد میکنم WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX انتخاب کنی (این مدل نامبرِ یکترابایتی هست) . یه WD Black یک ترابایتی دیگه ای هست با مدل نامبر WD1003FZEX که خریدشو توصیه نمیکنم .

انتخاب بعدی ، Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 هست که علاوه بر قیمت مناسب پرفورمنس خوبی هم داره .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام.آقا یه سوال داشتم.این فایلهایی که توو هارد وسترن دیجیتال اولترا هست چه کارهایی می کنه اگه نصب کنم.بعدشم اگه پاکش کنم فایلهای دلخل هاردو اتفاقی که واسه هارد نمیفته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.آقا یه سوال داشتم.این فایلهایی که توو هارد وسترن دیجیتال اولترا هست چه کارهایی می کنه اگه نصب کنم.بعدشم اگه پاکش کنم فایلهای دلخل هاردو اتفاقی که واسه هارد نمیفته؟
    سلام .

این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید که در مورد نرم افزارهای موجود در هارد اکسترنال توضیحاتی دادم .
    با حذف این نرم افزارها اتفاقی برای هارد دیسک نمیافته ولی توصیه میکنم بجای حذف منتقل کنید به یه فولدر خاص . حجم زیادی هم که ندارند .
    ضمناً با نصب این نرم افزارها هست که میتونید پس از Safely remove کردن هارد دیسک رو خاموش کنید .

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •