سلام استاد عطا، من چند ماه پیش با مطالعه این تاپیک، یه هارد Western Digital- My Passport Ultra به حجم 1 ترابایت خریدم. شبیه عکس زیر.

متأسفانه ، الان چند ساعتیه که وقتی هارد رو از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل می کنم، ویندوز، هارد رو شناسایی نمیکنه، و فقط چراغ LED هارد هی چشمک میزنه و روشن خاموش میشه، دست به بدنه پلاستیکی هارد هم که میزنم لرزشی احساس میکنم که احتمالاً نشون دهنده روشن بودن موتور هارد است. مثل این میمونه که انگار هارد در حالات Sleep(خواب) گیر کرده .
من دو تا ویندوز 7 روی کامپیوتر دارم ولی در هیچکدام هارد بالا نمیآید و شناسایی نمیشود.
نرمافزارهای همراه هارد شرکت Western Digital مثل (WDDriveUtilities) رو هم نصب کردم جهت Diagnostic و عیبیابی هارد ولی این نرمافزارها موقع بالا اومدن پیغام میدن که هیچ هارد درایور اکسترنالی به کامپیوتر وصل نیست که بخوان عملیاتی روش انجام بدن. اینم بگم که از HD Tune Pro هم استفاده کردم ولی اون هم هیچ درایو هارد اکسترنالی رو شناسایی نمیکنه و فقط لیست هاردهای اینترنال رو نمایش میده.
میخواستم ببینم نرافزار عیبیابی خاصی برای حل این مشکل وجود داره که مثلاً اگه هارد در حالت خاصی از Sleep(خواب) فرو رفته بشه از اون حالت در آوردش و یا هر نوع راهنمایی دیگه. ممنون میشم کمک کنید.