برای اجرا در ویندوز 8 باید آپدیت های آخر رو به همراه کرک ریلودد نصب کنید.
برای اجرا در ویندوز 8 باید آپدیت های آخر رو به همراه کرک ریلودد نصب کنید.
عزیز اون موقع این بازی اومده بود هنوز ویندوز8 رسمی منتشر نشده بود
هرجور بود خودم درستش کردم امـــــــــــــــــــــــ ــــــا یه مشکل دیگه!!!
بازی به راحتی میاد اما موقعی که space+w (میپرم) روی زمین میمونه یا وقتی میخوام اسلحه از روی زمین بردارم خیلی طولش میده، فک نمیکنم عیب از سخت افزار باشه چون 2 روز پیش با این سیستم تونستم residen evil 6 هر 4 شخصیت با گرافیک high تموم کردم
فک میکنید مشکل از کجاس؟![]()
عزیزم گفتم که تموم این اپدیت گرفتم حجمشون 2 گیگ شد،یادت رفته؟
. با کرک اسکیدرو بازی رو میاره نه تتا نه ریلودر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
من متاسفانه پست قبلی شما رو کامل نخونده بودم.
در مورد اجرای بازی در ویندوز 8 خود من به مدت حدود 2 الی سه هفته از طریق سایت راکستار و از طریق سایت توییتر با راکستار در ارتباط بودم تا راهی پیدا بشه برای اجرای بازی تو ویندوز 8 تا اینکه بالاخره پچ 81 عرضه شد و بازی تو ویندوز 8 اجرا شد اما مدتی طول کشید تا کرک براش اومد.
در مورد کرک هم تا جایی که من می دونم اسکیدرو اصلا برای این بازی کرک نداده و هر چی کرک اومده یا برای ریلودد بوده (برای تمام آپدیت ها) و یا برای تتا ( برای بعضی از آپدیت ها).
البته یه کرک هم منتشر شده بود به اسم اسکیدرو که برای اجرای قسمت مولتی بازی بود ( که روشش رو در پست اول گذاشتم) که من مطمئن نیستم اون هم مال اسکیدرو باشه.
با سلام
آقا من تمام کار هایی رو که گفته بودین رو انجام دادم بر فرض مثال تمام آپدیت ها و همه ی کار های دیگه رو انجام دادم ولی الان به دو نتیجه رسیدم :
نتیجه اول : وقتی اینترنتم رو قطع میکنم وبازی رو بلاک وبدون اینترنت اجرا میکنم و آفلاین اجراش میکنم بازی تو لودینگ گیر میکنه ومیگه باید وصل بشی به اینترنت
نتیجه دوم : وقتی اینترنتم رو وصل میکنم وبازی رو اجرا میکنم در مرحله یوزر وپسوردم رو وارد میکنم و بعد اینکه تایید شد یعنی کم مونده تا بره تو بازی در مرجله لودینگ گیر میکنه ومیگه باید کد دسترسی رو داشته باشین
خواهشا کمکم کنین ، در ضمن نسخه بازی من 18 گیگا بایت از سایت میهن دانلود ، دانلود کردم ، کمکم کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییین
آقا کسی نیس جواب بده ؟
کمک کنین خواهشا ...![]()
با سلام دوستان من مشکل آبی شدن صفحه رو داشتم که گفته بودن باید ویندوزم رو به سرویس پک 1 ارتقا بدم حالا الان قبل از دانلود میخواستم بپرسم حتما باید سرویس پک 1 رو دانلود کنم (دانلود سرویس پک 1 - نسخهی 64 بیتی - 903 مگابایت) یا میتونم نسخه های جدیدتر آپدیت رو هم دانلود کنم
(کلیه آپدیتهای بعد از سرویس پک 1 - تا دسامبر 2011 - 64 بیتی)
یه آپدیت هم پیدا کردم که حجمش کمه و با توجه به سرعتم میخواستم بدونم این و میتونم دانلود کنم ؟
محتوای مخفی: این و نوشته
محتوای مخفی: این و نوشته
من خودم روی ویندوز 7 با سرویس پک 1 و 64 بیتی نصب کرده بودم. فکر نمی کنم با نسخه های جدیدتر مشکل داشته باشه.
فقط روی ویندوز 8 مشکل داشت که اون هم درست شد.
شما آخه معلوم نیست چیکار کردی!
اولا که حتما باید اینترنت رو بلاک کنی
خب حالا تو نتیجه اول، اگر از کرک تتا استفاده کنی، سوشیال کلاب باز میشه و ارور نات کانکشن میده
اگر در همین وضعی، کرک ریلودد رو هم دانلود و بریز، ببین درست میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)