دوست عزیز فکر کنم اشتباه میکنید ...
یعنی فقط خودت میتونی بازیکن بخری و بقیه تیمها بازیکن با هم ترنسفر نمیکنن ...
مثلاً اگه خودت تیم میلان رو برداری ، میتونی از اینتر بازیکن بخری ، ولی اینتر نمیتونه از بارسا بازیکن بخره و بلعکس ...
دوست عزیز فکر کنم اشتباه میکنید ...
یعنی فقط خودت میتونی بازیکن بخری و بقیه تیمها بازیکن با هم ترنسفر نمیکنن ...
مثلاً اگه خودت تیم میلان رو برداری ، میتونی از اینتر بازیکن بخری ، ولی اینتر نمیتونه از بارسا بازیکن بخره و بلعکس ...
منم خودم اول شک داشتم بخاطر همین رفتم داخل بازی و توضیح این قسمت را خوندم . اگه به حرفم دقت کرده باشی نوشتم که با توجه به قسمت توضیحات بازی
از خودم حرف درنیاوردم . حالا اگه شما شک داری برو قسمت Master League و توضیحات را بخون
سلام...
بله دی ال سی رسمی هست پچ هم مال کونامی پچ تایتل آپدیت هست
کرک هم که باید توی مسیر نصب بازی کپی بشه جایگزین فایل اجرایی اصلی بازی بشه
فقط فایل dll ریلودد رو آنتی ویروس پاک می کنه اول آنتی ویروس رو غیر فعال کنید بعد کرک رو همرا با فایل dll بریزید بعد آنتی ویروس رو اجرا کنید و مسیر نصب بازی رو واسه آنتی ویروس تعریف کنید که فایلاش رو چک نکنه add to exclusion هست یه همچین چیزیه
قسمت بولد شده رو باید از کجا دانلود کرد ؟
+
اونایی که گزارشگر ژاپنی رو دارن اگه امکانش هست یه جایی مثل مدیافایر آپ کنن که بتونیم دانلود کنیم آخه از تورنت افتضاح دانلود میکنه .... زیر 10کیلوبایت دانلود میکنه ...
Last edited by Eblis 2011; 13-10-2012 at 20:28.
باید از سایت gamecopyworld.com دانلود کنید![]()
من هرچی میگردم فایله rld-pes13u11.7z رو پیدا نمیکنم کدومه؟
اگه اشتباه نکنم پایین صفحه این قسمتی که مشخص کردم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 5 ثانیه از بالا skip رو میزنی و به صفحه دانلود منتقل میشی و میتونی از اون قسمت دانلود کنی ....
Last edited by Eblis 2011; 13-10-2012 at 22:01.
والا من امکان آپلود 16 مگ رو نداشتم وگرنه کرک رو آپ می کردم جای معرفی کردن یه سایت فلیتر
بیش از یگ گیگ حجمشه می تونید از رپید باز هم مستقیم کنید تورنت رو... خدائیش ارزش داره هر اسمی رو چه درست چه فیک تلفظ می کنه مثلا به نکونام میگه نگوزادن یه گزارش گر هست با دو تا مفسر هی داد و بیداد می کنن خیلی هیجان انگیز تر از گزارش های دیگه اس این فایل از داخل بازی اختصاصی وینینگ الون 2013 نسخه ژاپنی پلی استیشن 3 استخراج شده و اصولا واسه PC و اکس باکس عرضه نشده ولی من هم واسه PC ازش استفاده می کنم هم اکس باکس
بازم دمت گرم .... من دارم فایل rld-pes13u11 رو تو پرشین گیگ واسه بچه های فروم مستقیم میکنم که دیگه مشکلی نداشته باشن .... تا چند دقیقه دیگه لینکشو میزارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)