برای من یکی دو روزه که بیشتر وقتا سایتی باز نمیکنه ولی سایت خود مخابرات باز میشه! اما با سا*کـــس میشه سایت هارو باز کرد!
برای شمام اینطوریه؟
احساس میکنم خیلی بهتر شده.primery dns server : 208.67.220.220
secondary dns server : 8.8.8.8
برای من یکی دو روزه که بیشتر وقتا سایتی باز نمیکنه ولی سایت خود مخابرات باز میشه! اما با سا*کـــس میشه سایت هارو باز کرد!
برای شمام اینطوریه؟
احساس میکنم خیلی بهتر شده.primery dns server : 208.67.220.220
secondary dns server : 8.8.8.8
Last edited by afshin b; 12-10-2012 at 12:57.
نه اینجا تو آمل سایت ها بدون س*اک*س براحتی باز میشه
دیشب سرعت دانلودم از 20 پایینتر بود . حتی از سرور راسخون ، از 1:30 تا 3 که دیدم اینجوریه خاموشش کردم.دوستان آملی هم همین مشکل رو داشتند؟
سلام
نه عزیز
رو خط تلفن نمیاد.
واسه من هم این مورد تو حساب کاربریم بود و رفتم مخابرات سوال کردم. طرف گفت چون سایت ما هنوز تکمیل نشده هنوز نواقصی داره
مشکلی نیست
2 تا سوال دارم
چه طور شبا 10 , 15 گیگ دانلود داری؟
من 512 دارم که دان استریم من رو 4000 بسته شده. می خوام 256 بگیرم. شما که 256 داری دان استریم چنده؟
من هم چند روز پیش مشکل باز شدن صفحات داشتم ولی الان بهتر شده.
راستش من دیشب دانلود نداشتم چون چیزی واسه دانلود نداشتم. ولی الان سرعت دانلود خوبه. همون 450
امکان داره شبا سرعت کم کرده باشن؟
نمیدونم والله فک میکنم رو همون 2 مگ باشه اما خودم فکر میکنم دلیل اینکه سرعتش بالاست اینه که منطقه ای که من هستم تقریبا میشه حومه شهر و اینجا فکر نمیکنم کسی از اینترنت اسفاده کنه واسه همین سرعتش بایلاتره
توضیح در مورد این آی دی که باهاش پست دادم :
آی دی اصلی من نیست این آی دی مال دوستمه چون تعداد نوشته هام کم بود نمیتونستم پست یا پ.خ بدم واسه همین یوزر پس دوستمو گرفتم
تعجب میکنم
کسی اینجا سرویس 256 داره؟
اگه آره میشه بگین downstream چنده؟
آقا این ا سا*کـــس من رسما پکیده.
بچه ها سرعت نت شما هم شبا کمتر شده؟
سرعت شبها که داغونه .
اگه ساکس داری از پشتیبانی اون سوال کن ببین پورتو 443 کردن چون پورت 808 فیلتره
من 256 دارم
رو 4 مگ بسته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)