اینم عکساش
مراحل نصب طی میشه اما نرم افزار نصب نمیشه
![]()
اینم عکساش
مراحل نصب طی میشه اما نرم افزار نصب نمیشه
![]()
سلام
عکس بالایی که میگه نصب نمیشه و دوباره سعی کن یا با پشتیبانی تماس بگیر.عکس پایینی هم میگه کامپیوترت مخرب داره و این ابزار رو برای پاک کردن اون پیشنهاد داده.که رایگانم هست.
اما من پیشنهاد میکنم با دیسک نجات کسپر یکبار سیستمتو قبل از بوت اسکن کنی و اگه آلودگی داشته باشه 100 درصد اونو رفع میکنه و اگه به سیستمت صدمه زده باشه دیسک نجات کسپر قابلیت ترمیم سیستمت رو به بهترین وجه داره که تو این دو مورد یکی از بهترینهاست شایدم بهترین.من دیسک نجات رو پیشنهاد میدم.
اگه نداری دانلود کن اگرم نمیتونی با یه کسپر دیگه میتونی از داخل خود انتی ویروس کسپر مثل عکس پایین که جاشو نشون دادم دیسک نجات بسازی و روی دیسک بریزی و سیستم خودتو و پاکسازی و ترمیم کنی.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
موفق باشی
پ.ن : آقا این آپلودر عکس سایت چرا اینجوریه؟یه روز بالا نمیاد یه روز کاربرای رجیستر شده شو نمیشناسه.یه روز لینکهاش خرابه.....
Last edited by aylar6888; 23-11-2012 at 15:27.
ممنون
اما سیستمم بعید میدونه آلوده باشه
چون قبلش روی سیستم کسپر نصب بود
تو این مدت فایلی رد و بدل نکردم که بگم سیستم آلوده شده باشه
الان مشکلم اینه که چرا دوباره نمیتونم کسپر رو نصب کنم
سلام
من نظر خودمو گفتم دوست عزیز
فایل ردو بدل نکردی تو اینترنت که بودی نبودی؟؟منم گفتم اگه سیستمت آلوده باشه.چون پیغام کسپر که اینو میگه...این آلودگیها پنهان هستن و کاربر اکثرا نمیفهمه و گرنه ویروسها هم اگه کشف بشن توی اکثر مواقع بصورت دستی هم پاک میشن و دیگه اسمشون ویروس پنهان و هوشمند نیست.ویروسها ساخته میشن که به این آسونی کشف نشن.
فرق دیسک نجات با انتی ویروس همینه وگرنه تولید نمیشد که چرا پس بیخودی اونو تولید کردن؟؟؟دیسک نجات مخربهایی که به محض اجرای سیستم عامل اجرا میشن رو قبل از اجرای اونها و سیستم عامل از بین میبره.در ضمن هزینه ای هم نداره از روی یه کسپر آپدیت شده بساز.خرجش یه سی دی هست یا روی فلش مموری هم میتونی بریزی.
پاینده باشی
Last edited by aylar6888; 24-11-2012 at 01:33.
سلام
من دو روز دیگه license تموم میشه.برای کرکش باید چه کنم؟
پست خاصی هست آدرسشو لطف کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
به این تاپیک سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش کسی به ما نگفت چطور باید از اپدیتی که تو هاردمه یه کپی بگیرم انتی ویزوس 2013 دارم ... اگه میشه کمک کنید میخوام ویندوز رو عوض کنم دردسر داره آپدیت دوبارش ... یه نرم افزار مخصوص این کار دارم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم...
دوستان ممکنه روش شناسوندن یک فایل یا فولدر امن رو به کسپر رو بگید ؟
من می دونم از کجا باید این کار رو بکنم اما مشکل اینه که تو قسمت Exclusion Rules وقتی یه فولدر رو معرفی می کنم یه قسمت Threat Type داره که نمی دونم چه اسمی باید بهش بدم و در قسمت Protection Component هم همه رو انتخاب و تیک می زنم اما باز هم اگه روی اون پوشه مورد نظرم اسکن رو بزنم، باز هم فایل رو مالویر تشخیص میده و پاک می کنه یا این که اجازه کپی کردن نمیده.
فایل من پسوندش dll هستش و exe هم نیست تا از تب Trusted Applications اون رو معرفی کنم.
کلیدهای روزانه pure 2 معمولا چند روز یکبار بلاک میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)