تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 421 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه ----Ali----'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوزستان - امیدیه

پيش فرض

با این مخالفم که زنشه و اختیارش رو داره!! مگه کالائه؟
    این جور آدما از بزرگتر ها هم حرف شنوی ندارن باید باهاشون یه برخورد شدید بشه ولی متاسفانه کسی نیست که رسیدگی کنه

من دعوا های خانوادگی زیاد دیدم و میدونم آخرش سر بچه ها و خانواده چی پیش میاد واسه همین برام سخته -
    در کل فکر کنم تا خود خانومِ نخواد کاری نمیشه کرد ... ... .
    شما مخالفی با این موضوع ولی زنو مرد ماله هم دیگن و اختیار همو دارن... اصلا ربطی به موضوع کالا نداره...
    من مالکیت رو از نظر کالا و جا و مکان نگفتم داداشم...

سلام
    فامیلم بهم اس داد که یکی از آشناهاش(که دختره) باید برای پروژه اش از چندتا پیرمرد عکس بگیره،فامیلم هم گفت که به بابابزرگ بگو بذاره اون دختره ازش عکس بگیره و به بابابزرگ بگو که بعد پروژه عکس ها رو حذف میکنه.
    این فامیلم به بابابزرگم دسترسی نداره و نمی تونه بهش بگه. من چطور میتونم این موضوع رو به بابابزرگم ( که مدرسه نرفته) بگم؟
    بگو بابا بزرگ جوووون اومدم عکستو بگیرم چون لازممه به همین راحتی..
    فقط شانس بیاری نگه برا چی میخوای
    Last edited by ----Ali----; 16-11-2013 at 16:58.

2. این کاربر از ----Ali---- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه
    بگید بابا بزرگ واسه یادگاری میخوایم عکس بندازیم از اون شخص بخواید یکدونه مشترک از شما و بابابزرگتون بگیره که برای پدربزرگتون عادی بشه بعد ظاهر کنید بدید دستش فکرمیکنم خوشحال هم بشن بعد چندتا هم همونطوری که اون عکاس میخواد میتونه بگیره فکر نمیکنم برای پدربزرگتون دیگه سوال بشه که قضیه چیه و چرا و...
    فامیلم گفت فقط اینو بهش بگم. عکاس رو من نمی شناسم و قرار نیست من با عکاس برم که از پدربزرگم عکس بگیریم. عکاس چند روز دیگه تنهایی میره مغازه پذربزرگم واسه عکس گرفتن.
    فقط نمی دونم به جای پروژه چی بگم؟ برای پروژه میخواد؟ سواد که نداره تعجب می کنه ، شک می کنه!! ...

بگو بابا بزرگ جوووون اومدم عکستو بگیرم چون لازممه به همین راحتی..
    فقط شانس بیاری نگه برا چی میخوای

من نمی خوام عکس بگیرم که ... دوست ِ فامیلم میخواد عکس بگیره!!
    Last edited by Iloveu-ALL; 16-11-2013 at 20:17.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های دوستان
    ولی این آقا خونه نیست اصلا، نصفه شب میاد خونه -
    راستش من زیاد حساس نبودم ولی امروز یه وکیل اومده بود پرس و جو میکرد (وکیل همسر قبلیشون بوده این آقا از بس پسر اون همسرشون رو کتک زدن پسرِ از خونه فرار کرده و مادرش هم شکایت کرده) اینا رو که شنیدم یجوری شدم.
    آدمی هم نیست که با حرف زدن درست بشه
    امروزم که یکم پرس و جو کردم که از طریق مراجع قانونی کاری میشه کرد یا نه تقریبا به یک جواب رسیدم
    اکثراً میگفتن تا خود خانومِ نخواد نمیشه کاری کرد - خانومه هم که چیزی نمیگه!

با این مخالفم که زنشه و اختیارش رو داره!! مگه کالائه؟
    این جور آدما از بزرگتر ها هم حرف شنوی ندارن باید باهاشون یه برخورد شدید بشه ولی متاسفانه کسی نیست که رسیدگی کنه

من دعوا های خانوادگی زیاد دیدم و میدونم آخرش سر بچه ها و خانواده چی پیش میاد واسه همین برام سخته -
    در کل فکر کنم تا خود خانومِ نخواد کاری نمیشه کرد ... .
    اگر واقعا دنبال کمک هستید، خطرناکترین کار ممکن دخالت مستقیم شماست.... مطمئن باشید اون مرده هزار جور فکر راجع به دخالت شما ممکنه بکنه و جمع کردنش خیلی بدتره

2 راه به نظر من میرسه:
    1- یک خانم جا افتاده بره با این خانم صحبت بکنه ببینه قضیه دقیقا چیه و چرا ایشون داره به این زندگی ادامه میده. بعد بهتر میشه تصمیم گرفت
    2- در صورت مناسب نبودن شرایط ارتباط با این خانم، سعی بشه با اقوام و فامیلهای این خانم ترجیحا پدر و مادر و خواهر و برادرش تماس کاملا مخفیانه برقرار بشه و اونارو از ریز ماجرا با خبر کنن

در کل اینطوری بدون هیچ جزئیاتی نمیشه تصمیمی گرفت
    چه مرده رو بکشیم کنار نصیحتش کنیم چه یقشو بگیریم، مشکلی حل نمیشه

5. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

فامیلم گفت فقط اینو بهش بگم. عکاس رو من نمی شناسم و قرار نیست من با عکاس برم که از پدربزرگم عکس بگیریم. عکاس چند روز دیگه تنهایی میره مغازه پذربزرگم واسه عکس گرفتن.
    فقط نمی دونم به جای پروژه چی بگم؟ برای پروژه میخواد؟ سواد که نداره تعجب می کنه ، شک می کنه!! ...

من نمی خوام عکس بگیرم که ... دوست ِ فامیلم میخواد عکس بگیره!!
    بگید یکی از دوستانم عکس شما رو دیده خیلی خوشش امده.میگه پدربزرگت خیلی خوش عکسه.میخواد از شما چند تا عکس بندازه
    اگر شما هم با ایشون میرفتید پیش پدربزرگتون خیلی بهتر میش

7. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه رفیق دارم که حدود 10 سال هست با هم دوستیم.
    چند وقتیه که با من زیاد خوب حرف نمیزنه.یعنی تند حرف میزنه ، تیکه هایی جلو جمع میندازه که خوشم نمیاد.ولی چنین رفتاری رو با کس دیگه ای نداره.
    تلفن میزنه اینگار بدهکارم بهش.
    به خودم گفتم که شاید اشکال از منه سعی کردم باهاش بهتر باشم ولی نه تاثیری نداشت.
    کلا یه رفتاری داره اینگار از من عقده داره و میخواد بهم گیر بده.
    کلا صمیمیتش کمتر شده.
    به نظرتون مشکل از کیه ؟
    چه رفتاری بروز بدم ؟
    بی محلی کنم چطوره ؟
    تشکر.
    تو هم یکم باهاش سنگین تر تا کن و یا اگه تواناییشو داری بهش بگو از این رفتارش خوشت نمیاد و مثلا فلان حرفو چرا فلان جا زدی!
    خیلی هم جدی بهش بگو
    البته این نظر منه...

9. این کاربر از amess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی از همسایه هامون مدام دعوا میکنن با هم (زن و شوهر)
    مردِ خانومه رو کتک میزنه خانومه هم ناله میکنه اکثر اوقات چون خوب نمیتونه صحبت کنه و مشکل تکلم داره
    راستش من از دخالت تو زندگی مردم خوشم نمیاد ولی دلم به حال خانومه میسوزه
    چند بار خواستم برم پیش مرده یه چیزی بهش بگم ولی منصرف شدم
    چه پیشنهادی میدین؟
    از یه طرف نمیخوام دخالت کنم از یه طرف هم میبینم اینطوریه
    اینجا لازمه که برم جلو کاری بکنم؟
    این طور که شما توصیف میکنید به نظر من اگه مشکلات تکلمش یکم شدید باشه احتمالا سواد درست و حسابی نداره کسی هم که سواد نداشته باشه به حق و حقوق خودش آشنا نیست و ممکنه فکر کنه هیچ راه چاره ای نداره و باید همین طوری زندگی کنه.
    برای همن هست که به این زندگی ادامه میده
    ولی اگه کسی بهش بگه میتونه شکایت و کنه و حقش رو بگیره احتمالا تصمیم دیگه ای بگیره. البته در این صورت شدیدا به حمایت همه جانبه نیازمنده. پس اگه خواستی کسی رو جلو بفرستی که با زنه صحبت کنه حتما باید تا اخرش ازش حمایت کنی. نشه که وسط راه با توپ و تشر شوهرش بترسی و کنار بکشی

پس یا هیچ کاری نکن یا تا اخرش برو

11. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

شما مخالفی با این موضوع ولی زنو مرد ماله هم دیگن و اختیار همو دارن... اصلا ربطی به موضوع کالا نداره...
    من مالکیت رو از نظر کالا و جا و مکان نگفتم داداشم...
    موقعی یکی از طرفین به دیگری ظلم کنه هیچ اختیاری در کار نیست-
    بحث قانون و گرفتاری بعدش نبود همین الان میرفتم دستاشو میشکوندم تا متوجه اختیاراتش بشه.
    در این مورد اگه مایل به ادامه بحث داشتین داخل پروفایلم میتونیم بحث کنیم.
    این طور که شما توصیف میکنید به نظر من اگه مشکلات تکلمش یکم شدید باشه احتمالا سواد درست و حسابی نداره کسی هم که سواد نداشته باشه به حق و حقوق خودش آشنا نیست و ممکنه فکر کنه هیچ راه چاره ای نداره و باید همین طوری زندگی کنه.
    برای همن هست که به این زندگی ادامه میده
    ولی اگه کسی بهش بگه میتونه شکایت و کنه و حقش رو بگیره احتمالا تصمیم دیگه ای بگیره. البته در این صورت شدیدا به حمایت همه جانبه نیازمنده. پس اگه خواستی کسی رو جلو بفرستی که با زنه صحبت کنه حتما باید تا اخرش ازش حمایت کنی. نشه که وسط راه با توپ و تشر شوهرش بترسی و کنار بکشی

پس یا هیچ کاری نکن یا تا اخرش برو
    اگه بشه کاری میکنم یکی بره روشن کنه این خانوم رو - اگه خودش خواست که کمکش میکنیم اگه خودش هم دلش به حال خودش نسوخت هم بیخیال میشم
    اون دوستمون که گفته بود به آشناهاشون خبر بدیم:
    برادر و اقوامشون میان میرن ولی مثل هویج میمونن انگار ن انگار.

13. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز با یکی از دوستان هم کلاسیم یه چیزایی میخواستیم بخریم ... من زیاد پول همرام نبود و چون قبلش هم از جای دیگه چیزی خریده بودیم و از صبح خلاصه داشتم پول خرج میکردم.... وقتی وارد مغازه ی دیگه شدیم و تعداد نسبتا زیادی کاغذ کالک نیاز داشتیم که بخریم من 1000 بیشتر توی جیبم نداشتم کارت عابربانکم رو هم جا گذاشته بودم تازه از اون تعدادی که لازم داشتم هم کمتر کالک خریدم ... 3 تومن شد (ولی دیگه ضایع تر بود اگه کمتر میگرفتم).... خلاصه گفتم اون حساب کنه ... خیلی ضایع بود این حرکت حالا چجوری باید پولو بهش برگردونم ؟ (زیاد رابطه ی صمیمی ای نداریم ....)

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

پولو بهش بدید.تشکر کنید.اگر نگرفت اصرار کنید و بگید این پولو بگیر که اگر یه بار دیگه کارم گیر کرد بازم روم بشه ازت پول بگیرم.خجالت زدم نکنید

16. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دختر عموم قدش ماشالا رعناس بلند متوسط همه بهش راجب قدش میگن یکی میگه پیشت احساس حقارت میکنم یکی میگه توچطوری قدبلند شدی خلاصه کلا طفلی قدشو گذاشتن زیر ذره بین .بیچاره کمی افسرده شده چی بگه جلو متلکا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •