تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 210 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

علي جان عزيزم درست ميگي اي ام 2 بهتره با توجه به اينكه مادربورداش هم به گفته مدير فروش آواژنگ كه فعلا موجود نداشت حدود 10-20 تومن بيشتر از 939 است كه من بعيد مي دونم ولي عزيزم مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود
    شهريار با من هستي ؟
    راستي شهريار يكم اين قواعد ادبيات فارسي را رعايت كن .
    اصلا مشخص نيست چي داري مي گي !
    الان شما چي رو بعيد مي دوني ؟
    -----------------------------------------------------------------

داره خودمونی میشه mmezrab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه مادربورد ASUS - P5ND2-SLI خریدم 102 تومن
    و یه کارت گرافیک MSI-PCI-Express - GeForce NX7600 GS (256MB DDRII-TV OUT+DVI) خریدم 138 تومن

البته انتخاب اولم توی مادر بورد MSI - 945P Neo (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA) بود با قیمت 128 تومن

حالا می خوام بدونم که :
    1. کدوم مادر بورد بهتره ؟ البته بگم که من با دیدن مشخصات P5ND2-SLI یه دقه تغییر عقیده دادم و خریدمش
    یه جورایی از هر نظر (ار نظر مشخصات) از این MSI بهتره !!! و ارزونتر
    البته من تا حالا با چیپ NVIDAI روی مادربورد کار نکردم
    حال بگین عقل کردم یا خریت ؟؟؟!!!

2. با این پول که برای کارت گرافیک دادم می تونستم از این بهترشو بخرم ؟
    نظرتون راجب این کارت گرافیک چیه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    آقا شهريار، ممنون دوست گرامي كه جواب دادي.
    پس شما تأييد مي كني كه آينده نگرانه هست خريد cpu intel doual core ولي 3500 بهتره، راستي در مورد بازار و قيمتهاش نظرتون رو نگفتيد، من آخرين قيمت cpu intel doual 2.6 رو 148 قيمت دارم، البته امروز و يا فردا دوباره تو بازار مشهد اگه باشه قيمت مي گيرم، ولي شما هم خبري داري به من بده كه قرار بياد پائين يا نه همين قيمتي كه به من دادند هست و تا حداقل چند وقت آينده ثابته يا نه، من در اينترنت قيمتها رو خيلي پائين تر از قيمتي كه در مشهد به من دادند ديدم مثل سايت rayansaba.com
    در مورد فن هاي اين نوع cpu هم اگه مي شه راهنمايي كنيد و در مورد مدل مادربورد، اگه اينتل هاي الان به درد مي خورند معرفي كنيد و غير از اين مدل Asus كه شما براي 3500 معرفي كرديد آيا Asus مدلي هم براي Inte doual core داره در حدود 100 تومن يا نه؟
    راستي اين مدلهاي مادربورد گيگا چطورند، تو بازار مشهد من زياد شنيدم كه مي گفتند گيگا هاي الان بدرد نمي خورند (gia 8I915p - giga 8I945p-G - giga8I945pl-G)
    آيا اين مادربوردها با cpuهاي جديد مچ هست و در آينده براي ارتقاء مي شه رو شون حساب كرد يا نه؟
    ممنون مي شم شهريار جان شما و ساير دوستان كه مطلعند به سؤالم پاسخ بدهند.
    با تشكر ويژه، موفق و مؤييد باشيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    پس شما تأييد مي كني كه آينده نگرانه هست خريد cpu intel doual core ولي 3500 بهتره، راستي در مورد بازار و قيمتهاش نظرتون رو نگفتيد، من آخرين قيمت cpu intel doual 2.6 رو 148 قيمت دارم، البته امروز و يا فردا دوباره تو بازار مشهد اگه باشه قيمت مي گيرم، ولي شما هم خبري داري به من بده كه قرار بياد پائين يا نه همين قيمتي كه به من دادند هست و تا حداقل چند وقت آينده ثابته يا نه، من در اينترنت قيمتها رو خيلي پائين تر از قيمتي كه در مشهد به من دادند ديدم مثل سايت rayansaba.com
    در مورد فن هاي اين نوع cpu هم اگه مي شه راهنمايي كنيد و در مورد مدل مادربورد، اگه اينتل هاي الان به درد مي خورند معرفي كنيد و غير از اين مدل Asus كه شما براي 3500 معرفي كرديد آيا Asus مدلي هم براي Inte doual core داره در حدود 100 تومن يا نه؟
    راستي اين مدلهاي مادربورد گيگا چطورند، تو بازار مشهد من زياد شنيدم كه مي گفتند گيگا هاي الان بدرد نمي خورند (gia 8I915p - giga 8I945p-G - giga8I945pl-G)
    آيا اين مادربوردها با cpuهاي جديد مچ هست و در آينده براي ارتقاء مي شه رو شون حساب كرد يا نه؟

Banned G A B R I E L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Shahr Sakht Afzar.CoM

پيش فرض

دوست و همکار عزیز شهریار جان

بنده از همین حالا اعلام همکاری رسمی با جنابعالی و سایر دوستان مستقر در این تاپیک میکنم...

برای اطلاع رسانی بیشتر خدمت همه دوستان عزیز عرض میکنم که بنده حقیر در مورد Ram در خدمتتون هستم و منبعد شما

شما سروران عزیز میتونید سوالات و ابهامات خود در مورد رم را با بنده کمترین در میان بگذارید

شدیدا در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    از دوستان كسي نيست جواب منو بده.
    خيلي خوب شب همتون خوش
    .

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط juker
    سلام
    1- پنتیوم دی های 2.6 که همون 805 باشه دیگه بدرد نمیخوره شما فقط باید صبر کنی تا بتونی یه 920 رو با همون قیمت و کمتر بگیری علت زیادی در مشهد هم جای کلی تعجب داره پس در نتیجه شما از همین سایت ها خرید کن به صرفه تره مادربورد هم با یه Asus P5LD2 Delux خیالت راحت که بعدا Conroe رو هم ساپورت میکنه کیفیت مادربورد های ایسوز هم که حرف نداره

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط juker
    سلام
    عزيزم شما 148 قيمت داري ديگه خوب 10-20 تومن هم حداقل فن مي خواد كه ميشه 168 تومن خوب ارزش نداره اين سي پي يو ضمنا اگه براي اينده نگري باشه آدم بايد اي ام تو بخره با اني اوضاع چون از كر ديو خبري نيست و دوال كر هاي سري 900 هم كه تعريفي نداشنتد به نظر من يه سوكت اي ام تو آينده نگر تره تا يه 775 ضمنا 915 دو هسته اي هاي معمولي اينتل را هم درست ساپورت نميكنه...
    باتشكر شهريار

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gabana
    شهريار با من هستي ؟
    راستي شهريار يكم اين قواعد ادبيات فارسي را رعايت كن .
    اصلا مشخص نيست چي داري مي گي !
    الان شما چي رو بعيد مي دوني ؟
    -----------------------------------------------------------------
    عزيزم اولا كه من اينكه 10-20 تومن مادربورد هاي اي ام 2 بيشتر از 939 هست را بعيد مي دونم و فكر كنم بيشتر باشه و ضمنا ببخشيد تند مي نويسم و خيلي نمي رسم...
    ----------------------------------
    علي جون شما فقط عزيز مياي يه جا يه چيزي پيدا مي كني كه بياي بگي چرا ... مگه شما اون پست هاي ديگه ي منو نخوندي و اون پست ريتينگا ؟ اونا ارزش جواب نداشت ؟
    ---------------------------------
    راستي اگه ميشه مشكلات من را در يه پست بگين كه بعد نياند بگند كه اومدند تاپيك را چت روم كردند...
    باتشكر از همه بچه ها شهريار

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    عزيزم اولا كه من اينكه 10-20 تومن مادربورد هاي اي ام 2 بيشتر از 939 هست را بعيد مي دونم و فكر كنم بيشتر باشه و ضمنا ببخشيد تند مي نويسم و خيلي نمي رسم...
    ----------------------------------
    علي جون شما فقط عزيز مياي يه جا يه چيزي پيدا مي كني كه بياي بگي چرا ... مگه شما اون پست هاي ديگه ي منو نخوندي و اون پست ريتينگا ؟ اونا ارزش جواب نداشت ؟
    ---------------------------------
    راستي اگه ميشه مشكلات من را در يه پست بگين كه بعد نياند بگند كه اومدند تاپيك را چت روم كردند...
    باتشكر از همه بچه ها شهريار
    آره شهریار.من یه مادر بورد ASUS سراغ دارم که تقریبا پایین ترین مدل از مادربوردهایی هست که AM2 ساپورت می کنه تقریبا 120000 تومان از A8N-E که خودش 120000 تومان هست گرونتره.20000 تومان ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •