تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 475 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان. من یه تبلت میخوام فارسی رو ساپورت کنه کامل. کیفیتش ساخت و صفحه نمایشش متوسط به بالا و مشخصات سخت افزاریش هم مناسب باشه. سیم کارت هم نخوره بهتره. حدود قیمتش هم زیر 900 تومان باشه. ممنون میشم کمکم کنید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه حاضری برای برند و کلاس گزاشتن بین رفیق هات یا فامیل پز بدی آیپد بگیر. تازه تا 2-3 ( تا آیپد بعدی راحتی )
    ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی چون اون اپن سورس ه و میتونی تمام آپدیت ها رو سریع امتحان کنی ولی آیپد تا چند سال دیگه آپدیت نرم افزاری نداره.
    اگه 2باره هیتمن جان گیرنده با یه روت ساده می تونی به تبلتت فلش .هارد . موس . کیبورد ( کیبورد منظورم بدون داک هستش چون داکش نیازی به روت نداره) و ... بهش بزنی
    اول این که I-os هر 6ماه یا 7ماه براش آپدیت میاد
    دوم این که اینفینیتی فقط بحث تعویض رامه.به آیپد هم تمام چیز هایی که گفتید متصل میشه
    شما از برند اپل بدتون میاد چرا دوستمون رو گمراه میکنید؟!

توی گوشی ها . آندروید سرتر از آیفونه.
    در تبلت خیر. یک اپلیکیشن که برای صفحه فوقش 5 اینچی تولید شده رو استرچ میکنند توی صفحه 10 اینچی!
    بهترین کاربری در تبلت ها متعلق به آیپد هست.!

3. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه من که اصلا اهل کلاس گذاشتن اینا نیستم فقط کارایی و عملکرد برام مهمه خودمم بیشتر تمایلم به ایسوسه...
    حالا این ایسوس ایران اومده؟؟
    مدل 64 گیگ بدون کیبوردش حدود چند درمیاد؟؟
    در ضمن منظورت از روت چیه؟؟
    دمت گرم که ایسوز رو به اپل ترجیح دادی
    آره ایران اومده حدود 1550 فکر کنم تو بازار پیدا کنی با داک بدون داک رو نمی دونم
    توی دیجیکالا زیاد دقت نکن خیلی گرون میده.
    روت هم یه عمل جالبی ه که میشه گفت اونطوری تبلتت رو -- می کنی و قابلیت هاشو دستکاری می کنی . توی همین سایت یه پیج برای اصطلاحات داره که بخونی مفیده
    سلام
    يك تبلت ميخوام با قيمت مناسب براي ديدن فيلم (ساپورت زيرنويس فارسي و در صورت امكان فيلمهاي با كيفيت بالا) طبيعيه كه اگه صفحه نمايش با كيفيتي داشته باشه بهتره
    داشتن پورت hdmi هم مدنظره
    قیمت میگی؟
    ممنون میشم جواب این سوالا رو بدید...
    جواب رو بالا دادم
    سلام دوستان. من یه تبلت میخوام فارسی رو ساپورت کنه کامل. کیفیتش ساخت و صفحه نمایشش متوسط به بالا و مشخصات سخت افزاریش هم مناسب باشه. سیم کارت هم نخوره بهتره. حدود قیمتش هم زیر 900 تومان باشه. ممنون میشم کمکم کنید
    سیستم عامل آندروید 4 مشکل ساپورت فارسی رو حل کرده پس باید دنبال چیزی باشی که روش 4 باشه یا 4.1
    اندازه صفحه ؟ چه کارایی توقع داری برات انجام بده ؟ فیلم و اینترنت یا بازی اچ دی و ...

5. 2 کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه برای کلاسه که کلا تبلت دستت بگیری کلاسه مهم اینکه از اون چیزی که داری لذت ببری خداوکیلی آندروید سیستم عامل باحالیه حداقل برای من که اینجوریه
    من قبول ندارم این حرفو مثلا تبلت archos بگیری دستت کلاس داره؟؟؟؟ گوشکوب بگیری دستت کلاسش از archos بیشتره برادر
    الان تو این دوره زمونه دیگه ios و android از نظر کاربری فرق چندانی با هم ندارند. هر چی بازی داداشم تو iphone ش داره منم تو یبات پلاس عینش رو دارم. بعضی ها تو این بهتر اجرا میشه بعضی ها تو اون.

7. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اول این که I-os هر 6ماه یا 7ماه براش آپدیت میاد
    دوم این که اینفینیتی فقط بحث تعویض رامه.به آیپد هم تمام چیز هایی که گفتید متصل میشه
    شما از برند اپل بدتون میاد چرا دوستمون رو گمراه میکنید؟!

توی گوشی ها . آندروید سرتر از آیفونه.
    در تبلت خیر. یک اپلیکیشن که برای صفحه فوقش 5 اینچی تولید شده رو استرچ میکنند توی صفحه 10 اینچی!
    بهترین کاربری در تبلت ها متعلق به آیپد هست.!
    من اولش گفتم از اپل بدم میاد تا تاثیر گفته هام رو کم کنم که اگه مثل من نیستن گمراه نشن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آیپد بگیری باید یه کیبرد مخصوص بگیری به قیمت نجومی ولی هر تبلت آندروید حتی نسخه های چینی هم با یه کابل otg میتونی کیبورد کامپیوتر های معمولی هم بهشون وصل کنی و خرجت کمتر میشه.
    درضمن تامیرات ایسوز خیلی راحت تره تا اپل چون بیشتر یافت میشه و ساخت ساده تری داره.
    ببین داداش من نسخه 3 آندروید مخصوص تبلت هست و هیچ گوشی با این نسخه رو پیدا نمی کنی. و آندروید 4 تکامل یافته 3 هست. پس میشه گفت برای کار روی تبلت ها هم کاربری خوبی ارائه میده.
    ولی هیچ وقت حتی اپل نگفت نسخه 4 یا 5 یا ... مخصوص تبلت است. فقط اومد یکم تغییرش داد . وگرنه همونی هست که روی آیفون میریزن و تخصصی تر نیست.
    سرعت پیشرفت آندروید خیلی بیشتر از اپل هست که دلیلش واضحه.
    بازی های اچ دی هم چه روی تبلت چه روی گوشی کیفیت فوق العاده خیره کننده ای دارن و افت کیفیت نمی بینی
    درضمن قیمت های نرم افزار ها هم مقایسه کن

هیتمن یه بار شد من یه چیزی بگم بعدش نیای منو ضایع کنی؟

9. 2 کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اره همینو میگیرم چون هم قیمت ایپد بالاتره هم لوازم جانبی و... بعدا باعث خرج بیشتر و زحمت بیشتر برام مبشه...ایپد به درد بچه مایه ها می خوره نه ما...

11. 2 کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بحث ضایع کردن نیست. بحث اینه که دارید اطلاعات غلط میدید.
    اول این که برای همگام سازی تبلت های اندروید و گوشی ها و استفاده بهتر از ریسوس ورژن 4 اومد. نه برای آپدیت نسخه 3
    دوم این که I-oS برای هر پلتفرمی طراحی شده. هر دستگاهی که پردازنده ARM و اسم رسمی محصولات اپل رو داره.
    آیپد در حدود 100هزار نرم افزار و بازی تخصصی برای خودش داره. بازی های مثل اینفینیتی بلید که هنوز هیچ دیوایس اندرویدی به چشم ندیده!
    من طرفدار اپل نیستم .اما 1میلیون و خوردی داره برای تبلتی عرضه میشه که نه بازی و نه نرم افزاری داره که از رزولوشن FHD پشتیبانی کنه.
    هزینه نرم افزار هم برا کسیه که بخواد چیزی بخره. نه من و نه اکثر ایرانی ها نرم افزاری رو نمیخرند. قیمت هاشون هیچ فرقی نداره
    جیل بریک برای همین مواقع هست
    پیشرفت آندروید هیچ رقابتی با اپل نداره. هر 9ماه یک ورژن جدید معرفی میشه. 3-4ماه هم باید منتظر آپدیت بود .
    I-oS به محض معرفی Os جدید قابل دانلود و نصبه. چطور پیشرفت آندروید بهتره!؟
    یعنی جنسی که 70% بازار تمام تبلت ها رو داره و رقیبش چیزی مثل Nexus 7 و Kindle Fire هست . بده ؟

1750 در حالی که برابر قیمت 64گیگ آیپد The New Generation هست!

13. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من با 20 تومن برات بهترن پک نرم افزاری آندروید رو میگیرم ولی با 100 تومن هم نمی تونی یه پک خوب که سرش به تنش بی ارزه واسه آیپد بگیری ( اغراق آمیز بود می دونم)
    70 % ملت واسه کلاس گزاشتن می خرن و حتی نمیتونن یه نرم افزار ساده با آی تونز روش بریزن و میدن بیرون یکی براشون با قیمت گزاف نرم افزار بریزه
    خب آیپد رو بهت خالی میده حتی یه سی دی برای دل خوشیت نمی ده این داره با داک میده 1600 . کدوم بهتره؟
    آندروید اپن سورس مخصوص خوره ها یا یه چیزی مثل آی او اس که چون فقط سادست میرن سمتش؟

15. این کاربر از ANDROYD3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سادگی مهم نیست. مهم اپ استوره. دلیلی نمیشه که این موضوع رو صرف نظر کردن
    آندروید چقدر بازی و اپلیکیشن برای تبلت تخصصی داره ؟ 10هزار تا هم نیست. آیپد نزدیک 100هزار تاست!
    من خودم دیوایس اندرویدی دارم .1قرون هم برای هیچ نرم افزاری پول ندادم. دانلود کردم
    مثل Apptracker.org برای اپل!
    مگه آندروید باهاش یک کیلو سی میده؟ داخل جعبش فقط تبلته به همراه داک . همین

17. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اندازه 10 اینچ باشه خیلی خوبه. بیشترم برای اینترنت و فیلم اچ دی میخوام.ممنون اگه راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •