سلام
کسی میتونه منبعی رو معرفی کنه تا بتونم با اون یک شبکه بر اساس دامین راو پیاده سازی و مدیریت کنم
خیلی وقته که دنبال یک منبع می گردم
اهل حال ها یه کمکی بکنند
باتشکر
Mo-So
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
سلام
کسی میتونه منبعی رو معرفی کنه تا بتونم با اون یک شبکه بر اساس دامین راو پیاده سازی و مدیریت کنم
خیلی وقته که دنبال یک منبع می گردم
اهل حال ها یه کمکی بکنند
باتشکر
Mo-So
سلام کسی هست که بتونه یه منبع خوب برای پیاده کردن و مدیریت شبکه بر اساس دامین معرفی کنه
افراد اهل حال یه کمکی بکنند
باتشکر
Mo-So
سوالی دارم اینه که مودمی که هم lan داره هم usb میشه از هر کدوم از اینها به یک کامپیوتر adsl داد؟
دوست من این کارو کرده ولی میگه برای ارتباط با اینترنت فقط یکی در آن واحد جواب میده و اونیکی رو در اون لجظه باید فیشش رو بکشی
راهی وجود داره که هر دو وصل باشن در یک لحظه؟
سلام.......این پولی شدن فریگیت یعنی چی؟ کی پول می گیره؟
دوستان آیا راهی هست که سه تا کامپیوترو بدون هاب شبکه کرد
و لطفا نحوه شبکه کردن سه تا کامپوترو با هاب از ساده ترین راه و وارد کردن آآی پی ها توضیح دهید
یه سوالی داشنم
من تو خیابون یه جایی اینترنت وایرلس رایگان دیدم با موبایلم بهش وصل شدم و ایمیلم را چک کردم(وارد سایت یاهو نشدم،از طریق آپشنی که گوشی نوکیا واسه چک کردن ایمیل pop3 داره میل یاهو را چک کردم.آیا از لحاظ امنیتی مشکلی داره؟اون شرکت به یوزر و پسورد من میتونه دسترسی پیدا کنه؟می تونه میلهام را ببینه؟مرسی
از دوستان كسي ميتونه تنظيمات مودم وايرلس DSL-2640Uرو بگه مرسي
Last edited by aref.moradi; 31-07-2009 at 19:05.
ultrasurfرو نصب كن
سلام . من دارم در مورد انواع سیستم عامل لینوکس در تجهیزات شبکه مقاله ای می نویسم . و نیاز فوری به مطلب در این باره دارم اگر بتونین در این زمینه به من کمک کنید و یا سایتی را معرفی کنید که بتونم ازش برادرم ممنون می شم. خیلی search کردم اما چیز مفیدی پیدا نکردم.
تو همین انجمن میتونی پیدا کنی
یه سر به قسمت مقالات بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت اموزش های الکترونیکی هم کتاب های خیلی خوبی هست
اگر مشکل داشتی هم همینجا بگو
اره میشه باید رو هر سیستم 2 تا کارت شبکه داشته باشی
از روش مش
خوب البته بستگی داره ولی معمولا کسی حال این کار ها رو نداره
ادمین که بیکار نیست
یه سر کتاب فروشی ها بزن
یا اینکه برو سراغ تمامی مقالان برای هر توزیع از تو اونا میتونی یه چیزایی برای شبکه پیدا کنی
من که میگم بهتره رو یه توزیع کار کنی مثلا ردهت
موفق باشید
Last edited by ebilove; 01-08-2009 at 14:45.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)