تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 2605 اولاول ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11

درسته نویز بالاست اما همانطور که دیدید با همین نویز می شه تا 1200 کیلو بیت (1.2 مگابیت) دانلود داشت و قبلا هم چند بار با اسپید تست امتحان کرده بودم 220 کیلو بیت رو که همون 27.5 کیلو بایته می داد. اما الان چند روزی که تستها 190 180 یا 200 کیلو بیت شده. من حاضرم 4 گیگ محدویت داشته باشم اما 256 واقعی داشته باشم.
    توی تصویر زیر می تونید مقایسه نتایج چند روز اخیر رو با گذشته ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این دوتا مساله هست یکی نویز بالای شما نمی گذاره سرعت از یک حدی بالا بره
    شما از کجا می دونی نویز خطتت قبلاً چقدر بوده ؟
    شاید به خاطر بارندگی وبرف وباران و یا حتی چیزهای دیگه نویز بالا رفته باشه.

مساله دیگه این که سرعتی که میبندن روی مودم شما بین 80 تا 85 درصدش را حدوداً میتونی استفاده کنی

چند بار هم گفتم که مخابرات باید 256 روی 300 ببنده تا 256 تاش به مشترک برسه وبشه 32 دانلود کرد.
    این مصداق بارز کلاهبرداری هست چون اگر 256 ببندند هیچ وقت همش را نمیشه استفاده کرد

2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من مصرفم بالا نیست حدود 2 تا 2.5 گیگ در ماه به نظر شما من گزینه 256 پارس آنلاین با 2 گیگ ترافیک با قیمت حدود 9000 تومن رو که برای مخابرات منتخب هست انتخاب کنم بهتر نیست؟
    ضمنا مخابرات در صورت تغییر سرویس دهنده اذیت نمی کنه چون برای من خطم قبلا فیبر بوده و بعد از کلی پیگیری سیم مسیش کردن؟
    512 که11 تومنه به نظره من بهتره منم خودم میخوام مخابراتو کنسل کنم الان شاتل دارم اینم دارم شاتل 27 تموم میشه اشغال بود اینم بدتر ازاون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    اینجا جای این سوال نبود ولی:
    تنظیمات در اینترنت:
    به Option میری و تب Connections و دکمه ی Lan settings و ازون صفحه تنظیمات باید چک بشه:
    یه عکس از این صفحه بزار اینجا یا اینکه بگو چه تیکهایی زده شده.
    تنظیمات در فایرفاکس:
    به Option میری و تب advanced و سپس تب Network و بعد هم دکمه ی settings رو میزنی و اطلاعات اینجا رو هم بگو یا عکس بزار.
    تنظیمات IP در Local area connection فعالت رو هم بزار اینجا
    این رو هم بگو از چه نرم افزارهایی به عنوان ------ استفاده کردی؟

May you do well
    سلام دوست عزیز
    اول اینکه مشکل فایرفاکسم حل شد اما تصویرهای قبل وبعد عملیات اینجا گذاشتم(الان هم با فایرفاکس اومدم تو تاپیک بدون چیز پی ان)

قبل

بعد

اینم عکس اکسپلورر. اما یه سوال داشتم چطور اکسپلوررم با چیز پی ان لود میشه اما بدون اون اصلا لود نمیکنه؟

اینم ازlocal area connection

و اما سوال اخرتون را متوجه نشدم کمی میتونید واضحتر بیان کنید؟در ضمن اگه حمل به گستاخی نشه میخاستم بگم که من فکر میکردم مشکلم از dnsهای مخابرات منطقمونه برا همین مشکلمو اینجا مطرح کردم.بازم متشکرم

5. این کاربر از mamadak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول اینکه مشکل فایرفاکسم حل شد اما تصویرهای قبل وبعد عملیات اینجا گذاشتم(الان هم با فایرفاکس اومدم تو تاپیک بدون چیز پی ان)

قبل

بعد

اینم عکس اکسپلورر. اما یه سوال داشتم چطور اکسپلوررم با چیز پی ان لود میشه اما بدون اون اصلا لود نمیکنه؟

اینم ازlocal area connection

و اما سوال اخرتون را متوجه نشدم کمی میتونید واضحتر بیان کنید؟در ضمن اگه حمل به گستاخی نشه میخاستم بگم که من فکر میکردم مشکلم از dnsهای مخابرات منطقمونه برا همین مشکلمو اینجا مطرح کردم.بازم متشکرم
    سلام دوست خوب
    ابتدا از این نظم در گزاشتن عکس باید قدردانی کرد خیلی منظم هست، و همونا که نیاز بود هست.
    عرضم به خدمتت که به نظر من یا حالا حداقل کاری که خودم کردم این بوده که از یک Browser برای اتصال عادی استفاده کنم که Firefox هست و یک Browser دیگه هم گزاشتم برای اتصال Proxy که این هم Chrome هستش.
    فایرفاکستون الان تیکش روی Auto هست که اگه بخوای ازش برای اتصال عادی استفاده کنی مثل من میزاری روی حالت No proxy
    و اما IE :
    گفتین که چرا با وی پ ن میشه رفت توی نت و بدون اون نه؟
    شما میبینی که تیک Usa a proxy زده شده در تنظیمات IE پس فقط وقتی وی پ ن وصل باشه میتونی باهاش کار کنی..چون درواقع وقتی وی پ ن وصل نباشه طبق آدرسی که در IE هست وارد شبکه میشه ولی چون شما هنوز به سرور وصل نشدی طبیعتا اتصال برقرار نمیشه، وقتی کانکتش میکنی وی پ ن رو، اونوقت شما در اون سرور شناسایی میشین و متصل.
    اگه این تیک رو بردارین بدون وی پ ن هم میتونین نت را گردش کنین.
    ولی سعی کن فقط یک Browser رو به وی پ ن اختصاص بدی که هر دفعه محبور نشین برین تنظیمات رو تغییر بدین.
    و بسته به نوع نیازت از مرورگر موردنظر استفاده میکنی.

در ضمن من هم قصد جسارت نداشتم دوست من، ولی بهتره که هرچیزی رو در تاپیک خاص خودش مطرح کنی، اگه هم تاپیک نبود یک جدید بسازی..موفق باشی

May you do well
    Last edited by A M ! N; 09-11-2011 at 22:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست خوب
    ابتدا از این نظم در گزاشتن عکس باید قدردانی کرد خیلی منظم هست، و همونا که نیاز بود هست.
    عرضم به خدمتت که به نظر من یا حالا حداقل کاری که خودم کردم این بوده که از یک Browser برای اتصال عادی استفاده کنم که Firefox هست و یک Browser دیگه هم گزاشتم برای اتصال Proxy که این هم Chrome هستش.
    فایرفاکستون الان تیکش روی Auto هست که اگه بخوای ازش برای اتصال عادی استفاده کنی مثل من میزاری روی حالت No proxy
    و اما IE :
    گفتین که چرا با وی پ ن میشه رفت توی نت و بدون اون نه؟
    شما میبینی که تیک Usa a proxy زده شده در تنظیمات IE پس فقط وقتی وی پ ن وصل باشه میتونی باهاش کار کنی..چون درواقع وقتی وی پ ن وصل نباشه طبق آدرسی که در IE هست وارد شبکه میشه ولی چون شما هنوز به سرور وصل نشدی طبیعتا اتصال برقرار نمیشه، وقتی کانکتش میکنی وی پ ن رو، اونوقت شما در اون سرور شناسایی میشین و متصل.
    اگه این تیک رو بردارین بدون وی پ ن هم میتونین نت را گردش کنین.
    ولی سعی کن فقط یک Browser رو به وی پ ن اختصاص بدی که هر دفعه محبور نشین برین تنظیمات رو تغییر بدین.
    و بسته به نوع نیازت از مرورگر موردنظر استفاده میکنی.

در ضمن من هم قصد جسارت نداشتم دوست من، ولی بهتره که هرچیزی رو در تاپیک خاص خودش مطرح کنی، اگه هم تاپیک نبود یک جدید بسازی..موفق باشی

May you do well
    دوباره سلام دوست عزیز
    میخاستم بگم که مشکلاتم حل شد البته باکمک شما.در ضمن از راهنماییهاتون متشکرم.

8. این کاربر از mamadak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من 1899 تماس گرفتم و مشکل خرابی(سرعت سند) رو پیغام گزاشتم. 1 ساعت بعد باهام تماس گرفتن یه مرد بود. بهش گفتم سرعت اپلودم چرا 64 !؟ مرده گفت کامپیوترت خرابه. من گفتم :چه ربطی داشت. اخه من برای یه ایمیل فرستادن باید 10-20 دقیقه الاف بشم. مرده گفت. باید با رئیسم بگم ببینم چی میشه. بعد خداهافظی کرد . رفت.

10. 3 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام.من دانشجوی ارشدم خیلی وقته 256 گرفتم.
    مخابرات 512 هم میده یا نه؟ اگه میده پیگیری کنم.البته کرج بگید بهتره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.من دانشجوی ارشدم خیلی وقته 256 گرفتم.
    مخابرات 512 هم میده یا نه؟ اگه میده پیگیری کنم.البته کرج بگید بهتره.
    دوستان کرجی داخل تاپیک خودشون پست بدند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان کرج خیلی وقته از تهران جدا شده یعنی این باورش سخته ؟!!!
    البته هدفم فقط زودتر به نتیجه رسیدن شماست امیدوارم به کسی بر نخوره.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام به همگی
    لطفا دوستانی که سرویس 256 دارند بگن که در حال حاضر با چه سرعتی دانلود دارند؟
    آیا در کل راضی هستید؟
    ممنون

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من 256 دارم سرعت دانلود25-26-27 درکل جالب نیست خصوصا VPN کارنمیکنه سرعتش خیلی پایینه

15. این کاربر از amirkalak6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •