تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 127 از 269 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

کي روش: سوءتفاهم شده عذرخواهي مي‌کنم

کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي مي گويد اگر گفته هايش باعث سوء تفاهم براي مربيان ليگ برتر شده از همه آنها عذر مي خواهد.

کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي در گفت و گويي با خبرنگاران به تشريح گفت و گويي پرداخت که اين روزها حسابي خبرساز شده است. گفت و گويش با يکي از شبکه هاي تلويزيوني درباره بازي هاي ليگ که تيترش شد:« وسط بازي هاي ليگ ايران مي تواني بروي به کافه و قهوه بخوري. وقتي برگردي هم هيچ چيزي از بازي را از دست نداده .» اين حرف ها با واکنش تند اکثر مربيان از علي دايي گرفته تا حميد درخشان ، قلعه نويي و حتي کرانچار روبه رو شد تا کارلوس کي روش بخواهد در اين باره هم به مربيان تيم هاي ليگ برتري و هم به مردم ايران توضيح بدهد.

به گزارش ايسنا، کارلوس کي روش در تشريح گفت و گويي که حاصلش تيتري جنجالي بود ، گفت:« مي خواهم براي تان از سوء تفاهمي بگويم که باعث دلخوري همکارانم در تيم هاي ليگ برتري شد. چندي قبل به يکي از دوستان رسانه اي تان حرفهايي زدم که مي خواهم به طور کامل آنها را يکبار ديگر تکرار کنم تا سوء تفاهم ايجاد شده را شايد بتوانم برطرف کنم. حرف هايي که به آنها باور دارم و فکر مي کنم گفتن شان وظيفه اي است که بر عهده ام گذاشته شده. حرف من درباره دايوينگ است ، بحث تمارض. از روز اولي هم که به ايران آمدم ، درباره اين موضوع براي تان گفتم.»

او براي تشريح گفته هايش شروع مثال آورد:«من در خيلي از بازي ها و در خيلي از ورزشگاه ها مي بينم که بازيکنان تمارض مي کنند و خودشان را مي اندازند . اين کار ريتم بازي را از بين مي برد. کيفيت بازي را کاهش مي دهد.کاري که در زمين اتفاق مي افتد در حقيقت به نوعي تقلب است و متاسفانه داوران مان هم با اين تقلب ها بخورد جدي ندارند. قوانين بازي فوتبال خيلي مشخص است. در زمين بازي فقط داور است که مي تواند بازي را قطع کند اما اينجا معمولا بازيکنان هستند که بازي ها را با اين کارشان قطع مي کنند. اين نظر من درباره ليگ بود که گفته بودم و فکر نمي کنم دوستان و همکاران خوبم خيلي با اين حرف من مخالف باشند.»

او اصرار دارد حرف هايش اگر با برداشتي متفاوت همراه نمي شد ، اين قدر حساسيت ايجاد نمي کرد:« من اين حرف ها را زدم چون اين توقف ها به قدري طولاني است که اگر در اروپا اتفاق مي افتاد به آن مي گفتند تئاتر. اين وقفه ها گاهي اين قدر طولاني مي شود که گفتم مي تواني در اين فاصله بروي يک قهوه بخوري و برگردي بدون اينکه چيزي از يک بازي را از دست داده باشي. راستش روز اولي که داشتم به ايران مي آمدم ، هر کس من را مي ديد ، مي گفت بايد مراقب باشي چون تيم هاي عربي مدام وقت کشي مي کنند. ولي اين روزها در ليگ خودمان اين مسئله را بيشتر از اين کشورها مي بينيم. اين وقت تلف کردن هاي ما حتي از ليگ هاي کشورهاي عربي بيشتر شده است. ما بازي هاي اين تيم ها را در ليگ هاي شان ديده ايم و حرفي که مي زنيم خيلي دور از واقعيت نيست.»

کارلوس کي روش بعد از تشريح جزئيات آنچه در گفت و گوي قبلي اش مطرح کرده بود ، گفت:« اگر حرفهاي من باعث سوء تفاهم همکاران خوبم شده از همه آنها عذرخواهي مي کنم اما من تنها از اين وقت تلف کردن ها انتقاد کردم. راستش معتقدم راه برخورد با اين اتفاق ، وظيفه داوران خوب مان است که نگذارند چنين اتفاقي بيفتد و بازيکني که مي خواهد تقلب کند حتما بايد جريمه شود. »

کي روش حتي به علي دايي هم حق مي دهد که از تيم ملي و بازي هايش انتقاد کند چون همين وقت تلف کردن ها را در بازي هاي ملي هم مي شد ديد. او براي اثبات اين گفته به بازي ايران و لبنان اشاره مي کند و مي گويد:« من راستش با علي دايي درباره تيم ملي موافقم.وقتي با تيم هايي بازي مي کني که استاد اين وقت تلف کردن ها هستند چنين اتفاقي مي افتد و بازي هاي تيم ملي هم حسابي خسته کننده مي شود. براي مثال در بازي ما با لبنان 13 دقيقه و 48 ثانيه از زمان بازي را لبناني ها با همين زمين انداختن شان روي زمين کشتند. اين مقدار دقيقه از يک باز ي 90 دقيقه اي اين قدر زياد است که علي دايي حق داشته باشد بگويد دلش مي خواهد چاي بخورد يا تخمه بشکند. تازه او خيلي منصف است چون اين زمان بقدري هست که او بتواند براي يک سفر خارجي برنامه ريزي کند و بتواند برود و برگردد! »

او دوباره تاکيد مي کند:« من چيزي که مي خواستم بگويم ، انتقاد از تمارضي است که هيچ کمکي به فوتبال مان نمي کند. به اين فکر کنيم که لبناني ها 14 دقيقه از وقت بازي را تلف کردند ، آيا اين درست است؟ داور چيني بازي ايران و لبنان نبايد مي گذاشت بازيکنان رقيب اين اتفاق بيفتد اما او کاري نکرد تا آنها از اين فرصت استفاده کنند. اين مسئله زمين افتادن ها در بازي هاي ليگ به قدري بد شده که گاهي بازيکنان مبهوت مي مانند نمي دانند چه وقت کسي تمارض مي کند و چه کسي واقعا مصدوم است. تا يک تيم حمله مي کند ، مهاجم تيم رقيب خودش را در محوطه جريمه و با فاصله از محل استقرار توپ روي زمين مي اندازد تا بازيکن حمله کننده توپ را بيرون بزند و بازي را قطع کند. اين خلاف قوانين و روح فوتبال است. من وظيفه دارم اين را بگويم چون تماشاگر حق دارد يک فوتبال واقعي را ببيند.»

شايد حرف هاي کي روش و تيتر تند گفت و گوي او به اين دليل جنجالي شد که درست در دل انتقادها از داربي منتشر شد. از داربي بي کيفيت ! درحالي که سرمربي تيم ملي اين مصاحبه را قبل از داربي انجام داده بود ؛« اولا که اين گفت و گو قبل از داربي بود و دوم اين که من اصلا درباره بحث فني ليگ حرف نزده بودم. ببينيد اينجا (به ساختمان آکادمي اشاره مي کند) دپارتمان آناليز فوتبال است. ما همه بازي ها را ضبط مي کنيم و مي بينيم. بايد همه بازيکنان را زير نظر بگيريم. در همين فيلم ها و در بازي ها مي بيني در همان 10 دقيقه اول حتي بيش از 5 وقفه در بازي است. حالاهم اگر فکر مي کنيد اين نظر من اشتباه است ، از همه عذرخواهي مي کنم.»

کارلوس که پيش از اين هيچ وقت درباره کيفيت فني بازي هاي ليگ حرف نزده بود ، تاکيد دارد اين بار هم چنين کاري نکرده است:« شما مرا مي شناسيد و خيلي وقت ها از دستم ناراحت مي شويد چون هيچ وقت درباره مسائل فني ليگ وهمکارانم يعني مربيان ليگ برتر حرفي نمي زنم . فکر مي کنم شما مي توانيد در اين باره به نفع من شهادت بدهيد.اگرچه در سوي مقابل اين نکته رعايت نمي شود اما من از اين بابت دلخوري ندارم. تمام حرفي که داشتم اين بود که دايوينگ به فوتبال مان ضربه مي زند. تمارض و دايوينگ اتفاقي خوشايند نيست در راه توسعه فوتبال ايران. فرقي هم ندارد در ليگ باشد يا بازي هاي ملي . من اين را خيلي جدي به بازيکنانم هم گفته ام.»

اما تيم ملي هم در بازي کره مثلا همين بازي تاخيري را بعد از گل برتري در دستور کارش داشت. آيا کي روش اين روحيه را هم عوض مي کند؟ او مي گويد:« بله من هنوز روي آن حرفم هستم اما بازي ما با کره کمي فرق داشت. گاهي بازي تاخيري را مي تواني در دستور کارت قرار بدهي. تاکتيک هايي هست که مي تواني با آن بازي را نگه داري بدون اينکه تمارض کرده باشي. آن هم در شرايطي که يک يار کمتر داري. من از مدلي انتقاد دارم که بازيکنان به دروغ خودشان را روي زمين مي اندازند ، آن هم در سوي ديگر زمين و بعد انتظار دارند بازيکن تيم حمله کننده توپ را به بيرون بزند تا آنها به هدف شان برسند. اميدوارم توانسته باشم نکته اي را که وظيفه داشتم براي بهتر شدن شرايط فوتبال ايران بگويم تشريح کرده باشم و سوء تفاهم ايجاد شده را از بين ببرم.»

2. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من واقعا از درک برخی تصمیمات کی روش ناتوانم

توی لیست بازیکنای دعوت شده به تیم ملی محمد نوری نیست
    نوری وقتی یکی از بدترین بازیکنای لیگ ایران بود و خود پرسپولیسیها اولین منتقدینش بودن به تیم ملی دعوت میشد
    اما حالا که آماده ترین هافبک سه هفته اخیر ایرانه به تیم دعوت نشده
    چرا؟
    خیلی دلم میخواد دلیلش رو از کی روش بپرسم
    برای من که دعوت نشدن نوری قابل قبول نیست

4. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آفرین به کی روش که بازیکنان که میتونند به تیم کمک نکنن رو خوب دعوت می کنه.
    اولای کارش چی فکر می کردیم, چی شده! کی روش هم ایرانی شده.
    خیلی وقته که معتقدم کی روش تا حدودی داره خط میگیره برای انتخاب بازیکناش یا شایدم جای دیدن بازی های لیگ چائی
    مینوشند ! واقعا جای امثال نوری,حقیقی, صادقی و دهنوی و حتی سید صالحی و حمودی خالیه! وقتی زوج حمودی- حیدری
    داره خوب جواب میده تو استقلال چرا تو تیم ملی ازشون استفاده نمیشه! وقتی ترکیب نوری و جباری 100 درصد خیلی بهتر نکونام
    جباری میتونه باشه چرا که نه!
    تنها نکته مثبت لیست دعوت نشدن انصاری فرد بود, امیدوارم فرصتی در اختیار افشین قرار بگیره.

6. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض تحول در فهرست تیم ملی فوتبال ایران!

مهدی رستم پور

۱۳۹۱/۱۱/۱۴

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اسامی ۲۶ بازیکن را برای حضور در اردوی تیم ملی اعلام کرد. این تیم از دور مقدماتی رقابت‌های جام ملت‌های ۲۰۱۵ آسیا و از گروه ب، چهارشنبه ششم فوریه، هجدهم بهمن در ورزشگاه آزادی میزبان لبنان است.

کارلوس کی‌روش در این فهرست، تغییرات چشمگیری نسبت به اردوهای پیشین ایجاد کرده. عدم فراخوانی مهدی رحمتی سنگربان شماره یک تیم ملی ایران پس از ۷۵ بازی ملی، کاهش چشمگیر بازیکنان پرسپولیس و بازگشت هادی عقیلی از شاخص‌ترین موارد این فهرست ۲۶ نفره است.

نام بازیکنان دعوت شده با تفکیک باشگاه‌ها و توضیحات جنبی به شرح زیر است:

دروازه‌بان‌ها: علیرضا حقیقی (روبین کازان روسیه)، رحمان احمدی (سایپا) و شهاب گردان (سپاهان).

مهم‌ترین پرسش این است که شماره یک پس از سال‌ها به کدام دروازه‌بان خواهد رسید؟ حقیقی چند ماهی است که سکونشین شده و حتی روی نیمکت تیمش هم نمی‌نشیند! دعوت از شهاب گردان نشان می‌دهد تصمیم او در جدایی از پرسپولیس برای گریز از نیمکت‌نشینی و حضور در سپاهان برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی، فکورانه بوده.

مدافعان: خسرو حیدری و پژمان منتظری (استقلال)، هادی عقیلی (القطر)، مهرداد پولادی، حسین ماهینی و سیدجلال حسینی (پرسپولیس)، محمد نصرتی (تراکتورسازی) و احسان حاج‌صفی (سپاهان).

هادی عقیلی پس از مدت‌ها غضب از سوی سرمربی تیم ملی، سرانجام با بخشش کی‌روش مواجه شده و مجددا به تیم ملی بازگشته. او ۶۹ بازی ملی انجام داده و مدافعی گلزن است که ۱۰ گل ملی در کارنامه دارد.

هافبک‌ها: پژمان نوری (ملوان)، مجتبی جباری و جواد نکونام (استقلال)، امید ابراهیمی (سپاهان)، آندرانیک تیموریان (الخریطیات)، غلامرضا رضایی (پرسپولیس)، مسعود شجاعی (اوساسونا) و اشکان دژاگه (فولام).

دعوت نشدن محمد نوری از پرسپولیس، میلاد نوری از صبا قم و قاسم دهنوی از تراکتورسازی چشمگیرتر از سایر بازیکنانی است که عدم فراخوانی آن‌ها محل بحث رسانه‌های ورزشی است. با این حال با توجه به این که این فهرست فقط برای یک مسابقه است، طبعاً حضور همین تعداد بازیکن نیز کافی به نظر می‌رسد.

مهاجمان: مهرداد اولادی و جلال رافخایی (ملوان)، یعقوب کریمی (نفت)، آرش افشین (فولاد)، فرزاد حاتمی (استقلال)، محمدرضا خلعتبری (سپاهان) و رضا قوچان‌نژاد از استاندارد لیژ بلژیک فهرست ۲۶ نفره کارلوس کی‌روش را شکل داده‌اند.

دعوت نکردن کریم انصاری‌فر دور از انتظار نبود. مهاجمی که به خاطر ضعف گلزنی در هفته‌های اخیر، حتی سرمربی پرسپولیس نیز مقابل فولاد خوزستان او را روی نیمکت نشاند. فراخوانی فرزاد حاتمی مهاجم گلزن و آماده این روزهای استقلال از مهم‌ترین نکات فهرست تیم ملی است.

پس از بازی با لبنان، تیم ملی ایران غیر از مسابقات دوستانه، دیگر تا دور مقدماتی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در چهاردهم خرداد، مسابقه‌ای ندارد. اما از آن روز و طی یک برنامه فشرده که فقط چهارده روز است، باید سه بازی سرنوشت‌ساز با تیم‌های قطر در دوحه، لبنان در تهران و کره جنوبی در سئول برگزار کند.

از دیگر مباحث طرح شده درباره فهرست تیم ملی می‌توان به محرم نویدکیا اشاره کرد. ستاره بازی‌ساز سپاهان اصفهان از حضور در تیم ملی انصراف داده اما بسیاری معتقدند باید به این تیم بازگردد. کی‌روش در مصاحبه با ایسنا گفته پرونده پزشکی نویدکیا را بررسی کرده و می‌داند او برای تمرین با محدودیت مواجه است و ناگزیر، تصمیمی صادقانه و حرفه‌ای گرفته.

سرمربی تیم ملی ایران در عین حال تاکید کرده که به پست بازی‌ساز با تعریف فعلی اعتقادی ندارد، زیرا در فوتبال مدرن پست بازی‌ساز وجود ندارد. چون اگر بازیکن بازی‌ساز مصدوم یا محروم شود، پر کردن جایش بسیار مشکل است.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ

تيم ملي رو فداي اختلافات كردين ها!دستمريزاد همه نوع اتفاقات تحولات تو اين

تيم ملي افتاد غير از نوع فوتباليش!

8. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تبانی بازیکنان لبنان با قطر ثابت شد.

با افشای تبانی تیم ملی فوتبال لبنان و باخت عمدی این تیم مقابل قطر، چند ملی پوش لبنانی مادام العمر محروم شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مطبوعات ورزشی لبنان با اشاره به اثبات تبانی برخی از بازیکنان تیم ملی فوتبال این کشور در دیدار با قطر در مسابقات انتخابی جام جهانی 2014 برزیل ، از محرومیت مادام العمر تعدادی از آنها خبردادند.

در هر دو دیدار تیم های ملی لبنان و قطر، تیم لبنان با نتیجه 1- صفر شکست خورد تا قطر با همین دو برد و یک مساوی 7 امتیازی شود و همراه با ایران و کره جنوبی شانس صعود داشته باشد.

موضوع تبانی برخی از بازیکنان لبنان با قطر ابتدا در حد شایعه منتشر شد، اما وزارت ورزش و جوانان لبنان به جای آن که از مدعیان بخواهد سند و مدرک رو کنند، خود دست به کار شد و با تشکیل کمیته حقیقت یاب موضوع را بررسی و با خاطیان برخورد کرد.

محمود علی، یکی از بازیکنان کلیدی لبنان بود که با محرومیت مواجه شده است.

تئو بوکر، سرمربی آلمانی تیم لبنان که به نظر می رسد از ماجرا خبر داشته، با ابراز تاسف از این موضوع، خواستار بازنگری در حکم محرومیت خاطیان شد و گفت: آنها به خاطر سن و سال پایین و بی تجربه بودن خطا کرده اند و باید یک فرصت دوباره به آنها داده شود.

تیم ملی لبنان قبل از سفر به ایران برای بازی روز چهارشنبه با تیم کشورمان، به مدت سه هفته میهمان قطر بود و در این کشور اردو زده بود.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اگر این خبر صحت داشته باشه.. اتفاقات مهمی میتونه بیافته...
    بی طرف بگم حتما به خاطر روابط 30یاسی ایران و لبنان بازی شهریور ماه رو که باختیم هم مورد بررسی قرار میدن...

احتمال این هم هست که به خاطر تبانی از قطر کسر امتیاز بشه و شاید راه صعود ما هموار تر شه.. ( بیچاره فوتبالی که باید به امید کسر امتیاز بشینه که بره جام جهانی!!)

امیدوارم بازی فردا رو هم دو رقمی ببریم هر چند من خودم پیش بینیم با 3 گل هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این چند روز خبرهای مختلفی در مورد تیم ملی فدراسیون و ... بوده با هم یک مرور کوتاه بکنیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تحول که نه بیشتر تغییرات اجباری بوده و کیروش دیگه باید اسکلت تیمش رو بشناسه برای این 3 بازی جز مصدومیت/محرومیت بعیده نفر خاصی جایگزین بشه!کریمی مصدوم که متاسفانه دیگه باید یواش یواش دیدنش تو لباس سفید تیم ملی رو به خاطره ها بسپاریم اما جباری سالم و آماده میتونه تا حدی جاشو پر کنه بازیکنان کم تجربه و جوانتر هم هستند مثل محمد نوری که یا دعوت نشدن یا امکان بازی در چنین شرایط حساسی رو ندارن .رحمتی هم بنا به هر دلیلی درست یا نادرست فعلا کنار رفت فکر میکنم حقیقی داوری و احمدی گزینه های جایگزین خوبی هستند که جز تجربه ملی خیلی تفاوت سطح ندارن.شجاعی با اینکه بعد از مدت ها 45 دقیقه مقابل بارسا بازی کرد اما برای بازی ملی مخصوصا بعد از کره باید از نظر روحی خیلی آماده باشه بازگشت عقیلی میتونه رو ضربات شروع مجدد و هوایی کمک کنه با توجه به قدرت سرزنیش پژمان نوری که دیگه هیچی! اما باید دید تیموریان در چه وضعیتی هست اگه همون آندو درگیر و دونده باشه خیلی میتونه کمک کنه اشکان با اینکه تیمش در شرایط خوبی نیست و رو دور باخته اما خودش عملکرد بسیار خوبی داره و واقعا خیلی بهش امید داریم مهاجم هم جدای از گوچی-که تو تیم جدیدش خوب کار میکنه و اگه اشتباه نکنم تو آخرین بازی پاس گل هم داد-اگه قراره گل نزنیم حداقل امیدوارم بازیکنهایی مثل افشین کریمی و حاتمی فرصت بازی پیدا کنن!
    اینی که چرا از تیم ما 600 نفر دعوت نشدن و چرا این نیست اون هست رو رها کنیم فردا میشه آمادگی این بازیکنها رو دید و یک فرصتی برای هماهنگ شدن بیشتر باشه البته تا بازی قطر هنوز وقت هست...

بله چشماتون درست میبینه علی کفاشیان بعد از اینکه بهترین فدراسیون آسیا شد تصمیم گرفته شانس خودش رو برای ریاست کل AFC هم امتحان کنه و اگه بشه بعدش مدیریت جهانی و خود فیفا!اینی که چی بین کفاشیان و بن همام گذشت و چقدر شرق و غرب آسیا به مدیریت ایران اعتماد و اعتقاد دارن (نمونش رو تو انتخابات قبلی AFC سعیدلو دیدیم ) و چقدر لابی قوی در AFC داریم اینها همه بماند! رقیب جدی چینی و کاندید اصلی ریاست که Acting President فعلی هم هست اصلا هیچی ... واقعا آقای کفاشیان چی تو خودش دیده میخواد بره بشه نفر اول کنفدراسیون فوتبال آسیا؟!تخصص و تجربه فوتبالیش رو؟!کارنامه مدیریت و سوابق درخشانش تو ایران رو؟!توسعه و رشد روز افزون فوتبال ایران رو؟!مبارزه با فساد و ناپاکی های فوتبال ایران؟!یا فکر کرده عاشق خنده های ملیحش هستند؟!یا انتخابات AFC هم مثل انتصابات ایرانه که همه نامزدا از ترس یکی بکشن کنار بعد اون یکی هم خودش نتونه بیاد صلی علی محمد هیچ کی نبود این اومد بشه!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با اون انتخاب جوایز 2012 یه وقت دیدی شد!به قول یکی همچین بدم نیست حداقل مجبوره از ریاست فدراسیون خودمون کنار بره کلی پیشرفت میکنیم
    بیشتر شبیه یک بازی رسانه ای برای حفظ صندلی هست ...

غیر ممکن نیست اما همه میدونیم میزبانی رقابتهای ورزشی چیزی فراتر از داشتن امکانات و استادیوم های مجهزه(که اونم نداریم به قدرت خدا!5 تا استادیوم نسبتا استاندارد هم یه بنده خدا هی رفت کلنگ احداث زد عکس گرفت تو آمار نوشت ساختیم!! الان توش موندیم همینا رو تکمیل و بهره برداری کنیم باقیش پیشکش!) اینکه از نظر اقتصادی و سیاسی وضعیت ایران در چه حدی هست خیلی مهمه بالاخره اتفاق خیلی بزرگی هست وقتی از ملتها و فرهنگ های و ادیان متفاوت اینجا بیان چطور برخورد میکنیم چطور امنیت رو تامین میکنیم و.... الان که بیشتر فکر میکنم غیر ممکنه جام جهانی/ملتهای آسیا فوتسال امکانش هست باید دید چقدر همه نهادهای مرتبط قضیه رو فراتر از تیترهای رسانه ای میبینن!
    کلا 10-20 تا درخواست میزبانی بدیم بالاخره یکیش موافقت میشه ...

پیشنهاد 2 میلیارد دلاری به لبنان مخصوصا چند بازیکن کلیدی!(کشور دوست و برادر و همسایه قطر عزیزم ما دلار اینا نداریم میخوای تبانی چیزی کنی خوب به خودمون بگو چرا میری پیش غریبه؟والا ما و شما نداره شما بری جام جهانی ما هم یکم ارز وارد میکنیم!)این رو هم تا الان که دارم مینویسم نه AFC نه FIFA نه خبرگزاری های معتبر فوتبالی مثل گل و ... هیچ کدوم اشاره ای نکردن بیشتر رسانه های داخلی!باید دید قضیه چقدر جدی و رسمی هست یه وقت مثلا یکی تبانی تیم فوتسال خودش رو میگیره همه رو جریمه میکنه و قضیه در داخل حل(ماستمالی) میشه حتی فدراسیون هم کش نمیده موضوع رو چه برسه به دخالت AFC و FIFA این مورد هم (اگه صحت داشته باشه) بیشتر شبیه همینه اینجا طرف مدعی وزارت ورزش(؟) لبنان بوده فعلا هنوز طرف سومی وارد قضیه نشده باید دید شاخک های مسئولین ما چقدر تکون میخورن و آیا میتونیم اونجا هم نوار و فیلم رو کنیم این موضوع رو ثابت کنیم و با خیال راحت بریم جام جهانی؟ اما چیزی که روشنه قطر برای رفتن به جام جهانی دست به هر کاری میزنه مثل گرفتن میزبانی 2022!(شاید به بازیکن/مربی/فدراسیون) ما هم پیشنهاد دادن تبانی ورزشی و غیر ورزشی بین اعراب علیه ایران چیز تازه ای نیست نمونه بارزش همون بازی ایران-بحرین و پرچم عربستان یا چند وقت پیش بود بحرین مقابل اندونزی از دقیقه 1 همینطوری گل زد تا بلکه صعود کنه اما با هوشیاری بچه های تیم ملی این اقدام ددمنشانه ناکام موند

فعلا ...

13. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خیلی دلم میخواد دلیلش رو از کی روش بپرسم
    برای من که دعوت نشدن نوری قابل قبول نیست
    چون در اون پست ما مجتبی جباری رو داریم در تیم ملی که در بد ترین شرایط در چند LEVEL بالا تر از روزای اوج نوری بازی میکنه!!!

البته الان به نظرم بهتره به فکر دروازبان باشیم تا خط هافبک!!
    به جز رحمتی به جرات میشه گفت بقیه دروازبان های تیم ملی و لیگ ایران چیزی در حد فاجعه به سر میبرن!!!
    فکر کن وقتی رحمان احمدی و علیرضا حقیقی دعوت میشن به تیم ملی چقدر اوضاع دروازبان در کشور خرابه!!!
    واقعا به جز رحمتی که در سطح عالی بازی میکنه!ما حتی یه دروازبان متوسط یا حتی ضعیف هم ندریم!!اون 2-3 تای دیگه در حد خیلی ضعیف هستن متاسفانه!

15. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چون در اون پست ما مجتبی جباری رو داریم در تیم ملی که در بد ترین شرایط در چند LEVEL بالا تر از روزای اوج نوری بازی میکنه!!!
    !
    منظورتون همون جباریه که در آخرین دربی در طول نود دقیقه مشغول تماشای حرکات نوری بود؟
    جباری بازیکن خوبیه اما فعلا نوری بهتره
    تیم ملی هم اصلا جای دعوای قرمز و ابی نیست

17. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

منظورتون همون جباریه که در آخرین دربی در طول نود دقیقه مشغول تماشای حرکات نوری بود؟
    جباری بازیکن خوبیه اما فعلا نوری بهتره
    تیم ملی هم اصلا جای دعوای قرمز و ابی نیست
    من مدتی هست که دیگه آبی نیستم، اما به نظر من جباری هنوز هم بازی با کیفیت تری نسبت به نوری انجام می ده. مسأله دربی جداست.

19. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •