تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 280 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ستاره هایی که اندازه «آقا دوربینی» هم نیستند!

باید افسوس خورد به حال بازیکنانی که با تجربه ده‌ها بازی ملی و صدها مسابقه پخش زنده، هنوز به اندازه «آقا دوربینی» هم با زاویه دوربین آشنا نیستند و آنقدر بهره هوشی ندارند که بدانند رفتارهای حیرت‌انگیزشان تنها چند ثانیه بعد از به ثمر رسیدن گل،‌ در معرض دید میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

۱- سوژه‌های فوتبال ایران هم مثل خودش زشت و بدترکیب هستند. تصورش را بکنید؛ همین امروز در اسپانیا همه دارند در مورد قول هت‌تریک مسی به دوربین‌های تلویزیونی در بازی با مایورکا حرف می‌زنند و اینکه او چطور ظرف ۱۷ دقیقه به شکلی معجزه‌آسا توانست این وعده‌اش را عملی کند.

در ایتالیا بحث روز به انتقام‌کشی زلاتان از انریکه به عنوان یکی از اساطیر باشگاه بارسلونا اختصاص دارد و در انگلستان، رسانه‌ها با آب و تاب از هنرنمایی بی‌بدیل رابین فان‌پرسی در استمفوردبریج سخن می‌گویند، ما اما اینجا مجبوریم راجع به شنیع‌ترین رفتارهای انسانی حرف بزنیم؛ کارهایی که حتی رخ دادن‌شان در خیابان‌های پست‌ترین محلات شهر هم توجیهی ندارد، ولی در فضای فوتبال ایران، توسط ستارگانی سرشناس و مقابل چشم میلیون‌ها بیننده تلویزیونی به وقوع می‌پیوندند و موجی از حیرت و شگفتی را همراه می‌آورند. فوتبال کریه و چندش‌آور ایران، تا همین چند صباح قبل درگیر ماجرای قضای حاجت دو تن از بازیکنان لیگ برتری‌اش در کنار زمین بود و حالا، سوژه‌ای زشت‌تر از گرد راه رسیده است. کسی می‌داند فردا در این ساختار بیمار و بدقیافه، راجع به چه شاهکار جدیدی باید حرف بزنیم و ابعاد کدام فاجعه دیگری را واکاوی کنیم؟

۲- در پرسپولیس چه می‌گذرد؟ این باید جدی‌ترین سوال روز فوتبال ایران باشد. پس از داستان‌های عجیبی مثل درگیری بر سر سالاد و آب‌جوش و شوت کردن بطری‌ها توسط اولادی و خیلی از مشاجرات قبیح دیگر در پرسپولیس این فصل، حالا ماجرای شادی‌های بعد از گل بازی با داماش پیش آمده و جالب اینکه فضای رختکن سرخپوشان بعد از پایان این مسابقه نیز چنان غیرمتعارف بوده که محمود خوردبین مانع از حضور امیر عابدینی در این محوطه و احوالپرسی او با بازیکنان شده است! آیا این بازیکنان، «مسوول» ندارند؟ آیا این همان پرسپولیسی است که حبیب کاشانی «معلم» آن را بست و فعلا اداره‌اش برعهده محمد رویانیان «نظامی» قرار گرفته؟ و آیا این همان تیمی است که سرمربی‌اش بی‌وقفه بر طبل اخلاق‌مداری می‌کوبد و پس از کسب هر پیروزی، راه شهر مشهد را در پیش می‌گیرد؟

۳- آنچه مدافعان پرسپولیس در رشت بر سر هم آوردند، یک سلسله حرکات زننده و شرم‌آور به حساب می‌آید که البته پیش از این در تاریخ این باشگاه از سوی یک ستاره دیگر نیز تکرار شده بود. ماجرای اتفاقی که در دهه شصت بین مجتبی محرمی و احمدرضا عابدزاده رخ داد، سال‌هاست که به یکی از ستون‌های کلیدی تاریخ شفاهی فوتبال ایران تبدیل شده و سینه به سینه بین اهالی این حوزه روایت می‌شود. با این وجود، وقتی چندی پیش عادل فردوسی‌پور محرمی را به برنامه‌اش دعوت کرد، بحث آن شرط‌بندی معروف دوباره داغ شد و خیلی‌ها راجع به این موضوع حرف زدند. حالا به نظر می‌رسد احیای این خاطره قدیمی، نقش قابل توجهی در الگوبرداری مدافعان امروز پرسپولیس از ستاره سابق این باشگاه داشته است. امثال محمد نصرتی و شیث رضایی در حالی چنین رفتاری را از شماره ۸ اسبق قرمزها تقلید می‌کنند که به نظر می‌رسد شخصیت حرفه‌ای بازیکنی نظیر مجتبی محرمی، دارای وجوه متنوع بسیار ارزشمند و مهم‌تری بوده که از توجه این دوستان پنهان مانده است. کاش آقایان به جای این قبیل رفتارهای مبتذل، کمی در مهارت‌های فنی محرمی دقت می‌کردند و حداقل کلاس بازی‌شان را بالاتر می‌بردند. مدافعی مثل محمد نصرتی، اگر کمی دقیق‌تر به کاراکتر مجتبی محرمی نگاه می‌کرد، می‌توانست اندکی از تعصب مثال‌زدنی و شرافتمندانه او را به عاریه بگیرد. در این صورت، ابتدای فصل و هنگام عقد قرارداد داخلی با استقلالی‌ها، ادعا نمی‌کرد «آدم‌ که با یک سال بازی در پرسپولیس، پرسپولیسی نمی‌شود!»

۴- جامعه رسانه‌ای ایران سال‌هاست که یک سوژه عامی بسیار عجیب دارد. مردی که از او در این فضا با عنوان «آقا دوربینی» یاد می‌شود، تبحر خاصی در پیدا کردن دوربین‌های پخش زنده دارد و هرکجا مراسمی برقرار باشد که مورد پوشش تصویری قرار بگیرد، او خودش را به آنجا می‌رساند و در قاب فیلمبرداران قرار می‌گیرد تا تصویرش از تلویزیون پخش شود. آقا دوربینی که به خاطر اصرارش به ادامه این کار، حتی از همسرش نیز جدا شد، تا به حال مزد تلاشش را با بارها روی آنتن رفتن در حاشیه گزارش‌های خبری تلویزیون ایران گرفته است. با این مقدمه، باید افسوس خورد به حال بازیکنانی که با تجربه ده‌ها بازی ملی و صدها مسابقه پخش زنده، هنوز به اندازه «آقا دوربینی» هم با زاویه دوربین آشنا نیستند و آنقدر بهره هوشی ندارند که بدانند رفتارهای حیرت‌انگیزشان تنها چند ثانیه بعد از به ثمر رسیدن گل،‌ در معرض دید میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

مرجع خبری پرسپولیس

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رای خنده دار کمیته انضباطی پرسپولیس در قبال رفتار بازیکنان متخلف

رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس در پایان جلسه این کمیته جزئیات احکام صادر شده برای محمد نصرتی و شیث رضایی را اعلام کرد.
    به گزارش جام نیوز، محمود سالارکیا در این رابطه به سایت باشگاه گفت: «جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس به صورت فوق العاده راس ساعت ۱۸بعدازظهر امروز (یکشنبه) به مدت بیش از دو ساعت در محل باشگاه و به منظور رسیدگی به رفتار ناشایست و غیر اخلاقی دو تن از بازیکنان این تیم در دیدار با داماش گیلان برگزار شد.»
    وی ادامه داد: «در این جلسه اعضای کمیته ضمن ابراز تاسف شدید از وقوع چنین حرکات ناشایست و اشاعه رسانه ای آن، پس از استماع اظهارات و دفاعیات، آقایان محمد نصرتی و شیث رضایی و بازبینی کامل فیلم آراء خود را صادر کردند.»
    سالارکیا جزئیات آراء صادره را اینگونه اعلام کرد:
    «با عنایت به شرایط موجود تیم و پیشینه درخشان و جایگاه ده‌ها میلیونی آن نزد هواداران با وفای تیم و لزوم رعایت شئونات اخلاقی و صیانت از جایگاه والای باشگاه، کمیته انضباطی آراء خود را بشرح ذیل اعلام کرد:

جالب است بدانید رئیس کمیته انضباطی تا قبل از ظهر امروز رفتار بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس را کتمان می کرد و خبر آن را دروغ می خواند. انتظار این بود رایی که صادر می شود تسکینی باشد بر حیثیت بر باد رفته فرهنگ ورزش کاران و ورزش دوستان این مرز و بوم. این رای به قدری خنده دار است که جایی برای بحث از مقدمه و دو بند آن باقی نمی گذارد.
    با صدور این رای معلوم می شود این مسئله در باشگاه حل شدنی نخواهد بود و قطعا ستاد منشور اخلاقی و کمیته انضباطی در این موضوع وارد خواهند شد.

۱- آقای محمد نصرتی به استناد بند ۱ ماده ۸ آئین نامه انضباطی باشگاه پرسپولیس محکوم به محرومیت از بازی تا اطلاع ثانوی و نیز به استناد بند ۲ ماده ۸ محکوم به کسر ۱۵درصد از مبلغ قرارداد گردید. ۲- در مورد اقدام آقای شیث رضایی در شادی پس از گل دوم، مشار الیه به لحاظ حرکات غیراخلاقی و به استناد بند ۱ ماده ۸ آئین نامه انضباطی باشگاه پرسپولیس محکوم به محرومیت از ۲ بازی و نیز به استناد بند ۲ ماده ۸ محکوم به کسر ۱۵ درصد مبلغ قرارداد گردید.»

با دستور موقت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال: شیث رضایی و نصرتی تا اطلاع ثانوی از حضور در فوتبال محروم شدند

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی فدراسیون پس از مشاهده فیلم دیدار تیم های داماش گیلان و پرسپولیس که در هفتم آبان در ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد، رای خود را صادر کرد.
    شیث رضایی و محمد نصرتی بازیکنان تیم پرسپولیس به دلیل تخلفات انتسابی تا اطلاع ثانوی و با صدور قرار دستور موقت از همراهی تیم مربوطه و حضور در تمامی مسابقات رسمی و کلیه اماکن ورزشی محروم و تعلیق شدند. رای صادره قطعی و لازم الاجراست. جلسه رسیدگی متعاقبا تعیین و اعلام خواهد شد.
    لازم به ذکر است این حکم به ستاد رسیدگی تخلفات حرفه ای فوتبال ارسال شده و تخلفات دیگر بازیکنان در دست بررسی برای صدور حکم لازم است.

شیث رضایی سکوتش را شکست :جرمی مرتکب نشده ام/از این به بعد پس از زدن گل گریه می کنم

مدافع تیم پرسپولیس گفت:از این پس ،بعد از زدن گل گریه می کنم.
    به گزارش اوج نیوز،شیث رضایی درباره اتفاق رخ داده در بازی پرسپولیس مقابل داماش اظهار داشت:من مرتکب هیچ گناهی نشدم و نمی دانم چرا باشگاه پرسپولیس حکم دو جلسه محرومیت را صادر کرده است.
    وی افزود:تنها اتفاقی که رخ داد این بود که هنگام شادی گل دوم بازیکن هم تیمی ام را قلقلک دادم و فکر نمی کنم این حرکت خلاف بوده باشد.شاید برخی انتظار دارند من پس از زدن گل گریه کنم که اگر چنین است در آینده این کار را انجام خواهم داد.

نصرتی پس از محرومیت تا اطلاع ثانوی: از جامعه فوتبال عذرخواهی می‌کنم / هیچ عمدی در آن اتفاق نداشتم

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با عذرخواهی از جامعه فوتبال بابت اتفاقی که در دیدار روز شنبه این تیم برابر داماش گیلان رخ داد، گفت که این اتفاق عمدی نبوده است.
    محمد نصرتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: سال‌های سال است که در سطح اول فوتبال ایران برای تیم ملی و باشگاه‌های مختلفی بازی کرده‌ام و حتی در تمامی این سال‌ها کوچک‌ترین مشکلی نداشته‌ام. بعضی وقت‌ها به یک بازیکن کم حاشیه‌می گویند اما من بی‌حاشیه بودم. نمی‌دانم شاید اگر این اتفاق برایم با پیراهن تیم دیگری می‌افتاد رسانه‌ها آنقدر به این موضوع نمی‌پرداختند.
    وی افزود: تیم ما در شرایطی قرار داشت که پیروزی در خارج از خانه و آن هم در شرایط جوی گیلان می‌توانست بسیار خوب باشد و من پس از گل پرسپولیس از فرط خوشحالی نمی‌دانستم چه کار باید انجام بدهم به همین خاطر در حلقه شادی بازیکنان پرسپولیس اضافه شدم. اگر به آن صحنه دقت کنید، صورت من به طرف دیگری بود و به دنبال وحید هاشمیان می‌گشتم و متوجه نشدم دستم به کدام سمت می‌رود. قسم می‌خورم که عمدی در کار نبود. با این حال وقتی خودم تصویر تلویزیونی را دیدم به عنوان یک بیننده تلویزیونی استنباط دیگری داشتم اما خدا را شاهد می‌گیرم که در آن صحنه هیچ عمدی نداشتم.
    وی افزود: امشب به کمیته انضباطی باشگاه آمدم تا توضیحاتم را ارائه کنم. برایم عجیب بود که چطور شبکه‌های تلویزیونی صحنه آهسته آن اتفاق را پخش کردند. در حالی که در شرایط عادی و فیلم معمولی، آن صحنه قابل تشخیص نبود.
    وی افزود: هرچند تاکید می‌کنم عمدی در کارم نبود اما از همه فوتبال‌دوستان عذرخواهی می‌کنم. اصلا چنین شخصیتی ندارم که بخواهم چنین کارهایی را انجام دهم. من چندین سال در سطح اول فوتبال ایران بازی کرده‌ام و دو، سه سال در خارج از کشور بوده‌ام اما هیچ گاه کسی از من حاشیه‌ای سراغ ندارد.
    وی درباره احتمال احضارش به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: به کمیته انضباطی می‌روم و از خودم دفاع می‌کنم. به آن‌ها می‌گویم که هیچ گاه سابقه بدی نداشته‌ام و توضیحات لازم را ارائه خواهم کرد اما بار دیگر به خاطر این اتفاق سهوی عذرخواهی می‌کنم.

برای نصرتی ، شیث ، فردوسی پور ، مظلومی ، تاج و مهمتر از همه برای شما کاربران عزیز

۱. راستش هیچ وقت فکر نمی کردم که روزی برسد که بخواهم چیزی بنویسم که بخشی از آن تلاش برای دفاع از بازیکنی مثل شیث رضایی باشد. که اصلا آنچه دارم می نویسم را دفاعی از او یا از محمد نصرتی که حمید استیلی از سر ناچاری نداشتن بزرگتر برای سمان دادن به بحران بی بزرگتری بازوبندش را بعد از کریمی ، تقدیمش کرده بود ندارم. این بیچاره پرسپولیس است که قربانی می شود. اتفاقی افتاده ، اتفاقی زشت و دردناک که باید با عاملانش برخورد شود اما همین مدعیان محترم اخلاق چه زود یادشان رفته روزی را که شیث برای عملی مشابه آنچه این بار اتفاق افتاد ، کتکی جانانه از علی دایی در زمین خورد تنها دایی آنجا اخراج شد و هیچ صدایی به پا نشد چون سیمای ملی آن روزها می دانست ریختن قبح عملی زشت و به تصویر کشیدنش می شود ترویج منکر که یکی از بدترین اعمال است در فرهنگ دینی ما. فرهنگی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی راه اندازی شده تا مبلغش باشد.
    حالا پرسپولیس ، غرق در بحران ناکامی با شوک بزرگ بی اخلاقی روبرو می شود به تبعیت از تلویزیون است که خبرگزاری ها و روزنامه ها هم آن عکس ها را به تصویر می کشند و همه مردم ، امروز از قدرت انگشتان دست یک فوتبالیست در شکستن تابوهای تلویزیون ایران سخن می گویند. حالا شده ایم رسوای خاص و عام. باید دو نفر را که مرز ۳۰ سالگی ، با هم شوخی بچگانه کرده اند را به آتش بکشیم تا شاید جامعه به درد آمده از یک رسوایی ، آرام شود و این حال روز همه پرسپولیسی هایی است که همین دیشب و تا ساعتی قبل از برد ، از شادی این برد نوبرانه ، سر از پا نمی شناختند .
    شیث یا نصرتی تا ابد محروم شوند یا برای ۳ بازی ؛ آیا فوتبال مان درست می شود؟ دیشب متعجب بودم وقتی هیجان دوستان مطبوعاتی ام را می دیدم که با لذت می گفتند :« آخ جون ، حداقل ۲ سال محرومیت روی شاخ شان است!» و از یاد برده بودم ما همان جمعیتی هستیم که ساعت ۷ صبح برای تماشای یک اعدام صف می کشیم و تخمه می شکنیم.
    این قدر راحت از نابودی دو نفر حرف می زدیم بی آنکه لحظه ای فکر کنیم شاید ، شاید هر کدام از ما اشتباهاتی از این دست را در زندگی مان انجام داده باشیم و شاید این اتفاق به شکلی دیگر برای ما هم اتفاق بیفتد.
    بی شک اگر کسی مرتکب گناهی شده باید مجازاتی متناسب را ببیند اما آیا حذف مجتبی محرمی و نابودی او چیزی غیر از پشیمانی را عاید همه فوتبال مان کرد که حالا سرنوشتی مشابه را برای شیث و نصرتی طلب کنیم؟
    ۲.پرویز مظلومی شاکی بود این را برای هرکدام از دوستان مشترک که رسید ، نقل کرد:« پدر من را در آوردند. چرا برای من تیتر زدند ، استقلال کروش ندارد .» او تیتر «پرویز سوبله ، چوبله » را گره زده بود به این تیتر و بعد گفته بود:« به من هم ۴ میلیارد بدهید تا نشان دهم.» مظلومی معتقد بود زدن ۶ گل به تیم بحرین ۱۰ نفره که از دقیقه یک بازی اخراج شده کار سختی نیست. خیلی زمانی نگذشت تا این شرایط برای استقلال پر ستاره تکرار شود . تیم مظلومی اما ۱۰ نفره های مس سرچشمه قعر جدولی را به سختی برد تا شاید حالا خودش هم بداند بردن تیم ۱۰ نفره هم مهارت هایی دارد فراتر از حرف .
    ۳. عادل فردوسی پور شاکی است از واژه سرقت ادبی و این گلایه هایش را با حمیدرضا صدر در میان گذاشته. گلایه هایی که بخش هایی از آن منطقی هستند و قابل پذیرش. علی فتح الله زاده شاکی است که خیلی در کارش گذاشته می شود و به هر کس می رسد گلایه می کند . مهدی تاج می گوید چرا از من انتقاد می کنید. مدیر سابق یکی از تیم ها به خدا واگذارمان می کرد و خوابیدن در قبر که چرا از کارش انتقاد کرده ایم. عادل کتاب یکی را بی اجازه ترجمه کرده و او صدایش درآمده . فتح الله زاده عادت دارد خودش مصاحبه کند و هر بار دو روز بعد مصاحبه انگار تازه مصاحبه هایش را می خواند و متوجه عمق گفته هایش می شود.
    مهدی تاج اصولا از هر مطلبی که به نوعی نامش را در بر داشته باشد ، دلگیر است و آقای مدیر سابق که حکم مدیری هم نداشت، فقط عادت داشت هر انتقادی را سیاسی کند و حواله اش دهد به آخرت.
    و این برنامه هر روز ماست. هر روز و البته این ها باعث نمی شود حتی لحظه ای فراموش کنیم باید برای تان از واقعیت ها بنویسیم . فارغ از اینکه به مذاق این بزرگواران خوش آید یا نه.

خبرگذاری انلاین

4. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با خوندن این جمله:
    نصرتی پس از محرومیت تا اطلاع ثانوی: از جامعه فوتبال عذرخواهی می‌کنم / هیچ عمدی در آن اتفاق نداشتم
    من گفتم شاید خطای دید بوده، واسه همین رفتم 2باره فیلمو دیدم
    واقعا خجالت هم نمی کشه خوبه. حرف ازین مفت تر تاحالا نشنیده بودم

اون شیث هم که واقعا پرروی. می گه قلقلک داشتم می دادم ما هم نگفتیم قلقلک ندادی، مهم اینه که کجارو قلقلک دادی.

----------
    Last edited by nw_nk; 31-10-2011 at 21:45. دليل: لحن نامناسب

6. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من هم امروز این تصاویر رو دیدم واقعا شگفت زده شدم .اولش باورم نشد به اون چیزی که با چشمام دیدم ولی ...
    واقعا باعث تاسفه این صحنه ها من که خودم تنها اونم با یه مقدمه این صحنه ها رو دیدم کلی خجالت کشیدم چه برسه کسانی که به همراه خانواده نشستن و این بازی رو دیدن واقعا برای پرسپولیس ها ناراحتم چون تازه پرسپولیس داشت به روند صعودی خودش وارد میشد ولی با این حرکت ... والله چی بگم ...
    حرکتی رو دیدیم که حتی از افرادی که برچسب ارازل و اوباش به اونها داده شده هم تو خلوت خودشون کمتر دیده میشه ولی افرادی که اداعای اخلاق رو تو این فوتبال دارن به راحتی یه اب خوردن ....
    در کل به این نتیجه رسیدم که هر جا از یه چیز دم میزنن بدونم که خالی از اون هستند

استیلی اول فصل تو خط دفاعش بزرگترین اشتباه رو انجام داد و کسانی رو به پرسپولیس برگردوند که از همون اول مشخص بود لیاقت پرسپولیس رو ندارن .هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی
    دوتا رفیق صمیمی ممکنه هر شوخی ای با هم بکنن ، به کسی چه مربوط ؟؟!!!!!!!!!! حالا اینکه دوربین این صحنه رو گرفته ، با یه جریمه ی مالی میشه تمومش کرد ، خوده باشگاه باید اینا رو جریمه کنه ...

البته کمیته انظباطی که خوب بلده پول بگیره!
    فوتبال رو ا سیاست قاطی کردن شده این.....کارای بزرگتر از این رو میکنن کسی نمیفهمه کاری باهاش ندارن از یه دست زدن چه داستانی درست کردن.
    باور کنید هزار تا کار های بدتر از این توی این فوتبال ما انجام میشه حالا چون پرسپولیس تازه داره از بحران بیرون بیاد میخوان ببرنش تو حاشیه.واقعا تاسف آوره.
    سلام تو یوتیوب از این حرکتا زیاد هست تو لیگای خارجی (البته اکثرا تو لیگ جزیره بود) الکی شلوغش نکنین .
    جالبه بعضی از دوستان چه مواضعی گرفتن نظر هر کس محترم ولی ایا دفاع کردن از این حرکت چیزی رو درست میکنه؟
    خواهشا دوستان هی نیان بگن که مثلا تو اروپا یا هر جهنم دره دیگه این حرکت ها انجام میشه پس مشکلی نداره مگه اینجا اروپا هست .اینجا ایرانه و فرهنگ خاص خودمون رو داریم که بهش افتخار میکنیم.و همین بازیکنان
    حرفه ای نما هم در این محیط و شرایط رشد کرده اند و به این مرحله رسیدن.

جالبه اون دوستی که میگه این دوتا صمیمی هستند و هر کاری به خودشون مربوطه یعنی مثلا اگه وسط بازی خواستند هر کاری !!!!!! انجام بدن چون دوست صمیمی هستند به خودشون مربوطه؟
    اصلا تا کی ما باید فکر کنیم که هر کاری که انجام بدیم به کسی مربوط نیست ؟بابا همین دوستانی که میرن از اروپا و .. مثال میارن هم تو کشورها هم به هیچکی اجازه داده نمیشه هر که هر کاری رو دلش خواست انجام بده .دیدید سر جریان حرف های رونی چقدر بازتاب ها بوجود اومد خیلی ها تو لیست های منفورترین ها رونی رو در صدر قرار دادن و...
    جالبه بعضی از دوستان دارن توجیه میکنن مساله رو و میگن که که تیم رو به حاشیه نبرید!!!!! به نظر شما کی تیمتون رو داره به حاشیه میبره؟
    بابا تا کی فردوسی پور باید داد بزنه که وسیله ای تو قرن ارتباطات وجود داره به نام دورین فیلم برداری و عکاسی و جزئی ترین صحنات رو ظبط میکنه .
    البته من این حرکت رو برای پرسپولیسی ها یه توفیق اجباری میدونم چون نبود این دو هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی و نبود حاشیه کلی به سود پرسپولیسی ها خواهد بود.
    این دوتا و امثالهم رو مقایسه کنید با علی کریمی متوجه تفاوت ها خواهید شد.کسی که فقط موفقیت تیم براش مهمه و تمام و سعی وتلاشش رو میکنه واسه تیمش با کسانی که اسم خودشون رو متعصب برای تیمشون میزارن البته تماشگران متوجه همه چی رو میدونن
    چه نودی شود امشب

8. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

بايد ديد امشب توي نود چه واكنشي نسبت به اين عمل قبيح نشون ميده!
    ولي فكر كنم اين شيث كلا يكم قاطي داره.

---
    - Sent from my iPod touch using Tapatalk

10. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اینو تو سایت نود خوندم:

اول خواستم زیر این عکس بنویسم بدون شرح ولی تمومه پهلوهامو شکمم داشت به حرف می یومد.
    آخه من نمی دونم این آدم ملتو مسخره گیر آورده یا خودشو. از یه طرف می گه که اونا کاری نکردن، بعدمیاد می گه نباید عکس ها و فیلم های موجود رو در فضای سایبری می ذاشتن.
    یکی نیست به این بگه تو که می گی کاری انجام نشده پس درمورد کدوم عکسو فیلما حرف میزنی.پس لابد چیزی بوده که ...
    (تا نباشد چیزی، مردم نگویند چیزها)
    بعدشم مگه مردم خودشون درک ندارند که بعد دیدن اون عکس ها و فیلم ها، بخوان راجب اون 2 بازیکن نظر بدن؟ مگه کوریم؟ داریم می بینیم دیگه که چه کار کثیفی انجام دادن.
    حالا جالب اینجاست که اگه اینترنت نبود، توی تی وی که پخش نمی شد در نتیجه هیچکی راجبش حرف نمی زد و آب از آب نکون نمی خورد. اما حالا دیگه همچی رو شده. ولی باز این طرف اکمان می گه دیگه پوست ایشون ....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا قضیه این عبارت " انگشت نماها" چیه؟!

اختراع روزنامه خبر ورزشی بود؟ چون دیگه تو اخبار هم از همین عبارت استفاده میشه، و ظاهرا دیگه این اسم میمونه براشون!

اما متوجه نشدم، منظورشون از انگشت نما چیه؟>

شاید منظورشون اینه که رسوا و انگشت نمای خلق الله شدن!!

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من فیلمش را دیدم ولی نفهمیدم به چه علت این کارو کرد. دشمنی با شیث داشت؟
    عدم تعادل شیث را قبلا دیده بودم ولی نصرتی چرا؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

آقا قضیه این عبارت " انگشت نماها" چیه؟!

اختراع روزنامه خبر ورزشی بود؟ چون دیگه تو اخبار هم از همین عبارت استفاده میشه، و ظاهرا دیگه این اسم میمونه براشون!

اما متوجه نشدم، منظورشون از انگشت نما چیه؟>

شاید منظورشون اینه که رسوا و انگشت نمای خلق الله شدن!!
    به نظرم بازی با ترکیب "انگشت نما" هست
    یک جورای هم اشاره به اون کار ناپسند داره و هم یه جورای همین هست که شما می گید.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یادداشت پژمان راهبر:از شیث رضایی تا زهرا امیرابراهیمی / کدام اخلاق وکدام آرمانشهر؟

برنامه ديروز نود پر بود از احساسات زبان‌دار مجري و شدت عمل آنهايي كه پشت خط مي‌آمدند و بسان مصلحانه اجتماعي سعي در تأديب خاطيان داشتند

سايت گل ـ تيتراژ نود كه تمام شد عادل فردوسي‌پور را ديديم در حالي كه هول بود بلافاصله بعد از «به‌نام خدا» درباره فاجعه بزرگ رفتاری اين روزهاي جامعه ايران بگويد. حركت علني دو بازيكن فوتبال كه حالا برروي تمام اخبار سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي سايه انداخته است.

اينجا عرصه فراخ فوتبال است. جايي كه خطوط قرمز آنقدر باز هستند كه بشود حركت جنسي دو بازيكن فوتبال را در اين جامعه ظاهرا اخلاق‌گرا روي ميز تشريح گذاشت.در عین حال اما برنامه یا جریده ای نیست که درباره صحت یا نادرستی اطلاق کلمه فاحشه برای بازیگران سینما از سوی یک کارگردان صاحب نام به بحث بنشیند؛همانطور که قبلا هم گفته ایم این مباحث فقط در جایی مجاز است که پای فوتبال وسط باشد.

بله . فوتبال .برنامه ديروز نود پر بود از احساسات زبان‌دار مجري و شدت عمل آنهايي كه پشت خط مي‌آمدند و بسان مصلحانه اجتماعي سعي در تأديب خاطيان داشتند ...ساعت 12 شب بود و دادگاه پیش روی بینندگان. انها تخمه می شکستند و از این پاسداری همه جانبه از اخلاق لذت می بردند.

اين در شرايطي بود كه 24ساعت بعد از آن اتفاق خبرساز، ماجرا ديگري هم رخ داده بود فحاشي دو بازيكن مشهور استقلال در زمين كه يكي از آنها از واژه‌اي نسبتا نژادپرستانه بر عليه ديگري استفاده كرده است. جمله او يك ليچار آبدار و غيرقابل نوشتن است كه در عصبانيت از گلو خارج شده است و محدوده‌اي نژادي دارد. به شهادت شاهدان اين دشنام گرچه در فرهنگ عمومي ما با تساهل ذاتي جامعه قابل گذشته به نظر مي‌رسد اما اگر به جای حنيف مثلا جان تري اين جمله را برزبان مي‌راند حالا دوباره بازوبند تيم ملي را از كف مي‌داد. به جز اين، بايد از فحاشي بي پايان هواداران داماش به مازيار زارع نوشت. تقابلي كه در پس زمينه خود كينه عميق ميان دو شهر نزديك را نشان مي‌دهد؛ دو شهري كه در داربي‌هاي فوتبال اخلاق را زيرآوار بداخلاقي دفن مي‌كنند ...این نکات اما عوامانه درپس پرده می مانند چرا که هنوز دوربینی اختراع نشده تا صدا را ثبت کند!

برنامه شب گذشته نود در پس گزارش عجيب شبكه خبر درباره محكوم كردن حركت نصرتي و شيث روي آنتن رفت. در اين بخش خبري گزارشگر با استفاده از كلمات تاثربرانگيز و پرسوز و گداز محكوميت دو بازيكن خاطي را بسيار ناكافي دانسته و با مقایسه این رسوایی با نمونه های خارجی خواستار محكوميت به مراتب بيشتر براي اين دو شده بود. يكي، دو ساعت بعد هم عادل فردوسي‌پور كه ذاتا علاقمند به تكلم در قامت مدعي‌العموم است روي صحنه آمد و برگ ديگري روي پرونده خاطيان گذاشت.او اما سه هفته قبل سعی در تکریم قهرمان فروریخته ای داشت که اولین حرکت مشابه را در یک داربی انجام داده بود...ما از مجتبی محرمی حرف می زنیم که در زمان خود بارها به محاکم قضایی رفت و هفته نامه ای عکس بزرگش را با ضربدری تاریخی روی گیشه فرستاد؛زمان اما خلافکار آخر دهه 60 را ضعیف و قابل ترحم کرد(و البته این به خودی خود موضوع بسیار قابل بحثی است) ...

آنچه كه شيث و نصرتي انجام دادند شنيع و قابل تنبيه است اما یادمان نرود اشتیاقی را که تماشای دوباره این خلاف در دل داشتیم. شوقی که برای بعضی ها یادآور هجوم همه جانبه جامعه برای تماشای سی دی غیراخلاقی ای بود که از رابطه خصوصی یک بازیگر جوان پرده برمی داشت.این خباثتی بود که وجدان اجتماعی را در خود حل کرد و دخترک را ویران به سرزمینی دیگر فرستاد.اتفاقی مثل یک امتحان الهی که جملگی در آن گیم اوور شدیم!

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •