تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 154 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الگری:به بازیکنان تازه نفس نیاز داریم؛ بازیکنان با حضور درزمین اعتماد به نفسشان را باز می یابند
    مربی روسونری خوشحال است که تیمش توانست مقابل پارما به نتیجه مثبتی دست بیابد

سایت گل- ماسیملیانو الگری مربی میلان بعد از برد 0-2 تیمش مقابل پارما امیدهای زیادی داشت تا فیورنتینا بتواند با غلبه بر یووه، شادی روسونری را دوچندان کند؛ اتفاقی که رخ نداد و برعکس، یووه توانست فیورنتینا را با 5 گل در هم بکوبد

مربی سابق کالیاری درپایان دیدار تیمش مقابل پارما با اشاره به مصاف آتی تیمش مقابل یووه در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا گفت:« بازی سختی خواهیم داشت. چون در بازی رفت، یووه 1-2 به پیروزی رسیده بود ولی ما برای پیروزی به مصاف بینکونری خواهیم رفت. »

الگری درادامه صحبتهایش درمورد عملکرد خوب شاگردانش مقابل پارما گفت ودرعین حال به این نکته اشاره کرد که تیمش کارهای زیادی برای انجام دادن دارد و ابراز امیدواری کرد که مصدومان تیمش هرچه زودتر برگردند.

الگری ادامه داد:« امیدواریم که کوین پرینس بواتنگ هرچه زودتر برگردد. ما چالش سختی را تا پایان فصل خواهیم داشت و به بازیکنان تازه نفس نیاز داریم.

ما باید سعی کنیم که درتک تک بازیهای پیش رویمان به پیروزی برسیم و در این مسیر به تغییراتی نیاز داریم. در بازی شنبه شب، هیچ کسی به بازی با بارسا فکر نمی کرد. درابتدای بازی شنبه نزدیک بود چند گل بخوریم ولی بعد شروع به بازی کردیم. البته باید پیشرفت کنیم.»

پنالتی ای که ایبرا آن را مبدل به گل کرد و گل اوربی امانوئلسون سرنوشت بازی را رقم زد و هر سه امتیاز را به حساب روسونری واریز کرد .

الگری درادامه به تمجید از شاگردانش، به ویژه ستاره هلندی روسونری پرداخت و گفت:« بازیکنان اگر بازی کنند، اعتماد به نفسشان را باز می یابند.
    به نظر من امانوئلسون بازیکن مهمی است؛ چون می تواند در پستهای مختلفی، بازیهای خیلی خوبی را ارائه دهد و الان به عنوان بازیکن میانی با خصوصیات تهاجمی بازی می کند. او تکنیک فوق العاده ای دارد و بازیکن مهمی برای ماست.»

البته گل امانوئلسون دراین بازی حرف و حدیثهای زیادی را به همراه داشت، چرا که گویا ایبرا درموقعیت آفساید بود و درآفساید توپ را به امانوئلسون پاس داد.البته الگری این را قبول ندارد:« ایبرا از بند افساید رها شده بود. »

میلان اکنون با 4 امتیاز برتری نسبت به یووه در صدر جدول سری آ قرار دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب اینم سه امتیاز دیگه رفت تو کیسه اسکودتو. تبریک میگم.
    ولی باز بازی رو شل شروع کردیم, باید این مشکل هرچه زودتر به پایان برسه, جلوی آرسنالم از
    همین شل گرفتن شروع بازی ضربه بدی خوردیم. بارسا تیمی نیست که از اشتباهات به راحتی
    بگذره. در شرایطی که مسی هم داره کولاک میکنه باید سیستم دفاعی ما بهترین و بی نقص ترین
    عملکرد رو داشته باشه. فن بومل هم که نداریم . . . امیدوارم حداقل بواتنگ رو آماده داشته باشیم.
    راستش من در حال حاضر لیگ قهرمانان برام اهمیت بیشتری داره, نه به این خاطر که که خیلی به صعود
    امیدوارم, بیشتر از این خوشحالم که یک رویارویی تمام عیار انوم نه یک بازی بلکه 2 بازی رفت و برگشت
    رو میبینم. 180 دقیقه استرس و انواع و اقسام سکته ها فقط به این دلیل که یک طرف قضیه میلانه
    چیزی لذت بخش تر ار این تو فوتبال پیدا میشه؟!! بارسا در حال حاضر بهترین تیم روی کره خاکی, تیمی که
    مطمئنا بعدها ازش به عنوان یکی برترین های تاریخ فوتبال یاد میشه در برابر میلان قرار میگیره, منطقیه که
    بگیم شانس بارسا بیشتره, نکاتی وجود داره که واقعا غیرقابل انکاره. مثلا دفاع راست بارسا آلوز یکی از بهترین
    راستهای دنیاست در حالی که دفاع چپ میلان یکی از بزرگترین نقاط ضعفش. فکر کنم برای این بازی بهتره از
    زامبروتا استفاده کنیم و بیشتر فکر پوشش اون منطقه باشیم تا نفوذ, البته شاید بشه مکسس هم اونجا گذاشت.
    هافبک دفاعی, جایی که فن بومل باید ژاوی رو کنترل کنه محرومه. نمیشه رو فلامینی ریسک کرد خیلی وفته بازی
    نکرده. احتمال بازی سیدورف هست که متاسفانه آلگری اعتماد پیش از حدی بش داره, امیدوارم به سیدورف حداقل
    تو ترکیب اصلی بازی نده! وقتی کله قضیا رو نگاه میکنم, کاره خیلی خیلی سختی داریم. اما خوشحالم که بازی رو میبینم
    که تا سالها ازش یاد میکنم.

4. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

.: Happy Birthday Nesta :.

نستا مدافع قدرتمند و دوست داشتنی میلان امروز 36 ساله شد . تولدش رو تبریک میگم
    خبر خوب دیگه هم اینه که نستا مشکل مصدومیتش برطرف شده و به همراه تیم در حال تمرین کردنه و میشه امیدوار بود در بازی مقابل یووه در جام حذفی حضور داشته باشه.
    به هر حال هفته سخت و مهمی در انتظار میلانه...سه شنبه در دیدار برگشت جام حذفی باید مقابل یووه بازی کنیم.
    شنبه هم در سن سیرو در رقابت های سری آ باید مقابل رم قرار بگیریم و بعد از اون هم باید با بارسلونا در سن سیرو بازی کنیم.
    امیدوارم بقیه بازیکنان مصدوم هم آماده بشن چون در بازی با بارسا بشدت به اونا احتیاج داریم.
    همین الان فشار زیادی به تیم وارد شده و نبود بازیکنان جانشین باعث خستگی یک سری بازیکنان شده.

'گفته شده که به غیر از نستا که به بازی مقابل یووه میرسه , سیدورف هم برای این بازی آماده است
    امیدوارم مشکل فن بومل هم برطرف بشه و توی این بازی حضور داشته باشه.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صحبت های زلاتان در مورد بازی های پیش ور مقابل یوونتوس و بارسلونا

متن ترجمه شده مصاحبه زلاتان با Aftonbladet

زلاتان ایبراهیموویچ ادعا کرده است که عطش فراوانی دارد تا به همراه میلان همه افتخارات ممکن رو کسب کند و بازی برگشت کوپا ایتالیا در نیمه نهایی اولین قدم است

دو تیم میلان و یوونتوس در بازی برگشت کوپا ایتالیا در روز سه شنبه و استادیوم یوونتوس در مرحله نیمه نهایی مقابل همدیگر قرار میگرند.در بازی دور رفت یوونتوس 2 بر 1 میلان رو در سن سیرو شکست داد.

"برای رسیدن به فینال کار سختی پیش رو داریم و ما این رو به خوبی میدانیم. ولی ما به ذهنیت پیروزی و موفقیت در این دیدار وارد زمین مسابقه خواهیم شد.

من کمی احساس سرماخوردگی و گرفتی در بینی خود دارم و در بازی مقابل پارما کمی هم تب کرده بودم ولی هیچ چیز نمیتواند من را متوقف کند. من میخواهم در تورین حضور داشته باشم و آنجا خواهم بود.

ما در این مقطع از فصل بازی های حساسی را پیش رو داریم. اول از همه یوونتوس در جام حذفی و بعد از آن هم باید با تیم رم در رقابت های قهرمانی لیگ دیدار خواهیم کرد. اما ما به بازی مقابل بارسلونا در رقابت های چمپیونز لیگ هم فکر میکنیم. "

میلان در بازی مقابل پارما 2 بر صفر برنده شد و فاصله 4 امتیازی خود در صدر جدول با یوونتوس رو همچنان حفظ کرد.

" ما خوشحالیم که برتری چند امتیازی خود مقابل یوونتوس در رقابت قهرمانی اسکودتو را همچنان حفظ کردیم "

ما در هر دقیقه ای بازی خیلی خوبی رو به نمایش میذاریم , که البته بازی برگشت چمپیونز لیگ مقابل آرسنال شامل این قضیه نمیشه"

میلان هفته بعد یک امتحان بزرگ برای تست قدرت خود در مقابل بارسلونا و این بار در رقابت های چمپیونز لیگ و مرحله یک هشتم خواهد داشت.

"اگر ما به سبک و روشی که خودمان میدانیم بازی کنیم , شانس زیادی برای شکست و پشت سر گذاشتن بارسلونا خواهیم داشت"

"ما هیچ ترسی از رویارویی با آنها نداریم. ما در مرحله قبل هم دو بار با آنها دیدار کردیم و فکر نمیکنم دو دیدار پیش رو تفاوت یا سختی خیلی خاصی با دو دیدار گذشته داشته باشد. "

وقتی از ایبرا در مورد شانس مسی برای کسب دوباره توپ طلا سوال شد او پاسخ داد:

"من فقط به فکر تداوم عملکرد خوب خودم در زمین مسابقه هستم . من به فکر این هستم که این فصل رو به بهترین شکل ممکن به پایان برسونم.افتخارات شخصی تنها یک پاداش است."

.: ترجمه شخصی :.

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این هفته یکی از مهمترین بازیهای فصل رو در برابر یوه داریم. برخلاف یوه, میلان داره تو 3 جبهه می جنگه.
    خیلی سخته که انتظار داشته باشیم هرچی داریم در برابر یوه به کار بگیریم. فکر میکنم لیگ و لیگ قهرمانان
    مهمتر از جام حذفی باشه. مثلا به کار گرفتن بواتنگ,نستا,سیدورف و فن بومل که تازه دوره مصدومیت رو تمام
    کردن به شدن خطرناکه, تو مصدومیت قبلی بواتنگ و نستا این تجربه رو داشتیم که بدون آمادگی کامل به کارشون
    گرفتیم دوباره مصدوم شدن. اگه بازی رو با نوچرینو, مونتاری در میانه میدان و کمی جلوتر با روبینهو,امانوئلسون و الشراوی
    و نوک حمله هم زلاتان شروع کنیم بهتره. هم تهاجمیه برای جبران شکست بازی رفت و هم اینکه ریسک کمتری رو برای
    سری آ و لیگ قهرمانان داریم. اهمیت این بازی از این نظر که تو این فصل هنوز یوه رو شکست ندادیم برای من بیشتره.
    آخرین فرصت برای شکست یوه در شرایطی ایجاد شد که واقعا نمیشه همه توان تیم رو گذاشت رو این بازی. واقعا حیف . . . .

10. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته نستا به این بازی نرسید...به این لیست فن بومل - روبینیو - بواتنگ - آباته - پاتو رو هم اضافه کنیم.
    به هر حال با این همه مصدوم کار سختی پیش رو داریم و باید دید تدبیر آلگری برای این بازی چی هست
    با این آمادگی که میلان داره صعود دور از دسترس نیست ...ولی مصدومین زیاد تیم کار رو سخت میکنه و با کمبود نیرو مواجه هستیم.
    ولی نباید توی این بازی بازیکنان خیلی خودشون رو خسته کنن چون دو بازی حساس و تعیین کننده در هفته بعد در پیش داریم.
    شنبه مقابل رم در سری آ و بعد از اون هم باید در لیگ قهرمانان مقابل بارسا بازی کنیم.

این هم لیست بازیکنان دعوت شده:

Abbiati, Amelia, Piscitelli, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Maxi Lopez

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

الان که لیست رو گذاشتی, فکر میکنم, بشه از ترکیب آکوئیلانی, آمبروزینی و مونتاری استفاده کرد.
    از حق نگذریم مونتاری تا حالا بازی های خوبی رو انجام داده و روی نیمکت گذاشتنش سخته, اینجوری
    نوچرینو هم یه استراحتی میکنه! الشراوی و امانئلسون پشت زلاتان بازی رو شروع کنند و لوپز نیمه دوم
    شاید بتونه جای یکی از این دوتا رو بگیره. امیدوارم سیدورف تو ترکیب اصلی نباشه.
    مطمئنا بونرا هم دفاع راست میشه و اگه آنتونینی بازی کنه عملا چپ و راست از کار میوفته.
    به هر حال امیدوارم تو این بازی در درجه اول مصدوم ندیم و بعد صعود کنیم.

14. این کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم سیدورف از ابتدا بازی کنه...مخصوصا بعد مصدومیت یک ماهه ای که داشته بعید به نظر میرسه که فیکس باشه
    غیبت فن بومل فکر کنم کمی کار رو برای میلان سخت کنه...واقعا توی این چند هفته یکی از بهترین های میلان بود
    به نظرم اگه در دفاع راست از زامبروتا استفاده بشه و سمت چپ آنتونینی بازی کنه خیلی بهتره...البته خودم احتمال بیشتر رو به مصباح میدم.
    به هر حال به نظر من ترکیب میلان باید همچین چیزی باشه

آبیاتی

مصباح - سیلوا - مکسس - زامبروتا

نوچرینو - آمبروزینی - آکویلانی

امانوئلسون

الشاراوی - زلاتان

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ايبرا مي تواند موجب پيروزي ميلان مقابل بارسا شود

مارکو فان باستن ، ستاره اسبق تيم ملي هلند و ميلان ايتاليا ، در مصاحبه اي اعلام کرد تنها چيزي که باعث خواهد شد بارسا برابر ميلان به مشکل بخورد ، زلاتان ابراهيموويچ ، ستاره سوئدي ميلان است.

ستاره ملی پوش میلان ، پس از ترک آبی اناری پوشان برای اولین بار است که وارد ورزشگاه نیوکمپ خواهد شد البته این بار با ترکیب میلان. ایبرا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به علت مصدومیت نتوانست به ایالت کاتالان سفر کند و در بازی میلان مقابل بارسا در نیوکمپ غائب بود.

ایبرا با وجود درخشش خارق العاده در سری آ ایتالیا ، آنچنان که باید در لیگ قهرمانان درخشش نداشته است ، با این وجود فان باستن همچنان معتقد است که زلاتان نقطه قوت میلان برابر بارسا به شمار می رود و این بازیکن در بازی با تیم سابق خود آنقدر انگیزه خواهد داشت که نقش کلیدی را در میلان ایفا کند.

فان باستن در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت : کسی که بطور مکرر در سری آ گلزنی می کند ، توان آن را خواهد داشت که در لیگ قهرمانان براحتی برای حریفان مشکل ساز شود و گلزنی کند. زلاتان مهاجمی توانمند است که می تواند در بازی های تنگاتنگ و حساس تفاوت ها را رقم بزند و گره کور بازی را بگشاید.

این بازی برای هر دوتیم بازی سخت و در عین حال حساس و حائز اهمیت است ، از طرف دیگر بارسا یکی از قطب های فوتبال دنیا در حال حاضر است و این امر شرایط را برای میلان دشوارتر خواهد کرد و نقش زلاتان را برجسته تر خواهد کرد.

این اسطوره 47 ساله در ادامه سخن به تحسین مسی ، ستاره آرژانتینی بارسا گشود و گفت : تنها چیزی را که می توان در مورد این ستاره ملی پوش گفت این است که او در زمینه ای گام بر می دارد که او را تبدیل به برترین فوتبالیست تاریخ خواهد کرد.

او در حال حاضر برترین بازیکن جهان است و تنها افتخاری که در آلبوم این ستاره کم است ، قهرمانی در جام جهانی به همراه تیم ملی آرژانتین است. بدون تردید اگر او این عنوان را کسب کند برترین بازیکن تاریخ خواهد بود.

میلان در بیست و هشتم مارس در مرحله یک چهارم نهایی میزبان بارسلونا خواهد بود و بازی برگشت در سوم آوریل در ورزشگاه نیوکمپ برگزار خواهد شد.

18. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازم مساوی شد, عیب نداره فصل بعد انتقام کل این فصل رو میگیریم.
    از همون چیزی که میترسیدم اتفاق افتاد, نه تنها سیدورف تو ترکیب اصلی بود بلکه 120 دقیقه هم بازی کرد!!
    از ابتدا نیمه دوم میلان عملا 10 نفره بازی میکرد, سیدورف نه پشت مهاجمان رو برای موج دوم حمله جمع میکرد
    و نه برای دفاع کردن توان دویدن و پرس کردن رو داشت. همون میانه میدان منتظر توپ بود و اکثر توپ ها رو لو میداد.
    چندتا پاس اشتباه و خطرناک رو به عقب کلکسیون اشتباهاتشو تکمیل کرد. مکث دادن به بازی با دور خودش چرخیدن
    و پاس رو به عقب سرعت میلان رو به شدت گرفته بود. آلگری باید نوچرینو رو به جای سیدورف میفرستاد تو زمین نه آکوئیلانی!
    زلاتان هم که فقط نیمه اول بازی کرد, ولی فکر کنم بخاطر تنشی که بازی داشت بین دو نیمه کشیدش بیرون, علاوه بر چند صحنه
    خیلی زیبا چندباری هم درگیری لفظی با یونتوسیا داشت کلا دیشب زلاتان بو خون میداد!
    لوپز که جای زلاتان رو گرفت واقعا خوب بازی کرد و یک گل قشنگ هم زد. نکته منفی دیگه که یک هشدار جدی برای بازی بارسا
    بود نبوده فن بومل بود, همونطور گفتم جلوی دفاع هیچکس نبود که مهاجمای موج دوم رو پرس کنه, این مشکل تو گل وچینیچ
    کاملا مشهود بود, خیلی راحت توپو پشت محوطه استپ کرد یه نگاه به دروازه و بعد با خیال راحت یه شوت به گوشه دروازه!!
    هیچکس حتی نزدیکشم نشد! از اونطرف هم همینطور, چیزی به اسم موج دوم حمله برای میلان وجود نداشت, توپ هایی که
    دفاع یوه برگشت میداد و به طور طبیعی انتظار داری هافبک های مبلان جمع کنن برای موج دوم در کمال ناباوری کسی نبود که
    دریافت کنه!! چرا؟ چون سیدورف همینجوری اکثر دقایق وسط زمین فقط بازی رو نگاه میکرد.
    آنتونینی و مصباح که چیزی فراتر از افتضاح بودند!!! یکبار, حتی یکبار تو 120 دقیقه نشد که آنتونینی از ووچینیچ دریبل نخوره!! به هیچ
    توپی نه نگفت, حتی کوچکترین هماهنگی با هافبک ها و دفاع وسط ها نداشت و با یک حرکت ترکیبی ساده مثل ماست جا می موند.
    زمان حمله هم موفق نشد یک سانتر درست رو دروازه داشته باشه!! مصباح هم شرایط بهتری نداشت! میشه گفت مشکلات چپ
    و راست مثل هم بود ولی مصباح کمی بهتر بود. حالا قدر آباته رو میدونم و دیگه مطمئن شدم بهترین انتخاب برای بارسا میتونه آباته
    و زامبروتا باشه. سیلوا و مکسس مثل همیشه فوق العلاده بودند, زیر فشار خیلی زیادی بودند و با وجود نبودن یک هافبک دفاعی
    و دفاع های کناری درست حسابی خیلی خوب مرکز دفاع رو کنترل می کردند. نکته دیگه به بازی آوردن اینزاگی بود که به جای اینکه
    روی خط آفساید قرار بگیره, کناره خط پشت و لوپز بازی میکرد!! اکثر مواقع میانه میدان بود. دیگه لازم به گفتن نیست که اینزاگی
    بهترین عمکردش روی خط آفسایده, تکنیک و قدرت بازی کردن جایی به جز اونجا رو نداره بنده خدا!
    نوچرینو, الشراوی, امانوئلسون و مونتاری هم عملکرد خوبی داشتن. اواخر بازی امانوئلسون از میانه میدان یه حرکت رو به سبک
    مسی انجام داد و 3-4 تا یونتوسی رو دریبل زد و تا پشت محوطه اومد و آخرش دقیقا یادم نیست که پاس داد یا روش خطا کردن ولی
    به سرانجام نرسید, به هرحال دستش درد نکنه روحمون شاد کرد آخره بازی.

20. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •