تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 127 از 287 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اشلی ماسارو ، دیوای سابق دابلیو دابلیو ای دیشب در بتا نایت کلاب در شهر دنور حضور پیدا کرد .

در این شب برنام های قشنگی انجام شد . ضمن اینکه مولینا لی ، دی جی تامارا اسکای و دی جی میس ویشز هم در این شب حضور داشتن و برنامه اجراء کردن .

قبل از انجام این برنامه پوستری به عنوان تبلیغات در شهر پخش شد و شما میتونید این پوستر رو دریافت کنید .

دریافت پوستر :: لینک پوستر | KB 272
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن اینکه در خبر ها عنوان شده اشلی به دابلیو دابلیو ای برمیگرده .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

راک در فیلم جدیدی به نام " د توث فیری " بازی خواهد کرد . راک در این مدت فیلم های زیادی بازی کرده و در حال حاضر به یکی از هنرپیشگان مورد علاقه ی اکثر کارگردانان هالیوود تبدیل شده .

این فیلم در اواسط ماه سبتامبر کلید میخوره و طبق پبش بینی ای که انجام شده ، احتمالا تا پایان سال دو هزار و هشت به بازار عرضه خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دو روز پیش در فایت نت ورک رادیو گلدبرگ حضور پیدا کرد . در گفتگویی که با او انجام گرفت ، گلدبرگ درباره ی بازگشتش صحبت کرد و گفت :

" من دارم سخت تمرین میکنم تا بار دیگه برگردم و بطور حرفه ای کشتی بگیرم . البته مقصد من دابلیو دابلیو ای و تی ان ای نخواهد بود . من سال ها تمرینات رو کنار گذاشتم و دلیلش هم بدنیا اومدن پسرم بود . اما حالا من تمرینات و بدنسازی رو از سر گرفتم تا بتونم بار دیگه مسابقه بدم . "

گلدبرگ در پایان گفتگو نگفت که مقصد بعدیش کجا خواهد بود . اما پیش بینی میشه به ان دابلیو ای که امسال آلتیمت واریر رو هم به خدمت گرفته بپیونده . به هر حال هر جا که هست براش آرزوی موفقیت میکنیم .

-----------------------------------

دو خبر کوتاه ::

- دیروز یکشنبه ، تولد وینس مک من بود . او دیروز 63 ساله شد .

- تمام خیابون ها ، کوچه ها و بلوار های نیو یورک توسط پلیس این شهر بسته شد و دلیلش هم هجوم اکثر مردم نیو یورک برای عکس گرفتن با استار های برند راء بوده که منتظر بودن اون ها از ورزشگاه بیان بیرون و باهاشون عکس بگیرن . این اتفاق در پایان انجام هاس شوء برند راء رخ داد .

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مین ایونت امشب راء مشخص شد .

سی ام پانک ، قهرمان سنگین وزن جهان برای بار سوم در یک مسابقه ی تک به تک از کمربندش برابر جی بی ال دفاع خواهد کرد . این دو قبلا در یکبار در راء که روز قهرمانی سی ام پانک بود و یک بار هم در پی پر ویو سامراسلم برابر هم قرار گرفتن و هر دو بار پانک پیروز مسابقه بود .

قطعا پانک امشب در مین ایونت کمربندش رو از دست نخواهد داد . ضمن اینکه پیش بینی میشه در این مسابقه چلنجر های دیگه ی پانک هم دخالت کنن .

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دستت درد نكنه رضا جان

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲۵ آگست سال ۲۰۰۸

محل انجام : ویلکس بیر

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی راء هستیم .

مراسم آغازین راء این هفته که بسیار هم دیدنی هست انجام میشه .

راء این هفته بطور رسمی شروع میشه .

مسابقه ۱ :: قهرمان سنگین وزن سی ام پانک در برابر جی بی ال

آهنگ پانک پخشم یشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تماشاگرا یکصدا دارن پانک رو تشویق میکنن . حالا نوبت جی بی ال هست که با لیموزینش وارد بشه . راننده اش میاد و در رو براش باز میکنه . جی بی ال از ماشین میاد بیرون و او رو هوو میکنن . جی بی ال وارد رینگ میشه و همه چیز برای آغاز بازی آمادست . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . دو استار با هم درگیر میشن و پانک جی بی ال رو به گوشه ی رینگ میفرسته و یک کیک قوی بهش میزنه . جی بی ال میفته و پانک او رو کاور میکنه اما دو شماره . جی بی ال بلند میشه و پانک چند کیک دیگه میزنه و پشتش هم با زدن یک دراپ کیک باعث میشه جی بی ال از رینگ به بیرون بیفته . پانک میره بالای طناب ها و با یک پرش دوباره جی بی ال رو بیرون رینگ نقش بر زمین میکنه . دو سوپراستار به رینگ برمیگردن و جی بی ال با یک بیگ بوت بازی رو در کنترل خودش میگیره . سپس پانک رو به بیرون رینگ میفرسته و میریم برای یک کامرشال و برمیگردیم . دو سوپراستار داخب رینگ هستن و بسختی دارن از جاشون بلند میشن . جی بی ال به پانک نک بریکر میزنه و او رو کاور میکنه اما دو شماره . اسنپ سوپلکس از جی بی ال . کاور میکنه اما دوشماره . کلوزلاین از جی بی ال . چندین البوء دراپ رو اجراء میکنه . کاور میکنه اما دو شماره . جی بی ال همچنان داره پانک رو میزنه . اسلم از جی بی ال و دوباره کاور میکنه اما دوشماره . جی بی ال میره برای سوپرپلکس اما پاتک کونر میکنه و دی دی تی رو روی جی بی ال اجراء میکنه . کاور از پانک و دو شماره . چند کیک از پانک . دوباره کاور میکنه و دو شماره . سپس میره بالای رینگ و اسپلش میزنه . کاور میکنه اما باز هم دو شماره . جی بی ال میره گوشه ی رینگ . پانک بهش حمله میکنه و رانینگ نی میزنه . سپس سر جی بی ال رو میگیره و بولداگ رو اجراء میکنه . کاور میکنه اما دوشماره . پانک میخواد جی تی اس بزنه اما جی بی ال او رو با یک کلوزلاین فرام هل غافل گیر میکه . جی بی ال کاور میکنه ۱..۲.. اما پانک طناب رو میگیره و داور پین رو قطع میکنه . جی بی ال داره با داور صحبت میکنه . سپس با عصبانیت رینگ رو ترک میکنه و میره یک صندلی برمیداره . داور صندلی رو میگیره و به بیرون پرت میکنه . جی بی ال به داور نگاه میکنه و با عصبانیت برمیگرده اما حالا پانک جی بی ال رو روی شونه اش میبره و جی تی اس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ۱..۲..۳ . و پانک موفق میشه جی بی ال رو شکست بده .

از تلویزیون ورزشگاه اعلام میشه که امشب سانتینو مارلا برابر کوفی کینگستن قرار خواهد گرفت تا از کمربندش برابر او دفاع کنه . و همچنین باتیستا در مین ایونت برابر کین قرار خواهد گرفت .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

لیلیان گارسیا جنرال منیجر راء ، مایک ادملی رو معرفی میکنه . ادملی میگه که ابتدا نگاهی به مسابقه ی سینا و باتیستا در سامراسلم بندازیم . ویدئویی از هایلایت های این مسابقه پخش میشه . ادملی میگه بدلیل باتیستا بامب هایی که سینا در این مسابقه خورد ، او بشدت از ناحیه ی گردن آسیب دیده و نیاز به عمل جراحی داره . پس این مشخص هست که او مدتی از مسابقات دور خواهد بود . ضمن اینکه او نمیتونه به چمپینشیپ اسکرمبل برسه ، پس من امشب فرد جدیدی رو جایگزین سینا میکنم .

به بک استیج میریم و کین درباره ی کار باتیستا صحبت میکنه . کین میگه که من هم بلای بد تر از این رو سر ری میستریو آوردم . کین اون جمله ی " ایز هی دد ار الایو ؟ " رو تکرار میکنه و دوربین رو کنار میزنه .

باز هم به بک استیج میریم و در قسمتی دیگه ، ادملی داره با پریمو کولون صحبت میکنه و از او عذرخواهی میکنه که هفته ی قبل نتونست براش مسابقه بذاره . کولون میگه : " مهم نیست . من مثل برادرم نیستم و با اون فرق دارم . " ادملی میخنده و میگه امشب براش یه بازی میذاره . ادملی برمیگرده و شان مایکلز رو میبینه . ادملی میگه که جریکو امشب به راء نرسیده . شان برمیگرده و میخواد بره که ادملی میپرسه ربکا چطوره ؟. شان برمیگرده به ادملی نگاه میکنه و میره .

مسابقه 2 :: قهرمان زنان بث فینکس در برابر کلی کلی

برمیگردیم و کلی کلی داخل رینگ منتظر حریفش هست . حالا آهنگ بث فینکس پخش میشه و مارلا او رو همراهی میکنه . فینکس وارد میشه و زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد . کلی قصد داره یک حمله ی ناگهانی رو انجام بده اما بث فینکس بهش اسلم میزنه . مشخص نیست که چه اتفاقی افتاده اما بث فینکس از ناحیه ی بینی دچار خونریزی شده . اما او همچنان داره کلی رو مجازات میکنه . کلی به بازی برمیگرده و بعد از اینکه بث رو انداخت رو زمین او رو کاور میکنه اما دو شماره . کلی کلی و بث فینکس در بیرون رینگ با هم درگیر میشن و کلی سر بث رو میگیره و بینی او رو به پله میکوبه . سانتینو قصد دخالت داره اما دو دیواس میرن داخل رینگ . کلی کلی کاور میکنه و داور میشمره . کلی کلی پیروز این مسابقه میشه ! عجیب ترین نتیجه ی این هفته رقم میخوره اما به هر حال مسابقه سر کمربند نبود .

بعد از مسابقه بث فینکس سانتینو رو مجازات میکنه .

مسابقه 3 :: چارلیتو در برابر پریمو کولون

چارلی هاس لباس کارلیتو رو پوشیده و تیپ او و با اسم چارلیتو وارد میشه . سپس پریمو کولون میاد . مسابقه شروع میشه . کولون در همون ابتدای مسابقه میره بالای رینگ و هاریکنرانا رو روی چارلی هاس اجراء میکنه . سپس چارلی هاس کولون رو میندازه رو زمین و کاورش میکنه اما دو شماره . هاس ادامه میده . ساید هدلاک از هاس . داور کولون رو چک میکنه . دراپ کیک از کولون . کار ادامه پیدا میکنه . کولون میخواد از بالای رینگ فنی رو اجراء کنه که هاس کونر میکنه . هاس میخواد فینیشر کارلیتو رو اجراء کنه اما کولون نمیذاره . سپس میره بالای رینگ و کراس بادی رو روی هاس اجراء میکنه . داور میشمره 1..2..3 و کولون موفق میشه در اولین مسابقه ی خودش پیروز بشه .

در بک استیج میبینیم که شان داره آماده میشه تا به رینگ بیاد .

پرمویی از تمام اتفاقات بین جریکو و شان مایکلز پخش میشه که مصدومیت ربکا هم در اون نشون داده میشه .

آهنگ شان پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و میره داخل رینگ . یک میکروفون از بیرون رینگ میگیره و میگه : " خیلی ها این چند وقته از من پرسیدن که حال ربکا چطوره . او آسیب دیده . من 15 سال باهاش بودم و قول میدم که خوب میشه . من دیشب رفتم خونه تا از خانواده ام مواظبت کنم . تو اون مدت سعی کردم که فکر کنم جریکو قصد نداشته همسرم رو مصدوم کنه . اما کار های بعد از سامراسلمش واقعا حرفی بجای نگذاشت . " شان داره ادامه میده که تصویر جریکو از تلویزیون ورزشگاه پخش میشه و او رو بشدت هوو میکنن . جریکو میگه : " شانس آوردی که من امشب در راء نیستم چون میدونستم چه کاری باید میکردم . از من خواسته شد که امشب در راء نباشم . اما شان ، دفعه ی دیگه ای که من و تو در رینگ هستیم تو نمیتونی رینگ رو ترک کنی . تو یک مسابقه با من میخوای و ... " جریکو اصلا واضح صحبت نمیکنه . شان روی زانو هاش نشسته . جریکو میگه : " من اگه بخوام این مسابقه رو قبول کنم ممکنه این زندگی حال حاضر شان تغییر کنه . " شان میگه : " تو میخوای مسابقه رو قبول کنی یا میخوای همینطور حرف بزنی ؟ " جریکو میگه : " قبوله . من قبول میکنم . ولی بهتر هست که به زن و بچت بگی مسابقه ی ما رو نگاه نکنن . چون اصلا براشون خوب نیست . " شان مایکلز در پایان میگه : " جریکو ، من تو رو هیچ وقت نمیبخشم . اما من این مسابقه رو برای پین کردن و شکست دادنت نمیخوام . یک چشم بخاطر یک چشم ! " تماشاگرا سرود اچ بی کی رو سر دادن .

مسابقه 4 :: قهرمانان تیمی جهان کودی رودس و تد دیبیاسی در برابر جری لالر و هکساء دوگن

آهنگ کودی رودس و تد دیبیاسی پخش میشه و اون ها باز هم بدون کمربند هاشون وارد میشن . همونطور که میدونید در هفته ی قبل کرایم تایم کمربند این دو رو دزدیدن . سپس آهنگ جری لالر پخش میشه و او در حالی که جیم دوگن هم داره همراهیش میکنه وارد میشه . مسابقه شروع میشه و لالر و دیبیاسی داخل رینگ هستن . دیبیاسی به لالر بک بادی دراپ میزنه . لالر هم یکی میزنه و بازی رو در دست میگیره . چند مشت از جری لالر اما دیبیاسی با کودی تگ میشه و کودی میاد و لالر رو میزنه . سپس یک قفل رو روی لالر اجراء میکنه . آرم بار و سپس سوپلکس ای زیبا از کودی رودس زده میشه . کودی لالر رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش سیلی میزنه . لالر عصبانی میشه و چند مشت محکم میزنه . دیبیاسی وارد میشه اما لالر بهش کیک میزنه . تد دیبیاسی اسلیپر رو روی لالر اجراء میکنه . جری لالر با دوگن تگ میشه و دوگن وارد میشه و به دیبیاسی کلوزلاین و سپس بادی اسلم میزنه . تری پوینت استنس تکل از دوگن به دیبیاسی زده میشه و او کاور میکنه اما دو شماره . کودی رودس وارد میشه و قصد داره دخالت کنه اما جری لالر او رو به بیرون پرت میکنه و خودش هم میره بیرون . در همون لحظه دیبیاسی فینیشرش رو اجراء میکنه و دوگن رو کاور میکنه . داور میشمره 1..2..3 و به این ترتیب قهرمانان تیمی جهان ، کودی رودس و تد دیبیاسی پیروز این مسابقه میشن .

بعد از مسابقه ، کودی رودس میکروفونی از بیرون میگیره و میگه : " ما از کریم تایم میخوایم که کمربند هامون رو بهمون پس بدن . اون ها باید کمربند ها رو ببرن نه اینکه بدزدن . اون ها هیچ وقت نمیتونن قهرمان بشن . " آهنگ کرایم تایم پخش میشه و اون ها وارد میشن . البته قسمت رمپ ورزشگاه وایمیسن . کرایم تایم میگن : " شما باید قبول کنید که ما در یک مسابقه در آنفورگیون سر کمربند قهرمانی تگ تیم با شما مسابقه بدیم . " دیبیاسی قبول میکنه . در پایان بعد از اینکه دیبیاسی کلمه ی پرایس لس رو به کار میبره کرایم تایم میگن : " پرایس لس ؟ این جا همه چیز به پوله . " بعد آهنگ مانی مانی یه یه رو میخونن و تماشاگرا هم باهاشون همخونی میکنن .

در بک استیج ، تاد گریشام با باتیستا مصاحبه میکنه و باتیستا بعد از صحبت درباره ی جان سینا میگه که میخواد در آنفورگیون کمربندش رو پس بگیره .

مسابقه 5 :: اینترکانتیننتال چمپینشیپ :: سانتینو مارلا © در برابر کوفی کینگستن

ابتدا سانتینو مارلا وارد میشه و دور و برش رو نگاه میکنه . یخورده نگران بنظر میرسه . سپس آهنگ کوفی کینگستن پخش میشه و او مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه شروع میشه و آرم بار از کوفی . سانتینو هدلاک میکنه اما کوفی کیک میزنه و کاور میکنه اما دو شماره . آپرکات از کوفی کینگستن زده میشه و او کاور میکنه اما باز هم دو شماره . کوفی میره بالای رینگ برای اسپلش اما مارلا جاخالی میده . او به بازی برمیگرده و کوفی رو میزنه . فیس باستر از مارلا . کاور میکنه اما یک شماره . مارلا میره برای یک قفل اما کوفی سریعا به بازی برمیگرده و بعد از یک کیک میره بالای رینگ و کراس بادی رو اجراء میکنه . لگ سوییپ و سپس دابل لگ دراپ از کوفی کیگستن . مارلا قصد داره در بره اما بث فینکس میاد و نمیذاره . کوفی میاد و مارلا رو به رینگ برمیگردونه . داور حواسش نیست و بث فینکس میاد و کوفی رو میزنه . سپس بعد از برخورد سر کوفی به زانوی مارلا ، مارلا او رو کاور میکنه . داور میشمره و 1..2..3 و مارلا موفق میشه از کمربندش برابر کوفی کینگستن دفاع کنه .

بعد از مسابقه ، بث فینکس وارد میشه و مارلا رو به گوشه ی رینگ میفرسته . نزدیکش میشه و او رو میبوسه . مارلا به فینکس میگه که از دستش عصبانیه ؟! فینکس میگه نه و دوباره مارلا رو میبوسه . سپس هر دو نفر با هم رینگ رو ترک میکنن .

مایک ادملی به قسمت ورودی ورزشگاه میاد و میگه : " بجای جان سینا در آنفورگیون ، من یک سوپراستار دیگه انتخاب کردم . در این مسابقه ری میستریو جای سینا بازی خواهد کرد . "

مسابقه 6 :: مین ایونت :: باتیستا در برابر کین

باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از اون کین با موزیک ورودی جدید خودش وارد میشه و به غیر از گروهی که مشغول تشویقش هستن ، بقیه همه ساکت نشستن و دارن نگاهش میکنن . زنگ شروع مسابقه بصدا درمیاد و دو نفر با هم درگیر میشن . باتیستا ساید هدلاک رو اجراء میکنه ولی کین با شولدربلاک به بازی برمیگرده . چندین بار دو سوپراستار با هم درگیر میشن و همدیگرو قفل میکنن تا جایی که باتیستا بر بازی مسلط میشه . بایتستا کین رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چندین مشت و لگد به او میزنه . باتیستا کین رو به اون یکی گوشه ی رینگ میفرسته اما اینبار کین نمیذاره . باتیستا برمیگرده و ضربه ای به شونه ی کین میزنه . باتیستا کین رو به بیرون رینگ پرت میکنه و او با عصبانیت پله ها رو به این طرف و اون طرف پرت میکنه و صندلی ها رو میندازه . بعد از کامرشال برمیگردیم . کین به بازی برگشته و داره روی پای باتیستا کار میکنه . کاور میکنه اما دوشماره . کین همچنان داره روی زانوی باتیستا کار میکنه و داره میخنده . سپس دو نفر بلند میشن و کین بیگ بوت میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما نه . باتیستا کیک اوت میکنه . کین باتیستا رو به بیرون رینگ پرت میکنه و خودش هم میره بیرون . چند ضربه به زانوی باتیستا میزنه و زانوی او رو به پله ها میکوبه . باتیستا و کین به رینگ برمیگردن . باتیستا با یک آرم بار به بازی برمیگرده اما کین خیلی زود قفل رو میشکونه و بر بازی مسلط میشه . کین باتیستا رو بلند میکنه و میخواد تومبستون بزنه اما باتیستا نمیذاره و اسلم میزنه . باتیستا بازی رو در کنترل داره و کلوزلاین میزنه . باتیستا اسپاین باستر میزنه . سپس میره برای باتیستا بامب اما کین ضربه ای به زانوی باتیستا میزنه و نمیذاره باتیستا فینیشرش رو بزنه . کین باتیستا رو میزنه و زانوش رو به میله ی گوشه رینگ میکوبه . کین میره بیرون و با صندلی چند شربه به پای باتیستا و سپس وارد میشه و یک ضربه به سر باتیستا میخواد بزنه که باتیستا با اسپیرس قوی اجازه نمیده . باتیستا خودش هم خیلی درد میکشه اما چند ضربه ی محکم به صندلی به زانوی کین میزنه . سپس هر دو سوپراستار روی زمین افتادن و نمیتونن تکون بخورن .

راء این هفته به این شکل به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بعد از مشخص شدن مسابقات چمپین شیپ اسکرمبل بر سر کمربند های دابلیو دابلیو ای و وورلد هوی ویت ، امشب تدی لانگ با مسابقاتی که برای راه یابی به آنفورگیون میذاره ، چهار چلنجر مارک هنری رو در این پی پی وی مشخص میکنه و مسابقه ی چمپین شیپ اسکرمبل بر سر کمربند ای سی دابلیو رو به تثبیت میرسونه .

اون طوری که پیش بینی میشه ، چلنجر های مارک هنری باید مت هاردی ، میز ، فینلی و چاوو گئررو باشن که بین این چهار سوپراستار فقط چاوو گئررو سابقه ی قهرمانی ای سی دابلیو رو داشته . ضمن اینکه درگیری اصلی برای تصاحب کمربند ای سی دابلیو این چند روزه بین مت هاردی و مارک هنری بوده و احتمالا در آنفورگیون یکی از این دو قهرمان خواهند بود .

در خبر ها گفته شده که در دارک مچ ای سی دابلیو امشب که فقط تماشاگرای حاضر در ورزشگاه میتونن شاهدش باشن ، دی لو بران حضور خواهد داشت .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، 26 آگست سال 2008

محل انجام : پیتس بورگ

دانلود عکس ها ، حجم : MB 1.300
    کد:
    اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

مراسم آغازین ای سی دابلیو انجام میشه .

تیفانی ، جنرال منیجر ای سی دابلیو که تدی لانگ هست رو معرفی کرد . تدی لانگ مورد تشویق قرار گرفت و بعد از چند لحظه وقتی همه ساکت شدن شروع به صحبت کرد . تدی گفت : " هر چیزی که راء و اسمکدان میتونه انجام بده ، ای سی دابلیو میتونه بهترش رو انجام بده . پس در آنفورگیون ، یک مسابقه ی چمپین شیپ اسکرمبل سر کمربند ای سی دابلیو انجام خواهد شد . ضمنا تمام مسابقات امشب برای راه یابی به این مسابقه هست . "

مسابقه ی اول :: مت هاردی در برابر جان موریسن

دو سوپراستار وارد میشن و همه چیز برای آغاز مسابقه آمادست . مسابقه شروع میشه و مت هاردی و موریسن با هم درگیر میشن . هاردی بازی رو در دست میگیره و نک بریکر رو اجراء میکنه . سپس استارشیپ پین رو میزنه . هاردی کاور نمیکنه و منتظر میمونه موریسن بلند شه ، سپس ساید افکت میزنه . حالا کاور میکنه و داور میشمره 1..2.. نه . موریسن نمیذاره . مت هاردی میره برای تویست آف فیت اما موریسن نمیذاره و مت رو به بیرون رینگ پرت میکنه . میریم برای کامرشال و چند لحظه بعد برمیگردیم . موریسن چینلاک رو روی مت اجراء کرده و مت قصد داره از قفل دربره . موریسن نمیذاره و به محض اینکه مت میخواد بلند بشه ، راشان لگ سوییپ رو اجراء میکنه و سپس میخواد مونسالت بزنه که هاردی نمیاره ، دوباره موریسن میره برای مونسالت اما هاردی نمیذاره . هاردی به موریسن حمله میکنه اما موریسن اسلیپر هولد رو اجراء میکنه . هاردی به بازی برمیگرده و موریسن رو میندازه گوشه ی رینگ و سپس بولداگ میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم موریسن نمیذاره . مت هاردی میره برای تویست آف فیت اما مورسن کونر میکنه و میخواد مونلایت درایو بزنه که هاردی بطور ناگهانی فن موریسن رو برمیگردونه و تویست آف فیت رو اجراء میکنه . حالا کاور میکنه و داور میشمره 1..2..3 و به این ترتیب مت هاردی به اسکرمبل در آنفورگیون راه پیدا میکنه .

در بک استیج ، مارک هنری داره به تدی لانگ میگه که اسکرمبل مچ منصفانه نیست و تدی لانگ در جواب میگه زندگی منصفانه نیست .

راء ریباند پخش میشه که نشون میده ری میستریو در آنفورگیون جای سینا بازی خواهد کرد .

مسابقه ی دوم :: د میز در برابر ایون بورن

مسابقه شروع میشه و دو نفر با هم درگیر میشن . ایون بورن میز رو به رینگ میکوبه و کاور میکنه اما دو شماره . میز از قدرتش استفاده میکنه و قصد داره بازی رو در دست بگیره اما ایون بورن با زیرکی او رو میندازه و بار دیگه کاور میکنه که دو شماره طول میکشه . ایون بورن ، همرلاک رو روی میز اجراء میکنه و میز برای اینکه از قفل در بره خودش رو به طناب ها میرسونه و روپ بریک میکنه . ایون بورن هم میز رو عقب میکشه و پاور اسلم میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما میز کیک اوت میکنه . بورن با آرم باری که روی میز اجراء کرده مسابقه رو در دست داره اما میز به بازی برمیگرده . میز موفق میشه ایون بورن رو از رینگ بندازه بیرون . حالا خودش هم میره بیرون و سر بورن رو به میله ی گوشه ی رینگ میزنه و سپس او رو به رینگ برمیگردونه . میز کاور میکه اما دو شماره . ریورس سوپلکس از میز و سپس اسکیسور لاک رو اجراء میکنه اما بورن به بازی برمیگرده . چند کیک از بورن و سپس هاریکنرانا میزنه و کاور میکنه 1..2.. اما میز پین نمیشه . استندینگ مونسالت از ایون بورن ، کاور میکنه اما دو شماره . بورن داره کیک میزنه و همچنان بر بازی مسلط هست . ایون بورن میره بالای رینگ تا از اون جا هاریکنرانا رو اجراء کنه اما میز کنار میکشه و سپس ریلیتی چک رو اجراء میکنه . کاور میکنه 1..2..3 و میز هم به آنفورگیون راه پیدا میکنه .

چهره ی چاوو و تامی دریمر از تلویزیون ورزشگاه پخش میشه .

مسابقه ی سوم :: تامی دریمر در برابر چاوو گررو

مسابقه شروع میشه و تامی دریمر حمله میکنه . چاوو از سرعتش استفاده میکنه و به بازی برمیگرده و ابدامینال استرچ رو اجراء میکنه . اکسه هندل اسلم از چاوو گئررو از بالای رینگ اما تامی دریمر کونر میکنه و بولداگ میزنه . تامی کاور میکنه 1..2.. اما چاوو نمیذاره . تری آف ووء از دریمر و سپس دراپ کیک میزنه . دریمر میره برای دریمر دراور اما بم نیلی میاد بالای رینگ و حواس داور و تامی دریمر میره طرف نیلی . چاوو از فرصت استفاده میکنه و فن تامی رو برمیگردونه و کونر میکنه . دریمر روی رینگ افتاده و چاوو میره بالای رینگ . فراگ اسپلش از چاوو گررو زده میشه . کاور میکنه 1..2..3 و چاوو گئررو هم به آنفورگیون میره .

ویدئویی از جاش متیوس پخش میشه .

مسابقه ی چهارم :: مایک ناکس در برابر فینلی

در بین ورودی سوپراستار ها ، ویدئویی از اسمکدان هفته قبل پخش میشه که ناکس به فینلی حمله کرد . به هر حال زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و ناکس به طرف فینلی حمله میکنه . فینلی او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . فینلی هم میره بیرون و ناکس او رو میزنه و جلوی میله ی گوشه ی رینگ میذاره . ناکس میره تا به فینلی کلوزلاین بزنه اما فینلی جاخالی میده و دست ناکس به میله ی گوشه ی رینگ برخورد میکنه . هر دو به رینگ برمیگردن . میریم برای کامرشال و چند لحظه بعد برمیگردیم . فینلی داره روی دست ناکس کار میکنه و ناکس و فینلی جفتشون به بیرون رینگ میرن و ناکس در بیرون رینگ به فینلی پاور اسلم میزنه . دو سوپراستار به رینگ برمیگردن و ناکس به کارش ادامه میده . او کلوزلاینی قوی میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما فینلی نمیذاره . ناکس حواسش به بیرون رینگ و هورنسواگل هست . فینلی به طرف ناکس میره و بهش کلوزلاین میزنه و او رو از رینگ به بیرون میندازه . سپس خودش میره بیرون و ناکس رو به رینگ برمیگردونه . فینلی قصد داره کلتیک کراس رو اجراء کنه اما ناکس کونر میکنه و بیگ بوت میزنه . کاور میکنه 1..2.. اما باز هم فینلی کیک اوت میکنه . فینلی از هورنسواگل شلیلی میگیره و میخواد با اون ناکس رو بزنه اما ناکس نمیذاره و داور میره تا اون شلیلی رو از رینگ بندازه بیرون. اما در همون لحظه هورنسواگل یک شلیلی دیگه به فینلی میده و فینلی با اون ناکس رو میزنه . حالا فینلی کاور میکنه 1..2..3 و آخرین چلنجر مارک هنری در آنفورگیون هم مشخص میشه که اون فینلی هست .

به این ترتیب ای سی دابلیو این هفته به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جراحی بر روی گردن جان سینا بامداد امروز در شهر پیتس بروگ توسط دکتر مارون انجام شد .

دکتر جوزف مارون ، جراح این عمل گفت : " جان سینا میتونه از هفته ی دیگه تمریناتش رو شروع کنه و 2 تا 4 ماه دیگه به رینگ کشتی کچ برگرده . "

طبق گفته ی دکتر ، زودترین بازگشت سینا به رینگ میتونه در سروایور سریس باشه و دیرترینش در پی پی وی رویال رامبل سال دو هزار و نه .

دکتر مارون درباره ی محل اصلی آسیب دیدگی گفت : " جان سینا از قسمت نرو یا همون پشت گردن آسیب دید که به دست راست او مرتبط میشه و باعث شده بود یخورده از ناحیه ی شونه ی راست خودش هم درد بکشه . ما در جراحی شکاف کوچیکی در پشت گردن بوجود آوردیم و تکه های خورد شده ی نرو رو برداشتیم و پاک کردیم . و با این اوصاف ، این عمل سخت یک ساعت و نیم به طول انجامید . "

هم کمپانی دابلیو دابلیو ای و هم جان سینا بسیار خوش شانس بودن که مصدومیت او خیلی جدی نبود و میتونه بزودی به رینگ برگرده .

- در پایان عکس هایی از جراح این عمل که اسمش دکتر جوزف مارون هست و پروفسورای نروسرجری داره رو میتونید دانلود کنید که در بعضی از عکس هاش حان سینا هم هست :

عکس های دکتر مارون :: لینک دانلود | حجم : KB 266 ، تعداد عکس ها : 7 تا
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نوشابه های انرژی زای ماماجوانای جی بی ال به بازار عرضه شد .

این محصول از کارخونه ای تولید شده که جی بی ال صاحبش هست و درواقع تولید او به حساب میاد . این نوشابه های انرژی زا که نوع جدیدی از نوشابه های جی بی ال هست در حال حاضر در فروشگاه های شهر تگزاس و دالاس موجود هست .

بزودی نوشابه های ماماجوانا به شهر سن انتونیو و بقیه ی شهر های اصلی نیز عرضه خواهد شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •