توي منويي كه گفتيد همچين گزينه اي وجود نداره.
ورژن رو هم راست گفتي همون 2.3.6 بود. توي اين ورژن يكي دو تا منو براي usb اضافه شده اما اونها هم كاري انجام ندادند.
توي منويي كه گفتيد همچين گزينه اي وجود نداره.
ورژن رو هم راست گفتي همون 2.3.6 بود. توي اين ورژن يكي دو تا منو براي usb اضافه شده اما اونها هم كاري انجام ندادند.
وقتی گوشی رو وصل می کنید و شروع به شارژ می کنه توی قسمت status bar (اون نوار بالا) یه علامت یو اس بی میاد ، روش که بزنید میره داخل یه منویی که یه آدمک آندروید هست پایینش نوشته turn on mass storage ( یا یه همچین چیزی به این معنی که گوشی رو مثل یو اس بی وصل کنه به پی سی) اونو بزنید اوکی میشه منتهی تا وقتی وصله برنامه ها و فایل های روی مموری غیر قابل دسترسی اند...
راه دیگه اش هم نصب برنامه kies باز کردنش و صبر کردن برای شناختن گوشیه
بعد بصورت اتوماتیک توی my computer هم میاد گوشی
دوستان مموری 16 گیگ برای جیو مناسب هست؟ راحت و سریع ساپورت می کنه؟ (تو سایت ها نوشته اند که تا 32 رو ساپورت می کنه انگار) می خوام سرعت و اینای گوشی رو بهتر کنم + کلی موزیک و اینا بریزم
کلاس چند بگیرم چه مارکی (که اصلا گیر و گور نداشته باشه سریع و روون (در ضمن الکی هم گرون نشه))
من الان 16 گيگ كلاس 4 رو گوشي انداختم، بدون مشكل دارم استفاده مي كنم. از مموري 2 گيگ كه رو خود گوشي هست سرعتش بهتره. البته اگر كلاس 10 بگيري سرعتش عاليه، ولي گرونتره.
من خودم 16 کلاس 10 sdhc پاتریوت دارم زیاد خوب نیست؛ بدم نیست.
پیشنهادم اینه که توشیبا بگیری.
خودم که 4 کلاس 4 sdhc توشیبا داشتم عالی بود.
منم 8 گیگ scan disk کلاس 4 گرفتم مالی نبود دوباره همون مموری خودشو استفاده کردم
ولی میگن توشیبا سرعتش خوبه
اتفاقا من کلاس 10پاتریوت 16گیگ دارم خیلی راضیم/
سرعت رایت عالیه و برای فیلم برداری هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
تفاوت قیمتش موقعی که من گرفتم بین 4 و 10 حدود 9تومن بود. گفتم خوب یک دفعه 10میگیرم
برای جیو 4 کافیه و 10گرفتن عملا اشتباهه
مرسی از همه دوستان
پس با این حساب برندش توشیبا باشه خوبه (1) تقلبی نداره توشیبا تو بازار؟
(2)کلاسش آخر 4 باشه یا 10؟ بینشون کلاس دیگه ای نیست؟
(3) حدود قیمت توشیبا کلاس 4 و 10 رو دارید؟ (16 گیگ)
مرسی
چه برندی هست 16 گیگ کلاس 4 تون؟
Transcend.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)