در استفاده معمولی که اصلا اینجوری که شما میگید نیست
لااقل لب تاب من که نیست
دلیل اصلی حرارت بالا در بازی ها و پردازش ها سنگین هم سخت افزار قدرتمند این لب تابه
وقتی خود شرکت اینتل برا Core i7 دمای بحرانی 100 درجه!!! تخمین زده دیگه شما تا آخرشو بخون
در استفاده معمولی که اصلا اینجوری که شما میگید نیست
لااقل لب تاب من که نیست
دلیل اصلی حرارت بالا در بازی ها و پردازش ها سنگین هم سخت افزار قدرتمند این لب تابه
وقتی خود شرکت اینتل برا Core i7 دمای بحرانی 100 درجه!!! تخمین زده دیگه شما تا آخرشو بخون
Last edited by majid4mi; 29-05-2012 at 11:50.
مشکل از مدل لپتاپ نیست.
نرم افزار tune up رو نصب کنید.
سیستم رو در حالت economy تنظیم کنید;مخصوصا وقتی میخواید بازی کنید.
با همین نرم افزار و یا ccleaner نرم افزار های غیر ضروری رو از start up ویندوز حذف کنید.
و یا حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که از task manager و از تب process نرم افزارهایی که لازم ندارید رو متوقف کنید.(روی end process کلیک کنید.)
Last edited by hamed29; 02-06-2012 at 19:09.
دلیلی نداره چو.ن شرکت زده 100 درجه شما هم بیای و دما رو تا 99 بالا ببری بعد بگی به 100 نرسیدهوقتی خود شرکت اینتل برا Core i7 دمای بحرانی 100 درجه!!! تخمین زده دیگه شما تا آخرشو بخون
هر چه دما بالا باشه حتی همون 85 یا 90 درجه این باعث میشه که خمیر سیلیکون پردازنده شما سریعتر از بین بره که همین از بین رفتنش باعث میشه که پردازنده بیشتر آسیب ببینه و در حالت عادی هم دمای بالایی داشته باشه
یه شات از برنامه hwmonitor قرار بدیدبه نظر من مشكل اصلي اين لپ تاب حرارت بالاشه فقط كافيه يك ربع باهاش تايپ كنم ديگه نميشه روش دست گذاشت مخصوصا جاي دست چپ.در ضمن كل كيبورد هم داغ ميشه.
من منظورم این نبود که چون اینتل زده 100 درجه پس ما با دمای 99 درجه باهاش کار کنیم هیچی نمیشه!
منظور من این بود گرم شدن کیبرد طبیعیه
آدم که آدمه توی این گرما آب پز میشه چه برسه به لب تاب![]()
Last edited by majid4mi; 03-06-2012 at 12:12.
سلام. معمولا وقتی میخوام یه فایل رو با بلوتوث ارسال کنم این ارسال با مشکل روبرو میشه.
این موضوع وقتی بخوام مثلا از گوشی یه فایلی رو هرچند خیلی کم حجم به لپتاپ ارسال کنم بیشتر هم میشه.
لطفا راهنمایی کنید که آیا این مشکل در 5110 طبیعیه یا نه، قابل حله؟
سلام
من خودم قبلا" همین مشکل رو داشتم.توی پوشه درایور بلوتوث یه پوشه هست به اسم bus،بعد اینکه درایو بلوتوث رو نصب کردین به دیوایس مننجر برین و به صورت دستی محتویات اون پوشه رو نصب کنین
اگه پیغام ریستات اومد Ok کنین و خلاص!
اصلا" پیشنهاد من اینه که کل محتویات درایور بلوتوث رو دستی نصب کنین
Last edited by majid4mi; 05-06-2012 at 21:41.
ممنون .میشه یه لینک از این درایور بذارید؟
منظورتون از اینکه دستی نصب کنیم لابد اینه که خودمون از نو درایور رو نصب کنیم؟قبلی رو باید اول حذف کنیم یا اینه لازم نیست و با نصبش درایور آپدیت میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)