درسته من از scorpion خوشم میاد ((چون دشمن sub zero هست)) اما تو راستش رو بخوای فقط عاشق Motaro هستم
![]()
از khan هم قوی تره
اینم به یاد بازی doom
![]()
درسته من از scorpion خوشم میاد ((چون دشمن sub zero هست)) اما تو راستش رو بخوای فقط عاشق Motaro هستم
![]()
از khan هم قوی تره
اینم به یاد بازی doom
![]()
Last edited by arashbi2; 12-06-2010 at 20:56.
این فیتالیتی که گفتم خیلی خاصه. هیچ جا ننوشته تش. من بهش میگم فیتالیتی سوم. تو مورتال چهار پی سی هست. کلا این شخصیت ها تا جایی که کشف کردم فیتالیتی سوم دارن:
Scorpion
Reiko
Johnny Cage
Kai
Shinnok
Tanya
اما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
اسم اون مورتال اینه:
Mortal Kombat: Sub-Zero Mythology
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
نمیخوام دعوا را بندازم ولی اسکورپیون قوی ترین شخصیته. خود ادبون سازنده ی مورتال گفته.هرچند مردم تو نظرنجی میدوی گفتند قوی ترین شخصیت ها:
1- Raiden
2- Scorpion
3- Jax
4- Shinnok
5- Sub-Zero
من با ادبون و مدبون و قویترین کاری ندارم کسی میتونه منو با هر شخصیتی شکست بده بیاد اینجا و قرار بذاریم
راستی بچه ها یه فکری به سرم خورد.برای قرار گذاشتنمون یه زمانیو قرار بذاریم که نمایشگاه باشه.مثلا تابستون امسال میخواد یه نمایشگاه برگذار بشه.نمایشگاه بنیاد بازیهای رایانه ای و یا تو پاییز دو تا نمایشگاه رسانه های دیجیتال و الکامپ هست.خیلی خوب میشه اینجا با هم قرار بذاریم و بریم اونجا هم همدیگرو میبینیم و آشنا میشیم با هم و هم قویترین مشخص میشه.قویترین که مشخصه،منم،نفرات دوم و سوم مشخص میشن
به امید آن روز،منتظرم
پسر جون من هفت هشت ساله دارم مورتال میزنم. ریدن دست من بیفته دیگه نمیتونم تو یه مشت ساده بزنی. اسکورپیون هم فبها!هر مورتالی که بگی هر شخصیتی که بگی من با اون فلاولست میکنم. هر فیتالیتی هم که خواستی روت میزنم.
ای بابا ، حالا باید نازتو بکشیماما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.تو اینو بهمون بگو البته اگه راست باشه ، منم یه روشیو میگم که به هیچکس نگفتم وتوش ساب زیرو وسط بازی حریف رو می کشه ، بایه طوفان شدید برف. هم تو umk3 هست هم تو mk4 و اینو از کوچیکی تو یه سایت قدیمی خارجی یاد گرفته بود م می زدم ومیخواستم هیچ وقت به هیچ کس نگم. حالا تو اونو بگو منم اینو میگم.
هفت هشت سال ههاین که چیزی نیست من 12-11 سال دارم مورتال میزنم .تو منو میخوای فلاوست کنی؟هه هه .بابا تو این تاپیک هیچ کس حریفم نیست
تو که دیگه ..........مثل اینکه باید باید همدیگرو ببینیم و فاتال کنمت.پایه ای؟؟الکی هم اینجا احساس قهرمان بازی به خودت دست نده
خلاصه اینکه اون ریدنت هم به درک واصل میکنمبا sub-zero عزیزم
قرارمون همون نمایشگاه خوبه؟؟؟میبینمت
خیلی خوب راستش رو بگم دو بار Fan Fatality و بعد هم دو بار Arena Fatality (اگه اشتباه نکنم) و یک آپر کیک و آپر کات میزنی بعد برو تماشا کن!نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه. پسر جون. همه چی مهارت و سابقه نیست.یه چیزی هم هست به نام:
Bug!!!!!!!!!!! اون وقت که بازی شروع نشده دیگه اصلا دگمه هات کار نکرد هم میخوام ببینم همین حرف رو میزنی یا نه؟ پسر جون به من میگم شغال پیر. اگه چیزی رو مطمئن نباشم اصال حرفشم نمیزنم
.
اگه دکمه هام کار نکرد خودم واقعی باهات فایت میکنم و فاتالت هم بعدش میکنم
منتظرم باش شغال پیر![]()
بیشتر توضیح بده. تو کدوم نسخه وبا چه کاراکتری و منظورت fan و arena چیه ؟خیلی خوب راستش رو بگم دو بار Fan Fatality و بعد هم دو بار Arena Fatality (اگه اشتباه نکنم) و یک آپر کیک و آپر کات میزنی بعد برو تماشا کن!
دقیقا چقدر سریع باید باشه و چقدربینشون فاصله باشه؟
مارو گیر نیاورده باشی ؟
اینجا چه خبره؟@!×!×
تبادل و خرید و فروش رمز میکنید؟!×!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)