تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 200 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1999

نام تاپيک: تاپیک ویژه بازی Mortal Kombat

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

درسته من از scorpion خوشم میاد ((چون دشمن sub zero هست)) اما تو راستش رو بخوای فقط عاشق Motaro هستم

از khan هم قوی تره
    اینم به یاد بازی doom
    Last edited by arashbi2; 12-06-2010 at 20:56.

2. 3 کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

من تمامی رمز هارو تا حالا چندین بار اجرا کردم هر شخص دو فاتالیتی داره حداکثربجز چند نفر خاص که اونم تو بعضی مورتال ها سه فاتالیتی دارن
    فاتالیتی های اسکورپیون رو هم اجرا کردم.
    یکیش تا اونجا که یادمه طرف رو اتیش میزد اون یکی یادم نیست چی بود ولی اینی که میگی نبود. احتمالا با اون نیزه که از دستش خارج میشه یه کاری میکرد.
    یه دفترچه کد داشتم چیزی رو جا نذاشتم تو سایت ها هم گشتم قبلا کامل و کد هارو همرو دونه دوه اجرا میکردم از روی بیکاری!
    این چیزی که میگید نیست اصلا.
    مگر اینکه یه پکی بعدا الحاق شده باشه
    نسخه پی سی منظورته؟یا سگا؟

بعد هفت نفر جطوری رو طرف فاتالیتی اجرا میکنن.
    وقتی یکی نصفش کرده چطوری بعدا دستهاش رو یکی دیگه قطع میکنه؟
    یه توضیحی بده لطفا یا اگر برات امکان داره رمزش رو بگو من یه دست اجرا کنم.
    این فیتالیتی که گفتم خیلی خاصه. هیچ جا ننوشته تش. من بهش میگم فیتالیتی سوم. تو مورتال چهار پی سی هست. کلا این شخصیت ها تا جایی که کشف کردم فیتالیتی سوم دارن:

Scorpion
    Reiko
    Johnny Cage
    Kai
    Shinnok
    Tanya
    اما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

بابا گفتم دیگه
    تو این پست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هاا یه کامبت ساخته شده بود مخصوص شخصیت ساب زیرو
    از بس که این شخصیت محبوب بود
    داستان در مورد ساب زیروست که باید به پایگاه قبیله زرد ها نفوذ کنه و با اسکورپیون بجنگه
    اسمش فک کنم mortal kombat: sub_zero بود
    اسم اون مورتال اینه:

Mortal Kombat: Sub-Zero Mythology

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

آرش مثل اینکه باید پاشم بیام لاهیجان اون scorpionتو منفجر کنم
    آخه چرا sub-zero مسخره میکنی؟هان
    بالای عکسش چی نوشته بودی؟.........بازم این اومد.چیه میترسی ؟میترسی اگه بیاد اون
    scorpionتو fatal کنه.ه ه ه هه هه هه هه ه
    خلاصه اینکه مراقب باش و به عشق من توهین نکن
    see you on mortal kombat
    نمیخوام دعوا را بندازم ولی اسکورپیون قوی ترین شخصیته. خود ادبون سازنده ی مورتال گفته. هرچند مردم تو نظرنجی میدوی گفتند قوی ترین شخصیت ها:

1- Raiden
    2- Scorpion
    3- Jax
    4- Shinnok
    5- Sub-Zero

4. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من با ادبون و مدبون و قویترین کاری ندارم کسی میتونه منو با هر شخصیتی شکست بده بیاد اینجا و قرار بذاریم

راستی بچه ها یه فکری به سرم خورد.برای قرار گذاشتنمون یه زمانیو قرار بذاریم که نمایشگاه باشه.مثلا تابستون امسال میخواد یه نمایشگاه برگذار بشه.نمایشگاه بنیاد بازیهای رایانه ای و یا تو پاییز دو تا نمایشگاه رسانه های دیجیتال و الکامپ هست.خیلی خوب میشه اینجا با هم قرار بذاریم و بریم اونجا هم همدیگرو میبینیم و آشنا میشیم با هم و هم قویترین مشخص میشه.قویترین که مشخصه،منم، نفرات دوم و سوم مشخص میشن
    به امید آن روز،منتظرم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من با ادبون و مدبون و قویترین کاری ندارم کسی میتونه منو با هر شخصیتی شکست بده بیاد اینجا و قرار بذاریم

راستی بچه ها یه فکری به سرم خورد.برای قرار گذاشتنمون یه زمانیو قرار بذاریم که نمایشگاه باشه.مثلا تابستون امسال میخواد یه نمایشگاه برگذار بشه.نمایشگاه بنیاد بازیهای رایانه ای و یا تو پاییز دو تا نمایشگاه رسانه های دیجیتال و الکامپ هست.خیلی خوب میشه اینجا با هم قرار بذاریم و بریم اونجا هم همدیگرو میبینیم و آشنا میشیم با هم و هم قویترین مشخص میشه.قویترین که مشخصه،منم، نفرات دوم و سوم مشخص میشن
    به امید آن روز،منتظرم

پسر جون من هفت هشت ساله دارم مورتال میزنم. ریدن دست من بیفته دیگه نمیتونم تو یه مشت ساده بزنی. اسکورپیون هم فبها! هر مورتالی که بگی هر شخصیتی که بگی من با اون فلاولست میکنم. هر فیتالیتی هم که خواستی روت میزنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

اما فکر کنم همه شخصیتا داشته باشن. اگه مورتال چهار رو تموم کرده باشین حتما دیدید یه چاهی واز میشه تو زمین بعد شینوک پوست سرش کنده میشه (یادش به خیر بچه بودیم شب سر همین جامون بارون اومد!) میفته تو اون چاه. اینم شبیه همونه یارو روش به ترتیب فیتالیتی ها اجرا میشه میفته تو چاه بعد از بالا دوباره میفته رو زمین. طرزش هم خیلی ساده ست! دلم نمیاد بگم.
    ای بابا ، حالا باید نازتو بکشیم تو اینو بهمون بگو البته اگه راست باشه ، منم یه روشیو میگم که به هیچکس نگفتم وتوش ساب زیرو وسط بازی حریف رو می کشه ، بایه طوفان شدید برف. هم تو umk3 هست هم تو mk4 و اینو از کوچیکی تو یه سایت قدیمی خارجی یاد گرفته بود م می زدم ومیخواستم هیچ وقت به هیچ کس نگم. حالا تو اونو بگو منم اینو میگم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

پسر جون من هفت هشت ساله دارم مورتال میزنم. ریدن دست من بیفته دیگه نمیتونم تو یه مشت ساده بزنی. اسکورپیون هم فبها! هر مورتالی که بگی هر شخصیتی که بگی من با اون فلاولست میکنم. هر فیتالیتی هم که خواستی روت میزنم.
    هفت هشت سال ههاین که چیزی نیست من 12-11 سال دارم مورتال میزنم .تو منو میخوای فلاوست کنی؟هه هه .بابا تو این تاپیک هیچ کس حریفم نیست تو که دیگه ..........مثل اینکه باید باید همدیگرو ببینیم و فاتال کنمت.پایه ای؟؟الکی هم اینجا احساس قهرمان بازی به خودت دست نده
    خلاصه اینکه اون ریدنت هم به درک واصل میکنمبا sub-zero عزیزم
    قرارمون همون نمایشگاه خوبه؟؟؟میبینمت

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ای بابا ، حالا باید نازتو بکشیم تو اینو بهمون بگو البته اگه راست باشه ، منم یه روشیو میگم که به هیچکس نگفتم وتوش ساب زیرو وسط بازی حریف رو می کشه ، بایه طوفان شدید برف. هم تو umk3 هست هم تو mk4 و اینو از کوچیکی تو یه سایت قدیمی خارجی یاد گرفته بود م می زدم ومیخواستم هیچ وقت به هیچ کس نگم. حالا تو اونو بگو منم اینو میگم.
    خیلی خوب راستش رو بگم دو بار Fan Fatality و بعد هم دو بار Arena Fatality (اگه اشتباه نکنم) و یک آپر کیک و آپر کات میزنی بعد برو تماشا کن!

هفت هشت سال ههاین که چیزی نیست من 12-11 سال دارم مورتال میزنم .تو منو میخوای فلاوست کنی؟هه هه .بابا تو این تاپیک هیچ کس حریفم نیست تو که دیگه ..........مثل اینکه باید باید همدیگرو ببینیم و فاتال کنمت.پایه ای؟؟الکی هم اینجا احساس قهرمان بازی به خودت دست نده
    خلاصه اینکه اون ریدنت هم به درک واصل میکنمبا sub-zero عزیزم
    قرارمون همون نمایشگاه خوبه؟؟؟میبینمت
    باشه. پسر جون. همه چی مهارت و سابقه نیست. یه چیزی هم هست به نام:

Bug!!!!!!!!!!! اون وقت که بازی شروع نشده دیگه اصلا دگمه هات کار نکرد هم میخوام ببینم همین حرف رو میزنی یا نه؟ پسر جون به من میگم شغال پیر. اگه چیزی رو مطمئن نباشم اصال حرفشم نمیزنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اگه دکمه هام کار نکرد خودم واقعی باهات فایت میکنم و فاتالت هم بعدش میکنم
    منتظرم باش شغال پیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

خیلی خوب راستش رو بگم دو بار Fan Fatality و بعد هم دو بار Arena Fatality (اگه اشتباه نکنم) و یک آپر کیک و آپر کات میزنی بعد برو تماشا کن!
    بیشتر توضیح بده. تو کدوم نسخه وبا چه کاراکتری و منظورت fan و arena چیه ؟
    دقیقا چقدر سریع باید باشه و چقدربینشون فاصله باشه؟
    مارو گیر نیاورده باشی ؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینجا چه خبره؟@!×!×

تبادل و خرید و فروش رمز میکنید؟!×!

13. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •