تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 555 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

البته این فقط یه پیشبینی از بلاگ جی اس ام آرنا هست
    و یه منبع موثق نیست!
    Gsmarena فقط پیش بینی کرده که فوريه 2012 میاد:
    It took the company 10 months to go from Galaxy S to Galaxy S II so if we are equally lucky Samsung will get the next version ready next February.

ولی اینکه در نیمه اول 2012 عرضه میشه حتمیه. چون این رو جناب J.K. Shin رئیس بخش موبایل سامسونگ گفته:
    J.K. Shin also mentioned that the Galaxy S II successor, likely named the Galaxy S III, will be released in the first half of 2012
    Last edited by reza_17173; 30-05-2011 at 18:44.

2. این کاربر از reza_17173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

اپل منتظر مونده ببینه فروش GS II چه طوره بعد یه مدتی بیاد بگه اینم آیفون 5 من و اینم دوباره همه چیز و تغییر میده

4. 2 کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

خوبه
    این سنسیشن که توی بنج مارکهایی که با گلکسی اس ۲ مقایسه شده خیلی خوب ظاهر نشده!

مگه اینکه آیفون ۵ بیاد و این مغازه دارا قیمتو بکشن پایین!

6. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظرم برای جلوگیری از تداخل بحث های i9100 , i9103 بهتره یک تاپیک جدید برای i9103 زده بشه.

گالاکسی 2 با صفحه clear lcd و پردازنده تگرا و احتمالا قیمت کمتر از لحاظ گیمینگ خوبه چون اکثر بازی های گیم لافت جدیدا اول نسخه تگراش میاد.البته برنامه شبیه ساز تگرا رو نوشتن که میشه بازی های انحصاری تگرا رو روی گوشی ها دیگه هم اجرا کرد ولی هنوز مالی 400 رو ساپورت نمی کنه.به زودی امیدوارم یا سامسونگ با گیم لافت به جایی برسن یا هکر ها برنامشون رو کاملتر کنن.

8. 7 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اپل منتظر مونده ببینه فروش GS II چه طوره بعد یه مدتی بیاد بگه اینم آیفون 5 من و اینم دوباره همه چیز و تغییر میده
    فعلا که اپل و آیفون تو جون هم افتادن این میگه تو مالتو نشون بده اون میگه نه اول تو نشون بده.بچه بازیه تجاری نداشتیم که اینم راه انداختن برامون

10. 5 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام بچه ها کسی خبری از اومدن این گوشی تو ایران یا فروش اون توسط شخصی یا موبایل فروشی نداره؟

من چون شمال هستم زیاد اطلاعات تو این مورد ندارم.بچه هایی که تو تهران هستن اگه خبری دارن لطفا بگن ممنون میشم

موفق باشید

12. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    من از طریق جی اسم آرنا با گالکسی اس 2 آشنا شدم و از اونجا ماجرای عاشق شدن من یه این عروسک دوست داشتنی شروع شد و بعداز اون شروع کردم به جمع کردن عکس و فیلم هاش

اما خیلی اتفاقی این فروم و تاپیک رو پیداکردم و فهمیدم معشوقه ی من عاشق های زیادی داره....!!!!

من همه ی صدوخورده ای صفحه ی این تاپیک رو خوندم...خیلی خوب و مفید بودند...دم همه شما گرم...من که خیلی استفاده کردم و بادیدن اینهمه عکس و اطلاعات عطشم برای این گوشی بیشتر شد:43:
    من اولش اصلا اعتقادی به سامسونگ نداشتم و اصلا اسمش که می اومد حالم به هم میخورد و خیلی با N95 حال میکردم تا اینکه برای اولین در اینترنت رویو ی مربوط به Wave GTS 8500 رو خوندم و خیلی خوشم اومد و خریدمش...از لحاظ سخت افزاری (بخصوص سی پی یو 1Ghz و صفحه نمایش Super Amoled) فوق العاده بود ولی سیستم عاملش(Bada 1.0) خیلی ناامیدم کرد...وهزارتا ایراد نرم افزاری داشت که اگه کسی بخواد با کمال میل براش شرح میدم تا با این سیستم عامل آشنا بشید
    بعدش N8 گرفتم که خیلی ناامیدترم کرد و حسرت همون Waveدوست داشتنی ام رو خوردم و از فروختنش خیلی پشیمون شدم
    GTS8500 باعث شد دیدم نسبت یه سامسونگ عوض بشه و به گالکسی اس 2 امیدوار بشم ؛بی صبرانه منتظرم بیاد در ایران

فقط میترسم که ایراد های نرم افزاری که در GTS8500 بود در Galaxy S IIهم تکرار شده باشه
    یه سوال دیگه...کسی میدونه Galaxy S II صفحه کی برد تایپ فارسی هم داره؟منظورم زبان تمام فارسی گوشی نیست...یعنی بشه مستقیما باهاش تمام حروف فارسی مثل گ و ژ و پ رو در اس ام اس هاش تایپ کرد؟

یه سوالی هم درمورد قفل دار بودنش داشتم...جریان گوشی های قفل دار و بدون قفل چیه؟
    میگن که قراره اوایل تیر بیاد وارد ایران بشه...حالا اگه بیاد مثلا فقط با سیمکارت اپراتو خاصی فقط کار میکنه؟ آخه میگن به برخی کشور ها توسط اپراتو خاصی وارد شده و انحصاری و قفل هستش و این یعنی فقط با سیمکارت اون شرکتها کار میکنه؟مثلا با Vodafone وارد هند میشه

14. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظرم برای جلوگیری از تداخل بحث های i9100 , i9103 بهتره یک تاپیک جدید برای i9103 زده بشه.

گالاکسی 2 با صفحه clear lcd و پردازنده تگرا و احتمالا قیمت کمتر از لحاظ گیمینگ خوبه چون اکثر بازی های گیم لافت جدیدا اول نسخه تگراش میاد.البته برنامه شبیه ساز تگرا رو نوشتن که میشه بازی های انحصاری تگرا رو روی گوشی ها دیگه هم اجرا کرد ولی هنوز مالی 400 رو ساپورت نمی کنه.به زودی امیدوارم یا سامسونگ با گیم لافت به جایی برسن یا هکر ها برنامشون رو کاملتر کنن.
    اره فکر خوبیه ولی بزار کامل بیاد تو ایران بعد....الان اگه زده بشه میشه اسپم بازار..
    فعلا که اپل و آیفون تو جون هم افتادن این میگه تو مالتو نشون بده اون میگه نه اول تو نشون بده.بچه بازیه تجاری نداشتیم که اینم راه انداختن برامون
    سهیل جان چی؟!! مال کیو نشون بده مال سامی واپل نداره که جفتش یکیه
    بعد بچه ها تو دبی بلاخره اومد یا نه؟
    دوستدار شما یاشار

16. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

راستی دوستان معلومه که خیلی درمورد گوشی سرتون میشه...!!! و این صدو خورده ای پست رو که میخوندم برخی هم دیگه حسابی کبّاده ی اسمارت فون ها ور میکشیدند...(کبّاده ی چیزی رو کشیدن کنایه از سررشته داشت در کاری هست،محض یادۀوری گفتم که سوء تفاهم نشه)

یه سوالی داشتم میخواستم دوستان یه مشاوره ای بدهند
    من الان یه N95 8G دارم و منتظر رسیدن Galaxy S II هستم
    می خواستم بدونم نظرتون چیه برم یه Galaxy S بخرم تا بعدا Galaxy S II اومد ایران ، S i9000 رو بفروشم و S II i9100 رو بخرم؟ یا اینکه اینکارو نکنم و دست نگه دارم تا S II بیاد ایران؟
    الان S حدود 530.000تومن هستش(البته نوع هشت گیگابایتی)...میخواستم با درنظر گرفتن این قیمتS i9000 ، قابلیتهایS i9100و تاریخ عرضه در ایران قابلیت و قیمت S II و افزایش غیر واقعی و سودجویانه قیمت احتمالی S II در بدو ورود به ایران یه نظر بدید و راهنماییم کنید...
    من یکی دو ماه دیگه میخوام Galaxy S i9000 بخرم... یا اینکار رو نکنم و دست نگه دارم واسه S II
    درضمن پولش زیاد مهم نیست و به نظر من شاهکار جدید سامسونگ حتی ارزش 900.000رو هم داره

باتشکر

18. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

پیشنهاد میکنم این ویدئو رو ببینید عجب مالتی تاچی داره....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 9 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •