تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 162 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    آیا کارتریج به درستی جا خورده؟
    آیا اتصالاتش کامله؟ (قسمت اتصالات فلزی جلوی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید.)
    ممکنه کارتریج سوخته باشه که در این صورت باید عوض بشه. (شاید به دلیل خالی کار کردن رنگ زرد)
    آخه دقیقا قبل از اینکه جوهر بریزم داخلش درست کار میکرد،فقط رنگ زرد نداشت،یعنی امکان داره حین شارژ کردن سوخته باشه؟(آخه بعد از شارژم وقتی جاش زدم چند تا پرینت گرفتم درست شده بود،سه تا رنگشم سالم بود ولی بعد از چند دقیقه دیگه نشناختش).با الکل درست میشه بنظرتون؟
    بعد یه سوال دیگه،الان کارتریج مشکی سالمه و تازه شارژش کردم ولی مقدار جوهرش مثل قبل نمایش داده نمیشه و علامت خطر بالاشه،دلیلش چیه؟(تو عکس مشخصه)
    ممنون از راهنمایی مفیدتون
    موفق باشین
    Last edited by kmeisam; 22-01-2013 at 20:30.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آخه دقیقا قبل از اینکه جوهر بریزم داخلش درست کار میکرد،فقط رنگ زرد نداشت،یعنی امکان داره حین شارژ کردن سوخته باشه؟(آخه بعد از شارژم وقتی جاش زدم چند تا پرینت گرفتم درست شده بود،سه تا رنگشم سالم بود ولی بعد از چند دقیقه دیگه نشناختش).با الکل درست میشه بنظرتون؟
    بعد یه سوال دیگه،الان کارتریج مشکی سالمه و تازه شارژش کردم ولی مقدار جوهرش مثل قبل نمایش داده نمیشه و علامت خطر بالاشه،دلیلش چیه؟(تو عکس مشخصه)
    ممنون از راهنمایی مفیدتون
    موفق باشین
    سلام دوست عزیز
    در مورد سوال اول تون جواب قطعی وجود نداره، در واقع این کارتریج ها برای یک بار استفاده طراحی شدن و اینکه ما چندین بار اونار رو شارژ می کنیم، یه چیزی تو مایه های اورکلاکه! ممکنه بدون دلییل بسوزن.
    اما در مورد سوال دوم، باید عرض کنم که داخل این کارتریج ها سیستمی برای تشخیص مقدار جوهر وجود نداره، اینکه در ابتدا مقدار جوهر رو نشون میداده، به خاطر یه شمارشگر هست که درونش تعبیه شده و با هر بار چاپ مقداری ازش کم میشه تا به صفر برسه،
    به همین دلیل بعد از شارژ همچنان کارتریج خالی نشون داده میشه و خودتون باید حواستون به تموم شدن رنگ ها باشه.
    البته در برخی پرینتر ها روش هایی وجود داره که شمارشگر رو ریست کنن که نمی دونم برای دستگاه شما هم وجود داره یا خیر، باید سرچ کنید.
    اما چیز مهمی نیست ...
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.مدل دستگاه hp deskjet 3050a
    متن ارور : tri-color cartridge problam
    سلام دوست عزیز
    یحتمل کارتریج تون سوخته، باید عوضش کنید.
    موفق باشید

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام..
    دوستان دلیل اینکه کاغذ عکس رو با زور دست و فشار میگیره چیه ؟ ولی a4 معمولی رو بخوبی و راحت میگیره.
    سوال دوم اینکه آیا همه جوهر ها بعد از چاپ با آب حل میشن ؟یعنی روی کاغذ آب میریزه ج.هر پخش میشه ..همهء جوهر ها همین طور هستن؟
    نوع پرینتر hp 3050a

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    جوهر داره کارتریج ها؟
    به نظر می رسه جوهر رنگ فیروزه ای تموم شده.
    از چه جوهری استفاده می کنید؟
    سلام..
    دوستان دلیل اینکه کاغذ عکس رو با زور دست و فشار میگیره چیه ؟ ولی a4 معمولی رو بخوبی و راحت میگیره.
    سوال دوم اینکه آیا همه جوهر ها بعد از چاپ با آب حل میشن ؟یعنی روی کاغذ آب میریزه ج.هر پخش میشه ..همهء جوهر ها همین طور هستن؟
    نوع پرینتر hp 3050a
    سلام
    در مورد اول لطفا به راهنمای دستگاه مراجعه کنید که چه کاغذ هایی رو ساپورت می کنه و از کدوم قسمت باید تغذیه بشه. (بعضی دستگاه ها دو مسیر برای ورود کاغذ دارن)
    مورد دیگه اینکه ماندگاری جوهر روی کاغذ رابطه بسیار زیادی با نوع کاغذ داره. من کاغذی دارم که اگر بعد از چاپ حتی زیر شیر اب بشویید، پاک نمیشه! نوع جوهر هم مهمه اما نه به اندازه کاغذ!
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داشت پرینتر کپی می کرد که رنگ مشکی تموم شد و نصفه کپی رو نزد
    کارتریج رو در آوردم شارژ کردم با رنگ وکس، اما وقتی با دستمال کاغذی چک کردم خشک خشک بود و هیچ ردی نمی زاشت!
    گفتم توی پرینتر بزارم احتمالا یه برگه باهاش پرینت بگیرم درست می شه
    اما گفت کارتریج پروبلم!!!
    کارتریج رو در آوردم و کمی آب داغ توی یه ظرف ریختم و اون رو داخلش قرار دادم (عمق آب خیلی کم هست و تنها در حدی که سره کارتریج رو خیس کنه)
    اما نشد! الآنم اون ظرف رو روی شوفاژ گذاشتم تا ببینم چی می شه! کاره دیگه هم می شه انجام داد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

داشت پرینتر کپی می کرد که رنگ مشکی تموم شد و نصفه کپی رو نزد
    کارتریج رو در آوردم شارژ کردم با رنگ وکس، اما وقتی با دستمال کاغذی چک کردم خشک خشک بود و هیچ ردی نمی زاشت!
    گفتم توی پرینتر بزارم احتمالا یه برگه باهاش پرینت بگیرم درست می شه
    اما گفت کارتریج پروبلم!!!
    کارتریج رو در آوردم و کمی آب داغ توی یه ظرف ریختم و اون رو داخلش قرار دادم (عمق آب خیلی کم هست و تنها در حدی که سره کارتریج رو خیس کنه)
    اما نشد! الآنم اون ظرف رو روی شوفاژ گذاشتم تا ببینم چی می شه! کاره دیگه هم می شه انجام داد؟
    اگر دستگاه کارتریج رو نشناسه و ارور بده دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خرید کارتریج جدید!
    این کارتریجا که هدش متصل به کارتریج هست برای شارژ و استفاده مجدد طراحی نشدن و به همین دلیل عمر زیادی ندارن. در صورتی که دستگاه هایی که هد جدا از کارتریج دارن، چون هد شون برای چندین سری کارتریج طراحی شده، بسیار مقاوم تر هستن.
    این یکی از مهمترین دلایلی هست که برای این تیپ دستگاه های (با هد متصل به کارتریح) مخزن وجود نداره تو ایران، چون خوب جواب نمیده.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این پرینتر برای ما پرینتر بشو نیس!!!
    ما که هیچ دست کاریش نکردیم اما یه دفعه صدای تق تق ازش اومد! درش رو باز کردم دیدم کریج ها هستن که صدا می کنن!!!
    الآن دوتا سال! نیمی شه یه جوری بی خیال پرینت و کپی این دستگاه شد و فقط از اسکنرش استفاده کرد؟
    این ور اونورش رو نگا کرددم فقط یه پیچ بصورت آلن دیدم! درسته یا باس بیشتر باشه؟ (برای باز کردن دستگاه)

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این پرینتر برای ما پرینتر بشو نیس!!!
    ما که هیچ دست کاریش نکردیم اما یه دفعه صدای تق تق ازش اومد! درش رو باز کردم دیدم کریج ها هستن که صدا می کنن!!!
    الآن دوتا سال! نیمی شه یه جوری بی خیال پرینت و کپی این دستگاه شد و فقط از اسکنرش استفاده کرد؟
    این ور اونورش رو نگا کرددم فقط یه پیچ بصورت آلن دیدم! درسته یا باس بیشتر باشه؟ (برای باز کردن دستگاه)
    اگر اروری نداشته باشه می شه فقط از اسکنرش استفاده کرد. معمولا این دستگاه ها وقتی اروری میدن (حتی اگر مربوط به بخش پرینتر باشه) کل دستگاه کار نمی کنه.
    برای بازکردن دستگاه اگر بتونید با جستجو Service Manual اون رو گیر بیارید، کامل توضیح داده، در غیر این صورت باید با ابتکار و آزمون و خطا جلو برید و ریسکشو بپذرید که کلا خراب بشه.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •