تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 973 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بله
    خبر release شدن اين بازي از سمت gamespot هم تاييد شده
    تبريك به Pc بازان كه واقعا داشتن رنج ميبردن اين چند وقته حالا هم يك 3 يا 4 ماهي صبر كنن حله همه چي

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خب دوستان . منم لینک اصلی از سایت گیم اسپات رو میذارم تا مطمئن تر بشید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

.
    در ضمن به بعضی دوستان تسلیت میگم.
    كنايه ضعيفي بود
    اونم براي PC جماعت كه بايد 3 ماه ديگه هم صبر كنن تا GAME كه PS3 و XBOX 360 دارها
    7 ماه قبل با MAXIMUM كيفيت و EFFECT و با راحت ترين كنترل و بهترين FRAME RATE تموم كردن
    رو بازي كنن

و مثل هميشه عقب باشن از دنيا

اونم با كلي مشكل و باگ و كند شدن و اررور و كرك و هزار مشكل ديگه
    جالب اينجاست كه 90 درصدشون سيستم هاشون توانايي اجراي روان SAN ANDREAS هم نداره
    چه برسه به اين.....

خوش باشيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله
    خبر release شدن اين بازي از سمت gamespot هم تاييد شده
    تبريك به Pc بازان كه واقعا داشتن رنج ميبردن اين چند وقته حالا هم يك 3 يا 4 ماهي صبر كنن حله همه چي
    صبرش با من سيستمش با شما من سيستمش رو متاسفانه ندارم

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من که گفتم برای Pc میاد همتون ریختین سرم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

كنايه ضعيفي بود
    اونم براي PC جماعت كه بايد 3 ماه ديگه هم صبر كنن تا GAME كه PS3 و XBOX 360 دارها
    7 ماه قبل با MAXIMUM كيفيت و EFFECT و با راحت ترين كنترل و بهترين FRAME RATE تموم كردن
    رو بازي كنن

و مثل هميشه عقب باشن از دنيا

اونم با كلي مشكل و باگ و كند شدن و اررور و كرك و هزار مشكل ديگه
    جالب اينجاست كه 90 درصدشون سيستم هاشون توانايي اجراي روان SAN ANDREAS هم نداره
    چه برسه به اين.....
    ممنون پدرام جان از جوابي كه به اين اقا دادين ...
    حالا فكر كنم اين pc بازها تا بازي بياد دست از سره اين تاپيك بر ندارن و الكي شلوغش كنن
    sasanjfr جان من منظورم يه چيز ديگه بود يعني تا اونموقع كه بازي برايه pc منتشر نشده خواهشا pc بازهايه گل نيان مطلبي چيزي بگن حالا هم كه معلوم شد همه چي ديه لازم ني هي سرش بحث كنين و ازين جور چيزا....

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آقای خوش ذوق. بپا ذوق مرگ نشی! ( چون چند ماه زودتر بازی رو بازی کردی - یادت رفته یه مدت قبل از عرضه روی کنسول ها داشتید از ذوق زدگی می مردید !).
    اینو بهت بگم که اون زمون که GTA:SA روی PS2 اومد، من کلا یه ساعت زدم و از چشمم افتاد. ولی باور کن زمانی که روی PC از ظهر تا غروب یه ضرب بازی کردم و آخرش هم ترسیدم سیستم بسوزه خاموش کردم! بازی کردن روی PC یه لذت دیگه داره. چون خودتی یو PC جونت! تازه یه مدت بعد صد تا Mod و Level جدید تو اینترنت برا GTA روی PC پیدا می شه. از نظر سیستم هم که یه کارت گرافیک گرفتم که دوبرابر سخت افزار کنسول قدرت داره.
    البته توصیه می کنم که دشمنی رو کنار بگذاری و با ما هم نظر بشی.

خب سلام به بقیه ی دوستان
    به همه ی شما دوستان خوبم تبریک می گم. باور کنید امشب بهترین خوابمو دارم. چون این خبر بهترین حس رو بهم داد. اولش باور نکردم ولی وقتی تو سایت گیم اسپات و سایت خود راک استار خبر رو دیدم به قول معروف ذوق مرگ شدم!
    .
    صحبت كردن با انسان هايي مثل شما و امثال شما جز طلف كردن وقت و رفتن تاپيك به
    TRASH و BAN شدن هيچ انتهايي نداره
    چون از طرز فكر و عقيدتون در مورد پلتفرم مرده و از دور خارج شده اي مثل PC
    كاملا مشخصه كه چه نوع ادمي هستي و ....
    كه به خاطر بازي بي ارزشي مثل اين ذوق ميكني
    منم ارزش اين بحث رو كمتر از اون ميبينم كه بخوام ادامش بدم
    شما هم برو دلت به همون چيز هايي كه گفتي خوش باشه

از بقيه هم معذرت ميخوام كه تاپيك يك مقدار منحرف شد
    قضاوت رو ميگذارم به عهده نظر سنجي هاي جهاني gamer هاي pro نه تازه كار ها

موفق باشيد

9. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

صحبت كردن با انسان هايي مثل شما و امثال شما جز طلف كردن وقت و رفتن تاپيك به
    TRASH و BAN شدن هيچ انتهايي نداره
    چون از طرز فكر و عقيدتون در مورد پلتفرم مرده و از دور خارج شده اي مثل PC
    كاملا مشخصه كه چه نوع ادمي هستي و ....
    كه به خاطر بازي بي ارزشي مثل اين ذوق ميكني
    منم ارزش اين بحث رو كمتر از اون ميبينم كه بخوام ادامش بدم
    شما هم برو دلت به همون چيز هايي كه گفتي خوش باشه

از بقيه هم معذرت ميخوام كه تاپيك يك مقدار منحرف شد
    قضاوت رو ميگذارم به عهده نظر سنجي هاي جهاني gamer هاي pro نه تازه كار ها

موفق باشيد
    خوب تو میگی پی سی دور افتاده هست و مرده هست درسته؟
    الان زیر سایه ی پی سی هست که شما چند ماه قبل این بازی رو تموم کردی اگر پی سی وجود نداشت می تونستی؟!
    اگر این بازی برای پی سی هم نیاد هیچ فرقی به حال من نمی کنه چون که این بازی در مقابل بازی هایی مثل فار کرای 2 و کریسیس نسخه ی جدیدش به نظر من هیچی نیست!

11. 4 کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من 3 سال است که در اين فروم عضو هستم و فكر كنم روزي 10 - 20 بار فروم را مرور ميكنم و به پست ها نگاه می کنم و در این 3 سال پست زیاد ندادم ولی می تونستم حداقل 3000 تا پست داشته باشم این بار دیگه نتونستم پست ندم و مجبور شدم 1 پست بدم به بعضی از دوستان
    من الان ps1 و ps2 و xbox دارم که اخیرا elite کردم سیستم کامپیوتریم را در تاریخ 16 / 4 / 86 به مبلغ 1940 هزار تومان خریدم و فکر کنم جزو اولین افرادی بودم که geforce 8800 و cpu DUAL CORE 2 داشته بگذریم من با اینکه xbox دارم ولی این بازی رو برای بازی نخریدم چون بازی هایی مثل gta , halo باید با pc بازی کرد چون یک حال و هوای دیگه به بازی می دهد چون یک امکان بسیار خوبی که در pc است و در هیچکدام از کنسول ها نیست همین ماس است که یک روانی به بازی های اکشن و سلاح گونه می دهد مثلا من خیلی انتظار می کشم تا halo که نسخه جدیدش برای کنسول ریلیز شده بود برای pc هم ریلیز بشود به طور مثال بعضی از بازی ها هم است که من فقط در کنسول بازی می کنم و دوست ندارم در pc بازی کنم به طور مثال need for speed و devil may cry که بازی کردن در کنسول یک جذابیت و شور وحال دیگه ای به بازی می دهد پس به طور کلی هیچ یک نسبت به دیگری خوبیت آنچنانی ندارد که شماها دوستان به جون هم بیفتید و بازی کردن یک بازی را در یک کنسول و یا pc قبل از دیگری به رخ همدیگر بکشید من به طور کلی از pc بیشتر خوشم می آید چون هر وقت که دوست دارم می تونم با هر نوع قطعه ای و مدلی و هر نوع سرعتی عوض کنم و تکنولوژی pc و قطعات pc هر روز جدید تر و جدید تر می شود و بعضی از مشکل های سخت افزاری که در xbox است شاید به ندرت در pc وجود داشته باشه مثلا مشکل گرم شدن xbox یکی از معضلات این کنسول است که تاحدی در مادربورد های falcon درست شده ولی هیچوقت به pc نمی رسد مثلا من یادم می آید اون زمانی که gta sa برای pc اومده بود من پشت سرهم شبانه روز بازی می کردم و مشکلی در کامپیوتر ایجاد نمی شد ولی در ps2 یکم درد سر ساز بود
    یکی از بازی هایی که میتونم بگم که شاید pc عمرا تاحالا اون جور بازی ندارد و نخواهد داشت و اگر هم داشته باشد باز من ترجیح می دهم در کنسول بازی کنم سری بازی های ace combat است ( بازی مبارزه با جت ) که کنسول باز ها حتما بازی کردن که شاید یکی از دلایل خرید xbox برای من سری جدید ace combat است که فقط برای xbox ریلیز شد همون طور که شماره های قبلی فقط برای ps1 , ps2 ریلیز شده بود
    پس هیچ یک نسبت به دیگری خوبیتی ندارد که به رخ همدیگر بکشیم
    دیگر در این باری بحث نخواهم کرد چون فکر می کنم توانستم اندیشه خودم را برایتان بیان کنم
    Last edited by vitamin2002; 07-08-2008 at 01:08.

13. 6 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

vitamin جان حرفه شما متينه ولي شما بايد اول به اون دوستاني بگي كه كنايه زدن تا پدرام اينجوري گفت وگر ديدين كه چه قدر تاپيكي كه فعلا دسته كنسول دار هاست شلوغ كردن و .........
    خوب تو میگی پی سی دور افتاده هست و مرده هست درسته؟
    الان زیر سایه ی پی سی هست که شما چند ماه قبل این بازی رو تموم کردی اگر پی سی وجود نداشت می تونستی؟!
    اگر این بازی برای پی سی هم نیاد هیچ فرقی به حال من نمی کنه چون که این بازی در مقابل بازی هایی مثل فار کرای 2 و کریسیس نسخه ی جدیدش به نظر من هیچی نیست!
    عزيز اگه تو 1 گيمره حرفه اي بودي به راحتي تشخيص ميدادي كنسول برايه بازي هست يا pc گيمر هايه كم تجربه ازين بيشتر ازشون انتظار نميره ..........
    اميدوارم بحث سره اين مسائل تموم شه ...
    Last edited by mohammad_twe; 07-08-2008 at 01:50.

15. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •