من الان میخوام یک کاراکتر رو معرفی کنم که شاید خیلی ها وقتی بهش برخورد می کنند نمی دونند چی میگه!
maiq the liar کاراکتری هست که در هر سه بازی morrwind و oblivion و skyrim حضور داشته. این کاراکتر در واقع از طرف خود بازی سازها داره صحبت میکنه و حرفهایی که میزنه بیشتر مربوط به اعتراض هایی هست که به خاطر تغییرات در هر بازی انجام میشه.
چند تا از دیالوگ هاش رو که وقتی باهاش صحبت میکنید میذارم اینجا البته هر دفعه مقدار کمی صحبت میکنه و دفعه ی بعدی که دوباره می بینیدش دیالوگ های جدیدتر میگه.
اژدها ها هیچوقت ناپدید نشده بودند. اونها فقط خیلی مخفی بودند. خیلی خیلی ساکت.
*ارجاع به دیالوگش در بازی morrowind که میگفت شما باید مقدار زیادی به بالا پرواز کنید تا اژدها ها رو ببینید بخاطر اینکه اژدهاهایی که نزدیک زمین هستند بسیار مخفی هستند.
چه معنی میده که جادو رو با جادو ترکیب کنیم؟ جادو+جادو همون جادو هست. یه بار تلاش کردم از دو تا آتیش استفاده کنم ولی همه چیز رو سوزوندم.
*اشاره به حرفهای طرفداران بازی که میخواستند جادوها رو با هم ترکیب کنند و جادوی جدید بسازند ولی در واقع فقط این امکان وجود داره که از دو تا جادوی همنوع استفاده کنیم(مثلا دو تا آتیش) و ورژن قوی تری از اون جادو رو استفاده کنیم.
اسکایریم زمانی سرزمینی بود پر از پروانه های زیاد. ولی حالا نه زیاد!
*اشاره به این که میتونید در بازی پروانه بگیرید .gif)
بعضی ها از این صحبت میکنند که با دوستاشون برند ماجراجویی. من فکر میکنم تنهایی خیلی بهتره. اینجوری کمتر راجبه تقسیم کردن گنج بحث میشه.
*اشاره به این که اسکایریم مولتی پلیر نداره. ویژگی که به نظر میرسه خیلی از طرفدار ها درخواست کرده بودند.
من شنیدم که خیلی خطرناکه دوست تو بشم!
*اشاره به این که در بازی با هر کسی دوست بشید میتونید به عنوان companion ازش استفاده کنید.
راجبه جنگ داستان های خیلی زیادی شنیدم.... ولی هنوز تعداد خیلی کمی حقیقت دارند.
*اشاره به همزمان شدن ریلیز بازی با بازی های شوتر اول شخص پرطرفدار مثل call of duty و battlefield 3.
چند نکته جالب راجبه این کاراکتر:
*اگر این کاراکتر رو pickpocket کنید تعدادی بطری Skooma (مواد مخدر
) پیدا می کنید.
*این کاراکتر میتونه در هر حالتی شما رو ببینه حتی اگر invisible باشید.
*به هیچ عنوان نمیتونید لباس ها و اسلحه های این کاراکتر رو pickpocket کنید حتی اگر این مهارتتون به 100 رسیده باشه و تمام perk های pickpocket رو هم گرفته باشید.