تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 510 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من الان میخوام یک کاراکتر رو معرفی کنم که شاید خیلی ها وقتی بهش برخورد می کنند نمی دونند چی میگه!
    maiq the liar کاراکتری هست که در هر سه بازی morrowind و oblivion و skyrim حضور داشته. این کاراکتر در واقع از طرف خود بازی سازها داره صحبت میکنه و حرفهایی که میزنه بیشتر مربوط به اعتراض هایی هست که به خاطر تغییرات در هر بازی انجام میشه.

چند تا از دیالوگ هاش رو که وقتی باهاش صحبت میکنید میذارم اینجا البته هر دفعه مقدار کمی صحبت میکنه و دفعه ی بعدی که دوباره می بینیدش دیالوگ های جدیدتر میگه.

اژدها ها هیچوقت ناپدید نشده بودند. اونها فقط خیلی مخفی بودند. خیلی خیلی ساکت.
    *ارجاع به دیالوگش در بازی morrowind که میگفت شما باید مقدار زیادی به بالا پرواز کنید تا اژدها ها رو ببینید بخاطر اینکه اژدهاهایی که نزدیک زمین هستند بسیار مخفی هستند.

چه معنی میده که جادو رو با جادو ترکیب کنیم؟ جادو+جادو همون جادو هست. یه بار تلاش کردم از دو تا آتیش استفاده کنم ولی همه چیز رو سوزوندم.
    *اشاره به حرفهای طرفداران بازی که میخواستند جادوها رو با هم ترکیب کنند و جادوی جدید بسازند ولی در واقع فقط این امکان وجود داره که از دو تا جادوی همنوع استفاده کنیم(مثلا دو تا آتیش) و ورژن قوی تری از اون جادو رو استفاده کنیم.

اسکایریم زمانی سرزمینی بود پر از پروانه های زیاد. ولی حالا نه زیاد!
    *اشاره به این که میتونید در بازی پروانه بگیرید

بعضی ها از این صحبت میکنند که با دوستاشون برند ماجراجویی. من فکر میکنم تنهایی خیلی بهتره. اینجوری کمتر راجبه تقسیم کردن گنج بحث میشه.
    *اشاره به این که اسکایریم مولتی پلیر نداره. ویژگی که به نظر میرسه خیلی از طرفدار ها درخواست کرده بودند.

من شنیدم که خیلی خطرناکه دوست تو بشم!
    *اشاره به این که در بازی با هر کسی دوست بشید میتونید به عنوان companion ازش استفاده کنید.

راجبه جنگ داستان های خیلی زیادی شنیدم.... ولی هنوز تعداد خیلی کمی حقیقت دارند.
    *اشاره به همزمان شدن ریلیز بازی با بازی های شوتر اول شخص پرطرفدار مثل call of duty و battlefield 3.

چند نکته جالب راجبه این کاراکتر:

*اگر این کاراکتر رو pickpocket کنید تعدادی بطری Skooma (مواد مخدر) پیدا می کنید.
    *این کاراکتر میتونه در هر حالتی شما رو ببینه حتی اگر invisible باشید.
    *به هیچ عنوان نمیتونید لباس ها و اسلحه های این کاراکتر رو pickpocket کنید حتی اگر این مهارتتون به 100 رسیده باشه و تمام perk های pickpocket رو هم گرفته باشید.

Last edited by aristocrat; 23-11-2011 at 16:12.

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

این غولا عجب چیزین
    از دور دیدمشون یه خورده رفتم جلو فکر کردم بی ازارن دیدم حالت اماده باش گرفت بدون توجه به جایی در رفتم
    دو دقه بعد برگشتم دیدم نه کسی دنبالم نیست
    برگشتم همونجا دیدم نه مثل اینکه بی ازارن رفتم جلوتر دیدم پتکش رو داره میاره طرف من من بازم در رفتم دو دقه بعد دیدم بازم خبری نیست
    باز برگشتم این بار قدم برداشت طرفم
    خلاصه در رفتن و برگشتن
    بعد رفتم یه تیر زدم کلش اومد من در رفتم اما بهم رسید دیدم یه ضربه ضد نمیدونم نخورد چی شد خون ما نرفت منم گفتم چه قویم واسم بکشمش توک ثانیه اخرین چیزی که دیدم تو هوا معلق بودم توسط پتک جناب غول
    غول ها تا زمانی که کاری به صندوقچه ها و ماموت هاشون نداشته باشی کاریت ندارن , زاتأ کاری به کسی ندارن.

یعنی چی خب خودش اومد دعوا راه انداخت حالا بخوام رشوه بدم چی اون موقع باید دونه دونه رشوه بدم یا برم زندان حله؟ البته میگید که برم زندان دیگه نمیشه کوئست برم یعنی راهی نداره؟ خیلی جلو نرفتم ولی باز کم هم نیست...
    زندان برو راحت : )) یکی از بچه ها رفته بود زندان , اونجا هم شورش راه انداخته بود فرار کرده بود : ))
    Last edited by Scary Feelings; 23-11-2011 at 11:51.

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خوب برید زندان بعد بگیرید بخوابید سریع آزاد میشید ......

4. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوستان من امروز بازی میاد دستم.

با اصل rpg مشکلی ندارم. ولی نتونستم با گیم پلی dragon age و witcher کنار بیام.البته ویچر بد نبود وقت نکردم ادامه بدم ولی دراگون ایج خیلی بد بود و اصلا نمیتونستم کاراکتر رو کنترل کنم.البته با پی سی .

گیم پلی اسکایریم چطوره؟

و برای شروع بازی نکته ای هست که باید بدونم؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

من الان میخوام یک کاراکتر رو معرفی کنم که شاید خیلی ها وقتی بهش برخورد می کنند نمی دونند چی میگه!
    maiq the liar کاراکتری هست که در هر سه بازی morrwind و oblivion و skyrim حضور داشته. این کاراکتر در واقع از طرف خود بازی سازها داره صحبت میکنه و حرفهایی که میزنه بیشتر مربوط به اعتراض هایی هست که به خاطر تغییرات در هر بازی انجام میشه.

چند تا از دیالوگ هاش رو که وقتی باهاش صحبت میکنید میذارم اینجا البته هر دفعه مقدار کمی صحبت میکنه و دفعه ی بعدی که دوباره می بینیدش دیالوگ های جدیدتر میگه.

اژدها ها هیچوقت ناپدید نشده بودند. اونها فقط خیلی مخفی بودند. خیلی خیلی ساکت.
    *ارجاع به دیالوگش در بازی morrowind که میگفت شما باید مقدار زیادی به بالا پرواز کنید تا اژدها ها رو ببینید بخاطر اینکه اژدهاهایی که نزدیک زمین هستند بسیار مخفی هستند.

چه معنی میده که جادو رو با جادو ترکیب کنیم؟ جادو+جادو همون جادو هست. یه بار تلاش کردم از دو تا آتیش استفاده کنم ولی همه چیز رو سوزوندم.
    *اشاره به حرفهای طرفداران بازی که میخواستند جادوها رو با هم ترکیب کنند و جادوی جدید بسازند ولی در واقع فقط این امکان وجود داره که از دو تا جادوی همنوع استفاده کنیم(مثلا دو تا آتیش) و ورژن قوی تری از اون جادو رو استفاده کنیم.

اسکایریم زمانی سرزمینی بود پر از پروانه های زیاد. ولی حالا نه زیاد!
    *اشاره به این که میتونید در بازی پروانه بگیرید

بعضی ها از این صحبت میکنند که با دوستاشون برند ماجراجویی. من فکر میکنم تنهایی خیلی بهتره. اینجوری کمتر راجبه تقسیم کردن گنج بحث میشه.
    *اشاره به این که اسکایریم مولتی پلیر نداره. ویژگی که به نظر میرسه خیلی از طرفدار ها درخواست کرده بودند.

من شنیدم که خیلی خطرناکه دوست تو بشم!
    *اشاره به این که در بازی با هر کسی دوست بشید میتونید به عنوان companion ازش استفاده کنید.

راجبه جنگ داستان های خیلی زیادی شنیدم.... ولی هنوز تعداد خیلی کمی حقیقت دارند.
    *اشاره به همزمان شدن ریلیز بازی با بازی های شوتر اول شخص پرطرفدار مثل call of duty و battlefield 3.

چند نکته جالب راجبه این کاراکتر:

*اگر این کاراکتر رو pickpocket کنید تعدادی بطری Skooma (مواد مخدر) پیدا می کنید.
    *این کاراکتر میتونه در هر حالتی شما رو ببینه حتی اگر invisible باشید.
    *به هیچ عنوان نمیتونید لباس ها و اسلحه های این کاراکتر رو pickpocket کنید حتی اگر این مهارتتون به 100 رسیده باشه و تمام perk های pickpocket رو هم گرفته باشید.

e
    چه جالب من همین نیم ساعت پیش این رو دیدم
    پس بگو در مورد چی صحبت می کرده
    دستت درد نکنه

---------------------------------------------------------------------------

دوستان تا حالا با یک ضربه یک Giant رو کشتید ..... ؟؟؟؟
    ( به این میگن قدرت Sneak )
    کسی یک Dagger توپ سراغ نداره ..... ؟؟؟؟

7. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

..............................
    Last edited by reza207; 25-01-2012 at 17:40.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تو قسمت کوهای برفی یه حیوون سفیدی میاد اسمش خوب یادم نی فک کنم fros troll بود همچین چیزی...
    چجوری باید کشتش؟ هی خونش برمیگرده یه جورایی ریکاوری میشه!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

تو کویست alduin's wall قسمتی که میگه برو sky haven temple گیر کردم نمیدونم چجوری باید این سر بزرگه تو کوه رو تکون داد چند تا سنگ هم رو زمین هست روشون میری صدا میدن چیکار کنم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان من تو مرحله ای که میریم دوست Delphine رو نجات بدیم توی Rat Ways گیر کردم از پشت در با من حرف میزنه (البته صداش نمیاد فقط زیرنویس ها سریع میان و رد میشن) بعد میگه بزار درو باز کنم ولی در رو باز نمیکنه.
    فکر کنم مشکل از کرک باشه چون من این مشکل رو تو Xbox نداشتم.
    آپدیت جدید نیومده؟؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این دیگه چه بازییه از آدم گرفته تا سوسمارو ببر و پلنگ و ... هرجک و جانوری حرف میزنن آدم یاد برنامه کودک میافته . نمیگم بازیش بده ولی ظاهرا تو شخصیت پردازی خیلی دستشون باز بوده . تو حالت سوم شخص هم یارو خیلی نافرم میدوه انگار داره قر میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •