محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: .
سلام بچه ها بالاخره به دست منم رسید
فقط یه چیزی هیچ جیزی برای ایمپورت شخصیت مس افکت 2 نداره چجوری ایمپورت کنم؟
ممنون![]()
سیو مس افکت 2 در دخل داکیومنت باشه. از داخل بازی وارد میشه کرد.![]()
واسه من بجای رکس داداشش بود این کارارو کردم:
محتوای مخفی: اسپویل
ویرایش:الان دیدم نوشتی جنوفیج درمان شه,نه دیگه اون راهی نداره![]()
بعضی ها بالای 4000 و 5000 هزیر حتی تا 7000 وار است دارن چطوری؟ اخه سالارین ها و کروگن ها که با هم رفیق نمیشن.
منم بالاخره تموم کردم
واقعا بازی حقشه که امتیاز کامل رو بگیره.
چیزی که الان برام مسلمه اینه که این بازی و شپرد حنما ادامه خواهند داشت !
این سه نسخه بهترین بازی بود که من بازی کردم ، من خیلی پیشتر ها بازی های زیادی بازی کردم ، اما واقعا این بازی یه چیز دیگه است، بازی نیست ، دنیایی است !
یه خواهش...
من این نسخه رو روی ایکس باکس بازی کردم ، ولی قبلی ها رو پی سی . به خاطر همون نتونستم سیو وارد کنم.
از دوستان کسی هست که سیو نسخه 2 رو روی ایکس باکس بهم بده ؟! (البته شاید اینجا نباید مطرح کنم ، ببخشید)
خیلی ممنون می شم اگر لطف کنید!![]()
دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VIبازی می کنه. بیشتر شبیه AI
هست
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
اگر تمام سیارات رو اسکن کنی خیلی warasset گیرت میاد. تقریباً توی هر منظومه میتونی 50 تا بگیری. حالا خودت حساب کن نزدیک 30 منظومه توی بازی هست
Last edited by alirezajah; 14-03-2012 at 22:13.
مال من 5000 بود باز بازی کردم شد 5042 بازی کردم رفته بالاتر.
من شک ندارم سالارینها اصلا همراه شپرد نمیشن.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
[QUOTE=alirezajah;6904804]دوستان به همتون پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو روی insanity برید. هوش مصنوعی دشمنان خارق العاده هست. واقعاً فکر نمی کنی داری با یه VIبازی می کنه. بیشتر شبیه AI
هست
محتوای مخفی: ...
Last edited by 3taxxx; 14-03-2012 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)