1-اون جاهایی که خون میاد جوش ریز نبوده یا موی زیر پوستی ؟
2-چند بار خشک اصلاح کن ببین بازم خون میاد یا نه ؟
3-مخصوصا اصلاح با کف باید خیلی فشار کم بیاری تا حالت خشک // چون منم با کف هر وقت فشار زیاد بیارم همین جور میشه
1-اون جاهایی که خون میاد جوش ریز نبوده یا موی زیر پوستی ؟
2-چند بار خشک اصلاح کن ببین بازم خون میاد یا نه ؟
3-مخصوصا اصلاح با کف باید خیلی فشار کم بیاری تا حالت خشک // چون منم با کف هر وقت فشار زیاد بیارم همین جور میشه
سلام
من الان یه ساله با موز اصلاح میکنم که دیگه واقعا داغونم کرده چون با تیغ جوش میزنم...میخواستم ماشین ریشتراش بگیرم که اونم امتحان کردم ولی بااونم جوش میزنم و چون هرروز اصلاح نمیکنم فکر نمیکنم زیاد خوب باشه.
الان تصمیم گرفتم یه ماشین اصلاح توی همین مایه های موزر بگیرم...چند مدل توی همین جا معرفی کردن و چندتا هم خودم دیدم حالا نمیدونم واقعا کدومشون خوبه...چیزایی برام مهم یکی قابل شارژ بودن، قابل شستشو و با اب کار کنه و ریش رو خوب بزنه مثل همین موزرها بتونه خوب بزنه.
این مدل ER-GB50 پاناسونیک دیدم زیاد تعریف میکنن که خوبه...کسی استفاده کرده چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل QG3270 فیلیپس هم به نظر خوب میاد و جالبیش اینه چند نوع سر مختلف برای حالتهای مختلف داره مثل اصلاح گوش و بینی حتی....البته چندین مدل مختلف داره این سری.
توی این مدلها و مدلهای مشابه چی پیشنهاد میکنین؟؟؟که هم خوب اصلاح کنه صورت رو و هم بشه باهاش موی سر و بدن هم اصلاح کرد((البته اولویت با صورت هست)) یه چیزی توی مایه های موزر باشه ولی خب راحتر و بهتر.
راستی این مدلها مورو جمع میکنن یا مثل موزر گندمیزنن به همه جا؟؟![]()
نمیدونم والا....جوش ریز بوده یا نه...فقط مطمئنم جوش بزرگ نبوده....اینجوری باشه که صورت همه ملت باید خون بیاد! چون صورت هیچ کس صاف و صیقلی نیست!
2- خشک بدتره...با کف بهتر میزنه احتمال خون اومدن هم کمتر میشه....کلا بعضی مواقع وقتی دارم میزنم یه تیزی حس میکنم....ولی اثری از پارگی توری نیست
3- حالا ایندفعه فشار کمتری میارم ببینم چطوری میشه....آخه فقط لیز بدم روی صورت ممکنه خیلی خوب شیو نشه...
حالا تست میکنم میگم
در کل! من به این نتیجه رسیدم هر ریش تراشی فقط هفته اول 100% عالیه!
هر روز که میگذره انگار وضعش بد میشه
1-برای بدن یا پایین تنه اگه بادی گروم TT2040 فیلیپس بگیری عالی هست
2-برای مرتب کردن و شکل دادن مو های صورت دو مدلی که فرمودید خوب هست
3-برای اصلاح صورت و 3 تیغه یا 6 تیغه کردن از پاناسونیک lv61 استفاده کنی
شما که حساس هستید باید 3 مورد را در نظر بگیرید
والا من بیشتر برای صورت میخوام یعنی 80درصد اولویتم روی اصلاح صورت هست..البته نه به صورت 3تیغه یا6تیغه کردن صورت، که برای اون مدل مدنظر خودم lt20 هست که قیمتشم بدنیست
ولی فعلا یه چیزی میخوام که اصلاح ملایم و راحتی داشته باشه و صورت رو اذیت نکنه و لازمم نباشه هرروز اصلاح کرد.
یه مدل جدید فلیپس اومده ولی فعلا فکر کنم وارد ایران نشده که خیلی جالب هست QS6140 و QS6160
که فکر کنم تنها تفاتشون توی باطریشون باشه.....ولی واقعا چیز جالب و خوبی هست 3تا سری مختلف داره که خوبیش اینه روی دستگاه سوار هستن و لازم به دراوردن و داشتن چندتا سری مجزا نیست...اگه کیفیت کارش و قیمت خوب باشه به نظر من که عالیه...ولی فعلا که وارد بازار نشده
از بین این مدلها و مدل QG3270 یکی رو من میخوام انتخاب کنم...
به نظر من ادم هرروز یا چندروز یکبار اصلاح ملایم با اینجور ماشینهای اصلاحی انجام بده و هروقت لازم بود اگه یه اصلاح 6تیغه انجام بده از یه ماشین اصلاح خوب با ژیلت استفاده کنه برای صورت بهتره...البته بستگی به شغل و شرایط ادمم داره که ظاهرش چطور باید باشه
دوست عزیز qs6140 بازم فقط برای مرتب کردن صورت وشکل دادن هست فقط قابلیت زدن موهای زیر گردن داره چون نازک تر (فقط برای بعضی افراد) ولی فکر کنم از دو مورد قبلی بهتر باشه --اما با توریش نمیشه صورتون را یزنی چون موهای صورت ضخیم تر هست مخصوصا شما که چند سال تیغ میزنی
Last edited by alijigari; 02-09-2012 at 21:24.
حرف شما درسته من هم گفتم که نمیخوام 6تیغه کنم صورتم رو هر روز!
ولی حرف شمارو قبول ندارم که توریش نمیتونه موهای زخیم رو بزنه چون یه چیزی توی همین نوع از توری مدل QC5550 داره که حتی برای اصلاح موی سر هست و توی همینجا هم بعضی از دوستان دارن و برای صورت استفاده میکنن و راضی بودن...البته خب مصلما نمیتونه قابل مقایسه با ریشتراشهای حرفه ای 4تیغه و 5تیغه باشه در اینش که شکی نیست
توجه داشته باشید که موهای سر هردو هفته یک بار حداقل زده میشه( روال معمولی برای کوتاه کردن ) و خیلی خیلی خیلی نرم تر از موهای صورت هست و کسی موهای سرش را هر روز 3 تیغه یا 6 تیغه نمیکنه پس مدلی که فرمویید میتونه کل موهای نرم سرتون را به راحتی بزنه !!
فقط افرادی (تعداد کم )که موهای نرم دارند با یک تیر چند نشان میزنند و از سه مدل دستگاهی که فرمودید برای همه کار ی میتونن استفاده کنن ---- نه اشخاصی که موهای صورتشون وقتی بلند میشه زبر هست
امتحانش مجانی هست در صورتی که موهای صورتون زبر و تیز باشه حد اکثر بعد از یک ماه اصلاح باهاش -- توریش خراب میشه و دیگه نمیزنه !!
Last edited by alijigari; 05-09-2012 at 13:08.
این مدل QG3270 ما داریم، ولی فکر کنم موهارو حداقل 1 میل میزنه
ولی خوبیش اینه که نرم میزنه و پوست رو خراش نمیده
------
من نمیدونم ولی نظر من اینه که همون مدل پاناسونیک رو بخرید (اگر مدل پاناسونیک پوست رو خراش نده) چون پول اضافی بخاطر شیور ندین بهتره،چون همونایی که چند صد هزار تومن میدن ماشین ریش تراش بعضیهاشون راضی نیست چه برسه به اینکه یه ماشین اصلاح با شیور زیر 200 تومن باشه
و بعید بدونم این شیور ها عمر خوبی داشته باشه
من اصلا نمیدونم وقتی مرد ریش داره چه لزومی داره ما تا ته بزنیم،خب اگر قرار بود مرد ریششو بزنه تا ته، چرا اصلا ریش داره؟
Last edited by ahmadarm; 04-09-2012 at 23:31.
خب اگرم قرار بود مرد ریششو نزنه که این همه وسیله شیو و ماشین ریش تراش و ژیلت و اینا اختراع نمیشدبعد همه از ما ایرانیها تقلید میکردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)