تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 179 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

با صحبت های دوستان منم عذاب وجدان گرفتم که به اون دوستمون گفتم 800 ردش کن بره.
    اقا من حرفمو پس میگیرم.ردش نکنی بره.ردش نکن گناه داره بیچاره

2. این کاربر از petozherver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvd_arzan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت
    بنده یک مشاوره میخاستم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    بنده در حال حاضر یک Acer 5741G با کانفیگ CPU:Corei5 Graphic:geforce320M Ram:4DDR3 HDD:640 دارم و حدود 7/8 ماه پیش حدود 915 تومن گرفتمش و خیلی هم ازش راضیم تو این چند ماه کلی بازی مثل Call Of Duty BlackOps _ Medal Of Honer _ Battlefield Bad Company 2 _ Pes11 رو روش نصب کردم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم و کاملا از این نوتبوک راضیم...
    الان یکی 2روزی میشه که یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتو 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش و پول نقد بهت میدم

حالا میخاستم بدونم نطرتون در مورد ACER 5742G با کانفیک CPU: INTEL i5 480M RAM: 4GB DDR3 VGA: GEFORCE 540 HDD640 چیه ایا با 820 تومن این نوتبوک رو بگیرم ایا نوتبوک مقاومی هست و جوابش رو روی بازیهای گرافیکی و نرم افزارهای گرافیکی پس داده؟
    تو یه جا خوندم این نوتبوک دارای 1 اسپیکر هست و پخشش بصورت مونو میباشد ایا صحت داره از دوستانی که این مدل رو دارن ممنون میشم نصرشون رو در مورد صداش بدن
    و ایا این نوتبوک با سری اولی که وارد کشور شدن فرقی دارن که افت قیمت داشتش و ایا کیفیت سری دومش پایین نیومده؟

از دوستان تشکر میکنم مه نطر خودشون رو در مورد سوالات بنده بدن و منو برای خرید 5742 راهنمایی کنند
    گرافیک 5742G به مراتب بهتر از 5741 بهتر است و با چندین کانفیگ مختلف وجود داره

اول با گرافیک 420 جیفورس و هارد 640 بعد از اون با گرافیک 540جیفورش و هارد 640 و در آخر هم با 540 جیفورس و هارد 500 وارد شده

بله پخش صدا به صورت مونو است

افت قیمت هم به خاطر وارد شدن مدل های جدیدتر با سی پی یو های سندی بریج هست

حالا دیگه نظر خودتونه که بخاید چکار کنید

نظر من این هست که دوستتون رو راهنمایی کنید تا یک نوت بوک نو خریداری کنه

حتما هم با گارانتی سازگار تهیه کنید

4. این کاربر از dvd_arzan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

وای خدا به داد ما برسه !!!! حالا میخوای چیکار کنی ؟
    هیچیمی خوام مراسم خوبی براش بگیرم.
    اما رایت می ککنه
    فقط نمی خونه.
    گارانتی هم حال ندارم بدم پست ببره یه وقت تهران راهم افتاد مب برم میدم.

6. این کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

1_راستی 800 تومان خیلی خوبه حتما ردش کن بده بره پی کارش.

2_بابا گناه داره بنده خدا ! الان با 800 تومن می تونه همین 5742 رو بخره ! 800 نده خیلی نامردیه !تازه دست دوم هم هست اون بیچاره نمی دونه شما بهش غالب نکن. اگه میومد این روم عمراً اگه ازت می خرید.یه ذره انصاف هم خوب چیزیه !

3_دوست من رفیق شما از قیمت لپ تاپ خبر نداره ولی دلیل نمیشه که شما هر قیمتی خواستی لپ تاپتو بهش بفروشی! اگر هم به فرض با همین قیمت 800 تومن فروختی و این بنده خدا بعد چند روز قیمت اصلیشو فهمید چیکار میخوایی کنی؟ جز اینکه رابطه دوستستون بهم بریزه چیز دیگه ای نداره.

4_با صحبت های دوستان منم عذاب وجدان گرفتم که به اون دوستمون گفتم 800 ردش کن بره.
    اقا من حرفمو پس میگیرم.ردش نکنی بره.ردش نکن گناه داره بیچاره

5_نظر من این هست که دوستتون رو راهنمایی کنید تا یک نوت بوک نو خریداری کنه
    با سلام به همگی دوستان و ممنون از راهنمایی و اطهار نطراتتنون

ببینید دوستان بنده اونقدرها هم که فکر میکنید یزید نیستم که بخام نوتبوکم رو به این دوستم بندازم
    این رفیقمون تو کاره اهنگسازیه و نوتبوک خودش رو به برادرش فروخته و الان 3/4 روزه که پاشنه دره خونه مارو در اورده تو پست اولم هم گفتم ( یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتم 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش ) حالا میگه من امشب باید اهنگهامو برای رکورد جمع و جور کنم تا طرف این یکی 2روزه بریم استودیو ...
    حال نکته اینجاست که بنده از دستگام راضیم و تمام کارهامو با این انجام میدم و اگه بخام نوتبوک رو به 600 یا 650 تومن بدم اصلا نمیتونم 200/250 تومن روش بزارم تا یک دستگاه جدید بگیرم نکته دیگه اینه که ما در یکی از شهرستانهای دور جنوبی هستیم و این دوستم اصلا صبر نمیکنه تا 2/3 روز ار تهران خریراری کنیم به هرحال بنده هم حدود 400گیگ اطلاعاتم رو دارم بر میدارم رو هارد اکسترنال

بگذریم

دوست عزیزمون جناب mrmazmamfi مدلهای 4750 و 5750. رو به بنده پیشنهاد داده بودند که میخاستم ببینم تو چه رنج قیمتی هستند و اگه کانفیگی که تو ایران یافت میشه رو برام بزارید ممنون میشم...

و یک سوال دیکه ای که داشتم تو رنج 800تا900 تومن چه پیشنهاد دیگه ای میکنید که مشابه و یا بالاتر از کانفیگ زیر باشه

Acer Aspire 5742G
    CPU: INTEL i5 480M (2.66 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540 - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
    Last edited by marlin; 07-05-2011 at 16:56.

8. این کاربر از marlin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوست عزیزمون جناب mrmazmamfi مدلهای 4750 و 5750. رو به بنده پیشنهاد داده بودند که میخاستم ببینم تو چه رنج قیمتی هستند و اگه کانفیگی که تو ایران یافت میشه رو برام بزارید ممنون میشم...

و یک سوال دیکه ای که داشتم تو رنج 800تا900 تومن چه پیشنهاد دیگه ای میکنید که مشابه و یا بالاتر از کانفیگ زیر باشه

این قیمت 4750 البته از خودشون بپرش که نسل سندی بریج هست یا نه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    قبلش از سازگارم آمار بگیر
    اینم 5750
    کد:

10. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان و ممنون از راهنمایی و اطهار نطراتتنون

ببینید دوستان بنده اونقدرها هم که فکر میکنید یزید نیستم که بخام نوتبوکم رو به این دوستم بندازم
    این رفیقمون تو کاره اهنگسازیه و نوتبوک خودش رو به برادرش فروخته و الان 3/4 روزه که پاشنه دره خونه مارو در اورده تو پست اولم هم گفتم ( یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتم 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش ) حالا میگه من امشب باید اهنگهامو برای رکورد جمع و جور کنم تا طرف این یکی 2روزه بریم استودیو ...
    حال نکته اینجاست که بنده از دستگام راضیم و تمام کارهامو با این انجام میدم و اگه بخام نوتبوک رو به 600 یا 650 تومن بدم اصلا نمیتونم 200/250 تومن روش بزارم تا یک دستگاه جدید بگیرم نکته دیگه اینه که ما در یکی از شهرستانهای دور جنوبی هستیم و این دوستم اصلا صبر نمیکنه تا 2/3 روز ار تهران خریراری کنیم به هرحال بنده هم حدود 400گیگ اطلاعاتم رو دارم بر میدارم رو هارد اکسترنال

عزیز من چه فرقی داره آخه ؟ دزدی دزدیه حالا شما بیا خودتو گول بزن ! وقتی داری 200 - 300 تومن گرونتر به طرف می ندازی اسمشو چی میشه گذاشت ؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینم لینک 5742 سایت acer

کد:

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

به نظرم اگه رد کنی بره برد کردی.....چون کانفینگش فوقالعادست 5742G

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه لطف کنید بگید بایوس 5742g رو چجوری باید آپدیت کنم(و چه مزایایی داره)

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

دوستان تو 5742g وقتی بازی pes2011 رو نصب میکنم تو تنظیماتش نمیزاره کیفیت رو روی high بزارم.
    شما میدونید چجوری میشه کیفیت رو برد بالا( یعنی چه دایرکستی رو باید نصب کنم)

ممنون

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه لطف کنید بگید بایوس 5742g رو چجوری باید آپدیت کنم(و چه مزایایی داره)

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

دوستان تو 5742g وقتی بازی pes2011 رو نصب میکنم تو تنظیماتش نمیزاره کیفیت رو روی high بزارم.
    شما میدونید چجوری میشه کیفیت رو برد بالا( یعنی چه دایرکستی رو باید نصب کنم)

ممنون
    شوما اول برو بایوس رو از سایت ایسر بگیر بعدش لپ تاپ رو به برق شهر وصل کن و آنتی ویروس رو کامل خاموش کن و روی فایل مخصوص ویندوز run as adminstrator بزن.همه وصایل usb هم از لپ تاپت بکش بیرون.
    شما nvidia control panel رو باز کن و از تب 3d setting برو فایل pes2011 رو بهش معرفی کن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •