با صحبت های دوستان منم عذاب وجدان گرفتم که به اون دوستمون گفتم 800 ردش کن بره.
اقا من حرفمو پس میگیرم.ردش نکنی بره.ردش نکن گناه داره بیچاره![]()
با صحبت های دوستان منم عذاب وجدان گرفتم که به اون دوستمون گفتم 800 ردش کن بره.
اقا من حرفمو پس میگیرم.ردش نکنی بره.ردش نکن گناه داره بیچاره![]()
گرافیک 5742G به مراتب بهتر از 5741 بهتر است و با چندین کانفیگ مختلف وجود داره
اول با گرافیک 420 جیفورس و هارد 640 بعد از اون با گرافیک 540جیفورش و هارد 640 و در آخر هم با 540 جیفورس و هارد 500 وارد شده
بله پخش صدا به صورت مونو است
افت قیمت هم به خاطر وارد شدن مدل های جدیدتر با سی پی یو های سندی بریج هست
حالا دیگه نظر خودتونه که بخاید چکار کنید
نظر من این هست که دوستتون رو راهنمایی کنید تا یک نوت بوک نو خریداری کنه
حتما هم با گارانتی سازگار تهیه کنید
هیچیمی خوام مراسم خوبی براش بگیرم.
اما رایت می ککنه
فقط نمی خونه.
گارانتی هم حال ندارم بدم پست ببره یه وقت تهران راهم افتاد مب برم میدم.
با سلام به همگی دوستان و ممنون از راهنمایی و اطهار نطراتتنون
ببینید دوستان بنده اونقدرها هم که فکر میکنید یزید نیستم که بخام نوتبوکم رو به این دوستم بندازم
این رفیقمون تو کاره اهنگسازیه و نوتبوک خودش رو به برادرش فروخته و الان 3/4 روزه که پاشنه دره خونه مارو در اورده تو پست اولم هم گفتم ( یکی از دوستام کلید کرده که نوتبوکت رو به من بفروش من برای دست به سر کردنش گفتم 800 تومن میدم که اونم گفت خیالی نیست و اطلاعاتت رو خالی کن و امشب میام میبرمش ) حالا میگه من امشب باید اهنگهامو برای رکورد جمع و جور کنم تا طرف این یکی 2روزه بریم استودیو ...
حال نکته اینجاست که بنده از دستگام راضیم و تمام کارهامو با این انجام میدم و اگه بخام نوتبوک رو به 600 یا 650 تومن بدم اصلا نمیتونم 200/250 تومن روش بزارم تا یک دستگاه جدید بگیرم نکته دیگه اینه که ما در یکی از شهرستانهای دور جنوبی هستیم و این دوستم اصلا صبر نمیکنه تا 2/3 روز ار تهران خریراری کنیم به هرحال بنده هم حدود 400گیگ اطلاعاتم رو دارم بر میدارم رو هارد اکسترنال
بگذریم
دوست عزیزمون جناب mrmazmamfi مدلهای 4750 و 5750. رو به بنده پیشنهاد داده بودند که میخاستم ببینم تو چه رنج قیمتی هستند و اگه کانفیگی که تو ایران یافت میشه رو برام بزارید ممنون میشم...
و یک سوال دیکه ای که داشتم تو رنج 800تا900 تومن چه پیشنهاد دیگه ای میکنید که مشابه و یا بالاتر از کانفیگ زیر باشه
Acer Aspire 5742G
CPU: INTEL i5 480M (2.66 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540 - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
Last edited by marlin; 07-05-2011 at 16:56.
این قیمت 4750 البته از خودشون بپرش که نسل سندی بریج هست یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلش از سازگارم آمار بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم 5750
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من چه فرقی داره آخه ؟ دزدی دزدیه حالا شما بیا خودتو گول بزن ! وقتی داری 200 - 300 تومن گرونتر به طرف می ندازی اسمشو چی میشه گذاشت ؟؟؟؟؟؟
اینم لینک 5742 سایت acer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم اگه رد کنی بره برد کردی.....چون کانفینگش فوقالعادست 5742G
سلام دوستان
میشه لطف کنید بگید بایوس 5742g رو چجوری باید آپدیت کنم(و چه مزایایی داره)
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
دوستان تو 5742g وقتی بازی pes2011 رو نصب میکنم تو تنظیماتش نمیزاره کیفیت رو روی high بزارم.
شما میدونید چجوری میشه کیفیت رو برد بالا( یعنی چه دایرکستی رو باید نصب کنم)
ممنون
شوما اول برو بایوس رو از سایت ایسر بگیر بعدش لپ تاپ رو به برق شهر وصل کن و آنتی ویروس رو کامل خاموش کن و روی فایل مخصوص ویندوز run as adminstrator بزن.همه وصایل usb هم از لپ تاپت بکش بیرون.
شما nvidia control panel رو باز کن و از تب 3d setting برو فایل pes2011 رو بهش معرفی کن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)